Jump to content
Bet365 Otvori racun

levi76

Članovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    levi76 reacted to Goksim in Subota 8.5.2021.   
    Otvaram nešto ranije subotnju temu te ovo stavljam u istu budući da je subotnja često i najposjećenija. Nadam se da ćemo dobro proanalizirati zadnjih par kolau mnogim ligama gdje su borbe za ostanak često itekako zanimljive i primamljive za klađenje.
    Čestitke popo64 na fantastičnim i hrabrim najavama da Inter osvaja Scudetto još prije početka te tijekom sezone kada Inter po bookmakerima nije bio tako izgledan za osvajanje naslova i kada su mnogi vjerojvali Pirlu. 
    Korisničko ime popo64 preimenovano je u @LeonardoDrugi!  
  2. Haha
    levi76 got a reaction from jansavc in Subota 14.9.2019.   
    Gdje si bio cjelo ovo vrijeme.Svaka cast za ovo otkrice,vrla stvar
  3. Sviđa mi se
    levi76 got a reaction from Goksim in Subota 14.9.2019.   
    Gdje si bio cjelo ovo vrijeme.Svaka cast za ovo otkrice,vrla stvar
  4. Sviđa mi se!
    levi76 reacted to jansavc in Subota 14.9.2019.   
    Probaj recimo prvo stavit pobjedu inter onda izberi utakmicu fiora juve i stavi u builderu over kartone recimo 3 i onda add this selection i onda stavi add selection i sad stavi neznam over 1 card fiorentina i opet add this selection i sad imas desno sa zutom bojom kvotu 1.33 i klilni add to bet slip i onda imas na bet slipu kod double kvotu 1.81 znaci inter 1.36 in ova kombinacija 1.33.
    Nadam se da si me razumio

