Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

CreativeBet

Članovi
  • Posts

    149
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by CreativeBet

  1. prije 5 minute, CrneKese said:

    nakon prvog dana kvalifikacija pa onih kartona na Turcima, evo dočekali smo dan da se može ozbiljnije zaradit zbog finih kvota, da je još Felix bio na standardnoj razini i da su upali kartoni bio bi blagdan, ali dobro i ovako. Hvala kurcu evo dočekali smo i taj zadnji dan pa da se i vamo ubere što se ubrati može ali za početak da pozdravim gospodina aplikaciju @CreativeBet i zahvalim mu što mi je pobjedu Hrvatske učinio još dražom :D

    NIZOZEMSKA - ŠVEDSKA

    Jedan susjedni derbi koji ne znači ama baš ništa osim onog old school rivalstva. Nizozemcima je igralo i davalo šanse sve do zadnjeg kola kada su Šveđani sa 8:0 deklasirali te Nizozemska pobjeda nije značila ništa. Oranje proživljava svoje najteže dane u povijesti, nakon što nisu izborili Francusku, sada ostaju bez Rusije i to baš od svojih susjeda. Nakon pobjede Šveđana od 8:0 Advocaat je postao pravi predmet sprdanja, naime prije tog posljednjeg kola Nizozemci su imali šanse današnjom pobjedom izboriti Rusiju samo da Šveđani nisu uspjeli pobijediti visokom razlikom. Tako su novinari par dana prije toga susreta upitali nizozemskog stratega što ako Švedska pobjedi sa 8:0 na što je on odgovorio kako je to glupo pitanje i neće to slušati da naravno da Švedska neće pobijediti 8:0. Baš to se i ostvarilo i Nizozemska ako želi dalje mora pobijediti sa 7. Gledavši povijest međusobnih ogleda ovih ekipa vidljivo je da u zadnjih 5 susreta bilo je najmanje 2 gola na utakmici. U ovim kvalifikacijama i jedni i drugi su vodeći po prosječnom broju golova po utakmici, Švedska ima visoki prosijek od 3.7 dok su Nizozemci na 3.4, također u 9 kola na samo dvije utakmice Švedske je bilo manje od 2.5 pogodaka dok kod Nizozemaca na 3. 

    Također gledavši ponudu za ovaj susret pala mi je primamljiva granica od 3.5 kartona u oko. Vjerujem kako će obje ekipe htjeti pobijediti pod svaku cijenu te da kartona neće manjkati, ipak to je derbi dvoje susjeda a tu se i u prijateljskoj igra na pobjedu za ponos.

    NIZOZEMSKA - ŠVEDSKA --- VIŠE OD 2.5 GOLOVA --- 1.50

    NIZOZEMSKA - ŠVEDSKA --- VIŠE OD 3.5 KARTONA ---1.70

     

     

    Daleko od gospodina ali zahvaljujem na tituli u svakom slucaju!! Tu sam da djelim srecu, drago mi je da sam uspio :)
    Bas te muci aplikacija, al bude te i ona pocela uveseljavat za koji vikend bez brige.

    I pazi se, bit cu tu kad opet lupis samo da bi lupio! ;)

    btw netko mora da se sali sa koeficjentima na Svicarsku!

  2. prije sat vremena, CrneKese said:

    vidim da je tebi neke stvari teško objasnit bez da pogledaš aplikaciju i što ona kaže o tome. Nisam ja nigjdje rekao da je Ukrajina za otpis, samo da su naši bolji, što se tiče uigranosti, naši još od Brazila igra skoro ista ekipa, ista formacija, otpali su samo Olić i Srna ako se ne varam !? Isto tako se mogu vući poveznice da Luka Modrić i Mario Mandžukić igraju još od dana kada su bili juniori skupa (ipak su vrlo mladi debitirali za Dinamo), pa im tu možeš dodati i Lovrena pa su tu još i Badelj, Vida, Vrsaljko, tako da su i naši vjerovatno uigraniji ? neznam možda sam u krivu..Što se tiče bočnih igrača i prednosti danas se očekuju Kramarić i Perišić na krilima u sustavu 4-3-3 tako da u duelu napad obrana opet dajem prednost našima jer ipak su Perišić i Kramarić u večoj prenosti nego Yarmolenko i Konoplyanka. No nemojmo biti mala dica i vamo se prepucavati, ja sam reka svoje ti svoje i dalje stojim kod svoga bez obzira šta mi ti ili tvoja aplikacija rekli. Hrvatska će pobijediti ako to bude željela i bude motivirana 100%. A u 23h ćemo vidjeti ćija je prognoza bila bliža i bolja.

    Ja ti iznosim argumente. Da je vise toga ovdje bilo bi i vise pogodaka. Tak da ne smatram da je to lose. Ali smatram da je lose kad netko lupa samo da bi lupio.

    Ja sam naveo podatke od posljednjih godinu dana a ti od posljednjih 5 kada su badelj vrsaljko i vida igrali skupa od kojih badelj nece igrat, i 10 godina kad su mandzo i modric igrali skupa.

    Od brazila se promijenila vecina prve postave, pa mi niti to ne drzi vodu.

    Logika mi jos uvijek govori da kec ima puno vecu vrijednost od ponudene.

    Ocekujem ispriku aplikaciji kad te pobijedi :)

     

  3. prije 23 sati, CrneKese said:

    @CreativeBet hahah, dragi ja sam i napisa sam da s tim postom neću nikome pomoći jer stvarno ni sam ne mogu staviti ruku u vatru za naše... sritno s hendikepom na Ukrajince...

    @mario007 ma i ja nekako vjerujem u klošare, pogotovo ako uzmemo u obzir da se to već događalo vjerujem kako im je primarno bilo smijenit Čačića..

    Što se tiče Ukrajine, nije to ekipa sa nekim individualcima, Yarmolenko i Konoplyanka su im definitivno najbolji igrači a kako bi CreativeBet reka ako su Vida i društvo drugorazredni igrači što su onda tek Ukrajinci, prvi bek iz Zorye, Rotan u Slaviji, desni bek Vorskla i slično, mislim to su igrači koji igraju u rangu Rijeke, Dinama onda uz to vjerovatno trećerazredni??? Što se suspenzija tiče, Kravec je protiv Kosova dobio drugi žuti i propušta današnji dvoboj. Kravec je bio jedan od dva napadača a sada je Ševčenku ostao samo Besedin, momak koji je četvrti izbor u Dinamu iz Kijeva, ujedno i najmlađi napadač. Također neće biti ni prvog stopera Ordeca. 

    Ja ću se danas kladiti na Hrvatsku, jbg nemoš kontra, iskreno i vjerujem u to a vi ostali kako hoćete ! 

