NaslovnicaVijestiZvijezda Real Madrida odlazi na kraju sezone?

Zvijezda Real Madrida odlazi na kraju sezone?

Prema izvještajima, Frederic Hermel je iz pouzdanih izvora saznao da zvijezda Real Madrida odlazi. da Manchester United ima dobru šansu da vrati Cristiana Ronalda na kraju sezone, izvještava Le10Sport.

Real Madrid

Fredric Hermel je rekao da je iz pouzdanih izvora saznao da će Ronaldo biti dostupan na kraju sezone, i PSG bi se mogao također uključiti u utrku za Portugalca.

“Mislim da će Cristiano Ronaldo napustiti Real Madrid na kraju sezone. Imam informaciju koja to potvrđuje”, rekao je Hermel.

“To sam saznao iz pouzdanih izvora, izvora bliskih Cristianu, a sada Manchester United, PSG i MLS imaju veliku šansu da se bore za Ronalda na kraju sezone.”

Portugalac je u Real Madrid stigao iz Manchester Uniteda 1.jula 2009. godine za 94 miliona eura, što ga je činilo najskupljim igračem u historiji fudbala. Prvu utakmicu je odigrao 21.jula protiv Shamrock Roversa gdje je Real pobijedio rezultatom od 1-0. Prvi gol je stigao iz penala protiv LDU Quito. 29.augusta, Ronaldo je svoj debi u La Ligi označio golom iz penala u pobjedi nad Deportivo La Corunom, rezultat je bio 3-2.
Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!