Jump to content
Čestitamo BoskoBuha na osvajanju Prve lige Posljednje Šanse te josip123 na osvajanju Druge lige Posljednje šanse! Svaka čast! ×
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Čestitamo BoskoBuha na osvajanju Prve lige Posljednje Šanse te josip123 na osvajanju Druge lige Posljednje šanse! Svaka čast!

marand5

Članovi
  • Posts

    187
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by marand5

  1. prije 6 sati, marand5 said:

    Evo da se nakon dugog vremena i ja aktiviram na forumu:

    Fiorentina - Salernitana: Salernitana više od 2.5 kornera 1.61 bet365 online kladionica" rel="">bet365

    Tu očekujem relatvno laganu pobjedu i rano vodstvo Fiorentine i da Vlahović zabije gol (1.72 bet365 online kladionica" rel="">bet365) i ima barem dva šuta u okvir gola (1.66 bet365 online kladionica" rel="">bet365), ali šta mi je najviše zapelo za oko: korneri Salernitane; zadnje utakmice: u gostima kod Milana 5, doma kod Juveta 4, u gostima kod Cagliarija 6, doma kod Sampdorije 13 - vidimo da je i protiv jačim timovima uvijek dobila barem 3 kornere. Kad pogledamo koliko kornera dopušta Fiorentina na svojim zadnjim utakmicama: Bologni nije dozvolila nijedan korner, Sampdoriji 6, Empoliju 8, Milanu 6, Juvetu 5 - osim utakmice sa Bolognom su svaki put dopustili protivniku barem 5 kornera. Salernitana ima u timu Riberija i Simy-a (došao iz Crotonea i dosta gola zabio prošle godine), tako da zna ostvarit šanse i kad imaju manji posjed lopte i dosta igraju na krila što je super za kornere. Posebno ako Fiorentina rano zabije ili da dosta brzo riješi utakmicu, šanse za kornere Salernitane su još veče jer mislim da će pokušat više napravit u napadu. Mislim da može ova niska granica od 2.5 kornera lagano proč.

    Sretno!!! :)🍀

    Win sa 3 kornera. Zanimljivo da je imala Fiorentina samo 1 korner, a zabila 4 gole, Vlahović  2 komada :)

  2. Evo da se nakon dugog vremena i ja aktiviram na forumu:

    Fiorentina - Salernitana: Salernitana više od 2.5 kornera 1.61 bet365

    Tu očekujem relatvno laganu pobjedu i rano vodstvo Fiorentine i da Vlahović zabije gol (1.72 bet365) i ima barem dva šuta u okvir gola (1.66 bet365), ali šta mi je najviše zapelo za oko: korneri Salernitane; zadnje utakmice: u gostima kod Milana 5, doma kod Juveta 4, u gostima kod Cagliarija 6, doma kod Sampdorije 13 - vidimo da je i protiv jačim timovima uvijek dobila barem 3 kornere. Kad pogledamo koliko kornera dopušta Fiorentina na svojim zadnjim utakmicama: Bologni nije dozvolila nijedan korner, Sampdoriji 6, Empoliju 8, Milanu 6, Juvetu 5 - osim utakmice sa Bolognom su svaki put dopustili protivniku barem 5 kornera. Salernitana ima u timu Riberija i Simy-a (došao iz Crotonea i dosta gola zabio prošle godine), tako da zna ostvarit šanse i kad imaju manji posjed lopte i dosta igraju na krila što je super za kornere. Posebno ako Fiorentina rano zabije ili da dosta brzo riješi utakmicu, šanse za kornere Salernitane su još veče jer mislim da će pokušat više napravit u napadu. Mislim da može ova niska granica od 2.5 kornera lagano proč.

    Sretno!!! :)🍀

  3. prije 2 sati, IzudinB said:

    Kvota na prvo poluvrijeme X u padu, kao i na točan rezultat 0-0, sada je 2.37. Siguran sam da će još padati do večeras.

