Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Izmailov

Članovi
  • Posts

    154
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se!
    Izmailov reacted to shadow in Wimbledon 2019.   
    Pozdrav ekipi nakon dugo dugo vremena izbivanja sa scene SK foruma. 
    Nastavljam sa svojom igrom i nadam se dobrom plusu na ovom turniru. 
     
    Dakle par je priložen u privitku. 
    Šta puno reć o ovome, Dr. Ivo već lagano spreman za mirovinu koliko god da dobar server i ima iskustva ali godine počinju raditi svoje,Ivo će svoju šansu tražiti u tiebreaku, smatram da Andrea ovdje itekako ima šta tražiti u ovome meču, u glavni turnir ušao kroz kvalifikacije gdje je odigrao 3 meča i to sva tri u over setovima, što znači da se priviknuo na podlogu. Mišljenja sam da prvi set dok je još svjež i koncentriran može ovo pokriti bez ikakvih problema.
     
    Sretno.

  2. Sviđa mi se
    Izmailov got a reaction from IzudinB in ATP/WTA - Roland Garros 2019   
    Cestitke za ove prolaze i aktivnost do sada na RG.. Bravo momci !
  3. Sretno nam bilo
    Izmailov got a reaction from crash1 in ATP/WTA - Roland Garros 2019   
    Cestitke za ove prolaze i aktivnost do sada na RG.. Bravo momci !
  4. Odličan tip!
    Izmailov reacted to IzudinB in ATP/WTA - Roland Garros 2019   
    Tatishvili - Sakkari | Manje od 16.5 (1.72) bet365
    Ženski tenis je zaista teško pogoditi, jer kod njih ima dost avelikih padova u igri, ali mislim da bi ovdje Sakkari morala lagano da slavi. Sakkari iza sebe ima odličan turniru u Rimu i pokazala je da se od nje može očekivati dosta toga na ovoj podlozi. Što se tiče njene protivnice dobila je pozivnicu i to je igračica koja nije igrala dvije godine, a prije kada je igrala nije bila igračica sa zapaženim rezultatima. Sada je pitanje koliko je spremna za ovaj turnir, jer nema baš malo godina. Sretno!

    (Koeficijenti 28.5. u 13:25 CET) 
    Koeficijenti su podložni promjenama
  5. Odličan tip!
    Izmailov reacted to maestro81 in ATP/WTA - Roland Garros 2019   
    Karlovic - Lopez tb prvi set 2,30 3/10
     
    Evo i od mene nešto a uskoro ću vjrj i napisati neku najavu za sutra no za sada cu uzeti samo ovo. Dva veterana kojima je ovo možda i zadnja sezona. Zna se što im je najbolje oružje,ubojiti servisi kroz kojih su i izgradili karijeru (Felicinao jos sa slajsom ali to je to), jeste zemlja ali opet mislim da bi trebali gledati pravo malo čudo da neki od tenisača napravi da vec u prvom setu napravi break,eventualno da Ivo zapadne u krizu i pljune 2 dvostruke u istom gemu ali dosta teško po meni.
  6. Odličan tip!
    Izmailov reacted to crash1 in ATP/WTA - Roland Garros 2019   
    Thiem - Paul // Over 27,5 gemova bet365 - 1,83
    Ovdje je Thiem ogromni favorit i trebao bi ovo dobiti bez većih problema ali me ipak pomalo iznenadila niska margina na gemove jer sam očekivao klasičnu od 29,5.. Jutros je čak bila postavljena na 26,5 ali mislim da je i trenutna vrlo niska i vrlo izgledna za prolaz. Paul je talentovan i vrlo neugodan teniser, još uvijek je vrlo mlad i njegovo vrijeme tek treba daa dođe. Prije četiri godine je ovdje osvojio juniorski Rolland Garos i vjerujem da mu ovaj teren i igranaje na zemlji apsolutno odgovara.

