Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Hellas Verona

Članovi
  • Posts

    502
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hellas Verona

  1.   20.45     Sassuolo  -  Genoa    2   2.40

     

    fjiauc.jpg

     

      Eto, nisam mogao odoljeti a da ne stavim ovaj par. Po milion-ti put ispricana prica kako nekome bodovi trebaju a nekome ne. I jucer je bio slican par. Zadar-Lokomotiva npr. gdje su bookmakeri ili njihovi programi favorizirali Zadar a bodovi su trebali Lokomotivi. Pusti selo neka prica. Ukratko situacija je slijedeca i sve vam je jasno...

     

    30u8mtu.jpg

  2.   18.00   Hellas Verona - Juventus     Luca  Toni daje gol/DA   2.20

     

    2ufg2hl.jpg

     

     Utakmica revijalnog karaktera. Nit nama  nit za njima bodovi nista ne znace. Ocekujem dobru utakmicu sa malo faulova, kartona, tenzija... Obje ekipe igraju otvoren nogomet i danas ce bit festa u Veroni kako god okrenes. Ima jedna ne nebitna stvar u ovoj utakmici. Na listi strijelaca Serie A je Luca Toni sa 21 golom, prate ga Tevez i Iccardi sa 20. U novinama jutros citam (dok sam bio na kavi sa jednim extra komadom) izjavu Mandorlinija: " Danas igramo za Lucu!". Cijela ce ekipa igrati za njega da dohvati naslov "capocannoniere". Usput, Luca je produzio ugovor sa "Hellas". Ako bude penal, on ce pucat, kao i dosada. S druge strane jucer je Juve najavio kompletan sastav. Danas trener kuka kako su mu neki igraci preumorni. Pretpostavljamo da ce se cuvat za finale sa Barcom. Jedino je sigurno da ce Tevez istrcati u prvih 11 zbog istog motiva kako i Luca. Na njega je kvota 1.80.  

  3.   14.00     Connah S  -  Prestatyn     oba tima daju gol/DA    1.75

     

    1grdee.jpg

     

      Jooojjj...Ubi glava... J...m ti nocni zivot! Ali kad se sjetim komada pored sebe  nije mi zao ni sto glava puca a ni to sto sam potrosio pare koje su dosle. Ma sta ? Kako dosle tako prosle. A odkud? Pa zahvaljujuc nekim kolegama sa foruma. Samo prepisujem. Hvala! Sad na posao. Bit cu kratak. Ovdje slika govori vise od rijeci. Ja vjerujem u ove statistike, tradicije i bla, bla...Cesto prodje. Imamo utakmicu pijanih velsana , svaka cast Ryan(Giggs), ti si iznimka. Ukupno, pazi sad ovo...odigrali 7 6 3 za domacina, danasnjeg naravno. Od toga , samo tamo davne 2008 god. nije bilo da oba nisu dali gol. Overa 2,5 je bilo kao u prici pa bi se i to moglo uzeti , mozda. E da... I taj put je bio domacin bio  Prestatyn, sto znaci da kad je Gap domacin uvijek se zabijalo. Zato sto tamo postoji jedan pub gdje ovi dodju dan ranije pa se ubiju od alkohola. Kako ja danas nemam pametnijeg posla, ne da mi se istrazivati pa onda udarim velsane, oba gol i over2,5.  To je isto kao sto rece jedan moj kolega. "Mi bosanci kad nemamo sto jesti, okrenemo jagnje".

     

      ... na zalost, nisu dali vise od 31. min. iscekivanja, nervoze, psovanja... pa tko je uopce postavio ovakvu kvotu...greska kladionice..

  4.  18.00    Hrvatska  -  Norveska    gost daje gol/DA     2.22

     

     

    25gyvj6.jpg

     

      I eto... Ne vidim niti jedan razlog zasto "vikinzi" nebi ucerali bar jednu loptu u gol. To je i cilj igre, zar ne? A mi "strucnjaci" dobro znamo da nas obrana i nije "ki zna ca" (cakavski dijalekt). Tradicija, maksimir...muka mi je gledati utakmice na maksimiru... nas samouvjerenost, lako cemo. Nova filozofija sa Rakiticem i Modricem  par metara vise naprijed...Corluka i Vida u sredini obrane...alooo...samo fali Lovren :o ... siguran sam da norvezani zabijaju jedan gol..