    Ako kladiš na ovo - boje uzet točan rezultat prvo poluvrijeme 0:0 i  više gola u drugom - kvota na betbuilderu 3.5 (male su šanse da če bit recimo 1:1 na poluvrijemenu, a u drugom dijelu 3 ili više gola) :)

  4. R.Nadal vs K.Nishikori
    To Win Match With Handicap By Games: Nishikori, Kei (+7) 1.75 Marathon

    Nadal se danas dugo mučio i nije briljirao, Nisikori igra solidno i mislim da je ovi veliki hendi value. Istina je da u međusobnim susretima skoro uvijek nadal lagano dobio, ali mislim da Nishikori može sutra pokrit ovaj hendi.

    R.Bautista Agut vs J.Sinner 1.79 Marathon
    Total Games: Over 22

    Mislim da čemo gledat egal meč, zadnja 2 susreta ove godine išla u 3 seta, oba dva dobra na servisu i lošija na returnu, tako da mislim da je i ova granica value.

  5. Chelsea - Brighton Brigton više od 3.5 kornera 1.66 bet365 ili azijski hendi korneri +2 na Brihton 1.9 bet365

    Čelzi favorit u ovoj utakmici, nadam da rano zabijejo i onda ova oba tipa prolazita bez problema. Brighton još uvijek bookmakeri podcjene i ih imaju na niski granici kornera, ali skoro svaku utakmicu razture u kornerima, tako da mislim da je ovaj bet value i da možejo lagano doč do 4 kornera, a za hendi trebamo malo sriječe sa rezultatom, ali kad pogledamo da je porto na obe dvije utakmice zdominirao celzi u kornerima, mislim da i to prolazi. Jedini rizik je tu da Brihton prvi zabije, jer onda krene ofenziva Celzija i sanse za prolazak tipa su puno manje.

    Sretno!!! :D🍀

  6. Leeds - Liverpool azijski over 2.5 kartona 1.9 bet365

    Super niska granica i visoka kvota, a kad pogledamo da sudi Taylor koji se razmahao sa kartonima u četvrtak na Roma-Ajax gdje je servirao 7 kartona i kažnjavao sve šta je treba vidimo da imamo visoki value. Ekipe nisu nešto posebno grube, ali znaju često dobit svaki po 2+ kartona, tako da mislim da možemo na ovoj utakmici vidjet barem 3 kartone.

    Sretno!!! :)🍀

    EDIT: Prošlo u 39min. Taylor super za kartone, ima svoj kriterij i ne prašta ništa. Neki sudci nebi dali nijedan karton na ove faule. Za englesku ligu gdje su stalno granice 2.5 ili 3.5 se ga isplati uzet :D

  7. Sinner - Khachanov više od 22.5 gemova 1.85 marathonbet

    Dva dobra igrača koja sta si blizu po poziciji na ATP listi, dobra sta na servisu in poslednja dva meča išla sta u over (3 i 5 seta), tako da mislim da možemo ovdje vidit barem dva duga seta uz jedan tiebrejk, ili čak 3 seta.

    Sretno!!! :D🍀

  8. Rusija - Slovenija : Slovenija +1 azijski hendi 1.63 bet365

    Prošlo utakmicu Rusija pobjedila Maltu, a Slovenija Hrvatsku. Slovenija prikazala super igru u obrani u kojoj dominira najbolji golman svijeta Jan Oblak, uz pomoč odličnih igrača u obrani, a u napadu kad dobije loptu Iličič, može se ga zaustavit samo sa faulom. Uglavnom mislim da može Slovenija najmanje ne izgubit u ovoj utakmici, ali sigurno ne sa hendikepom (ako izgube za gol ulog se vrača), ali i mislim da može bit ovo utakmica sa manjim brojem golova zbog dobre obrane jedne i druge ekipe.

    Češka - Belgija oba gol+ više od 2.5 gola 2.15 bet365 

    Češka zadnju utakmicu zabila Estoniji 6 gola i je vrhunsko raspoložena za golove i ima super napadače - Soucek, Jankto, Schick, Barak tako da kod kuče mislim da neče imat problema dat 1 ili 2 gola. Belgija top ekipa o kojoj ne trebamo pričati i od njih očekujem 2-3 gole, ali i mislim da ako im je Wales zabio u gostima da im može i Češka kod kuče, uglavnom očekujem golove na ovoj utakmici i ova kvota mi je super tako da ju moram iskoristit.