  7. Odličan tip!
    Izmailov reacted to IzudinB in ATP/WTA - Roland Garros 2019   
    Denis Shapovalov - Jan-Lennard Struff 2 (1.57) bet365
    Ovaj dvojac je već igrao dva puta. Posljednji put su igrali prošlog mjeseca na šljaci u Monte Carlu, gdje je nakon vrlo bliskog prvog seta, Struff ostala dva riješio sa lakoćom. Očekujem nešto slično i ovdje. Sretno!

    (Koeficijenti 27.5. u 14:39 CET) 
    Koeficijenti su podložni promjenama
  8. Odličan tip!
    Izmailov reacted to IzudinB in ATP/WTA - Roland Garros 2019   
    Jarry - Del Potro | Pobjeda Del Potra i oba tenisera uzimaju po set (2.50) bet365
    Jarry je jedan od tenisera koji su podbacili tijekom ove sezone. Čileanski teniser je prošle godine mnogo bolje igrao, tako da su se od njega ove godine očekivali mnogo bolji rezultati. Međutim, on zimsku pauzu nije iskoristio na najbolji način i to se odrazilo na njegove rezultate, kao i na ATP rating.
    Del Potro je i ove sezone dosta odsustvovao sa terena. Nažalost je to uobičajeno kod ovog tenisera koji ima česte probleme sa ozljedama. Međutim, kada je spreman, on je vrlo opasan i zaista parira trojici najboljih u ovom sportu, a na zemljanom terenu je zaista u stanju da namuči i Rafael Nadala. Proše godine na ovom natjecanju je završio u polufinalu. Ovo je prvi dvoboj ove dvojice ATP turnirima. Del Potro veliki favorit i mislim da ne bi trebao izgubiti više od jednog seta protiv Jarryja. Zbog toga mi se ova oklada na bet365 kladionici čini odličnom. Pobjeda Del Potra i oba igrača dobijaju barem po jedan set. Sretno!

    (Koeficijenti 27.5. u 14:16 CET) 
    Koeficijenti su podložni promjenama
  9. Sviđa mi se!
    Izmailov reacted to IzudinB in ATP/WTA - Roland Garros 2019   
    Robin Haase - Philipp Kohlschreiber 2 (1.25) bet365
    Očekujem pobjedu Kohlschreibera. On je u odličnoj formi ove godine, a iako su ova dva tenisera imala neke bliske mečeve, mislim da je Haase van forme u ovom trenutku i vjerujem da će se mučiti u ovom meču.

    Casper Ruud - Ernest Gulbis 1 (1.28) bet365
    Casper Ruud je bolje rangiran od svog protivnika u ovom meču i imao je dobar niz u Rimu, gdje je zaustavljen od strane Del Potra. Gulbis je i dalje samo sjenka onog tenisera koji je nekada bio.

