Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

bobo86

Članovi
  • Posts

    286
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bobo86

  1. On 28. 01. 2020. at 23:48, bjorn said:

    Ništa od tog :) Niti jedna PREPAID kartica (Revolut, Monese, i slični) ti neće otključati skrill/Neteller na bet365 online kladionica" rel="">bet365 za nove accounte.

    On 28. 01. 2020. at 21:18, Goksim said:

    Na pamet mi pada Revolut koji je odlična stvar, najbrže rastuća pre-paid debitna kartica koja je puno više od toga i ozbiljna konkurencija tradicionalnom bankarastvu. Nažalost nisam je imao potrebe koristiti za uplate na kladionice budući da za to imam skrill ali ne vidim zašto kartica ne bi radila. 

    Koristim Revolut i Monese već duže vrijeme (funkcioniraju na isti princip), na Monese sam i primao plaću. Danas probao napraviti uplatu na bet365 Revolutom, odbijeno. Napravio uplatu Moneseom, odobreno. Išao sam na chat, i pitao da li otključava skrill, i odgovor je nažalost ne. Ali isplata je normalno moguća na Monese i to je ono što je bitno. Po meni Monese u tom slučaju može zamijeniti skrill. Neka me netko ispravi ako griješim pošto sam već neko vrijeme izvan ovih kladioničarskih voda (nemam na koga više otvarati račune) Ako tko želi napraviti account na Moneseu neka upiše  tamo gdje se upisuje kod BORIS063. Neću se obogatiti ni ja ni vi ali ako već netko ide raditi glupo da ne uzme bonus. 

  2. Pozdrav. Imam pitanje za one koji kupuju bet365 accounte, a možda će znati i netko od ostalih. Zanima me da li je moguća promjena e-maila na skrillu i bet365. Konkretno, ja kupim bet365 + skrill od nekog i želim radi sigurnosti zamjeniti e-mail. Znam da se u postavkama može zamjeniti, ali da li u praksi funkcionira bez problema. Da nebi prebacio novce i i onda imao probleme :)

  3. On 26. 08. 2018. at 11:07, kljaja19 said:

    Pozdrav, zanima me je li netko imao nekad sličnu situaciju, i isplati li im se pisati? Naime nakon što je pao drugi gol na utakmici, napravio sam cash out da bi taj gol bio poništen nakon pregledavanja snimki.. Meni je već novac bio na računu, da bi ga evo povukli nakon nekih 3h od završetka oklade..

    betttttttttttttt.PNG

    iz mog iskustva, ne isplati. imao sličnu situaciju (poništen gol), napravio cash out i isplatu s accounta ali nisam uspio.

  4. prije 2 sati, Davor said:

    Jel ima tko od malo jačih igrača savjet kako izbjeći limitiranje kod njih?

    Konkretnije, je li mudrije raditi češće, manje isplate, ili rijetke isplate, a velike?

    Iako se slabo kladim u zadnje vrijeme, imam u bet365 limitiranih 30-ak računa u zadnje 3 godine pa ću si uzeti za pravo da ti odgovorim :) isplate nisu toliko bitne. Najbitnije je što igraš. Staviš li par stotina eura na srpski rukomet, ITF tenis ili hr odbojku limit dolazi vjerojatno odmah. Igraš li public betove, vjerojatno će ti račun trajati jako dugo i ne moraš brinuti. Čak niti ne moraš biti u plusu. Znalo mi se desiti da nakon par dana budem limitiran a s tim accountom bio u minusu. A isplate sam znao raditi na dnevnoj bazi da bi mi skrill postao Vip i nije bilo problema. Tako dugo dok nisam igrao ono što im nije sviđalo

  5. prije 9 minute, vigodva said:

    Evo blokirali su me drugi put u roku od mesec dana. Ne znam kako vi uspete da pootvarate po nekoliko naloga, kada svaki nalog i na bet365 online kladionica" rel="external">bet365 i na skrill-u trazi verifikaciju, plus sto oni mogu da prate nase ip adrese, pa nas i preko toga blokiraju. Jedno od pitanja je kako kreirate naloge iznova i iznova, a da ih verifikujete, sve kako treba, pogotovo sto verifikacija traje i po nekoliko dana?

    pripremiš unaprijed 2-3 accounta. kupiš ili nabaviš. obriši cookiese i resetiraj IP adresu. ne znam kako je unazad 2-3 mjeseca od kada je skrill postrožio pravila, ranije si mogao u par minuta verificirati oboje

  6. Ako se igraju lige petice i public betovi moze account trajati vjecno. Ako se igraju ITF tenis, srpski i hr rukomet, izraelski nogomet niže lige, account traje kratko. Govorim iz nazalost bogatog iskustva. Iako ih svejedno preporucam, najsira ponuda, bonusi...

