NaslovnicaVijestiŠta će Woodward zahtjevati od Jose Mourinha u Manchester Unitedu?

Šta će Woodward zahtjevati od Jose Mourinha u Manchester Unitedu?

Šta će Woodward zahtjevati od Jose Mourinha u Manchester Unitedu? Ed Woodward želi da Jose Mourinho izgradi Manchester United da bude sposoban da se bori za sve velike trofeje. Portugalski menadžer će navodno zamijeniti Louis van Gaala na kraju sezone.

Šta će Woodward zahtjevati od Jose Mourinha

U utorak navečer su izvještaji govorili da se Jose Mourinho dogovorio sa čelnicima Uniteda i da će preuzeti klub sa Old Trafforda na kraju sezone.

Od Mourinha se očekuje da vrati United na sami vrh engleskog fudbala, gdje također čelnici žele da se bori istovremeno i u Ligi prvaka.

United nije osvojio neki veći trofej od 2013. godine kada je Sir Alex Ferguson osvojio titulu Premiershipa.

Crveni đavoli se i dalje bore da završe u top četiri ove sezone, a šest bodova su iza Manchester Cityja, dok su 12 iza lidera Leicestera.

Navodno će Mourinho dobiti transfer budžet od 300 miliona funti i imat će pravo da ga potroši na neke velike zvijezde kako bi uradio potpuni remont kluba.

Čelnici će zahtjevati igrače poput Neymara, Thomas Mullera, Paul Pogbe i Raphael Varanea, a od bivšeg trenera Chelseaja će se također tražiti da dovede Cristiana Ronalda, Garetha Bale-a i Sergio Ramosa.

[su_bet365_live_koeficijenti][su_bet365_tennis_live_stream][/su_bet365_live_koeficijenti]

Koliko će ovo sve da bude moguće nismo sigurni, ali što je sigurno da će biti vrlo zanimljivo.

Izvor iz kluba je izjavio: “Ako Jose dolazi, on će dati sve od sebe da vrati United na staru slavu.”

“Ali nije riječ o tome koliko će potrošiti, važno je da se troši kada to Unitedu treba, a ne kad god imate para da ih bacite na nekog igrača. U obzir će dolaziti samo klasni igrači.”

Van Gaal je zamijenio Davida Moyes u 2014. godini i potrošio više od 250 miliona funti na nova pojačanja, ali njegovoj ekipi je nedostajalo mnogo toga u defanzivnom redu i zbog toga je mnogo kritikovan.

Španjolski list El Confidencial je jučer prijavio da će Mourinho navodno da potpiše trogodišnji ugovor gdje bi trebao zarađivati 15.5 miliona funti godišnje.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!