NaslovnicaVijestiXabi Alonso: Svi su uzbuđeni zbog Zidanea

Xabi Alonso: Svi su uzbuđeni zbog Zidanea

Bivši igrač Real Madrida Xabi Alonso izjavio je da su svi navijači Real Madrida uzbuđeni Zidaneovim preuzimanjem španjolskog giganta.

xabi alonso zidane

Francuz je na klupi “kraljeva” naslijedio Rafaela Beniteza, koji je izdržao tek sedam mjeseci vodeći Real madrid. Alonso, koji je proveo pet sezona u Madridu, poželio je sreću novom treneru.

“Svi su veoma uzbuđeni zbog toga”, rekao je španjolski reprezentativac.

“Znam ga, igrao sam protiv njega, bio mi je drugi trener i želim mu puno uspjeha u novim pustolovinama.”

Alonso, koji trenutno brani boje minhenskog Bayerna u koji je stigao iz Real Madrida, izjavio je da nastoji sa bavarskim klubom osvojiti Ligu prvaka. Ukoliko to uspije, to će mu biti osvojena Liga prvaka sa trećim klubom.

“Želim osvojiti Ligu prvaka sa Bayernom. Volio bih biti dio kluba koji osvoji to takmičenje ove sezone.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!