    Norveška - Turska : oba gol+ više od 2.5 gola 2.3 bet365 

    Tu isto očekujem golove, Norveška sa super mladima igračima u napadu - Haaland, Sorloth, Odegaard zabila "samo" tri gola lošem Gibraltaru uz 27 šuteva (13 u okvir) i 14 kornera, tako da normalan hendi na ovoj utakmici nije prošao. Turska isto sa super napadom - Yilmaz, Chaldanoglu, Yazici neočekivano razbila Nizozemsku s 4 gola (Yilmaz hattrick, Chalda 1 gol), tako da mislim da možejo zabit i na ovoj utakmici. Uglavnom potenciala u napadu ima puno u oba tima, tako da i tu očekujem dosta golova.

    Sretno!!! :D?

  9. prije 10 sati, marand5 said:

    Kod utakmice Lyon - Psg ne vjerujem ni jednim ne drugima, Psg me več toliko puta razočarao ove godine tako da ču ovo samo preskočit. Da nije sudac baš ovaj teški underaš Turpin (povratna tekma lige prvaka Liverpool-Leipzig 25 faula i 0 kartona!!!), igrao bi over 3.5 ili azijskih 4 kartona jer če sigurno biti utakmica sa puno faula i tenzija jer se odlučuje liga, ali ako ovaj oprašta sve živo nebi se čudio da ostane u underu kartona.

    Leicester - Man United over 2.5 kartona 1.53 marathonbet" rel="">marathonbet

    Bet365 nije stavio u ponudu over kartona za to utakmicu (samo igrače koji če dobit kartone), tako da sam pretražio na unibetu i marathonu i našao tu dobru kvotu na nisku granicu, ali ne računaju se drugi žuti ili crveni (koji se ionako ne očekuju na takoj niskoj granici). Ovo stavljam gore ne zbog utakmice (četvrtfinale FA kupa i sa tim veča borba) ne zbog timova (oba tima nisu nešto grube ekipe), ali zbog sudje Pawsona koji ne oprašta ništa i vadi kartone gdje god ima priliku. Na utakmici west ham-tottenham smo vidjeli kako se razmahao sa kartonima. Mislim da u ovoj bitni utakmici možemo vidjet barem 3 kartone.

    Atletico Madrid - Alaves betbuilder Atletico pobjeda + svaki dobiva kartona + više od 4.5 kartona 2.37 bet365 online kladionica" rel="">bet365

    Več ste pisali o pobjedi Atletica koja nebi trebala bit upitna. Dodatno igram tu još kartone prvenstveno zbog toga jer je Alaves vrlooo gruba ekipa s puno faula i prljavih startova, koja skoro svaku utakmicu prima 3-4 kartone, a Atletico isto radi puno faula i prima puno kartona, tako da mislim da možejo lagano preko ove granice, jer opet ne očekujem neko razbijanje Alavesa

    Sretno!!! :D?

     

    Sve prošlo, nadam da je neko ispratio - Pawson nije razočarao i podjelio 4 kartona, a Atletico prošao na milimetar pobjeda i kartoni sasvim na kraju - nevjerovatni golman slovenac Oblak opet spasio Atletico sa obranom penala, još jedna tipična pobjeda 1:0 :D?

  10. Kod utakmice Lyon - Psg ne vjerujem ni jednim ne drugima, Psg me več toliko puta razočarao ove godine tako da ču ovo samo preskočit. Da nije sudac baš ovaj teški underaš Turpin (povratna tekma lige prvaka Liverpool-Leipzig 25 faula i 0 kartona!!!), igrao bi over 3.5 ili azijskih 4 kartona jer če sigurno biti utakmica sa puno faula i tenzija jer se odlučuje liga, ali ako ovaj oprašta sve živo nebi se čudio da ostane u underu kartona.

    Leicester - Man United over 2.5 kartona 1.53 marathonbet

    Bet365 nije stavio u ponudu over kartona za to utakmicu (samo igrače koji če dobit kartone), tako da sam pretražio na unibetu i marathonu i našao tu dobru kvotu na nisku granicu, ali ne računaju se drugi žuti ili crveni (koji se ionako ne očekuju na takoj niskoj granici). Ovo stavljam gore ne zbog utakmice (četvrtfinale FA kupa i sa tim veča borba) ne zbog timova (oba tima nisu nešto grube ekipe), ali zbog sudje Pawsona koji ne oprašta ništa i vadi kartone gdje god ima priliku. Na utakmici west ham-tottenham smo vidjeli kako se razmahao sa kartonima. Mislim da u ovoj bitni utakmici možemo vidjet barem 3 kartone.