  7. prije 49 minute, vigodva said:

    Napravicu novi nalog na betu sa zeninim podatcima, jer ipak traze neku verifikaciju, ne secam se sad, da li je potrebno dostaviti neke slike dokumenata ili ne. I otvorim novi skrill nalog, i to je to za sada. Igracu i dalje ovo sto igram, s' tim sto cu povremeno da ubacim i sitnije opklade na lige petice, ligu sampiona i slicno. Mislim da je to dovoljno za neki period, dok me opet ne limitiraju. :)

    Da, moras dokumente od osobe na koju otvaras poslati, isto tako i skrill mora biti na tu osobu (tu su po novome stroze verifikacije)

  8. da li se neko u zadnje vrijeme kladio u favbetu (bivši favorit)? vidim da nemaju više internet klađenje , i da imaju 20 poslovnica samo u cijeloj HR, očito se lagano povlače iz HR. zanima me da li daju normalne uplate (od bar par stotina kuna)? 

  9. prije 1 sat, ikaij99 said:

    Haha, za ne povjerovati, šta reći na ovo? Ja kad sam igrao srpsku košarku (10/10 također :P) znam da su bet365 online kladionica" rel="external">bet365 i 1xbet" rel="external nofollow">1xbet imali u ponudi to, ali nije mi nijednom palo na pamet da igram na 1xbet" rel="external nofollow">1xbet, pa makar i ne odigrao..

    Edit: Stvarno ne znam ko može igrati kod njih, što dalje od njih, zaobilaziti ih na kilometre.
    Edit 2: Sad se sjetih, imam i ja jedan nalog kod njih gdje su manji koeficijenti nego kad gledam ponudu kao gost.

    Onda nije bila ista utakmica, ova sigurno nije bila u bet365 :) budimo realni, većina ljudi ne igra s par stotina eura uloga nego s par eura, tako da ako netko dupla 10 eura u 20, ili stavi 5 eura na 10 parova , neće imati problema.

  10. slažem se, ako igraš laganini s par eura onda su super jer imaju odličnu ponudu (možda i bolju od bet365), ali ako već ako igraš ozbiljnje, e onda je zajeb. imam 2 negativna iskustva s njima. na 1.accountu sam zaradio u tjedan dana par stotina eura, i frajeri su odlučili smanjivati mi koef.  npr. barca-real koef 2,00, ulogiram se, za mene je koef 1.70..probam neki drugi par, koef 1.60 na to, ulogiram se, za mene koef 1.40. napravio odmah drugi account i koef bili normalni..i drugo negativno iskustvo, imao sam srpsku košarku za 10/10 (jedino oni su imali od svih klada) , zaradilo se dosta, nakon toga nisam mogao isplatiti nego sam morao verificirati..morao sam slati printscreenove od transakcija skrillova sa kojih su rađene uplate (bila su 2), odgovarati na pitanja u kakvim sam vezama s pojedinim osobama, i bile su još nke slike koje sam morao slati ali se ne sjećam, a vrhunac je bio da se osoba na koju je glasio taj account morala slikati (tj.ja sam ju slikao) tako da je u jednoj ruci držala osobu iskaznicu a u drugoj laptop gdje se na zaslonu moralo vidjeti dopisivanje s njima. prebolesno!

  11. prije 2 sati, Hugh said:

    Ova ideja sa nekakvom podjelom tipsera po ligama gdje je tko dobar bi bila izvrsna, kad bi bilo realno izvediva.