    UKRAJINA - HRVATSKA --- 2 ---2.70

    UKRAJINA - HRVATSKA --- HENDIKEP 1:0  2 --- 5.50

     

     

    Nisam niti rekao da imaju pojedinacno dobre igrace vec da su momcad. Momcad koja je dobro uigrana i koja se medusobno jako dobro poznaje. Ocekuju se 4 igraca iz Shakhtara ukljucujuci Pyatova, dvojica u vezi i jedan u obrani. Igraci koji igraju godinama skupa. U napadu se ocekuje cetvrti izbor iz Kieva koji je prosle sezone odigrao 22 utakmice za Kiev (10 je startao u prvih 11) i zabio 9 golova. Sa 20 godina! Ti glupi ukrajinci.. Uz njega u napadu u Kievu je igao i Yormalenko prosle godine, i utrpo 15 komada. Rotan koji je u Slaviji je godinama igrao sa Konopljankom u Dnipru, na istoj strani terena nebi vjerovo..

    10 panjeva koji imaju taktiku, uigrane akcije i znaju gdje ce im biti suigrac su ispred 10 panjeva koji ne maju i ne znaju nista od toga. Uglavnom moj unit je rasporeden na jedinicu.

     

    tqpthQtgQ7SAiERP0XVv9w.png

    ozFKXQfvShOBO0jQqzU0qg.png

    yCi8uzZGTqq1oAkpcuneVA.png

     

    Unit manje.
    Bit ce prilike za vratiti ga u doigravanju :)

  4. On 08. 10. 2017. at 10:43, CrneKese said:

    UKRAJNA - HRVATSKA 

    Znači danas sam pogledao nekom slučajnosti HRT, inače program na kojem se gleda i sluša što netko gore kaže, dosta toga je cenzurirano čuje se što se mora ćuti tako da sam se iznenadio kada sam pogledao do kraja. Da ne duljim emisija "Tema dana" koju vodi Zoltan Kabok a gosti u emisiji su bili Jeličić i Šapina. Inače Jeličić inače govori bez dlake na jeziku obično se ruga sa svima i svakim ali u suštini je dosta objektivan i realan. Uz njega je bio i Marko Šapit i stvarno su najlakše i najbrže objasnili stanje u Hrvatskom nogometu. Emisija traje 10 minuta iako vam puno neće pomoći glede daljnih oklada svakako se isplati odvojiti to vrijeme. 

    A sada moja neka predikcija što se tiče te utakmice. Bazirao sam se na dvije varijante i iako vam neću skoro ništa pomoći ali opet imati će te priču koja vam se više sviđa i tu se opredijelite pa odaberite. 

    Definitivno je da su naši igrači jedne mala razmažena dječica koja su odlučila dobiti ono što požele. Da se ne lažemo kvalitetu oni imaju i to je reprezentacija koja je u stanju pobijediti svakoga ali i kao što ste vidjeli kiksati protiv svakoga. Niko Kovač koji je imao neku finu zamisao, neku taktiku toj dječici je bio previše strog, a to je njima naravno smetalo. Smijenili su ga. Nakon toga Ante Čaćić izbornik koji je mogao biti bilo tko od nas, dao im je odriješene ruke, nije bilo nikakve taktičke zamisli, svatko je radio što je htio. Ali Ante je napravio pogrešku, pogreška koja je isforsirana javnosti je ta da je imao prvih 11 i od toga nije odstupao, to je isto našima smetalo pa su se očigledno i njega odlučili riješiti. Također Ante je imao jedan spisak po kojem je zvao igrače bez obzira na formu ili trenutno njihovo stanje što je također mnogima smetalo. U našoj reprezentaciji je nastao još jedan problem odlaskom Darija Srne, Darijo je bio jedan autoritet pred kojime su i najveći klečali te su se njegove odluke poštivale i njegova je bila zadnja. Odlaskom Darija kapetansku vrpcu je preuzeo Luka Modrić igrač neizmjerno visoke kvalitete ali tako lošeg karaktera da je to ajme. Koliko ga neki podupiru toliko ga drugi ne vole. Vjerovali ili ne, i koliko god vam čudno bilo Luka je jedno malo go*** kojemu je na prvom mjestu Luka Modrić i koji sebe uzdiže i stavlja na prvo mjesto za razliku od drugih da je to ajme. Vjerujte ovo nelaprdam bez razloga nego iz prve ruke priče čovjeka koji je sa reprezentacijom pio, jeo, spavao, plakao i radovao se nekih 20-tak dana. Također Hrvatsku reprezentaciju muči i slučaj velikih imena za koje se mora naći mjesta bez ikakvih komprimisa. Prvog od nizu bi stavio gospodina papčića Ivana Rakitića koji na gostovanja ne ide jer je "ozljeđen" i koji za reprezentaciju nije odigrao dobru utakmicu neznan kada zadnji puta ali je uredno u prvih 11. Drugi veliki gospodin je Mr. No Good, u svijetu poznat kao čuveni ratnik borac koji je od napadača postao zadnji vezni, čovjek za kojeg se počinje sumnjati nema li brata blizanca, jedan srčani borac koji igra za Juventus i jedan koji dođe odraditi reprezentativne obveze. 

    Jedino očigledno je da naši reprezentativni kada im nešto ne odgovara imaju dobru uigranu kombinaciju koja se ponavlja evo treći puta, sjetite se slučaja Štimac, slučaja Kovač, pa i evo sada slučaj Čačić. Pobjednički start kvalifikacija pa onda kada se čini da je sve gotovo nagli pad i onda dođe novi izbornik i eto ga idemo na prvenstvo. 

    Zato za ovaj dvoboj imam dvije varijante. 

    1. Igrači su dobili što su htjeli, Ante je bivši, na individualnu kvalitetu riješit ćemo Ukrajnu pa onda u play off i prolaz dalje.

    2. Idu do kraja. Cilj je Davor Šuker i vrh HNS-a pa pod cijenu prvenstva. Nekako su puno počeli spominjati cijeli savez uz te izbornike i očigledno je da igračima ne paše stil našega brenda, jer sve su glasniji i glasniji bili glede dogovaranja prijateljskih utakmica sa jako slabim protivnicima i van države gdje su se događale blamaže i ozljede (Estonija) onda i one turneje po Kini i Americi. Na njih su sve bile pritužbe i to javne, što je pomalo neočekivano. Izgubi li Hrvatska Rusiju izgubit će i vrh saveza to je kristalno jasno samo je pitanje hoće li nogometaši pristati na tu žrtvu. 

    http://sport.hrt.hr/409067/jelicic-u-temi-dana-nece-biti-naboja-dok-ne-ode-vrh-hns-a

     

    Dvije opcije, ili ce pobijediti ili ce izgubiti. haha Ja bi reko da puno zujis a malo meda dajes.