  5. Sviđa mi se
    levi76 reacted to LeonardoDrugi in Srijeda 8.3.2017.   
    Posto je meni veoma tesko da igram dnevni tiket, kada postoje dve utakmice Lige Prvaka, moj predlog su dva tiketa. Jedan je ozbiljan dubl za veliki ulog, a drugi je sistem gde trazim barem pet pogodaka od sedam. Iz tog razloga, moji predlozi obuhvataju utakmice od srede do petka, i na tome se izvinjavam. 
    Dubl koji cu odigrati jeste moj kljucni tiket za ovaj medjuvikend, i kvota i nije nesto narocito, dok neke nade polazem i u sistem.
    Dortmund vs Benfica Liga Prvaka,  over 2.5  1,55
    Real Madrid vs C.Zvezda  Euroleague 1 preko handicapa (12,5)   1,85
    Dortmund vs Benfica,    over 2,5
    Pre svega, moram da napisem da sam ovaj par predlozio na forumu, i kada se igrala prva utakmica u Lisabonu, sto i nije tako lose. Lose je ako je neko i odigrao taj predlog, a najgore je sto sam ja tesko pao na ovom paru :). Igrao sam i over, a igrao sam i goal, a vezivao sam i sa jos nekim utakmicama Cak i to nije problem, koliko je problem sto bih ponovo odigrao taj par da moze vreme da se vrati unazad. E to me vec brine, tako da mozda i ne bi bilo lose da se obratim nekoj strucnoj, zdravstvenoj ustanovi Salu na stranu, tesko sam pao, ali sam odigrao rezonski. Dortmund je imao barem sest sansi, od cega tri stopostotne, a cak su uspeli da promase i penal. Da sam odigrao dobro, potvrdjuje i da je Dortmund sledece tri odigrao kao da se zajebava. Dortmund vs Wolfsburg 3:0, Freiburg vs Dortmund 0:3, Dortmund vs Leverkusen 6:2 tako da cu ovde sada samo prepisati ono sto sam pisao par nedelja ranije
    Dortmund ove sezone ima ocajnu odbranu, narocito na strani. Od cetrnaest utakmica ove sezone na strani, samo jednom nisu primili gol, i to protiv Legije kada je bilo 6:0 za nemce. Dakle, u gostima ih svi trpaju, i dobre ekipe, ali i otpaci poput Darmstada, Werdera, Hamburgera, Ingolstada...evo recimo Darmstad im je uvalio dva, a truli Ingolstad cak tri. Dakle, u gostima im nije dao gol samo ko nije zeleo.
    Sa druge strane, Benfica je jedna od napadacki najpotentnija ekipa u Evropi. Ne racunajuci smesne portugalske kupove, Benfica je ove sezone odigrala 27 utakmica u svim takmicenjima, i samo jednom nije dala gol, i to na zadnjem gostovanju. Isto tako kod kuce od cetrnaest utakmica u svim takmicenjima, samo su na cetiri dali manje od dva gola. Kod kuce, prosecno daju 2,42 gola. 
    Benfica kod kuce ima od 14 utakmica ima deset puta "over 2,5" i dva puta "ukupno golova 2". Dortmund u gostima od 14 utakmica ima deset puta "over 2,5" i tri puta "ukupno golova 2".
    Dakle, Benfica kod kuce i Dortmund na strani, u celoj sezoni su samo jednom odigrali "ukupno golova 1". Osim toga, Dortmund je poznat kao potentna ekipa koja uvek moze da postigne gol, mada u zadnje vreme igraju promenjivo.
    Moj rezon za kladjenje na over je:
    Dortmund je jedna od retkih evropskih ekipa koja na svakoj utakmici stvori barem deset top sansi za gol, od cega su cetiri-pet neverovatne. Problem je sto su tek sada poceli da ih i realizuju. Zbog takve igre, trpi odbrana, koja je katastrofalna. Igra se uzvratna utakmica, nema popravnog, kvota da ce Dortmund dati gol je manja od 1,10, a posto su im golove davali i Ingolstad, Darmstad, Hamburger, Werder, sasvim je jasno da to moze i Benfica
    Moguci rizik da padnem je:
    jedino cega se bojim jesu teski promasaji, puno neiskoriscenih sansi, odnosno kasni gol, pa da se unervoze, odnosno odvuku utakmicu u produzetke. Ne verujem puno u to, a od Benfice ocekujem barem tri kontre, nakon sto se nemci otvore.
     