    Kad vidim neka imena da objave analizu iz neke lige, ja već znam da oni dosta dobro barataju tim informacijama jer je to takoreći njihovo područje. Sad je samo pitanje kako bi se ta podjela izvršila... Jer kad dođe vikend ili kad je nakon taman onaj tjedan nakon reprezentativnih utakmica, ponuda je jednostavno prevelika da se ti kvalitetno snađeš u njoj. Meni osobno dođe da sastavim po 10 listića koliko ima toga, a znam da to u 90% ne vodi nigdje. I kako onda odabrati kvalitetan tip kad ne znam šta bi prije analizira i čemu bi se iskreno posvetia :D ?

    Ja sam npr. zadnjih nekoliko godina pratia Australski nogomet i košarku, i samo košarku u Filipinima i Koreji. Do toga je došlo jer su to bile rane utakmice svaki dan, a meni je to najviše odgovaralo za pogledat jer sam tad bio najčešće slobodan se time bavit. I s vremenom sam uočia dobre greške prilikom postavljanja margina, pogotovo ovih live jer je tržište dosta nepoznato i koliko vidim ne prati ga puno ljudi. Ali kako da ja sad napišem analizu za to :D ? Jer igrače poimenice ne pratim, ali već otprilike znam kako koji tim igra (da li u nogometu idu po krilima pa će biti puno kornera, da li je ovaj tim u krizi rezultata, da li im napad u kosarci traje 10 sekundi, da li idu na trice ili su jaki ispod koša i tako dalje) . Do toga sam ja sve došao intezivnim klađenjem na te lige, gledanjem tih istih utakmica i dobar dio je statistički zabilježen. Za dva koreanska tima znam kad igraju jedni protiv drugih, da ako se margina nekim čudom digne preko 175,5 da to jednostavno ne može biti over jer oni uvijek u zadnjoj međusobno dignu obranu i to uvik bude under pa makr dali 145 do kraja treće. I onda to live često dobro lovim.

    Što se tiče kartona, po meni se ne treba baš 'napaljivat' kad se vidi da se igra neki derbi i pratit ove visoke granice, nego biti realan i reći da je granica umjetno previše visoka i ili je izbjegavat, ili je odigrat u nekoj kladionici koja daje nižu marginu (iako je meni pao Mažić i Bešiktaš na 3.5 kartona po 1.10), ili je jednostavno čekati Live. Kod mene nema više onih hardcore uloga na takve utakmice i kartone jer se ove sezone vidi velik pad na tom tržištu.

     

    Drago mi je da ti se ideja svida :) budimo realni, nisu bookmakeri bogovi, pogotovo ne u našim lokalnim kladionicama gdje su spori i prepisuju. Sam kazes da si mogao zaraditi a pratio si nekoliko neatraktivnih liga. Nešto slično ima dvoznak iako su u padu, sve manje toga imaju. Ali novci su u takvim ligama a ne u ligama petice gdje se zna kada koji igrač ide spavati. Imao sam kroz ovih par godina stvarno puno informacija s raznih izvora (zato i kupujem bet365 accounte vec 2 godine, ali limitiranje je prica za sebe). Poanta je da nas tu ima stvarno puno i da bi se dalo organizirati nesto. Ako moze tip sa blogabeta pratiti samo ITF zenski tenis i na tome mlatiti pare i jos zaradivati od pretplata... ponuda na recimo bet365 je stvarno bogata. Od 3 HNL do hr odbojke, 2.kosarkaske lige (prije mjesec dana sam vidio live u ponudi VERN kosarkaski klub/fakultet). Čak bi bilo dovoljno da se orijentiramo na balkanske lige, opet bolje nego ovo do sada gdje se igraju lige petice, LP + kartoni uz neke izuzetke.

  12. prije 3 sati, JackieJack said:

    Sa vecinom toga sto si napisao se skroz slazem, kartoni su postali hotspot jer ih se sada puno vise igra nego recimo pre 2-3 godine a najvise se gine igrajuci overe na derbije gde ove godine po prvi put vidimo granice od 7.5 pa i 8.5 sto je suludo jer u 75% slucajeva ove sezone derbi mecevi zavrse ispod... Naravno da ovo nije slucajno, UEFA kao i nacionalni savezi su velikim delom odgovorni jer se redovno dodeljuju stroziji arbitri (tj. da budem precizniji, oni koji postaju stroziji a prethodna statistika im govori drugacije - citaj Artur Soares Dias i njemu slicni, koji je prosle sezone sva 3 portugalska derbija ostavio ispod granice, a svi znamo da tradicionalno idu na 8-9+ kartona)

