NaslovnicaVijestiNajplaćeniji nogometaši u Europi: Tko zarađuje najviše?

Najplaćeniji nogometaši u Europi: Tko zarađuje najviše?

Najplaćenijih devet nogometaša u Europi su otkriveni, a popis zvijezda uključuje igrače iz Manchester Uniteda, Manchester Cityja i Liverpoola.

Unatoč tome što mnogi igrači u Europi slijede stope Cristiana Ronalda i odlaze u Saudijsku Arabiju zbog velikih novaca, možemo reći da još uvijek postoji pristojan iznos bogatstva diljem Europe.

S Lionelom Messijem, Neymarom i Ronaldom koji igraju izvan Europe, sada je došla nova generacija visokih zarada diljem kontinenta.

Evo trenutnih najplaćenijih devet igrača na popisu koji uključuje neka iznenađujuća imena prema Transfermarktu:

9- Raphael Varane – 1,72 milijuna eura mjesečno

Raphael Varane jedva se provukao na deveto mjesto sa zadivljujućom mjesečnom plaćom od preko 1,7 milijuna eura, zarađujući više od igrača poput Jude Bellinghama, Viniciusa Juniora i svog kapetana Bruna Fernandesa.

8- Mo Salah – 1,77 milijuna eura mjesečno

Na osmom mjestu je legenda Liverpoola i Egipta, Mo Salah, koji je itekako zaslužio svoje mjesto na popisu, jedino iznenađenje je što je napadač tako nisko na listi. Međutim, Salah bi mogao imati priliku povećati svoju plaću u sljedećim mjesecima, s konstantnim glasinama o njegovom transferu u Saudijsku Arabiju, kako bi se pridružio svom bivšem suigraču Sadiju Maneu u Saudijskoj profesionalnoj ligi.

7- Casemiro – 1,77 milijuna eura mjesečno

Casemiro je drugi i posljednji predstavnik s crvene strane Manchestera s identičnom mjesečnom plaćom kao Salah. Ugovor Brazilca s Unitedom traje do 2026. godine.

6- Robert Lewandowski – 1,87 milijuna eura mjesečno

Tridesetpetogodišnjak i dalje ostaje jedan od najboljih napadača u svjetskom nogometu i bio je u odličnoj formi za Barcelonu ove sezone, postigavši 13 golova u La Ligi i pruživši 8 asistencija. Njegov unosni ugovor s španjolskim divom traje do kraja sezone 2025./26.

5- David Alaba – 1,88 milijuna eura mjesečno

Možda najšokantnije ime na popisu je vrsni austrijski branič Real Madrida, Alaba. Razlog za njegovu zadivljujuću plaću je činjenica da je Madrid uspio osigurati njegove usluge besplatno, što je rezultiralo napuhanim plaćama za 31-godišnjaka.

4- Erling Haaland – 1,9 milijuna eura mjesečno

Tek što nije zauzeo mjesto na postolju, Erling Haaland, čiji je transfer iz Borussije Dortmund doveo do toga da norveška mjesečna plaća doslovno skoči na gotovo dva milijuna eura mjesečno.

3- Kevin De Bruyne – 2,02 milijuna eura mjesečno

Titulu najboljeg strijelca Premier lige možemo pripisati jednom od najutjecajnijih igrača koje je liga vidjela u proteklom desetljeću. City je osvojio pet naslova prvaka Premier lige od kako su doveli Belgijanca, pa je fer reći da je zaslužio svoje mjesto kao najplaćeniji igrač lige.

2- Harry Kane – 2,1 milijuna eura mjesečno

Kapetan Engleske naglo se popeo na listi otkako je prešao u Bayern Munich, s njemačkim prvacima koji su morali dublje posegnuti u džepove kako bi privukli Kanea iz Premier lige prošlog ljeta.

1- Kylian Mbappe – 6 milijuna eura mjesečno

Nije bilo nikakve konkurencije za prvo mjesto na ovom popisu, s Kylianom Mbappeom koji zarađuje isti iznos mjesečno kao ostali članovi top četiri zajedno. Mbappe ima jedan od najunosnijih ugovora u povijesti sporta u PSG-u, ali se govori da će francuski reprezentativac smanjiti svoju plaću ovog ljeta kako bi potpisao za Real Madrid.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!