NaslovnicaVijestiRonaldova sestra objavila: "Ovo je najgore Svjetsko prvenstvo svih vremena"

Ronaldova sestra objavila: “Ovo je najgore Svjetsko prvenstvo svih vremena”

Sestra Cristiana Ronalda nazvala je ovogodišnje Svjetsko prvenstvo ‘najgorim svih vremena’ dok je čestitala Argentini na osvajanju trofeja.

Argentina je u nedjelju po treći put podigla trofej nakon dramatične pobjede nad Francuskom rezultatom 4-2 nakon boljeg izvođenja penala.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Messi je zabio dva puta na putu do osvajanja Svjetskog prvenstva u svom posljednjem nastupu na natjecanju.

Mbappe je postao prvi čovjek nakon Sir Geoffa Hursta 1966. koji je postigao hat-trick u finalu Svjetskog prvenstva.

Međutim, nije to bio sjajan turnir za Ronalda. Nakon što je sporazumno napustio Manchester United dan prije prve utakmice Portugala protiv Gane, 37-godišnjak je zabio samo jedan gol na turniru.

Portugal je eliminiran u četvrtfinalu od Maroka, a konačna slika Ronalda bila je on kako u suzama prolazi kroz tunel stadiona Al Thumama.

Katia Aveiro gledala ga je od kuće i nije se suzdržavala u kritikama. Na Instagramu je objavila: “Najgore Svjetsko prvenstvo svih vremena… koje nam je srećom omogućilo sjajno finale. Kakva utakmica. Čestitke Argentini.”

45-godišnjakinja je tada odala počast Mbappeu koji je već postigao 12 golova na Svjetskom prvenstvu u dobi od 23 godine.

Dodala je: “Kylian Mbappe. Ovaj dječak je nestvaran. Kakva svijetla budućnost te čeka. Nevjerojatno.”

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!