    Ne treba dici ruku od kartona, po meni trebamo samo pametnije birati, puno meceva liga petica koje su za kartone ispod radara znaju redovno ici preko kad se ocekuje, pogotovo kad se timovi bore za opstanak ili za mesta koja vode u Evropu

    za tebe i goksima (njega pogotovo pošto se privatno znamo 12 godina) znam da dosta pratite kartone i ne kažem da treba dići ruke, daleko od toga, pogotovo sada kada su završnice i biti će direktnih utakmica za važna mjesta..ali bolje birati vjerojatno da, a nebi bilo loše ni da vi koji pratite suce stavite i za koji je ulog igrate (npr. 4/10 ili 7/10)..ono na šta ciljam kada kažem druge stvari je sljedeće. unatrag par godina sam uzimao verificane strane pretplate, i to od tipstera koji su se  specijalizirali za određeno područje (npr. uzimao sam jednog koji je samo južnoamerički nogomet, pa ženski ITF tenis, pa izraelske niže lige nogomet)..odustao sam jer ih je pratilo dosta ljudi i skoro nemoguće je bilo pratiti kvote. e sad zamisli kada bi po 2-3 osobe s foruma pratilo tako neku ligu, tu bi bili u prednosti pred kladionicama često.  ovako imamo da valjda 50 % ljudi piše samo o kartonima jer ih je vidjelo na goksimovim dobitnim listićima :)  

  13. prije 11 sati, Dominik999 said:

    Znači mi smo svi retardirani, ma ne retardirani nego imbecilni kad se idemo kladit na kartone na utakmicu koju sudi mažić pa to je klaun prve klase, zbraja oduzima nešto u toj ludoj glavi a dobro se zna kad je nešto faul za karton kad ne, eventualno se za 3/4 mala faula može akumulirani karton dat a ovo je smiješno...koljeno u glavu quaresme, čišćenje quaresme po nogama na lažnjak, krvava glava gonalona kao da je u box meču a ne nogometu...smiješan kriterij...treba se ostavit kartona i tih sranja jer su u zadnjih godinu dana sve margine previsoko postavljene i 80% mečeva ide u under a ajde se usudi i odigraj under...sportski pozdrav za sve idiote kao što sam i ja ispao danas s ovim

    slažem se.  50 % forumaša postavlja kartone i sve se svodi na kartone..da se toliko vremena utrošilo na traženje nekih informacija siguran sam da bi bilo puno više uspjeha nego s kartonima (s kojima sam ja u debelom minusu s onim što uzmem ovdje)...nek svatko postavlja šta želi naravno, samo iznosim svoje mišljenje..dovoljno je da 2 ljudi koji to baš prati postavi ponekad kada je value, a ostali da utroše vrijeme na druge stvari..grešaka i valuebetova ima jako puno samo ih treba naći

  14. prije 3 sati, smetko11 said:

    Nisam još radio, samo me je ovo zanimalo, hvala puno. Koliko sam vidio ne mora im se slati kopija osobne ili nešto?

    To se ne sjećam, imam account tamo možda već 10 godina. Većina kladionica traži

  15. prije 47 minute, smetko11 said:

    Zanima me kada se odabere isplata na bankovni račun, samo sjedne lova, mislim prebaci se u kune ili se mora još nešto. Kak je u SS isplatiš na tekući i sjedne ili je drugačije?

    Ako prebacuješ na tekući ti banka automatski promjeni u kune po tečaju koji je taj dan. 

    E sad ne znam od kuda si radio uplatu

  16. prije 2 sati, sleid1 said:

     

    Koji bi ti servis otvorio sada da nemaš ni jedan i zatražio karticu? Ako su naknade iste onda se više isplat neteller zbog 950E dnevnog limita naspram skrillovih 250E, pogotovo ako se ide u sloveniju na bankomate. 

    Evo ako moze koji savjet jer se ne mogu odlučit koji servis da odaberem, pošto nikad nisam imao ni jedan otvoren.

