NaslovnicaVijestiŠokantno otkriće mladog igrača Manchester Uniteda

Šokantno otkriće mladog igrača Manchester Uniteda

Šokantno otkriće mladog igrača Manchester Uniteda. Manchester Unitedov mladić, Timothy Fosu-Mensah želi da Louis van Gaal ostane na Old Traffordu. 18-godišnjak je predstavljen u Unitedu, posljednje četiri premierligaške utakmice, a debitovao je protiv Arsenala prošlog mjeseca. Ali njegova izjava nije oduševila navijače kluba sa Old Trafforda, jer oni žele da Nizozemac ode.

Šokantno otkriće

Fosu-Mensah, uz proboj zvijezde Marcus Rashforda, imao je koristi od Van Gaalovog davanja prilike mlađim igračima Uniteda zbog nevjerovatne liste ozljeda.

Branič se nada da će Holanđanin ostati u klubu, tako da mu se može odužiti za šansu koju mu je dao u prvom timu Crvenih đavola.

“I dalje mislim da je super što sam bio u mogućnosti da debitujem za svoj tim pod vodstvom Van Gaala. Da li će ostati? Nadam se da hoće, naravno,” rekao je Fosu-Mensah za De Telegraaf.

Van Gaalov posao je bio pod sve većim pritiskom nakon što je United ovu sezonu odigrao ispod prosjeka, sa bivšim menadžerom Chelseaja za kojeg se navodi da je on njegova zamjena na kraju sezone.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Međutim, Fosu-Mensah tvrdi da treneri rade sve što mogu, a klub se vodi na pravi način.

“To je klub koji je zadržao Nicky Butt-a i Ryan Giggsa iz tima 1992. godine, to govori nešto o klubu i to je vrlo važno”, dodao je Unitedov omladinac.

“Oni imaju oko za talenat i jednostavno znate kao mladi igrač Uniteda, da oni uvijek gledaju u vas. Znaju tačno kako se osjećaš u nekim trenutcima i šta i zašto radite nešto pogrešno.”

“Pokušavao sam raditi nešto sa njihovim informacijama, što je važno. Znam da nisam još tamo gdje trebam biti i da će to doći uskoro, samo moram biti strpljiv.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!