NaslovnicaVijestiZinedine Zidane: Ronaldo i dalje najbolji igrač na svijetu za mene

Zinedine Zidane: Ronaldo i dalje najbolji igrač na svijetu za mene

Trener Real Madrida Zinedine Zidane odbranio je svog igrača nakon svih nedavnih kritika na račun najboljeg strijelca Real Madrida svih vremena izjavivši da je on za njega i dalje najbolji igrač na svijetu.

Ronaldo mora skontati

Ronaldo je ove sezone već postigao 25 golova u isto toliko odigranih utakmica, ali je manje učestvovao u igri nego u prethodnim sezonama, a to je dovelo do kritika medija, a i navijača “kraljevskog kluba”.

30-godišnjak je također izgubio i bitku za Zlatnu loptu, najboljim igračem svijeta je proglašen Lionel Messi, te je tako prekinuta Ronaldova dvogodišnja dominacija.

No, Zidane tvrdi da je sretan s učinkom Ronalda te je potvrdio da računa na njega pred utakmicu protiv Sporting Gijona.

“Ronaldo je sasvim dobro, on ima moju punu podršku. Vrlo sam zadovoljan s njim, za mene je Ronaldo i dalje najbolji igrač na svijetu. On je odlučujući igrač. Uvijek se mnogo priča o njemu, ali bitno je da sam zadovoljan njegovom igrom.”

“Na sljedećoj utakmici moramo biti na svom nivou. Znamo da Sportin igra dobro, bitno je da ‘ubijemo’ utakmicu čim je prije moguće.”

Zidane je izostavio Jamesa Rodrigueza iz prvih jedanaest u prošlotjednoj pobjedi nad Deportivo la Corunom, ali je potvrdio da bi se on mogao vratiti za utakmicu protiv Gijona.

“James će biti dio tima, ali neću reći hoće li igrati ili ne.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!