NaslovnicaVijestiThiago Motta: Diego Costa je luđak!

Thiago Motta: Diego Costa je luđak!

Vezni igrač Paris Saint-Germaina Thiago Motta opisao je Chelseajevog napadača Diega Costu kao “luđaka”.

Diego Costa je luđak

Costa je imao mnoštvo kontroverznih incidenata u svojoj karijeri i Motta priznaje da napadač može biti prava distrakcija na terenu.

U izjavi za Mirror rekao je: “Igrao sam sa Diegom Costom jednom, za reprezentaciju Brazila. On je vrlo dobar momak van terena, nasmijava sve oko sebe. No, na terenu, Diego Costa je luđak, vrlo teška osoba. Ukoliko razgovarate sa njim, izgubite fokus na igru.”

“To je razlog zašto ga puštam da priča sam sa sobom. Stječe se dojam da je on luđak koji razgovara sam sa sobom.”

Costa, koji zarađuje 150,000 funti tjedno, ovu sezonu je počeo loše, ali je u početkom ove godine znatno popravio svoju formu, skupio je deset golova u Premier ligi ove sezone.

Kada je u dobroj formi i u potpunosti fokusiran, Costa je nevjerovatan igrač, ali uvijek postoji i opasnost da može naštetiti svom timu ukoliko se previše počne zanimati za incidente i provociranje protivničkih igrača.

Napadač “Plavaca” se nada da će završiti sezonu u dobrom ritmu i formi, te tako obezbijediti odlazak na Europsko prvenstvo u Francuskoj ove godine, gdje će predvoditi napad Španjolske reprezentacije.

Costa će vjerovatno nastupiti protiv Manchester Cityja u okviru pete runde FA Kupa u nedjelju, gdje će se tim sa Stamford Bridgea pokušati iskupiti navijačima nakon poraza od Paris Saint-Germaina.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!