NaslovnicaVijestiIzjava sa kojom je razočarao navijače Barce: Bio je kapiten ovog kluba...

Izjava sa kojom je razočarao navijače Barce: Bio je kapiten ovog kluba ali Barca svejedno nije njegov omiljeni klub u Evropi

Legendarni Argentinac Javier Mascherano proveo je osam godina u Barceloni, bio je kapiten ovog kluba, a sada je izeznadio sve svojom izjavom da da katalonski div nije njegov omiljeni klub u Europi.

Legendarni Argentinac Javier Mascherano proveo je osam godina karijere noseći dres Barcelone tijekom kojih se etablirao kao jedan od vođa momčadi, a kasnije čak i kao kapetan kluba. U intervjuu za američki CNN Mascherano je evocirao uspomene na svoju europsku karijeru i onda je iznenadio sve kada je otkrio koji mu je klub u Europi najviše pri srcu.

Transfer glasine: Van Dijk bi mogao napustiti Liverpool, napadač u zadnji čas odbio ponudu Uniteda, Ozilu propao transfer

“Jasno je da osjećam veliku naklonost i ljubavi prema Barceloni. Tamo sam proveo najbolje godine u karijeri, ali ipak bih odabrao Liverpool”, rekao je Mascherano i objasnio.

“Osjećam nešto drugačije za Liverpool. Danas su najbolji na svijetu, ali meni osobno ovaj klub mnogo znači. U ovom klubu sam se afirmisao, imali smo sjajnu ekipu, na terenu ali i izvan njega”, dodao je Mascherano.

Macherano je razočarao navijače Liverpool odlaskom u Barcelonu, i postavlja se pitanje da li on zaista tako misli ili je privržen Liverpoolu zbog njihovih trenutnih rezultata.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!