    Real Madrid vs C.Zvezda  Euroleague, 1 sa hand (12,5) 1,85
    Veoma postujem ono sto Zvezda radi u kosarci poslednjih godina. Odlicno poslozena ekipa, veoma dobro rade na treninzima, igraju ubedljivo najbolju odbranu u Evropi, jedna od retkih evropskih ekipa, u kojoj najbolji igrac nije stranac, itd itd itd. Veoma su retki slucajevi da poslozite mladu ekipu, a da istovremno igrate i dobru odbranu. Veoma je retko i da pogodite uvek sa strancima. Ove sezone se sve to desava Zvezdi. Osim toga, oni imaju i ono sto malo koja ekipa nakrcana strancima ima, a to je mir u svlacionici. Iako cak dva stranca od tri koliko ih imaju, veci deo presede na klupi, niko ne pravi sranja, a to je zaista retkost. Igre kod kuce su zapravo cudo. Za mene nije cudo sto su u Beogradu padali Real, Cska, Fener, Pao, pa i truli Maccabi, ali je cudo kako su tako velike ekipe izgledale tuzno na parketu. Pazite ovo, gotovo sve ekipe koje su dolazile u Beograd su pocinjale ocajno utakmice. Cska je mec u Beogradu otvorio sa 0:13, Baskonija 6:17, Panatinaikos 0:16, Zalgiris 7:21, i to nikako ne moze da bude slucajno. U prvoj utakmici u Beogradu, i Real je izgledao kao grupa gradjana. uspeli su da uguraju jedva 70 poena, igrali su veoma nervozno, na momente delovali kao pioniri. Procentualno gledano, najpotentnija evropska ekipa u napadu, nije uspela da postigne kos po minuti. Odlicno se secam te utakmice, celu utakmicu su odigrali nervozno, zalili se na sudije, a rastrcana Zvezda ih je pocistila sa terena. To je bilo na prvoj utakmici, a da dodam jos samo jednu sitnicu. Zvezdi zameram jedino sto se na momente, ali samo na momente ponasaju kao provincijska, da ne kazem seljacka ekipa. Pred svojom publikom se desava da se napale, skacu jedan na drugog nakon svake blokade, ili odlicne akcije, bacaju se po parketu, da bi nalozili dodatno publiku, i slicne nepotrebne stvari. Kada na to dodate time-out, gde spiker preko razglasa dodatno lozi publiku i igrace, meni ponekad sve deluje pomalo jeftino, mada sto se tice igre i odbrane, nemam jednu zamerku. Da se vratim na kladjenje.
    Utakmica se igra u Madridu, jasno je svima ko je favorit i ko ce pobediti. To kaze razum, to kazu i kvote, i objektivno Real je kvalitetnija ekipa minimum za 25 razlike. Ostaje pitanje da li ce uspeti da pobede i preko handicapa. Ja ocekujem da hoce, pod uslovom da su igraci Reala ljudi. Ukoliko su govna, a profesionalni igraci to veoma cesto znaju da budu, sigurno padam na tiketu. Ja se nadam da se igraci Reala veoma dobro secaju kako su ih igraci Zvezde ponizavali, i kako su se lozili nakon svake uspele akcije. Nadam se da se secaju, barem onoliko koliko i ja. Narocito se secam i da su sve ekipe koje su tuzno gubile u Beogradu, u uzvratnom mecu ubedljivo dobijali Zvezdu, bas iz tog razloga. Cska 102:80, Fener 87:72, Efes 100:72, Pao 70:59...a secam se i da su se igraci Zvezde na teskim gostovanjima uvek ponasali kao male mace, ni traga onoj paljevini kada igraju kod kuce kao dopingovani.
    Moj rezon na kladjenje na Real preko handicapa je:
    kao prvo, bolji su ubedljivo za vise od 20 razlike, mada sam bio spreman da idem na maximum preko 15. Kao drugo, zaista se nadam da se igraci jos uvek dobro secaju prve utakmice u Beogradu, i da je u njima jos uvek ostalo sportskog inata da vrate protivniku za gazenje. Kao trece, od Zvezde u gostima ocekujem da se ponasaju kao i svaka domacinska ekipa. Mekano, uz izvinjenje nakon svakog faula, dakle sve suprotno od onoga kako igraju kod kuce.
    Moguci rizik da padnem je:
    samo jedan, a to je da igrace Reala boli kur.c, i da se ne secaju prve utakmice, ili da izadju samo da otaljaju utakmicu. Ponekad zna da se desi, da igraci ne budu ljudi, vec stoka, i u tom slucaju cu zaista pasti na tiketu. 
      