    Ukupni koeficijent

    (Koeficijenti 25.5. u 16:40 CET) 
    Koeficijenti su podložni promjenama
  10. Sviđa mi se
    Izmailov got a reaction from Goksim in Gianluca Rocchi   
    Man.Utd - Barsa
    Rocchi veceras kao da je dobro gurao na over kartona. Dao je 5 zutih od tih 5 cetiri kartona nisu postojala, za dva zuta uopste nije bilo kontakta. Generalno jako lose sudjenje, jedna od situacija igranje rukom ispred njegovih ociju svira tek na reakciju pomocnog... Mislim da je dobar izbor u overu u europskim utakmicama, lahko se hvata za dzep.
  11. Sviđa mi se!
    Izmailov reacted to FamilyGuy in ATP Masters 1000 Miami   
    Ćorić - Aguer Aliassime
    Borna Ćorić u meč četvrtfinala ulazi kao favorit. Hrvatski tenisač jučer je u tri seta dobio "svojeglavog" Nicka Kyrgiosa. Prepreka Ćoriću je mlada teniska senzacija iz Kanade, 18. godišnje čudo od djeteta Felix Aguer Aliassime. Mladi Felix ovu godinu igra kao transu i na omjeru je 13-6. Osim što niže pobjede, Aguer Aliassime pruža i dobre partije i pred njim je svijetla budućnost. 
    Biti će ovo njihov prvi međusobni ogled i unatoč "hype" oko mladog Kanađanina ovdje idem ponovno na stranu Borne Ćorića. Borna ima više iskustva na ovoj razini od mlađeg suparnika, a hrvatski tenisač je i pokazao čvrstu psihu tokom ovog tjedna u Miamiju. 
    Nadam se da Borna neće potrošiti jedan set da uđe u meč 100% kako je to bilo ovdje u svakom meču jer protiv ovakvog suparnika to bi mu se moglo obiti u glavu. Mislim da će mu pobjeda protiv Kyrgiosa puno značiti za nastavak ovog turnira i na krilima nje doći do trijumfa protiv kvalitetnog Felixa. 
    TIP: Ćorić
  12. Sviđa mi se!
    Izmailov reacted to fran in Bjorn Kuipers   
    Sve stoji, ali da penal nije bio baš se ne slažem s time. Correa je doslovno gurnuo s leđa Bernardeschia. Da je i htio nije mogao ostati na nogama u onom trku
  13. Sviđa mi se
    Izmailov got a reaction from Goksim in Fabio Maresca   
    Roma - Milan
    Maresca podijelio 7 kartona, kaznio gotovo svaki grublji start sa kartonom izuzev situacije u drugom poluvremenu gdje je mogao iskljuciti Pelegrinija. Svaki ostriji prigovor sankcionise sa zutim. Cini mi se idealan za overa u daljem prvenstvu.
  14. Sviđa mi se
    Izmailov got a reaction from IzudinB in Fabio Maresca   
    Roma - Milan
    Maresca podijelio 7 kartona, kaznio gotovo svaki grublji start sa kartonom izuzev situacije u drugom poluvremenu gdje je mogao iskljuciti Pelegrinija. Svaki ostriji prigovor sankcionise sa zutim. Cini mi se idealan za overa u daljem prvenstvu.
  15. Sviđa mi se
    Izmailov got a reaction from Goksim in Karim Abed   
    Prvi put sam veceras gledao ovog momka kako sudi, radi se o jako skrtom sudcu za kartone. Nakon pregledanog VAR-a cist crveni karton za Nianga u prvom poluvremenu nije dodjelio, kriteriji mu je jako cudan, prezivio sam veceras over 2,5 ali tesko da vise idem sa utakmicom preko kartona koja njemu bude dodjeljena. 
  16. Sviđa mi se!
    Izmailov got a reaction from Goksim in Jesus Gil Manzano   
    Getafe - Valencia 
    Nisam se kladio gledao sam utakmicu onako hladno a Jesus Gil je i veceras potvrdio da se radi o najvecem overasu rekao bih u europi. Covjek je dao 7 kartona na rezultatu 0:0, utakmica bez sansi a svi znamo kakva je prednost za kartone kad neka od ekipa npr povede do poluvremena. Bilo je napeto u drugom al 90% sudaca bi smirilo utakmicu i zavesilo utakmicu do 5 kartona, obzirom da se radi o 1. utakmici kupa za koju predstoji i revans. Strasan kriterij bez prastanja, vadi kao na traci.
  17. Odličan tip!
    Izmailov reacted to FamilyGuy in NBA - Utorak 25.12.2018.   
    NY Knicks – Milwaukee Bucks
    Božićni NBA maraton počinje u Madison Square Gardenu. Domaći Knicksi (9-25) igraju sezonu za zaborav. Nakon par sezona razočarenja, u ovu sezonu su ušli svjesno sa malo očekivanja. Najveći razlog je ozljeda Kristapsa Porzingisa koji će propustiti cijelu sezonu zbog ozljede. Unatoč tome što su već u najavi sezone Knicksi izgledali loše to nije omelo ljude zadužene za raspored da i treću sezonu zaredom uvrste New York Kinickse u božićni raspored. Ugostiti će Knicksi drugu najbolju momčad Istočne konferencije, Milwaukee Buckse (22-10). Razlog da ovu utakmicu ne preskočite biti će Giannis Antetokounmpo koji igra sezonu na razini MVP-a. Grk je na prosječno 26,2 poena i 6 asistencija, a momčad Bucksa pod trenerom Mike Budenholzerom igra atrkativnu košarku sa puno šuteva za tri poena.
    Kod Miamija su u subotu navečer izgubili 94-87 što im je bio prvi poraz nakon četiri pobjede zaredom. New York Knicksi su u lošem razdbolju i ovaj dvoboj dočekuju u nizu od četiri poraza zaredom. Prvi dvoboj ovih dviju momčadi igran u MSG-u otišao je na stranu Knicksa 136-134 nakon produžetaka. Nakon te pobjede Knicksi su izgubili devet od posljednjih deset utakmica i ovo miriše na uvjerljivu pobjedu gostiju.
    TIP: -10 Bucks
     