    Svjetsko prventsvo u nogometu je isto kao i izlozba automobila u Zenevi u autoindustriji. Igraci imaju priliku pokazati sto znaju i mogu, u najboljem slucaju njihova cijena moze skociti za nekoliko puta. Mogu napaviti korak karijere te prijeci npr iz Hoffenhaima, Besiktasa, Dinamo kieva, Intera ili nekog drugog drugorazrednog kluba u jedan od najvecih klubova svijeta. Iz sportskog iskustva garantiram da je svakom igracu cilj otic na to SP i pokazati sto zna i moze. Uostalom, ne odlaskom se nece nista promijeniti sto se tice sustava i ljudi unutar sustava jer je to hobotnica od koje puno previse ljudi, njihovih obitelji, kumova, prijatelja i prijatelja od prijatelja ima koristi. Ista stvar kao sa hdzom i sdpom sto se tice vodenja drzave. Jako puno previse ljudi ima koristi od toga. A ako negdje jos ima love u hrvatskoj onda je to u nogometu, stoga ne vjerujem da 11 igraca i ne odlazak na SP moze unistiti tu hobotnicu. Lakse je zamjeniti tih 11 igraca i dat priliku nekim drugim ljudima.
     

    Sto ne znaci da nece izgubiti ali sigurno ne namjerno. Realno imamo ok igrace, neka zlatna sredina ali to je puno ispod onoga sto ljudi misle da imamo. Nemamo najbolje igrace na svijetu. Imamo Modrica koji je trenutno najbolji veznak na svijetu i koji daje 100% svaku utakmicu ali nogomet nije individualni sport niti je ikad bio niti ce ikad biti. Iza njega je Mandzo koji nema kvalitetu bi najbolji napadac na svijetu ali on je radilica koji trenutno igra ispred jednog Higuaina koji je placen laganih 80 milja. Rakitic.? ok, igra u Barci ali daleko precijenjen igrac. Barca igra jedan stil u kojem si uspjesan ako nakon jednog dodra s loptom uspjesno dodas prvom do sebe dok lopta ne dode do Mlesija. Jebiga Hrvatska ne igra takvim stilo i to je razlog zasto raketa nije toliko dobar u repki, niti ce ikad biti.
    Perisic i Broz, jao.  Da se ne varamo Perisic ce zavrsit u nekom od naboljih klubova, Inter to trenutno nije, jer ima kvalitetu od driblinga, pregleda igre do udarca, ali Broz. Nista osim sto ima muda opalit bombu sa 35 metara pa kud puklo da puklo.

    3 top igraca, a ostatak mix prosjecnih nogometasa. Budite realni. Perisic i Modric ne mogu solo na individualnu kvalitetu pobjediti, sto svi ocekuju.

    U obrani nemamo niti jednog vrhunskog igraca, i tu je takoder veliki problem. Pogotovo kada netko ima muda krenuti ofenzivno protiv nas. Ukrajinci ce to napraviti.

    Ukrajina je momcad. Jako dobra momcad i ovdje predvidam jedan teski potop. Pratio sam ih jos na EP prosle godine gdje su imali 3 poraza u grupnoj fazi ali igrali su protiv Njemacke koju je samo Neuer spasio, protiv Islanda gdje su takoder dominirali ali primili nesretne golove te protiv Poljaka koje su trebali pobijediti barem 2, 3 razlike. Sjecam se da sam tada igrao dvojku na Poljake i niti sam ne znam kako je to proslo. Jedna kontra i Poljaci su zabili. Uglavnom mene su tada Ukrajinci odusevili kao momcad, igraju brz i okomit nogomet, sa puno prodora po bokovima gdje Plivaric i Vrsaljko nemaju nikakve sanse. To je vise manje ista repka od onda s novim izbornikom legendarnim Sevcenkom. Istina dobili smo ih na Maksimiru ali Kalinic je zabio gol iz okreta u raslje gdje gol nije niti vidio. To ce ponoviti opet za sveto nigdarjevo.

    Uglavnom i da je atmosfera normalna ovo bi bila utakmica za 1x ovako cu odigrati najveci hendikep na Ukrajince koji ce biti u ponudi.

  5. prije 14 sati, JackieJack said:

    Ja sam imao nesto drugacija iskustva sa Betfairom. Posto nisam na Balkanu (Severna Evropa) limite nemam skoro nigde od ovih vecih (bet365 online kladionica" rel="external">bet365, unibet" rel="external">unibet, pinnacle" rel="external">pinnacle, marathonbet" rel="external">marathonbet itd) a kod njih sam posle nekih 5 meseci pojeo limit. Btw, nisam jurio nikakve "greske" itd, bile su klasicne opklade, 95% od toga singlova jer uglavnom to uplacujem(iznosi 10-300 EUR). Imam par ortaka koji su se kladili kod njih iz HR i BIH, oni su jos brze popili limit, i to posle svega nekih mesec dana a uplacivali skroz skromne iznose za takvu kladionicu.


    Tebi naravno zelim svu srecu i da limit dodje sto kasnije, pisi ukoliko budes otvorio kako ide posle nekih mesec-dva, bas me interesuje :)

    Takoder slicno iskustvo. Limitirana mi nekoliko accova u nekoliko mjeseci na njihovoj kladionici. Singl oklade.
    Ali njihov exchange je vec druga prica i tamo ne bi trebao imati problema jer tamo uzimas oklade od drugih ljudi. Samo je problem sto na exchangeu imas limitiranu ponudu na samo osnovne tipove, pa tko voli neka izvoli :)

  6. prije 30 minute, rossonero7 said:

    OK, Hvala hoces li postavljati za svaki vikend ?  Ovo si stavio za danas i od 20-tog kola

    @Bepone ti je objasnio.
    Igram samo singl oklade, azijske hendikepe kornera. U tablici pod 'prediction' je broj kornera kojeg mi program izbaci a prema kojem onda ja odredujem tip, bilo 1 ili 2. Vjerujem da se moze naci i kvalitetnija margina i da se mozete 'igrati' sa tipovima ali kao sto sam reko ne zanimaju me 'male' kladionice.

    Ovo je za danas, a postavljat cu svaki put kada ce se igrati bilo koja utakmica talijana. Uglavnom sve sta odigram ce biti ovdje, dat cu sve od sebe da bude :)

    Za sad samo talijani jer jednostavno nemam vremena da obradim vise liga a ne zelim ulagati novac u nesto dok nemam konkretne rezultate koji mi mogu potvrditi da li ce i u kojoj mjeri nesto funkcionirati. Jebiga, ne volim kockati :)
    Uz peglanje po 11, 12 sati rada na dan ne ostaje mi puno vremena za jos neke dodatne poslove sastrane tako da sam i na ovome radio gotovo svaki dan posljednjih 3, 4 mjeseca. Ali da, nadam se da cu obraditi barem jos jednu ligu kroz mjesec dana, to je cilj.

    Kao sto rekoh ovo je nesto novo i za mene. Malo srece i sve preko 57-58% prolaznosti je profit na kraju, sve iznad toga je velik profit na kraju. 

  7. Povratak na stare staze :)


    Posljednjih 8, 9 mjeseci nisam uplatio niti jednu okladu, izvadio novac iz banke i preselio iz prcije na Novi Zeland. Najbolja odluka u zivotu!

    Putovao, radio, upoznavao sebe u nekom drugom svijetu a u meduvremenu razvijao projekt s kojim krecem od danas. Razvio sam program za predvidanje broja kornera kojem je baza hrpa statistickih podataka na cemu su se uglavnom bazirale moje prijasnje prognoze. Nekada su to bili kartoni ali od ove sezone krecem s kornerima.

