NaslovnicaVijestiJesse Lingard čini radikalan potez kako bi spasio svoju karijeru nakon što...

Jesse Lingard čini radikalan potez kako bi spasio svoju karijeru nakon što nije uspio pronaći novi klub

Jesse Lingard poduzima drastične korake kako bi spasio svoju karijeru, budući da još uvijek nije pronašao klub od odlaska iz Nottingham Foresta prošlog ljeta.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


31-godišnji Lingard napustio je Forest nakon završetka jednogodišnjeg ugovora koji je vrijedio 200.000 funti tjedno.

No, šest mjeseci nakon napuštanja momčadi, bivši engleski reprezentativac navodno je postao frustriran zbog nedostatka napretka.

Sky Sports News, pozivajući se na izvor blizak igraču, tvrdi da je Lingard sada prekinuo veze sa svojim agentom kao rezultat toga.

“Lingard želi samo igrati nogomet i stoga je prekinuo sve veze sa svojim bivšim agentima”, tvrdi izvor.

Navodno je Lingard prekinuo “složen dugoročni sporazum” sa svojim zastupnicima, frustriran što “nekoliko ponuda ugovora i upita od njegovog odlaska iz Nottingham Foresta nije napredovalo”.

Tvrdi se da “novac nije pokretačka snaga” za Lingarda prilikom traženja novog kluba.

Lingard održava formu u Dubaiju, nakon što nije uspio potpisati ugovor nakon treninga s West Hamom i saudijskom momčadi Al-Ettifaq.

Bivši napadač Manchester Uniteda imao je produktivno polusezonsko razdoblje u West Hamu 2021. godine, postigavši devet golova na 16 nastupa i zahvaljujući tome se ponovo vratio u englesku reprezentaciju.

Međutim, Čekićari su odbili dovesti Lingarda unatoč krizi ozljeda u napadu, zabrinuti zbog toga koliko je 31-godišnjak dugo bio bez igranja.

Lingarda je ovog tjedna kritizirala Unitedova legenda Paul Scholes nakon što je objavio nekoliko slika sebe kako vježba u teretani.

Scholes je komentirao: “Hoćeš li samo vježbati u teretani ili ćeš zapravo igrati nogomet?”

Reagirao je na još jednu Lingardovu objavu treninga na terenu, dodajući: “Evo ga, Jess…. lopta.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!