    Atletico Madrid - Alaves betbuilder Atletico pobjeda + svaki dobiva kartona + više od 4.5 kartona 2.37 bet365

    Več ste pisali o pobjedi Atletica koja nebi trebala bit upitna. Dodatno igram tu još kartone prvenstveno zbog toga jer je Alaves vrlooo gruba ekipa s puno faula i prljavih startova, koja skoro svaku utakmicu prima 3-4 kartone, a Atletico isto radi puno faula i prima puno kartona, tako da mislim da možejo lagano preko ove granice, jer opet ne očekujem neko razbijanje Alavesa

    Sretno!!! :D?

     

  11. Backa - Partizan 2 1.18 ili -1.5 na partizan 1.6  bet365 

    Mala kvota, ali dobra za dodat nekom tiketu. Partizan u super formi, i mislim da može lagano riješit ovu utakmicu uz hendikep. Backa u katastrofalnoj formi, zadnja u ligi i mislim da može očekivat izpad iz lige. Stvarno ne vidim mogučnosti da neće partizan pobjedit sa 2,3 ili više golova.

    Slaven Belupo - Istra x2 1.7 bet365

    Več smo pisali puno o Istri na forumu i kako su digli formu i igru, oba tima sa isto bodova ali forme su potpuno drukčije - istra u super formi, belupo u loši formi, istra skupila par pobjeda a u svim ovim pobjedama igrala odlično, pobjedila isto slavena poslednji susret ove godine, tako da mislim da je ovaj x2 value, možda ču čak probat čistu podbjedu po 3.28 na marathonu za mali ulog. Ovo je vrlo bitan susret za oba tima, jer ko dobije tu 3 boda ima velike izglede da ostane u ligi, ali i neriješeno bi odgovaralo i jednim i drugim.

    Brighton - Newcastle više od 5 kornera Brighton 1.5 bet365

    Više puta smo več pisali o Brightonu i kornerima, mislim da možejo i danas skupit barem 6 kornera jer osvajaju puno kornera svako utakmicu, pogotova kad su domačini.

    Bayern - Stuttgart oba gol + bayern pobjeda 2.05 bet365

    Očekujem jednu utakmicu sa puno golova, stuttgart igra lijep i otvoren nogomet što ih drži na odličnom 8 mjestu i mislim da se neče zatvorit kao arminia jučer proti leipzigu, i da če dosta uložit u napad i zabit bar jedan gol, a o bayernu i njihovi igri ne treba gubit riječi, mislim da možejo zabit 2-4 gola danas jer im motiva za osvajanje lige nebi trebalo falit, jer je leipzig sa utakmicom više samo jedan bod iza njih.

    Sretno!!! :D?

  12. Osijek - Lokomotiva 1 1.45 bet365

    Mala kvota, ali je dobra za tiket sa leipzigom i možda još monacom. Osijek igra odlično i još uvijek su u igri za prvaka, možda imaju od jučer kad je Dinamo prošao protiv Tottenhama i igra četvrtfinale lige europa (dvije teške utakmice sa top postavom - moguče je da kiksaju koju utakmicu u ligi) malo veče šanse za prvaka hrvatske, ali mislim da bude ipak dinamo prvak ali sa malom razlikom u bodovima. Lokomotiva prvi kandidat za relegaciju, igraju vrlo loše i mislim da se isplati uzet ovih 1.45 na Osijek.

    Sretno!!! :D?

  13. Young boys - Ajax oba gol + više od 2.5 gola 1.61 bet365

    Dvije super ofenzivne ekipe koje zabijaju puno golova, ajax u prvoj utakmici pobjedio 3:0 (igrao sam over i oba gol i nažalost pao, ali mislim da može young boys kod kuče zabit bar jedan ili dva gola, a i primit zbog loše obrane isto 1 ili 2). Ajax skoro da več prošao, tako da možemo očekivat opušteno utakmicu sa dosta golova.