    Zasto korneri?
    S istrazivanjem i dobivenim rezultatima sam dosao do zakljucka da puno vise stvari utjece na kornere nego na kartone.
    Napravio sam hrpu testiranja za proslu sezonu, sa granicama i koeficijentima iz pinnacle/bet365 (granice su uglavnom iste u obje kladionice), te u konacnici doso do jako lijepih brojki. Testiranje je obuhvatilo sve utakmice izmedu 20. i 36. kola Talijanske Serie A a rezultat mozete vidjeti na linku: 
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vTtOzdVMzEnVVNCeVgyXW6KCchliASYZumPgymYGbWSHn_naWMkx5cn8_jwg8IknPCM73WoTJ0q4v4a/pubhtml

    Svako kolo Serie A cu igrati sve utakmice, prema onome sto mi program kaze. Vjerujem u brojke i vjerujem u sebe jer znam kako i na koji nacin sam dosao do tih brojki tako da ce mi ovosezonska investicija biti najveca ikad. Naravno uz pravilan money management gdje mi unit nece biti veci od 3% od banke. U prijevodu potrebne su 33 promasaja za redom da izgubim banku. Sansa za to su jako mala, ali postoji :).  

    Igrati cu samo na azijskim kladionicama (assianconnect) gdje su limiti najveci a gdje nema straha od blokiranih racuna. Previse sam se napatio sa bet365 i ostalim seronjama koji blokiraju racune i uplate te igraju neku svoju igru u kojoj ih ne smijes pobijediti.

    Sve prognoze (dat cu sve od sebe) cu stavljati ovdje na forumu. Samo nisam siguran gdje jer ubiti nemam neke analize za njih a i ne mislim ih pisati, zato sam potrosio hrpu vremena na razvoj programa da dobijem gotov rezultat :). Imam hrpu brojeva i formula koji vama nece znaciti bas nista tako da molim moderatore da prebace post gdje mu je mjesto a ja cu tamo nastaviti ostavljati prognoze.

    Vjerojatno ce biti skeptika ali eto meni je cilj pomoci sebi i drugima, a mislim da to dugujem ovom forumu i ljudima ovdje. Nikoga na nista ne nagovaram i svatko ima svoj izbor, pogotovo jer je ovo prvi put ikad da se oslanjam iskljucivo na statistiku. Prema rezultatima od prosle sezone ocekujem povecanje banke od 300-500% do kraja sezone ali naravno spreman sam na sve. Sretno meni i svakome tko ce pratiti a svima ostalima sretno s drugim prognozama :)
     

    Ovako to izgleda za ovaj vikend. Sbobet granice i koeficijenti.
    59c7489f50846_week6.jpg.b4c5a544fcfb675c10837783b33fc6a4.jpg

  8. prije 20 sati, Vagabundo said:

    Kad je u pitanju isplata sa Skrilla na bankovni račun. Da li vas banka kontaktira i ako da šta reći? Mislim da sam negdje vidio da po zakonu ne smiju pitati podrijetlo novca prije skrilla i da treba reći da je poklon. Povukao sam danas iznos na račun, ovaj tren točnije, pa ak me sutra budu zvali u vezi isplate da znam šta treba reć i šta ne.

    Nedavno sam isplatio 4000 eura i nije bilo nikakvih pitanja niti problema.

  9. Ja sam stekao da oni samo nanipulisu, objave 100 analiza dnevno pa od toga izvlace razne statistike. Prodaju maglu.

     

    Analize su onaj dio Dvoznaka koji funkcionira jako dobro i njih ne treba mješati sa prognozama. I ne, ne izvlače se statistika iz analiza nego iz prognozi. Uostalom zašto bi bilo loše da obrade i izanaliziraju sve sportove, utakmice i  mečeve u tom danu?!

    Oni svoj posao rade vrlo kvalitetno i korektno, ali nažalost dok sve prognoze ne prebace na kladionice u kojima te neće limitirati jednostavno neće biti isplativi.

  10. Da li je netko pretplaćen na dvoznak. Navodno prošli mjesec su imali učinak od 93 postavljena para 63 su pogođena. Roi im je bio 22, a zarada 2200 eura na ulog od 20 eura po prognozi. Ako je netko njihov pretplatnike i ne lažu volio bi znati.. pozdrav..

     

     

    Evo mojeg prošlosezonskog iskustva sa Dvoznakom, ali treba napomenuti da su od ove sezone napravili nekoliko pozitivnih promjena.

     

    Prošle sezone sam u svojoj investiciji imao uključene neke od Dvoznakovih tipstera i to je bio krvavi posao. Da bio uopće uplatio prognoze svaki dan u 11:00, 11:44, 12:00 morate imati pristup internetu preko jednog od pametnih uređaja ili računala jer su tada izbacivali prognoze (u valovima). Uz to gotovo svaki dan je bila još poneka prognoza koja bude objavljena kroz dan (npr. u 17:45) a mail dođe 5 minuta prije objave što znači da ako nemaš mobitel uz sebe nećeš ju uplatiti.

    Gore navedeni način objave prognozi su navdono promjenili od prošlog mjeseca te sada 20 minuta prije objave svake prognoze dolazi mail obavijest kako bi bio spreman. Što opet nije rješenje i sam sigurno nećeš sve uhvatiti.

    Druga stvar su koeficijenti i margine. Margine i koeficijenti se mjenjaju doslovno u prvih 2 sekunde kada objave prognozu i rjetko kada se uspije uhvatiti koeficijent/margina kao što oni računaju u svojoj statistici. Nisu oni krivi i ne mogu utjecati na to. Jednostavno previše novaca se uplaćuje na te prognoze i tako se ruše koeficijenti tj mjenjaju se margine.

    Tu i dolazi do najvećih problema jer se nerjetko zna dogoditi da vi uplatite pomaknutu marginu i prognoza bude gubitna a njihova objavljena prognoza je dobitna i njima se statistika diže dok vi gubite novac. Vrlo frustrirajuće.

    Zbog toga je ne moguće imati ROI i profit koji oni imaju.

    Ja sam prošle sezone od 1.-7. mjeseca ukupno uplatio 545 prognozi a ROI je iznosio 5,6% (igrao sam sa fiksnim ulozima a ne kako oni predlažu). Dok bi prema njima za taj period ROI bio preko 10%. U pola lošiji rezultat.

    Zadnja stvar koja nije dobra su kladionice koje oni predlažu za igranje. Većina Dvoznakovih prognozi je iz bet365 kladionice i to nije dobro. Iz iskustva govorim da je jedino pinnacle kladionica za ozbiljnu investiciju jer bet365 je počeo limitirati accountove već nakon nekoliko single uplati po 50-60 eura. Ostale kaldionice neću niti spominjati jer sve što je ispod bet365 za mene niti nisu za ozbiljno igranje (tipa wwin, William Hill, unibet, 888, betathome, paddy power i ostale).

    Pinnacle ne limitira!