     

    2d7bq60.jpg

  5.   ..bili su to moji vrlo neozbiljni pokusaji, sve u crveno...kao menzes... necu se vise bazirati na spurijus vec na konkretne podatke...bar onda kad stavim na forum

    necu se vise glupirati sa ovim dvojkama i nadam se da jos nekog nisam povukao u ponor bez dna... :-\

    ali kao sto rece moja baba, "tko ima para i muda sa njima brise"...da oprostite na izrazu.. :P

  6. Ponekad  je problem sto za neki par nemas cvrste argumente. Sta napisati pametno? Osobno se uzdam u tradiciju tipa, over, oba gol... Zna i zajebati ali cesto prodje. Sad cu probati nesto, kao ono, na osjecaj. Pred osjecaj. Spojeno. To ti je isto kao kad subotom ides u djiro i pijes, i znas da ce panduri bit negdje na cesti . A ti kazes : " Tko ih jebe!". I naravno popusis kaznu. I onda sve one pare sto dobijes na kladionici moras proslijediti u drzavnu kasu. Tako to funkcionira. Perpetuum mobile. Dakle...

    14.00  Wehen Wiesbaden  -  Preussen Munster    2  2.90  

     15.00  Pro Vercelli           -  Carpi                     2  2.80

     15.00  Crotone                -  Livorno                  2  2.60

     Sistem  2/3...

    1z18kgj.jpg

  7. 14.00    Osnabruck  -  Duisburg    2    2.60

    2d13bzk.jpg

     U ovom susretu sve, ali bas sve (osim kvote) govori u prilog tome da ce gost dobiti. Trenutna forma, nacin na koji je Osnabruck usao u nastavak prvenstva. A i Duisburg, izgubiti od Arminie u gostima 2:4 nije sramota. Medjusobni omjer je  0 3 8 10:27. Neki ce rec, pusti, svabe su to. Ja pucam u glavu. Cista dvojka. Pa kom janjci, kom odojci...hahah..

  8.    16.00  Hull  -  Qpr   under 2,5  1.65

    iwrxc1.jpg

    Opet medjusobna tradicija je razlog ovog tipa. Inace ova dva kluba imaju medj. omjer 2 5 2 i samo 2 puta utakmice su isle u over 2,5. I to tamo daleke 2005 i 2007. S obzirom na vaznost susreta ne ocekujem golijadu. Davitelj protiv davitelja. Dobar film.

  9.  15.00   Alto Adige  -  Cremonese   oba tima daju gol/DA   1.90

    34nh07o.jpg

    Ako je netko isao brati jabuke u Alto Adige i pritom zbario neku slovakinju ili rumunjku i jos zaradio para, onda mu je taj dio Italije ostao u lijepom sjecanju. Eto, zbog narodnih obicaja i odrzavanje tradicije tipujem opet na traditional jodl.

    p.s. ovaj Stroh zabija od iza, u mali mozak...

  10.   15.00   Avellino  -  Latina  oba tima daju gol/DA   1.95

    4ruuk1.jpg

     O moja slabosti...Zabarska Serie B. A vidim da zabijaju i jedni drugi u zadnjim medjusobnim susretima. Pa neka tako bude i danas. Stvarno bi bilo glupo prekidati tradiciju.

     Ej ljudi jeste li probali ovo..

    35c27iw.jpg

    Austrijski rum. Dolazi u 3 oblika 40, 60 i 80 sto ujedno oznacava jacinu. Ovaj naslabiji je kao rakijetina a ja imam ovaj najjaci od 80. a sto zabija, majke ti mile... Tocno otvara oci i imas vizije. Mislim , vidis rezultate unaprijed... ::)

  11.  

    ajd da probamo nesto...

    2dvudqs.jpg

     Ne vidim niti jedan razlog zasto bi Olaj dobio Megu sa vise od 7 razlike. Gledao sam par utakmica i jednih i drugih. Madjari su ocajni a ovi klinci iz Mege igraju odlicnu kosarku i ovo sto su izgubili bilo je na guzove. Cak ocekujem njihovu pobjedu.

     18.00   Szolnoki Olaj  -  Mega Leks  (h 0:7,5)  2  1.80 konacni pobjednik  2  3.35

  12.  

    Evo jos malo o ovoj zabarskoj sapunici. Ovo, Napoli i to. Jucer navecer oko 19 sati nasli su kao zajednicki jezik, igraci i uprava. Kao ono, zbog navijaca... Utakmica je u ponudi i stoji da je Napoli hendikepiran sa 3,5 kosa u startu. Znaci gost u pocetku vodi, da bude jasnije. Kvota 1.85.  Ma lopovi talijanski...Ne treba ni trosit pare na njih. A da, jos novine pisale da igraci tri dana nisu trenirali, dok je njihova sluzbena fb stranica objavljivala svakodnevno slike sa njihovih treninga. E sad neka svatko zakljuci sam o cemu se tu radi. A ovo nije prvi put da se tako nesto dogadja.