    Houston Rockets – OKC Thunder
    Za većinu ljubitelja Božićni program počinje ovom utakmicom. U najavi sezone ovaj dvoboj je izgledao kao dvoboj dviju momčadi koje su spsobne baciti rukavicu u lice aktualnom prvaku Golden State Warriorsa. Houston Rockets (17-15) su baš pred Božić podigao formu nakon katastrofalnog ulaska u sezonu. Carmelo Anthony označen je kao glavni krivac i otpušten je iz ekipe, a nakon toga krenule su i bolje igre Rocketsa. U ovaj derbi tako će Harden i društvo ući sa šest pobjeda u zadnjih sedam utakmica. James Harden igra ponovno strašnu sezonu i prosječno ubacuje 32 poena. U ovome susretu će trebati dobra igra Hardena, ali i klupe kako bi nadomjestili izostanak Chris Paula. Neigranje ponajboljeg igrača Rocketsa biti će veliki hendikep u ovome dvoboju.
    OKC Thunderi (21-11) također nisu ušli najbolje u sezonu no kriza nije bila ni približno tako dramatična. Oni dolaze u Toyota Centar nakon poraza od Minnesote Timberwolesa, bio je to prvi poraz nakon četiri pobjede zaredom. Odlično u dresu Thundera igra Paul George koji je u zadnje dvije pobjede Thundera ubacio po 43 poena, u porazu od Timberwolesa ubacio je 31 poen. Najbolji u asistencijama je Russell Westbrook i kompletni Thunderi trebali bi iskoristiti izostanak Chris Paula u domaćim redovima te drugi Božić zaredom slaviti protiv Houston Rocketsa.
    TIP: OKC Thunder

     
    Boston – Philadelphia
    Derbi Istočne konferencije treća je utakmica na današnjem rasporedu. U TD Gardenu ćemo drugi puta ove sezone gledati dvoboj Bostona (22-12) i Philadelphie (19-13). Prvi dvoboj bio je na otvaranju sezone, a domaći Celticsi rutinski su slavili 105-87.
    U ovaj dvoboj po kladionicama kao favorit ponovno ulazi Boston, no 76ersi u odnosu na prvi susret biti će jači za Jimmy Butlera. Phila je dolaskom Butlera oformila veliku trojku sa Simmonsom i Embiidom, a trener Brett Brown “skromno” je izjavio kako je prva petorka 76ersa najjača u ovoj ligi.
    Boston Celticsi su prekinuli niz od tri poraza pobjedom protiv Charlote Hornetsa na domaćem parketu. Boston nije preuzeo očekivanu ulogu lidera Istočne konferencije. Momčad Brad Stevensa pokazuje ranjivost i modificirani 76ersi u najmanju ruku bi ovaj dvoboj trebali učiniti neizvjesnim.
    TIP: +4 76ers
     