     

    Uz sve navedeno kako bi isplatili mjesečnu pretplatu Dvoznaka (100 eura) i kako bi još nešto zaradili morate imati banku od barem 20 tak tisuca kn ali u tom slučaju će vam ulozi biti preveliki a limiti na račune će samo dolaziti.

  11. Liga prvaka

    20:45 Celtic - Manchester City
    Tip: hendikep -1,25 2 @ 1,75
    Kladionica: pinnacle
     
     
    Po meni je većina ljudi bacila fokus na neke utakmice koje će biti neizvjesne do samog kraja i gdje bi moglo biti kikseva.
    Napoli je odličan ove sezone i ja ih osobno pratim iz kola u kolo ali 1,6 na pobjedu protiv Benfice nema nikakav value. Benfici nedostaje nekolko igrača ali nitko od njih ove sezone nije doigrao više od 90 minuta. 
    Kod Atletica i Bayerna mogu doći apsolutno sve, od jedinice do dvojke, od 0:0 do 3:3, od 2 do 22 kartona.
    Barcelonu ne igram niti kada su u kompletni a bez Mesija su druga ekipa.
    Ne želim nikog kritizirat oko odabira prognozi niti se pravit pametan već samo malo skrenut pažnju da dobro proučite ono što igrate.
    Što se tiče kartona ove sezone u Ligi prvaka ih ne budem igrao koliko god to bilo čudno. Za sad se pokazalo kao pun pogodak!

    O ovoj utakmici i nemam baš previše riječi. Iskreno Celtic nisam pogledao niti jednom osim protiv Barcelone koja im je uz 7 golova mogla zabiti još 2, 3. Barca im je utrpala toliko golova jer oni jednostavno ne znaju i ne žele stat. Možemo usporedit tu tekmu sa jučerašnjom između Dinama i Juventusa gdje je Juve zabio 4 gola a da se praktički nisu niti pošteno oznojili. Ono jučer je bilo ruganje, pola utakmice se zadnja linija Juvea dodavala i nisu imali potrebe niti želje za još kojom akcijom (dok nisu ušli Pjaca i mandžo koji su željni dokazivanja) a kamoli za nekakvim razvaljivanjem i ponižavanjem. Da su sve bacili u napad mogli su zabiti golova koliko su htjeli. Za usporedbu sam uzeo tu utakmicu jer je Dinamo u rangu Celtica a tko je bolji između Citya i Juvea ćemo saznati tamo negdje u polufinalu lige prvaka :) Umjesto Alegrija jučer, danas na klupi Manchester Citya sjedi Guardiola, trener kojeg ne simpatiziram kao trenera ali trener koji se drži svojih principa i svoje taktike a to je napad i zabijanje golova, do sutra ako treba. S druge strane nije trener koji će poslat igrače na teren a da se nije pripremio za utakmicu. Guardiola je vjerojatno jedan od 'najbolesnijih' trenera što se tiće pripreme utakmice, mora znati svaki detalj o protivniku i naravno nikad nema opuštanja. U napadu je Aguero a njemu je dovoljna jedna prava lopta, kao Higuainu jučer. 
    Celtikove rezultate iz Škotske lige ne treba uzimati kao mjerilo jer to je kao da uspoređujemo što Dinamo radi već 10 godina u HNLu..

    Kod ovog hendija i u slučaju jednog razlike za City imamo povrat pola uloga. Koeficijent je debelo promašen!
  12. Možda nema smisla da i ja pišem za ovaj par ali ovo je stvarno pick mjeseca za mene!

    Liga prvaka

    20:45 Dinamo - Juventus
    Tip: hendikep -1,5 2 @ 1,96
    Kladionica: pinnacle

     

    Puno tekstova i novinskih članaka je napisano vezano za ovu utakmicu, stoga neću previše duljiti jer ako otvorite bilo koji portal možete pronaći odgovore na sva pitanja zašto ova prognoza.

     

    Kod Dinama ne vidim niti jednu pozitivnu stvar.

     

    NOVI TRENER ŠOPIĆ - Dinamo ubiti i nema trenera. Trenutno ima privremenog koji radi dar mar i koji zna da mu je ovo posljednja utakmica, ukoliko ne napravi čudo. Izbacio je iz tima malog Čorića koji im je jadan od najboljih igrača pa kako god se on ponašao na treninzima. Pod njegovim vodstvom su jedna pobjedili Lokomotivu koju moraju 'nabušit' 5:0 zavezanih očiju. Ako idemo u krajnost onda treba i izvuć rečenicu sa konferencije u kojoj je Šopić rekao "Bacanjem na glavu protiv Juventusa sve je moguće".

    Ako to povežemo sa činjenicom da i on sam zna da mu je ovo posljednja utakmica ukoliko ne napravi čudo, vrlo vjerojatno je da će se i baciti na glavu a bojim se da bi se iz toga mogli proizvesti novi negativni rekordi. Bunkerom naravno nema nikakve šanse.

     

    NAVIJAČI - zar stvarno očekujete da će navijaći dati vjetar u leđa dečkima koji od početka karijere igraju pred 500 gledatelja? Prije da će im noge postati drvene od straha i treme.. A s druge strane zar mislite da će se Juventus prestrašiti tih navijača? Pa oni svaki vikend igraju pred takvom publikom, to im je ko dobar dan. Stadion će biti pun ali to više ide na ruku Juventusu.

     

    Allegri nije trener koji dolazi nepripremljen i sa stavom ma dobit ćemo ih, stoga sam još sigurniji da će Juve trpati dok ih Dinamo doslovno ne zamoli da prestanu.

     

    IGRA - o igri neću puno govoriti, jer je nemoguće uopće staviti u istu rečenicu igru i igrače Juventusa i Dinama.

    Možemo napraviti paralelu sa Pjacom koji je bio najbolji igrač Dinama a trenutno u Juveu ulazi u 86'.

  13. prema ovome sto si napisao, mozda je i bolji bet Villareal zabija po 1.8+ pa neka Real zabije koliko hoce a valuebet je onda Villareal zabija 2 i vise po @4+

     

    Iskreno nisam niti vidio koeficijent na Villarreal daje gol jer mi je fokus na konačnim ishodima i kartonima pa na ostatak ponude ne trošim vrijeme ali svakako da tih 1,8 i 4 imaju dosta veliki value!

  14. Španjolska La Liga

    20:00 Real Madrid - Villarreal
    Tip: hendikep +2 2 @ 1,88
    Kladionica: pinnacle
     
     
    Puno podcjenjuju Villarreal ove sezone ali krenimo od Reala..

