NaslovnicaVijestiZamorano otkrio tko će napraviti razliku u finalu Lige prvaka

Zamorano otkrio tko će napraviti razliku u finalu Lige prvaka

Legendarni Čileanski napadač Ivan Zamorano smatra da bi Cristiano Ronaldo mogao odlučiti finale Lige prvaka, jer je već nekoliko puta ove sezone izvlačio Real Madrid u velikim utakmicama.

Zamorano otkrio tko će napraviti razliku u finalu

Portugalska zvijezda je postigla 16 golova u Ligi prvaka ove sezone, uključujući i hat-trick u četvrtfinalu protiv Wolfsburga, kao i u svim preostalim utakmicama nokaut faze.

Zamorano, koji je osvojio La Ligu i Kup kralja u četverogodišnjem periodu na Santiago Bernabeuu, očekuje da će Ronaldo, koji je postigao i pobjednički gol u posljednjem El Clasicu odigranom prošlog mjeseca, biti ključni igrač sljedećeg tjedna protiv Atletico Madrida.

“On će biti čovjek zadužen za pravljenje razlike. Mislim da se Cristiano već nekoliko puta dokazao u velikim utakmicama ove sezone”, rekao je Zamorano za Omnisport.

“Kada ga je ekipa trebala da promijeni rezultat, on je to i učinio. Iako je pretprio povredu koja ga je nakratko zaustavila, on će biti čovjek koji može odlučiti finale. Očekujem Ronalda u najboljem izdanju i trofej u rukama Realovih igrača.”

Real Madrid je nakon niza od samo jednog poraza u posljednjih 20 utakmica završio na drugom mjestu u La Ligi sa bodom manje od prvoplasirane Barcelone, a način vođenja kluba od strane Zinedinea Zidane je iznenadila Zamorana.

“Zidane je dao više od 100 posto. Ono što je njegov tim učinio je super. Vjerujem da je u potpunosti prenio na igrače da je biti drugi neuspjeh, da se moraju boriti do kraja. Vidjeli smo kako se njegova pojava odražava na igrače na terenu.”

“Kada je Zidane imenovan za trenera, nisam očekivao da će se Real Madrid boriti za titulu prvaka La Lige s Barcelonom do samog kraja, plus stići do finala Lige prvaka.”

Unatč Zidaneovom utjecaju, Zamorano predviđa vrlo tešku utakmicu protiv Atletico Madrida, za kojeg smatra da se dosta poboljšao od finala prije dvije godine.

“Oba tima su na sličnoj razini. U Španjolskoj se Real i Atletico bore za titulu do kraja. Sa nogometne i fizičke točke gledišta, oni su u istom rangu.”

“No, ako uzmemo u obzir posljednje finale Lige prvaka između njih, vidimo da se Atletico poboljšao, mnogo su sigurniji na terenu. Na putu do finala su eliminisali dva favorita takmičenja, Barcelonu i minhenski Bayern, tako da mislim da je Atletico u boljem stanju nego prije dvije godine, ali u poređenju sa Madridom, oni su na sličnoj razini. Mali detalji će odlučiti finale.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!