     

    Hvala ;)

    Ne znam koje sad neteller ima naknade. Možda da im posalješ e-mail u kojem ih pitaš za naknade za uplatu, isplatu i dizanje na bankomatu. Problema sam imao i s jednima i drugima, ali mislim da nema prevelikih razlika

  17. prije 33 minute, sleid1 said:

    Hvala ti ;)

    Znaci, sa bet365 online kladionica" rel="external">bet365 na skrill i onda sa skrilla na tekući kunski račun posto je za devizni provizija 7.5%. Tako ću i napraviti. Mislio sam si možda i izvaditi skrill karticu pa preko nje, ali mislim da se i tu dosta nakupi s obzirom na konverziju kad se isplaćuje s bankomata te provizije na isplatu s obzirom da ima dnevni limit. 

    Da li mi možeš još reci da li je po tebi bolje otvoriti skrill ili neteller posto si koristio oboje ? 

    Znam za taj zakon. Znaci putem isplate sa bet365 online kladionica" rel="external">bet365- skrill- tekući kunski ne bi trebalo biti problema isko se radi o većim isplatama ? Jer oni i dalje imaju uvid, samo šta transakcija ide preko skrilla na račun, ali opet ako su veće isplate isto je problem iako ide preko posrednika (skrilla), ako se ne varam ?

     Nisam ti siguran za neteller trenutno. Radio sve preko skrilla jer su bili povoljniji, sada je skrill digao naknade pa vjerujem da su isti. Neteller sam izbjegavao bas zbog dizanja s bankomata, uzeli su 10-15 eura na 750 eura ako se dobro sjecam a s druge strane skrill mi nije nista uzeo na 750 eura (isao sam do slovenije na bankomat, imam 20 km do tamo). Znam za slucaj jednog kolege kojeg su vec prije par godina pozvali u banku radi velikih isplata sa skrilla, ali nije im rekao nista a skrill stiti privatnost korisnika. Na tvom mjestu bi svakao uzeo skrill karticu i koristio ponekad, bar za plaćanje u dućanima, gorivo...

  18. prije 44 minute, sleid1 said:

    Hvala momci na odgovorima ! ;))

    kolika je provizija na netelleru, a kolika na skrillu prilikom uplate na njihov račun ? Mislim da sam vidio da je za neteller 1,9%. Sto se tiče isplata, da li neteller/skrill i za to naplaćuju proviziju? I recimo da se radi o dobitku malo većem, 15000 kn, da li mi je onda pametnije izvršiti isplatu sa bet465-skrill-bankovni račun pa onda na šalter i podici sav dobitak s računa ? Čak mislim da je pametnije vršiti isplatu i na devizni račun jer se vrši manje konverzije valuta pa se manje gubi na tečaju.

    Ili je bolje uzeti skrill karticu i vršiti isplate na bankomatima, ali sigurno se dosta gubi na proviziji u ovom slučaju ? 

     I da li ewallet ima svoje prednosti Ili je moguće i bez njega, dakle bankovni račun-bez365 pa za isplatu bet365 online kladionica" rel="external">bet365-bankovni račun. Nema nikakvih provizija uplate i isplate na ovaj način, ako se ne varam ?

     

    Dakle, zanima me koja je po vama najjeftinija i najbolja opcija ? Hvala ;))

    za neteller nisam siguran jer nisam duže koristio, ako ti netko drugi ne odgovori ću popodne provjeriti. uploadanje novaca sa debitne kartice na skrill je 1.9 %, novci su gore odmah. postoji i opcija preko bankovnog transfera ali nisam probao jer piše da traje 3-5 dana.  naravno da naplaćuju isplatu :) isplata na tekući je fiksna naknada 5.5 eura plus 1 euro uzima banka ( bar moja, zagrebačka) za naknadu. isplata na devizni je velikih 7.5 %, do prije par mjeseci nisu uzimali proviziju za to a ni za dizanje na bankomatu, ali eto...ako radiš isplatu 15 000 kn najjeftinija opcija ti je isplata na tekući račun. tečaj se uzima koji je na taj dan, i uzmu ukupno 6.5 eura. (prije je i to bilo manje). u vezi skrilla i dizanja na bankomatu pogledaj pod tema skrill (moneybookers) ovdje na forumu, tamo sam pisao u vezi tečajeva. možeš ti raditi direkt na bet365 tako da zaobiđeš skrill. samo ne znam da li je to pametno ako si iz HR, pošto od 1.1.2017. porezna ima uvid i u tekući i u devizni račun a ovo je dohodak ostvareni u inozemstvu i to na online klađenju koje je zabranjeno :) e sad ovisi dalje o tebi da li želiš riskirati ili ćeš davati za provizije. 