    Real igra dobro prema naprijed, stvara šanse ali realizacija još nije na nivou stoga niti ne razbijaju svoje protivnike već su to više rutinske pobjede sa 1-2 gola razlike.
    Real ne igra dobro u fazi obrane, protivnici mu stvaraju velike probleme, izlaze u gol situacije ali Casilla (golman) je jedan od glavnih krivaca zbog kojeg su prije svega još ne poraženi ove sezone.
    Ako gledamo 3 utakmice u nazad onda stvari stoje ovako: Celta Vigo koje je kriminalna ove sezone im je zabila 2 gola, Sporting je stvorio barem 3-4 gol šansi ali samo su jednu iskoristili, dok im je i Espanyol koji nije ofenzivno jak imo 2-3 fenomenalne prilike ali Casilla je 'isčupao' obrane te Real nije primio gol.
    Danas se vračaju Ronaldo i Bale što je plus u napadu ali nema Pepea, Casemira, Modriča.
    Pepe koji im je defanzivno najbolji igrač.
    Casemiro koji je defanzivni vezni i koji je bio Zidanovo otkriče te pod kojim su proigrali prošle sezone, jer je bio dostojna zamjena Modirću u fazi obrane a Luka je s druge strane imao više slobode u napadu i nije trebao biti tolko fokusiran na obranu i kojeg samo Modrič može zamjeniti u toj fazi obrane. Znači ionako šuplja obrana im je dosta oslabljena.
    Te po najavama nema Modriča, a vjerujem da svi znate što je on Realu u fazi napada, automatski će Ronaldo, Benzema i Bale imati duplo manje upotrebljivih lopti jer sve kreče od njega.
    Na to sve treba dodati kako je Zidan izjavio da se nisu imali vremena previše spremati za ovu utakmicu te da idu na pobjedu. Odlično.
     
    Villarreal je još uvijek jako podcjenjena momčad u Španjolskoj ali kroz par kola će se promjeniti priča, možda i nakon ove utakmice.
    Izgledaju jako dobro, igraju jedan izrazito okomit nogomet sa dosta kombinatorike i ja sam iskreno oduševljen sa ovim Villarrealom. U vrhu napadu igraju Sansone koji trpa sa svih strana (u prošlom kolu je zabio gol sa centra!), te Pato koji je stari lisac i koji doslovno jednim potezom može promjeniti tijek utakmice. Okomita igra koja proizlazi iz dobre obrane im polazi za rukom i tako stvaraju jako puno gol šansi. Zabili su 6 golova u posljednje 3 utakmice, prije toga u utakmici sa Sevillom su gađali stative, te se ispromašivali zicera.
    Obrana je na nivou, kada protivnik ima loptu su nešto zatvoreniji i to je dobro jer što je više igrača iza lopte to je manja šansa da će dobiti gol.
    Nemaju bitnih izostanaka, te igraju u trenutno najjačem sastavu.
     
    Uz sve navedeno te dobru igru Villarreala, uvjeren sam da gosti mogu zabiti 2 gola večeras a u tom slučaju bi Real trebao zabiti 5 kako bi oklada bila gubitna. Bez Modriča će napadački trio RBB umjesto 5 zicera imati možda 2, 3 i to će nam biti dovoljno.
    Iskreno niti ne vjerujem u pobjedu Reala!
  15. Španjolska La Liga

    20:45 Las Palmas - Malaga
    Tip: hendikep -0,25 1 @ 1,93
    Kladionica: pinnacle
     
     
    Protiv Malage sam igro i prošlo kolo kada su izgubili od Villarreala 2-0. U toj utakmici ne da nisu zabili gol nego nisu stvorili niti jednu ozbiljniju šansu pred protivničkim golom, a uz dva primljena gola su napravili i penal kojeg Bruno (Villarreal) nije iskoristio. Od početka sezone Malaga izgleda jako loše u napadu, ne stvaraju šanse i predviđam im jako lošu sezonu. Obrana nije na nivou a protivnici im stvaraju jako puno prilika, uostalom u prva tri kola su dobili 5 golova (3 od Osasune i Espanyola koji će se boriti u donjem djelu tablice). 

    Las Palmas je totalna suprotnost i bit će veliko iznenađenje ove sezone. Doveli su nekoliko pojačanja koji su s s jedne strane veliki talenti i potencijalno jako dobri igrači a s druge strane su prgavi i agresivni što je za sada dobitna kombinacija. Napadački su brutalni, zabili su 10 golova u prve tri utakmice. Koliko su u napadu dobri toliko su u dobri i obrani, baš zbog te agresivnosti s kojom jednostavno ne dopuštaju protviniku da razvijaju akcije do kraja. Vodili su Sevillu do 89' kada je sudac svirao penal koji je jako dvojben (po meni je to daleko od penala) što su domaćini iskoristili te vratili rezultat na 1:1, da bi Sevilla u 95' iz kornera zabila za 2:1 i tako umanjila igru Las Palmasa koji su bili puno konkretniji i opasniji u cjeloj utakmici. Imaju izvrsnu tarnziciju u kontru i polu kontru gdje napdaju sa 4-5 igrača i to je jako teško braniti. Očekujem da laganu inicijativu prepuste Malagi te da ih kazne upravo preko te brze tranzicije. U početnih jedanaest im se vrača Boateng što je veliki plus u odnosu na posljednju utakmicu.
     
    Malaga nije ništa pokazala te očekujem 2-3 gola u njihovoj mreži.
    Očekujem pobjedu a osiguravam se sa gubitkom pola uloga ukoliko bude X.
  16. Europska liga


    19:00 Sassuolo - Athletic Club

    Tip: hendikep +0,25 1 @ 1,87

    Kladionica: pinnacle

     

     

    Sassuolo je prošlogodišnje ugodno iznenađenje, a takve rezultate nastavljaju i u novoj sezoni. Treba naglasiti i sustav vođenje kluba koje funkcionira jako dobro. Sassuolo je prije 8 godina ušao u Seriau B, prije 3 godine u Seriau A da bi u tih tri godine završavali redom na 17., 12., 6. poziciji. Izborili su Europa ligu i sigurno da će biti motivirani kako bi se klub digao za još koju stepenicu. Ja ih očekujem unutar najboljih 6 na kraju sezone!

     

    Sassuolo igra napadački nogomet, pogotovo u domaćim utakmicama gdje u prosjeku imaju veći posjed lopte i gotovo duplo više udaraca od protivnika. Ove sezone imaju samo jedan poraz i to protiv Juventusa (ukoliko ne ubrajamo 3-0 protiv Pescare, utakmicu koju su pobjedil 2-1 ali su protivniku naknadno dodjeljena 3 boda). Protiv Juventusa je Higuain zabio 2 euro gola, a Dybala i Pjanić su bili brutalno raspoloženi a takav Juve je nepobjediv. Usprkos svemu tome Sassuolo je imao nekoliko odličnih gol prilika, zabili su gol iz kornera a i Lichsteiner je jednu loptu izbio s gol linije. Za usoredbu Fiorentina i Sevilla (jučer) su skupa imali samo 6 udaraca prema Buffonu dok ih je Sassuolo sAm imao 9. U tri domaće utakmice su ukupno imali gotovo 50 udaraca prema protivničkom golu. Mislim da to dovoljno govori o napadačkoj moći Sassuola. 

    Što se tiče obrane nisu niti tu lošu, primili su 6 golova u 7 utakmica s tim da je za 3 gola zaslužan Juventus.