    Osim ova dva para, u sistem idu jos i
    Barcelona vs PSG     Liga Prvaka, over 2,5
    Copenhagen vs Ajax  Liga Europe   under 2,5
    Rostov vs Man Utd    Liga Europe    under 2,5
    Olympiacoc vs Darusafaka Euroleague  2 sa handicapom (+8,5)
    jedan over u basketu Euroleague, jos nisam odlucio izmedju
    Cska vs Galatasaray
    Maccabi vs EA 7 Milano
    Da ne bi pravio haos na forumu, pogotovo na delu gde su dnevni tipovi, racunajte da nisam nista napisao. Ovo je moj izbor za naredna tri dana, a svoj rezon za pojedine parove cu pokusati da objasnim u svakom danu kada se igra utakmica.
    Puno srece u kladjenu svima
  6. Sviđa mi se
    levi76 reacted to Filipo in Ponedjeljak 9.5.2016.   
    Dobro vece ljudi evo od mene par reci ukratko za sutradan za ATP Rima.Prvo radi se za vrlo dobar turnir i proslu god sam bio u Rimu za finala al jbg nisam imao vremena a i naravno karte nema 
    Evo jedan preview za tekme e sad Bautista i Cuevas su prebaceni za utorak al kad sam vec napisao ukratko postavicu.I oprostite zbog jezik ne razumem bas i neznam da pisem to srpski/hrvatski al jbg trudim se al kad ne ide stvarno ne ide ko cita ima da se smeje oho Eto sad da malo odmorim sutra cu postaviti i moje tiketa al to nakon faksa valda stignem za prva tekma
    PS ovo sam ja pisao pa da ne bude zabune da sam kopirao itd itd.
    Atp Rome
    Bautista Agut(15) – Lorenzi -1(1,30)
                    Prvi mec za sutra u prvo kolo igraju Bautista I Lorenzi.Agut na zemju ima omjer 218/148 ove godine jedva pozitivan skor 4/3.Dok na drugu stranu matorac Lorenzi ima na zemju odlican omjer 386/265 dok ove godine 14/9.Paolo je uglavno challenger igrac a na atp turu I ne snalazi se bas dobro.Do sad su odigrali 2 tekme prva tekma u 2012 u Miamu gde je Agut dobio 2:1 dok jedina tekma na zemju je bila u 2014 na Roland Garosu gde je Bautista je lagano dobio u 3 seta 6:3;7:5;6:2.Do sad Agut u Rimu je igrao 2 puta 2014 je ispao u prvo kolo dok prosle godine je ispao u 2 kolo ali ocekujem sutra jedna lagana pobeda u 2 seta.Na drugu stranu Lorenzi je odigrao 3 puta na turniru 2013,2014,2015 I sva tri puta je vec u prvo kolo ispao.Istina da je Lorenzi imao vise dana za odmor al on ima vec 34 godine.Bautista ima sasvim solidan servis i kod njega sve funkcionise.
    Vidim da kvota na 2,5sets under je 1.44 sto je po meni ekstra kvota.Isto tu bi uzeo 20,5under kvota predobra 1.95 pinnacle I unibet kvota 1.98;6:4 6:4 i to je sasvim dovolno I prerealno da tip prodje.
    Sock-Pella
    Bice to vrlo dobar mec jer Sock ima premalo tekme na zemju dok na drugu stranu imamo klasican zemjas.Pratio sam Socka u Houston i mogu reci da je sasvim zasluzeno stigo do finala i njegov servis je bio na nivo.E kad je dosao u finale bio pre pre umoran I u 3 set jedva hodao 2-3 injury break kje uzeo nakon 0:4 napravio 4:4 al jbg nije mogao vise.Socka omjer na zemju ima 58/30 ove godine 5/3.Dok Pella ima omjer od vrlo dobrih 315/170 al 90% su to na challenger al ako dobro udje u mec ocekujem vrlo napet mec a sto da ne I konacna dvica.Over po meni u prvi set i over u konacan mec prerealan.I da zaboravio sam ove godine Pella na zemju ima 6/6.