  13. 17.30  Honka  -  Mariehamn   oba tima daju gol/DA  1.55   over 2,5  1.65

    5of1js.jpg

    Evo jos samo ovo inecu vise dosadjivati. Uzdam se u tradiciju zadnjih medjusobnih i zadnjih od Marie. U ovom slucaju slika govori vise od rijeci.

  14. 16.00  St. Gallen  -  Luzern   oba tima daju gol/DA   1.75

    Iskopao sam slijedece. Ova dva kluba su odigrali 27 medjusobnih utakmica. Na samo 4 utakmice od svih tih Luzern nije zabio. Od toga su cak dvije u 2006. god. Kako svicarci uglavnom daju dosta golova nije nerealno da i danas oba zabiju.

    16.30  Grodig  -  Wolfsberger    over 2,5   1.60

    I jedni i drugi raspucani u zadnje vrijeme. Pogotovo gost. Na 4 zadnje utakmice dali 13 golova. Od toga 1 cak i protiv Chelsea.

  15.  13.30     Changchun  Yatai  -  Guangzhou  FC    over 2,5   1.65

    n4xhr5.jpg

    To je onaj opasni gost sto rastura po Kini. Igra onaj zabar Diamanti koji se tamo otisao zajebavati. Iako mu je po kvaliteti mjesto u nekom od boljih europskih klubova. Kako smo za gosta rekli da zabija koliko hoce ima nesto i o domacinu. Namjerno necu pisati imena klubova da ne polomim tastaturu. U medjusobnim susretima je skor 3 2 4. U ukupno 9 utakmica domacin se naprimao golova od danasnjeg gosta. Ali... Intresantno je da je na cak 8 utakmica i zabio. Tako da bi i danas mogli zabit bar jedan a ovi drugi neka nakrcaju koliko hoce.

    oba tima daju gol/DA   1.85

  16.  Cijelu noc sam kombinirao, proucavao statistike, medj. oglede, brisao, risao, krizao, crtao grafikone, razmisljao, pio, spavao pa opet sve ispocetka. I na kraju sam donio zakljucak.

    12.00     Hiroshima  -  Kofu      over 2,5   2.10

     13.45     Young Boys  -  Aarau   over 2,5   1.65

     20.00    Zulte Waregem - Kortrijk    1       1.85

  17. 18.00    Sandnes  -  Stromgodset     2     2.05

    Svatko tko donekle prati nogomet, reci ce da je ovo odlicna kvota s obzirom na kvalitetu jedne i druge ekipe. Razlika u bodovima je, poslije 16 odigranih utakmica 20 bodova. Domacin 10, gost 30. Kako domacini vrlo tesko daju gol a pritom su zabetonirani za dno ljestvice, a Strom je jedna jako cvrsta ekipa u obrani, dolazim na ideju...

    domacin daje gol/NE    3.10

  18. 18.00    Stjarnan  -  Hafnarfjordur    over 2,5   1.75

    23kassi.jpg

    Evo intresantan podatak. U svim medjusobnim susretima ove dvije ekipe bio je over 2,5. Ukupno 11. A samo 2 puta over 2,5, u ostalim susretima i vise... Evo sto se dogadjalo kad je pobjedjivao Stjarnan...

    e0ssa8.jpg

    Dvije su utakmice zavrsile nerijeseno

    k9xd05.jpg

    I kad je pobjedjivao Hafnar...

    4keaup.jpg

  19. Moram komentirati iako mi nije obicaj... Najprije cestitke "chelsea", ali iskreno svaka cast. A ja ... kako se ono kaze "prvi macici...". Nadajmo se da ce se forum pokrenuti, dolazi nova sezona i novi izazovi. Sad mogu lupetati gluposti jer i tako nitko ne cita. hahahahah...

  20. Mogli bi malo pocet, za zagrijavanje... Norvezani dusu dali za overe. Da ne pametujem, svi znamo da u norveskim ligama ima puno utakmica koje zavrsavaju sa over2,5. Za danas sam izdvojio parove koji bi mogli proci. Ali samo na osnovu ukupne statistike, zbroja datih i primljenih golova. Bez previse mudrovanja...

     18.00   Sandnes  -  Start    over2,5     1.70

     18.00   Lillestrom  -  Sparta over2,5     1.55

     15.30   Sogndal    -  Viking   oba tima daju gol/DA   1.70

    213kj74.jpg

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use