    Danas im nedostaje prvo ime napada Berardi ali on nije igrao niti u zadnjoj utakmici te imaju potencijalno dobre zamjene koje će ga vjerujem dostojno zamjeniti. Nedostaje im i desni bek Gazzola.

     

    Athletic Club ima 3 boda iz prva tri kola ali realno niti to nisu zaslužili. Protiv Barcelone su izgubili s minimalnih 1-0 ali Barcin napad se u toj utakmici ispromašivao za sljedećih godinu dana. Zadnju utakmicu su igrali protiv Deportiva gdje su slavili 1-0 ali jedini gol koji su zabili je bilo djelo Garcie koji je pospremio bombu sa 40 metara. Osim toga prema naprijed nisu pokazali baš ništa, dok im je Deportivo s druge strane zabio regularan gol kojeg su im poništili zbog ofsajda, iako ga nije bilo. Uz to su imali još 2-3 jako dobre šanse a kao što sam već rekao Athletic nije zaslužio niti bod a ne sva tri.

    U obrani 'vise' na sve strane dok su prema naprijed jako limitirani i teško da će danas zabiti i jedan gol, dok će u obrani ponuditi barem 3-4 gol prilike te uz malo koncentracije Sassuolo bi to trebao iskoristiti.

     

    Ukoliko završi nerješeno pola uloga je dobitno a pola nam se vrača, dok kompletan dobitak imamo u slučaju pobjede Sassuola.

  17. Sassuolo - Athletic Bilbao | Europska liga

    U prvoj utakmici skupine F će igrati debitanti iz Italije u europskom natjecanju Sassuolo i uvijek tvrd španjolski tim Athletic Bilbao. Ove dvije ekipe su smatrane favoritima za prolaz u fazu ispadanja, s obzirom da je u skupini sa njima belgijski Genk i austrijski Rapid, koji će se sastati u isto vrijeme u Beču. Dodajmo da su Sassuolo i Athletic otvorili sezonu sa jednom pobjedom i dva poraza, pa tako da će nastojati napraviti dobar rezultat u večerašnjem međusobnom meču.

    Iako je ovo njihov prvi susret u skupinama europskih natjecanja, možemo očekivati od Sassuoloa održavanje njihovog agresivnog stila iz Serije A, koji u kombinaciji s tradicionalno napadačkom ekipom Bilbaoa, obećava vrlo zanimljivu i otvorenu utakmicu s obje strane.

    TIP: Oba tima daju gol

     

    Sassuolo je izgubio jednu utakmicu i to zadnju protiv Juventusa, protiv Pescare su pobjedili 2-1 međutim pobjeda je dodjeljena Pescari za zelenim stolom jer je nastupio igrač koji nije smio igrati (nisam točno siguran o kome se radi).

     

    http://int.soccerway.com/matches/2016/08/28/italy/serie-a/us-sassuolo-calcio/pescara-calcio/2305769/

    Nešto više od mene o ovoj utakmici kasnije.

  18. Ali ako psv pobjedi za sto po meni ima sanse. Veci je dobitak na +0.25, nego na +.0.5. Ja sam voljan uzet taj rizik na 0.25 na mi kod nerijesenog se samo pola racuna ( I dalje je profit), ali ako psv dobije profit je veci nego kod +0.5

     

    Niti jednom niti spomenuo da misliš da imaju šanse za pobjedom. Nebitno, samo sam ti htio ukazat na eventualni propust.

    Što se tiće samog tipa ne slažem se.

    Atletico je možda rezultatski užasno startao ali igra je bila sve samo ne užasna. Prve dvije utakmice su dominirali, imali su posjed od 65% u obje utakmice i ukupno zapucali preko 30 puta prem golu protivnika. Fulali su čuda i rezultat je bio takav kakav je bio.

    Atletico je puno opasniji kada prepuste inicijativu protivniku i onda ih natrpaju iz kontri i polukontri, što je bio slučaj protiv Celte Vigo za vikend kada su im zabili 4 gola.

    Nemoj zaboravit da je ovaj Atletico u zadnje 3 godine dva puta ušao u finale Lige prvaka te se do zadnjih kola borio sa Barcom i Realom a najviše zahvaljujući dobroj obrani. Ta obrana je i dalje aktualna a napad izgleda zastrašujuće.

    Ukoliko PSV bude imao posjed i napadao bit će jako daleko i od nerješenog a kamoli ne od pobjede.

     

    Sretno u svakom slučaju!

  19. Evo par tipova za LP.

    PSV - Atletico Madrid AH+0.25 1 @ 2.375 bet365

    Nakon nepunih 6 mjeseci opet se sastaju ove dvije ekipe. Prosli puta u LP su obje utakmice zavrsile 0:0 i prolazak u 1/4 finale se trazio putem penala gdje je madridski klub bio uspjesniji. Moje misljenje je da ovdje nizozemski prvak nije takav underdog kakvim ga prikazuju kladionice. Zadrzali su ekipu preko ljeta, i doveli par pojacanja. Kao sto je jackie rekao obrana im je na visokom nivou i atmosfera je dobra. Atletico je uzasno startao u primeru i sigurno da sutra nece srljati nego ce cekati svoju sansu u cvrstom bloku za neki bijeg u kontru. Nekako sam dojma da nizozemski prvak bi sutra mogao ostati neporazen, jer tek je 1.kolo, simeoneu netreba da porazom starta u LP, tako da mi se cini da bi mogli gledati reprizu onih 0:0 iz prosle sezone. Tako da moj pick je +0.25 na PSV.

     

    Nisam siguran da si ovo htio odigrati jer se ne slažu tip koji si odigrao sa analizom koju si napisao.

    Misliš da bi PSV mogao ostati ne poražen a u tom slučaju se dobitak računa samo sa pola uloga.

    PSV bi morao pobijediti da se dobitak računa sa kompletnim ulogom.

     

    AH +0,25 = pola uloga na AH +0,5 i pola uloga na AH 0,0

  20. 13.9.2016.

    UEFA Liga Prvaka
    20:45 Dinamo Kiev - Napoli
    Tip: hendikep -0,25 2 @ 2,06
    Kladionica: pinnacle
     