    Do sad jedino vidim u pinnacle over 20,5 1.70 kvote jos nisu izasle ali ocekujem da na over 9,5 nekih 1.60-70.Kontra hend na -3,5 kvota sasvim ok 1.53 u paddy power a u pinnacle 1.68.Ja iskreno cu uzeti na jedan tiket over a na drugi kontra hendi ako mi rokne nes u glavi ispraticu i 2ka konacan ishod.Jack Sock do sad je odigrao 2 puta u Rimu 2014 ispao u kvalifikacije a u 2015 ispao vec u prvo kolo.A za Pella ovo je prvi mec u Rimu i ocekujem da udje u mec pouzdano.
    Fognini –Garcia-Lopez
    Do sad su odigrali 6 puta 4:2 za Fabio(4 puta na zemju 2008 2:1 za Fabio;2011 3:1 za Fabio;2012 2:1 za Garcia I u 2013god 2:0 za Fabia.Fabio na zemju ima omjer 332/192 ove godine 7:6.Na drugu stranu Garcia ima omjer 236/187.ove god 6/5.Sta reci a ne zaplakati .Servis ih jebe 110% mogu da imaju 4:0 I da spuse to lagano.Ocekujem puno brejk sanse na obe strane ali ipak po meni blize pobedi je Fabia kvota ok za tiketa 1.40.Ko hoce malo veca kvota moze to lagano over gemova I u prv set I u konacan ishod.Over 20,5 u pinnacle 1.78 a ljudi sorry za prv set gemova jos neznam kvote L al haj bice nekih 1.65.Po meni 6:4 7:5 I nek prodje i over I ki I sve bre
    Do sad Fabio u Rimu je odigrao 3 puta 2013 ispao u 2 rundu u 2014 ispao u 1 rundu dok proslu god je ostvario najbojli rez na turnir i ispao u 3 kolo(round of 16) gde je ispao od Berduha u tesni 3 seta.Na drugu stranu isto 3 puta u rimu 2011 ispao u prvo kolo,2012 u drugo dok isto kao I Fabio 2015 ispao u 3 kolo gde je ispao od ferrera u 2 seta al vredi da se napomene da je u prvo kolo je dobio Cilica.
    Seppi-Pospisil
    Ako se ovde nes moze tipovati e onda nek me ubije lagano.Razlgog je to na jednu stranu Seppi ove godine nema nijedna tekma na zemju a na drugu stranu Pospisil je uzas na zemja i ove godine ima 0/2.Seppi na zemju ima 206/171 dok na drugu stranu mizernih 41/43.Do sad h2h je 2:2 I zadnju godinu u Sidnej je Pospisil dobio u 2 seta al na hardu gde Vasek pruza 100 puta bojlih partije.Do sad Seppi je odigrao 3 puta u rimu 2012 najbojli rezultat ¼ finala dok u 2013 I 2014 ispao vec u prvo kolo .Vasek isto 3 puta u 2012 I 2013 ispadao u kvalifikacije dok u 2014 ispao u prvo kolo.Ipak ovde ja tipujem ispred svega keca jedino zbog toga da Andreas ima puno bojli omjer na zemju I puno tekme odigrano na zemju a isto ocekujem velika podrska od publike.Al ipak na drugi tiket za overa odigracu i 20,5+ kvota I pinnacle 1.80 predobra je to jer po meni moze I da dojde I barem do jedan taj brejk.
    Gasquet-Benneteau
    Nema sta da se prica 1.08 kvota ovo jedino bi odigrao ako treba za uslov eto ako neko treba tekma za uslov moze to 1.
    Dolgopolov-Thiem e ovaj mec ako ima stream a verovatno bice praticu sigurno jer ocekuje nas vrlo dobar mec jer na jednu stranu imamo Dolgi koj ima vrlo dobar omjer na zemja 209/119(ove godine 5/3) I na drugu stranu mladi Thiem koj je klasican zemjas I ima predobar omjer 138/54(ove god 13/4).Po meni sigurno je Thiem veliki favorit I pratio sam ga u Minhenu kraju Aprila gde je izgubio u Finala od odlicni I vrlo dragi igrac a ispred svega tada domaci igrac Kohlschreiber.Proslu tjedan Thiem je otpao vec u prvo kol od Del Potro al po meni je to tako jer nije usao sa 100% u mecu jer verovatno je hteo da ima odmora za Rima I nakon toga Roland Garrosa.Do sad odigrali 2 puta I 1:1 al do sad ni jedan mec na zemju.Dolgi 3 nastupa u Rimu 2013 3 kolo 2014 prvo kolo dok prosle god ispao u 2 kolo I izgubio je od Garcia.Thiem jedan nastup I ispao u 3 kolo kada je izguio od Wawrinka gde je ispao u tesni 2 seta 7:6 6:4 al vredi da se napomene da je u prvo kolo dobio Bolelli a isto u drugo kolo dobio je Simona.Osim pobeda Thiema opet over gemova 21,5 over unibet 1.73 ista grana I u pinnacle kvota 1.80