  19. prije 10 sati, sleid1 said:

    Pozdrav svima ! :)

    Do sada sam se kladio u kladionicama, medutim odlucio sam se prebaciti na online kladenje i izabrao bet365 online kladionica" rel="external">bet365. Napravio sam račun i ovjerio ga. Zanima me sljedece:

    1. Kako je najbolje vršiti uplatu? Ukoliko ide preko tekuceg ili deviznog raacuna, da li bet365 online kladionica" rel="external">bet365 naplacuje proviziju i kolika je? Ili je bolje otvoriti Neteller recimo?

    2. Kod bet365 online kladionica" rel="external">bet365 nema MT i poreza na dobitak od 10% kao što je u kladionicama?

    2. Što se isplata tiće, koja je razlika ako ide direktno na moju karticu ili neteller ukoliko ga otvorim? Čitao sam i moguće je izvaditi i neteller karticu pa s njom na bankomatima u HR vršiti isplatu. Ali me zanima kolika je provizija? Recimo na dobitak od 15.000 kn? Pošto je dnevno ograničenje za podici novac preko neteller kartice oko 750 eura ako se ne varam? Onda bi taj iznos trebao isplatiti 2+ puta, što bi mi u konacnici bila veća provizija nego da cijeli iznos od jednom isplatim. Dok  bi isplatom na vlastiti račun kad bi sjeo novac imao novac na računu i vršio isplate bez provizije, ako se ne varam? 

     

    Okvirno, zanima me je li bolje vršiti uplate/isplate preko tekuceg ili deviznog racuna kako bi se izbjegle naknade i provizije, ili je bolje otoviriti Neteller ili skrill u tu svrhu? I koji je po vama bolji izbor što se provizija i čekanja isplate tiće?

    Nisam se nikada kladio online pa sam malo tanak na tom području :))

    Hvala svima ! ;)

    skrill ima isplatu 250 eura dnevno na bankomatu (osim ako si vip skrill onda imaš više), za neteller nisam siguran. većinom sam koristio skrill zbog manjih provizija od netellera ali sad je i skrill povećao sve naknade/provizije. isplativije je s kladionice na banku nego na skrill, ali i manje sigurno pa većina nas koristi skrill

  20. prije 8 sati, FamilyGuy said:

    LA Clippers-Cleveland Cavaliers 

    Love, Irving i James out za veceras. 

    Iako su mi dali jako malo uplatiti, hvala za info. Jedna od najboljih koja je bila na forumu u zadnje vrijeme i kakvih fali a nije teško do njih doći. S 1.85 koef srušen na 1.15

  21. prije sat vremena, Galacticos said:

    Jucer poslje 18h sam se htio ulogirat u SS, ali nisam mogao, pisalo je krivi nadimak ili lozinka, ali nisam uopce mjenjao lozinku a za nadimak znam da je taj. Poslao sam email da ne mogu uc u racun a da sifru nisam a mjenjao,  odg su da posaljem osobnu s obje strane slikane na novinama s danasnjim datumom, nakon sto sam to poslao rekli su da otidem u poslovnicu s kopijem i orginalom osobne i da kazem djelatnici da nazove interni odjel. Sad me zanima dali netko zna sto se desava.

    Jesi igrao jucer neki sumnjivi meč? Meni se to desilo prije godinu dana, kada sam zaradio na HR u19 ligi par tisuca kuna. Račun bio na sestru napravljen i morala je u poslovnicu s isprintanom slikom osobne i osobnom te otkljuca racun te da mogu napraviti isplatu. Nakon toga sam napravio novi racun. 

  22. prije 48 minute, zeko1088 said:

    iz osobnog iskustva i jos nekolicine ljudi takve ocite pogreske su redovito bile stornirane i racuni limitirani. nakon 7-8 pokusaja su svi odustali jer nije imalo smisla unistiti racun bez veze.

    Jedina stvar koja je prosla je bila rukometna utakmica turskog ili tako nekog prvenstva kada je bila prikazivana sa delayom od 30 min na drzavnoj TV a postojao je live feed na tu utakmicu.