     
    U subotu sam pisao o Napoliju i nisu iznevjerili. Štoviše odigrali su odličnu utakmicu, stvorili su hrpu prilika i zabili 3 gola dok im s druge strane Palermo nije niti jednom zaprijetio. Insigne/Mertens probijaju ljevu stranu ko iz šale, gađaju Milika i Calejjona pa ovi i nemaju prevelik zadatak (ukupno su zabili 6 golova u 3 utakmice). Ako lopta ne ide u sredinu ili na drugu stativu onda se šalje u sredinu di Hamšik ili sAm Mertens pucaju prema golu a odbijanci se opet spremaju u mrežu. Vrlo jednostavno i za sada funkcionira savršeno. Napoli bi trebao istrači u najjačem sastavu a Liga prvaka je natjecanje u kojem svi daju maksimum. Vjerujem da će tako biti i sutra.
    Dinamo Kiev je više jako ime nego što su uistinu jaki. Nemaju loše rezultate u Ukrajini ali tamo uz Shakhtar dominiraju godinama i to nije ništa novo. Ono što ih može zabrinjavati je igra kada oni ne dominiraju. To im se dogodilo prije nekoliko dana protiv Shakhtara koji ih je igrački razbio ali nažalost nisu imali dobru realizaciju i rezultat je bio 1:1. Shakhtar ih je probijao po bokovima, preko lijeve strane je stvorio nekoliko gol situacija a i sam gol su zabili nakon akcije po lijevoj strani. Uz malo koncentracije i raspoloženog Mertensa ili Insignea Napoli će im zabiti barem 2-3 gola.
    Napadački nisu ništa napravili, stvorili su možda jednu pravu šansu i tada nisu zabili gol već su dobili penal iz kojeg su ga kasnije zabili.
    Utakmicu prije protiv Vorskle su izgubili iako su bili puno bolji na terenu ali Vorskle je miljama daleko od Napolija i tu su oni bili ti koji su diktirali utakmicu. Napoli u gostujućim utakmicama u prosjeku ima 55% loptu u nogama i duplo više udaraca prema golu od protivnika što znači teže ka dominaciji na terenu i ne vjerujem da će biti drugačije.
    Zanimljivo je da im je Vorskla uz oba gola stvorila još nekoliko šansi preko lijeve strane, tako da će im Napoli sigurno napraviti 'dar mar' u obrani.
     
    Po meni je ovo promašena kvota, a osigurao sam se da u slučaju X-a dobijem povrat pola uloga.
  21. Italija Seria A

    15:00 Genoa - Fiorentina
    Tip: over 6 kartona @ 1,98
    Kladionica: bet365
     
     
    Sudac: Banti - u 13/17 (72%) ligaških utakmica, uključujući prošlu sezonu, je pokazao 6 ili više kartona. Istina u posljednje dvije utakmice je pokazao po 4 kartona ali to su bile utakmice sa samo 20 prekršaja te sa velikim gol razlikama, Gent 4:0, Lazio 3:0 (33').
    Ima prosjek od 6,44 kartona po utakmici.
     
    Fiorentina nije puno mjenjala, nešto igrača je došlo nešto otišlo ali kostur ekipe, trener i način igranja su ostali isti. Taj način igre im prošle sezone nije ostvario očekivane ciljeve, pred kraj prvenstva su ostvarivali loše rezultate i mogu biti sretni da su uspjeli izboriti Europsku ligu.
    Fiorentina je bila potpuno druga ekipa kod kuće i u gostima. Prošle sezone su u 13/16 gostujućih ligaških utakmica dobivali 3 ili više kartona (u slučajevima kada nisu pobjedili 2 ili više gola razlike, a neće niti danas).
    Isto su nastavili i u novoj sezoni, prvu utakmicu u gostima su igrali protiv Juvea, te su dobili 3 kartona. U toj utakmici nisu napravili niti jednu pravu šansu za gol iz igre, a gol su zabili iz kornera. Dok im je Juve stvorio barem 6, 7 gol prilika ali dobro, oni su trenutno iznad svih u Italiji pa i nisu neko mjerilo..
    Protiv Chieva je to već izgledalo puno bolje, ali to je utakmica kod kuće a ako ćemo suditi po prošloj sezoni.
     
    Genoa je dovela Jurića koji je uveo Crotone u Seriu A te za sad imaju maksimalnih 6 bodova. Zabili su 6 golova i napadački izgledaju jako dobro. Odlično su posloženi i zasigurno da će se i njih nešto pitati u gornjem djelu tablice.
    Obrambeno nisu još na idealnoj razini, Cagliari im je zabio gol, dok je Crotone uz gol dva puta pogodio stativu ali sve te akcije su išle preko Genoine desne strane. To naglašavam jer je Fiorentina prodala igrače koji su mogli probit tu lijevu stranu (Marco Alonso 23mil€ Chelsea, Błaszczykowski Dortmund, Fernandez Milan) a doveden je Hrvoje Milić i najavljen u današnjoj prvoj postavi. U Hajduku je tu i tamo uspio probit stranu, stoga se ne bojim da bi on mogao napravit problema Genoinoj problematičnoj desnoj strani.
    Genoa je u domaćim utakmicama na prosjeku od 3 dobivena kartona, dok njezini protivnici u prosjeku dobivaju i više od 3 kartona.

    Sve u svemu očekujem izjednačenu utakmicu, puno napada s obje strane, barem 30tak prekršaja a to bi trebalo biti dovoljno da Banti pokaže minimalno 6 kartona.
  22. Italija Seria A

    15:00 Roma - Sampdoria
    Tip: over 4,5 kartona @ 1,85
    Kladionica: bet365
     
     
    Sudac: Giacomelli - prošle sezone je u 11/18 (61%) utkamica pokazao 5 ili više kartona. U 4/7 utakmica koje su ostale ispod 5 kartona je gola razlika bila dva gola ili veća. Danas očekujem izjednačenu utakmicu.
     
    Roma je najavljivala velike stvari, sezona je praktički tek počela a ostali su bez Lige prvaka i bez sva 3 boda kod donedavnog drugoligaša Cagliaria.
    Nije loše Roma igrala u napadu (iako su 3/6 golova zabili iz penala), stvarala je šanse ali realizaicja nije najbolja i rezultati trpe.
    S druge strane koliko su u napadačkom dijelu dobru toliko su obrambeno loši. U posljednje dvije utakmice su primili 5 golova a danas imaju problema u obrani i sredini terena. 3/5 golova u posljednje dvije utakmice su primili akcijama kroz sredinu terena a danas će im nedostajati De Rossi i Vermaelen koji 'drže' tu sredinu.
    Što se tiče kartona Roma je u dvije ligaške utakmice dobila samo 1 karton ali to su bile utakmice u kojima su dominirali, uostalom Udinese su dobili 4 razlike. Ako pogledamo utakmice kada nisu toliko dominantni i kada im protivnik stvara šanse onda je to druga priča. Protiv Porta su u dvije utakmice ukupno dobili 12 kartona i vjerujem da će se današnja situacija odvijati u tom smjeru.
     
    Sampdoria je pokazala odličan nogomet. Imaju maksimalnih šest bodova, izvrsni su prema naprijed, stvaraju puno prilika dok su u obrani dopustili samo nekoliko šansi protivnicima. I gol koji su primili je bio iz prekida a ne iz igre.
    Napraviti će puno problema Rominoj obrani i iskreno se ne bi iznenadio ako ne bi izgubili ovu utakmicu. Problema sa ozljedama nemaju.
    Sampdorijinim protivnicima je u prve dvije utakmice dosuđeno 11 kartona i to govori da su napadački močni, dok su ih oni dobili ukupno 5.
    4 u prvoj gostujućoj utakmici u kojoj su imali 16 udaraca prema golu a ukupno su napravili čak 32 prekršaja.
    Otprilike takvu utakmicu očekujem i danas. 
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use