    Sretno!!! :D?

  14. Rukomet OI kvalifikacije Švedska - Slovenija 1 1.62 marathonbet

    Puno pratim našu rukometno ekipu, fale nam visoki beki sa dobrim šutom (nema mačkovška) i obrane golmana, lagano smo dobili alžir ali vidi se da nam je obrana rupa, alžirci nas pune sa svih pozicija i često već u par sekundi njihovih napada. Onda jučer su nas Njemci totalno razbili, da nisu stali i se upustili bilo bi to 15 razlike, tako da ne veidim kako bi mi mogli pobjedit švedsku koja je bila druga na svjetskom prvenstu i je po kvaliteti u rangu sa njemcima, ako ne i više - remizirali sa njima u petak. Imamo puno dobrih igrača koji igraju u velikim klubovima (marguč, janc, bombač, blagotinšek, ...) ali kao ekipa igramo vrlo loše i individualna kvaliteta ti ne može dobit utakmicu.

    RB Leipzig - Frankfurt oba gol + više od 2.5 1.95 bet365

    Super ekipe za gole, oba dva puno zabijata i igrata vrlo lijep nogomet, svaki put u ligi zabijata barem 1, ali često čak 2 ili 3 gola, tako da ne vidim kako bi ova utakmica mogla ostat u underu i da ne možejo skupit barem 3 gola i od toga svaki u jednoj mreži.

    Sretno!!! :D?

  15. Šta mislite za kartone Betis - Alaves over 3.5 je odličnih 1.61 - vrlo niska granica, čitao sam po forumu da je Rojas veliki underaš i vrlo težak na kartonima, ali kako grubo igra ovaj Alaves, često sam pokupi 4 kartona. U međusobnim susretima skoro da svaka utakmica bar 4 ili čak puno više kartona, i crveni su često bili. Od posljednih utakmica ovih timova isto skoro svaka sa puno kartona....

  16. Brighton - Leicester više od 9.5 kornera 1.72 marathonbet

    Dvije super ekipe koje dozvoljavaju i dobivaju puno kornera, Brighton kao domačin stalno ima puno kornera, a i Leicester bi trebao dobit dosta kornera. Mislim da ovih 10 kornera nije prevelika granica i da može to lagano u over.

    Sretno!!! :D?

  17. prije 2 sati, marand5 said:

    Roma - MIlan over 9.5 kornera 1.61 bet365 online kladionica" rel="">bet365

    Oba tima vrhunska korneraša, puno kornera dobivaju i puno dajo zbog loših reakcija u obrani, mislim da bi mogli vidjet dosta golova ali su i dosta puta ova tima loša u realizaciji, tako da su mi korneri bolja opcija za ovu utakmicu - trebamo samo dosta igre na krila i ubačaja sa strane i dosta šutova na gol. U međusobnim susretima svaki put puno kornera.

    Sretno!!! :D?

    Proslo do poluvrijemena prelagano ??

  18. Roma - MIlan over 9.5 kornera 1.61 bet365

    Oba tima vrhunska korneraša, puno kornera dobivaju i puno dajo zbog loših reakcija u obrani, mislim da bi mogli vidjet dosta golova ali su i dosta puta ova tima loša u realizaciji, tako da su mi korneri bolja opcija za ovu utakmicu - trebamo samo dosta igre na krila i ubačaja sa strane i dosta šutova na gol. U međusobnim susretima svaki put puno kornera.

    Sretno!!! :D?

  19. West Brom - Brighton : Brighton više od 5.5 kornera 1.66 bet365

    Već smo pričali kako je Brighton super ekipa za kornere, zadnju utakmicu protiv c. palaca 13 kornera, granica je bila 6.5 koju su prošli skoro već na poluvrijemenu, mislim da će i danas puno napadat, a s tim dobit barem 6 kornera. Ali ako će west brom prvi zabit i onda Brihton lovi rezultat, onda je to več lagani win. 

    Mislim da ih budem igrao do kraja sezone svaku utakmicu na over kornera, nije bitno koja bude granica.

    Sretno!!! :D?

     

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use