    Novce su isplatili a racun limitirali....

    slažem se da nema smisla ako probaš 7-8 puta i ne ide. danas je ipak drugačiije, strože i skoro sve će stornirati. no  imam drugačija iskustva od prije par godina (a i neki admini ovdje s kojima sam surađivao), znali smo naplatiti greške i to takve greške gdje se kladiš na nešto što gdje vidiš koiji je bio rezultat...nije bilo puno toga ali se našlo tu  i tamo. nijedan account baš zbog toga nije pao koliko se sjećam - nije bio bet365 u pitanju već razne kladionice...bet365 accounti (kupujem ih već 2-3 godine) su padali zbog malo drugačijih grešaka, ali to mi ne smeta ako je to cijena zarade.

  23. slažem se da se isplati probati, čak i po cijenu limitiranja računa. u 90 % ili 99 % slučajeva će biti storno. ali konkretno s bet365 sam imao situaciju gdje su imali u ponudi utakmicu koje je završila (neka turska sveučilišna košarka)..u ponudi bilo kao da počinje recimo u 15:00 a počelo u 13:00..natrpalo se i prošlo, nisu stornirali. u većini slučajeva će biti void, limitiranje računa teško na temelju jednog ili dva pokušaja na jednom accountu.

  24. prije 12 sati, Hugh said:

    Ode sam skinia 1.500,00 kn. Provizija je 3.65 eura, a pretpostavljam da je cijeli iznos koji je povučen 208.61 euro. Po tome je 204,96 eura = 1.500,00 kn šta daje tečaj 7.3185. Ovo je sa konverzijom na bankomatu

    851be4ee1c3d47f9b670c7972f0fb543.png

    Ode sam skinia 600,00 kn. Provizija je 1.42 eura (zašto razlika između jedne i druge transakcije), a iznos koji je povučen je 83.47 eura. Po tome je 82.05 eura = 600,00kn šta daje tečaj 7.312. I ovo je bez konverzije na bankomatu.

    44a340e0b4dd4c18a607157338175231.png

    Nisam do kraja pogleda, 'razliku' u tečajevima čini razlika u proviziji koja iznosi 2 eura. Sad mi samo nije jasno zašto se ona razlikuje od iznosa do iznosa?

    pregledao povijest transakcija, vidim da su mi uzeli proviziju i kod podizanja na bankomatu u hr i u sloveniji. ali mislim da je to novije, prilično sam siguran da ranije nisu uzimali. a očito uzimaju neki postatak a ne fiksnu naknadu. kontaktirati ću ih, neda mi se računati :)

  25. On 16.02.2017. at 1:07, Hugh said:

    Kako povećati limit iznosa kojeg mogu podići dnevno preko skrill kartice na bankomatu? Ovih 250 eura koje mogu sad dizat su mi postali premali, + svaka transakcija se naplaćuje po 4 eura, pa bi želio smanjit broj istih.

    Čita sam malo o njihovom VIP programu koji ima razne mogućnosti, ali prva stepenica je da moram provući minimum 6000 eura u jednom kvartalu, šta je trenutno za mene nuklarna fizika..

     

    P.s zaključia sam kad se dižu kune preko bilo kojeg bankomata u Hrvatskoj, a račun i kartica od skrilla su u eurima, kad bankomat pita da li želite konverziju ili ne, treba stisnuti ne jer onda konverziju radi skrill sam koja je dosta povoljnija od one nasih banaka (7.24 je npr pbz banka, a od skrilla je 7.44)

    Upravo dizao sa pbz bankomata, stisnuo bez konverzije i tečaj je bio 7.06 (2.puta provjeravao), a kada sam dizao i stisnuo sa konverzijom bio je povoljniji tečaj. (Ok, jasno da se tečaj mijenja stalno ali ovo je jako nepovoljno). Tako da ako ces dizati opet provjeri pa javi :) za 1000 kn mi uzeto 141.5 eura. A odakle tebi da se uzima 4 eura po dizanju s bankomata? Ako je tako onda nije 7.06 nego više ali nisam upoznat a tom informacijom. znam kada sam dizao u sloveniji 750 eura mi nisu nikada uzeli ni centa provizije pa mi nema logike da na jednom bankomatu se uzima fiksna naknada od 4 eura a na drugome ne. Prije da tečaj ''pojede'' pare. Usput  sam i natankao auto, to je računato tečaj 7.18

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use