    Golden State – LA Lakers
    Četvrti puta zaredom na Božić ćemo gledati dvoboj Golden State Warriorsa( 23-11) protiv LeBron Jamesa. Nakon što je prošle tri godine igrao u dresu Cavsa, LeBron će pokušati srušiti aktualne NBA prvake u dresu LA Lakersa (19-14).
    Warriorsi dočekuju Lakerse nakon dvije tjesne domaće pobjede protiv Mavsa i Clippersa. Kladionice od prvaka ovdje ipak očekuju nešto uvjerljiviju pobjedu pa je hendikep granica postavljena na devet poena.
    Očekivano su Lakersi bolja momčad ove sezone dolaskom LeBron Jamesa. Biti će teško im držati korak sa aktualnim prvacima zbog problema sa ozljedama McGeea i Chandlera. U dosadašnjem djelu sezone Lakersi nisu previše briljiralu na gostovanju pa bi i to trebalo ići na ruku Warriorsima koji igraju sve bolje.
     
    TIP: GSW – 9
     
    Utah – Portland
    .
    Božićni maraton završava u Salt Lake Cityu. Utah Jazz (16-18) dočekati će Portland Trail Blazerse (19-14). Nedugo su igrale ove dvije momčadi, a Utah je slavio uvjerljivo 120-90 kod Portlanda i tako im nanio najteži domaći poraz u 14 godina.
    Utah je podigao razinu igre na domaćem parketu te slavio u četiri od zadnjih pet utakmica, pa će Portland morati odigrati kvalitetno kako bi se osvetili za nedavni poraz.Kod domaćih Donovan Mitchell je najbolji strijelac sa 20,2 poena po utakmici. Jazzeri su efikasniji otkad je u momčad stigao Kyle Korver i prosječno ubacuju tri poena po utakmici više.Najveća opasnost za Utah biti će Damian Lillard koji prosječno ubacuje 27,1 poen. Tu su još izvrsni C.J Mccolum i Jusuf Nurkić.
    Biti će teško ostati budan i pogledati i ovaj dvoboj no iako ne djeluje glamourzno kao prethodne tri utakmice ovo je susret koji obećava dobru košarku. Kladionice su na strani Utaha no ako i pobjede to ne bi trebalo biti sa više od 7 koševa razlike.
     
    TIP: Portland +7
     
    izvor :http://omegasplus.com/nba-bozicni-maraton/
  18. Sviđa mi se
    Izmailov got a reaction from IzudinB in Ivan Kruzliak   
    Wales - Danska 9 kartona na 21 prekrsaj. U drugom poluvremenu zasuo 8 kartona na 16 prekrsaja, svaki drugi faul dao karton sa izuzetkom da je golmanu na kraju dao žuti za zadrzavanje. Jako dobar sudac za overa.
  19. Sviđa mi se!
    Izmailov reacted to Under in Fabio Maresca   
    Fabio Maresca je veceras dobro odsudio mec izmedju Kieva i Juvea. Oba crvena kartona je dodijelio opravdano. Prvi zuti koji je dao Bastienu je bio cist start djonom dok je drugi bio povlacenje sa ledja za dres. Takodje za prigovor je karton dobio Higuain. Drugi crveni karton je takodje dodijelio opravdano jer se Cacciatore ponasao zaista nesportski. Uglavnom je dao kartone po pravilima onako kako ih treba dati. Mozda je pred kraj utakmice napravio mali kiks jer nije dao karton za prekrsaj nad Pjanicem ali to bi se moglo pripisati i cinjenici da je vec dao dva crvena kartona pa se neki kiks moze provuci. Sve u svemu ovaj sudija ako nastavi suditi kao veceras sasvim solidno mogao bi popraviti ovogodisnji prosjek i biti dobar izbor za over u utakmicama koje imaju veci znacaj i gdje su ekipe grube.
  20. Sviđa mi se!
    Izmailov reacted to Goksim in Javier Alberola Rojas   
    Sudio utakmicu Malaga - Betis na kojoj je pokazao samo četiri kartona. Po igri i situacijama mogao je pokazati barem koji više. Oprostio je barem dva očita kartona. 
     
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use