NaslovnicaVijesti(VIDEO) Dinamo oštećen protiv Salzburga? "Sudac je napravio grešku"

(VIDEO) Dinamo oštećen protiv Salzburga? “Sudac je napravio grešku”

Dinamo Zagreb je sinoć na Maksimiru u četvrtom kolu grupne faze Lige prvaka odigrao 1-1 protiv Salzburga. Gosti iz Austrije su poveli u 12. minuti sa golom Siewalda nakon nekoliko grešaka igrača Dinama, a hrvatski prvak je izjednačio u 42. minuti preko Ljubičića za konačnih 1-1.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

S remijem protiv Salzburga, Dinamo je sada u teškoj situaciji u skupini, međutim, priča bi mogla biti potpuno drugačija da je njemački sudac Tobias Stieler priznao gol koji je u 19. minuti postigao Bruno Petković iz kornera.

Mislav Oršić je izveo korner, a Bruno Petković nogom iz prve zabio, međutim, sudac je zaustavio akciju dok je lopta bila u zraku zbog obostranog povlačenja i sudara Dine Perića sa jednim gostujućim igračem na rubu šesnaesterca.

Dinamovi igrači su pobijesnili na suca, ali uzalud, jer nije mogao promijeniti svoju odluku budući da je akciju prekinuo prije Petkovićevog udarca, iako su svi nogometaši igrali do ulaska lopte u mrežu.

Bila je to sumnjiva situacija, jer je Stieler nakon rasprave sa igračima iz obje momčadi donio odluku da se korner za goste ponavlja. Index je zatim od jednog nogometnog suca u Hrvatskoj tražio komentar na ovu situaciju, a evo što je on rekao:

“Osobno mislim da je sudac napravio grešku što je uopće sudio išta, barem ova snimka ne sigurerira prekršaj Perića, a ako je već sudio, onda nastavak igre ne može biti ponavljanje kornera, jer je lopta bila u igri kada je on svirao, dakle korner je izveden. Nastavak igre mogao je samo biti udarac za Salzburg”.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!