    Sousa-Sonego
    Ovde cu uzeti konacan ishod 2:0 kvota po meni za tezina meca predobra 1.40 isto I 20,5 under po kvoti 1.73 u Paddy Powera kvota 1.73.Razlika u kvalitetu ogromna.Jedini prob je je da pre 2 dana je igrao u Madridu i protiv Krala Zemja Nadala je izgubio u 3 seta I je siguurno umoran al sigurno ovaj mec bice prebacen za utorak tako da nema problema vidim da je odma nakon ispadanje u madridu krenuo za Rima i imao vec par lakih treninga.Na drugu stranu imamo mladi italijan koj je dobio wc a ima omjer na zemju 75/42 al uglavno challenger I features.Sousa do sad je 2 puta igrao u Rimu I u 2014 I 2015 ispadao vec u prvo kolo.Al to je predobar igrac koj pruza u zadnje vreme sasvim dobre rezultate na zemju I pratio sam ga par puta I on je klasican zemjas.
    Zverev-Dimitrov
    ja osobno necu igrati na ovaj mec al ako ga neko zanima po meni over gemova “sigurica”.Granica 22,5 kvota 1.80 realno je ovaj mec da udje u 3 seta.
    Kyrgios-Caruso
    opet 1.04 kvota sokurac bajo moj ta kvota J al haj po meni h2 -6,5 kvota 1.70-75 to je iz prostog razloga da je Nik preumoran prvo kraju aprila je igrao u Estoril onda odma nakon 3 dana je igrao u Madridu gde je otpao u ¼ finala od Nishikorija pa odigrao veliki broj meceva a vreme premalo al ako bude mec prebacen za utorak onda sve se menja jer ipak jedan dan pun menja e tad bi odigrao minus 18,5 gemova kvota 1.75 al ipak ne bih dirao taj mec.
    Raonic-Ceccinato
    Ovde plus 19,5 gemova po meni dobra oklada.Isto kao I Nika I Rao je umoran pre 2 dana je igrao Madrid sad odma Rima I do sad su se na zemju su se sreli pre mesec dana u Monte Carlo gde je I tamo mec otisao u over mec je zavrsio 6:3 7:5.Ceccinato ove godine uzasan al nije odigrao puno meceva al on je klasican zemjas I plus toga je mlad moze da eksplodira plus tu je publika koja ce ga sigurno gurati I bodreti krzo tekmu I sto da ne dodje opet over.Jos jedna stvar Rim koristi bavnu zemju.Raonic na zemju ima 60/37 a cecinata 228/129 al skoro sve na challengera i ovde je dobio wc.Raonic ne brani poene jer proslu god nije igrao u 2012 I 13 ispao vec u prvo kolo al zato u 2014 je odigrao predobro I ispado u ½ finala od jedan I jedini Nole al u tesnih 3 seta.Marka je proslu god ispao u kvalifikacije.
    Belluci-Monfils
    Tata monfils lagano dobije to u 2 seta jer Belluci je OCAJ.Da igramo sutra sigurno bih ga dobio J kvota na 0:2 pre pre dobra 1.55-1.60 I ja cu to sigurno uzeti.
    Cuevas-Mahut
    Cuevas preumoran igrao je ¼ finala u madridu isto je igrao i u Dubl.Razlika u kvalitetu prevelika Cuevas predobar ove sezone odlicne 15/4 na zemju sve ga sluzi I servis I forhend I behind.I na zemju ima neverovatan omjer 407/195!.Mahut u karijeru ocajan na zemju 50/71.Al ona je igrao prosli tjedan u dablu sa Herberta.Ako bude mec prebacen za utorak igram 2:0 kvota 1.40 al ako je to za sutra bice tesno jer svaki put jedan dan odmora je vrlo bitan igrao bih na sitno I over gemova.
    *mec prebacen za utorak igram 2:0.
    I sad stignem do rima I sad je izasao ko igra sutra ko preko sutra i dzaba truda.
  7. Sviđa mi se
    levi76 reacted to Goksim in Ponedjeljak 29.02.2016.   
    Danas je ponuda nešto slabija, ali opet se može probrati par dobrih tipova.
     
    Uz dvije zanimljive utakmice Serije A, ja sam probrao sljedeće:
     
    Fenerbahce - Besiktas
     
    U ponedjeljak je na rasporedu rekao bi ogroman turski derbi. Prvi protiv drugoga, razlika je samo jedan bod. Zna se kakvi su turci, kakva je atmosfera na njihovim derbijima i ovo će biti utakmica na nož!
     
    Sudi Cakir, najbolji turski a jedan i najboljih europskih sudaca koji  je brz na kartonima i neće dozvoliti grubosti, odnosno sankcionirat će ih. 
     
    E sad ako se pitate koja kladionice je luda da se upušta u stavljanje granica za kartone za ovu utakmicu, našli smo jednu! 
     
    William Hill , inaće najstarija Britanska kladionica koja je najpopularnija na otoku, a i među tri najjaće svjetske kladionice. Ako igrate kartone i druge specijane oklade, ovo je jedan od kladionica na kojoj svakako trebate imati račun!
     

     
     
    Evo i mojih aktivnih
     

  8. Sviđa mi se
    levi76 reacted to Goksim in Nedjelja 28.02.2015.   
    Palermo - Bologna (12:30)
    Sudac: Di Bello (5,55)
    Prosjek ekipe 1: 2,73
    Prosjek ekipe 2: 2,65

     
    Carpi - Atalanta (15:00)
    Sudac: Calvarese (4,50)
    Prosjek ekipe 1: 2,69
    Prosjek ekipe 2: 2,77

     
    Chievo - Genoa (15:00)
    Sudac: Fabbri (5,10)
    Prosjek ekipe 1: 2,85
    Prosjek ekipe 2: 2,38

     
    Sampdoria - Frosinone (15:00)
    Sudac: Orsato (5,73)
    Prosjek ekipe 1: 2,50
    Prosjek ekipe 2: 2,62

     
    Udinese - Verona (15:00)
    Sudac: Doveri (5,67)
    Prosjek ekipe 1: 2,81
    Prosjek ekipe 2: 2,54

     
    Juventus - Inter (20:45)
    Sudac: Rocchi (5,58)
    Prosjek ekipe 1: 2,38
    Prosjek ekipe 2: 2,65

  9. Sviđa mi se
    levi76 reacted to Goksim in Nedjelja 28.02.2015.   
    Villareal - Levante (12:00)
    Sudac: Hernandez Hernandez (5,83)
    Prosjek ekipe 1: 2,48
    Prosjek ekipe 2: 3,48

     
    Valencia - Atlhletic Bilbao (16:00)
    Sudac: Gil Manzano (6,58)
    Prosjek ekipe 1: 2,96
    Prosjek ekipe 2: 2,52

     
    Deportivo - Granada (18:15)
    Sudac: Martinez Munuera (4,55)
    Prosjek ekipe 1: 2,28
    Prosjek ekipe 2: 3,12

     
    Barcelona - Sevilla (20:30)
    Sudac: Jamie Latre (5,08)
    Prosjek ekipe 1: 1,56
    Prosjek ekipe 2: 2,68

  10. Sviđa mi se
    levi76 reacted to Goksim in Subota 20.02.2016.   
    Kao i prošlog vikenda, popis svih utakmica, sudaca, granica za kartone te prosjek sudaca i ekipa u ovoj sezoni, sve na jednom mjestu

     

     

    Las Palmas - Barcelona (16:00)

    Sudac: Del Cerro Grande (6,50)

    Prosjek ekipe 1: 2,71

    Prosjek ekipe 2: 1,54



     

    Espanyol - Deportivo La Coruna (18:15)

    Sudac: De Burgos Bengoetxea (5,18)

    Prosjek ekipe 1: 3,38

    Prosjek ekipe 2: 2,33



     

    Betis - Sporting Gijon (20:30)

    Sudac: Alvarez Izquierdo (6,33)

    Prosjek ekipe 1: 3,04

    Prosjek ekipe 2: 2,50



     

    Celta - Eibar (22:00)

    Sudac: Melero Lopez (7,67)

    Prosjek ekipe 1: 2,88

    Prosjek ekipe 2: 3,08



  11. Sviđa mi se
    levi76 got a reaction from crnamamba in Petak 19.2.2016.   
    Evo nakon duuuugo pračenja foruma(anonimno),doslo vrijeme da se i ja prijavim i postavim svoj prvi post.Kao prvo pozdrav za jake snage Goksima i  njemu slične,i ovim malo "slabijim" gdje se i ja svrstavam.prije koji dan se registrirah na bet365 i mogu se pohvaliti da sam zadovoljan sada za sada  ,naravno zahvaljujuci prvenstveno forumu SVIJET KLADJENJA . Posto sam tek odnedavni član gore navedene kladionice malo se teze snalazim na njihovim stranicama(neznam zasto jer mi engleski "TEČNO" ide   ),pa me zanima par nejasnoca.Evo npr. koja je razlika izmedju
     
    1. number of kards in match recmo 6.5 i
     
    2. asian total cards 6,5 ,a kvote su iste i kako verificirati račun.eto molio bih pomoc i oprostite sto sam ovdje postavio post.Pozdrav
  12. Sviđa mi se
    levi76 got a reaction from Goksim in Petak 19.2.2016.   
    Evo nakon duuuugo pračenja foruma(anonimno),doslo vrijeme da se i ja prijavim i postavim svoj prvi post.Kao prvo pozdrav za jake snage Goksima i  njemu slične,i ovim malo "slabijim" gdje se i ja svrstavam.prije koji dan se registrirah na bet365 i mogu se pohvaliti da sam zadovoljan sada za sada  ,naravno zahvaljujuci prvenstveno forumu SVIJET KLADJENJA . Posto sam tek odnedavni član gore navedene kladionice malo se teze snalazim na njihovim stranicama(neznam zasto jer mi engleski "TEČNO" ide   ),pa me zanima par nejasnoca.Evo npr. koja je razlika izmedju
     
    1. number of kards in match recmo 6.5 i
     
    2. asian total cards 6,5 ,a kvote su iste i kako verificirati račun.eto molio bih pomoc i oprostite sto sam ovdje postavio post.Pozdrav
  13. Sviđa mi se
    levi76 got a reaction from JackieJack in Petak 19.2.2016.   
    Evo nakon duuuugo pračenja foruma(anonimno),doslo vrijeme da se i ja prijavim i postavim svoj prvi post.Kao prvo pozdrav za jake snage Goksima i  njemu slične,i ovim malo "slabijim" gdje se i ja svrstavam.prije koji dan se registrirah na bet365 i mogu se pohvaliti da sam zadovoljan sada za sada  ,naravno zahvaljujuci prvenstveno forumu SVIJET KLADJENJA . Posto sam tek odnedavni član gore navedene kladionice malo se teze snalazim na njihovim stranicama(neznam zasto jer mi engleski "TEČNO" ide   ),pa me zanima par nejasnoca.Evo npr. koja je razlika izmedju
     
    1. number of kards in match recmo 6.5 i
     
    2. asian total cards 6,5 ,a kvote su iste i kako verificirati račun.eto molio bih pomoc i oprostite sto sam ovdje postavio post.Pozdrav
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use