Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

nba1911

Članovi
  • Posts

    248
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    nba1911 reacted to IzudinB in Australian Open 2020   
    Kontaveit - Halep 2 (1.40) bet365
    Kontaveit je zaista imala mnogo sreće u prethodnom krugu kada je jedva prošla pored odlične poljakinje Swiatek. Kontaveit ima dobar drugi servis, no taj drugi servis kao da ne postoji, dok je sklona duplim greškama, što će teniserka kao što je Halep sigurno znati iskoristiti. Nije joj loš return i ima snažne udarce, no vjerujem da je Halep zaista klasa više za Kontaveit.
    Halep igra zaista neprikosnoveno na Australian Openu. Ima odličan return, te je razlika u kvaliteti očigledna. Očekujem pobjedu Simone Halep. Sretno!

    DIREKTNI LINK ZA UPLATU!
    (Koeficijenti 28.1. u 18:24 CET) 
    Koeficijenti su podložni promjenama
  2. Sviđa mi se
    nba1911 got a reaction from Goksim in Htio bi se kladiti   
    I onda imas lose-lose situaciju, pa cak kad dobijes nece ti puno ostati. Probaj sam dobiti osjecaj na sta bi se volio kladit, koji sport te zanima, sta pratis, sta kuzis.... I odes na neku stranicu recimo bet365, pogledas kvote i napises sebi recimo ili u excelu ili na papir koliko bi na sta stavio bez da prave pare stavis. Onda na kraju dana vidis sta bi dobio a sta ne. Tako "treniraj" malo da dobijes osjecaj.
    A trening za kladjenje ne postoji jer je kod kladjenja sve moguce.... 
  3. Sviđa mi se
    nba1911 got a reaction from Goksim in Bet365   
    Ovom prilikom moram bet365 pohvaliti. Mozda ja nisam fer ispao, ali vjerujem da bi to svi uradili. Da odma razjasnim, neka se svak kladi gdje god zeli i ne tjeram nikoga za bet365, ali se mozda jednom clanu foruma isto desi pa eto da zna kako su kod mene reagirali .
    Igrao sam jucer jedan kombi uzivo, nekih 50€ za 380€. Sve je proslo, zadnji par Copa Libertadores fali mi jedan gol kod jedne utakmice i naravno da pratim zadnjih 5-6 min uzivo. Kad blokirano, gol. Odma cash-out. Znaci odma je oklada dobitna bila. Medjutim, gol je vracen nakon barem 20 sekundih. Ali ja sam pare vec imao na racunu, odma sam znao da ce mi te pare skinit.
    Probao sam isplatiti, naravno sve sto sam imao. I nakon 20 minuta su mi prihvatili isplatu, ali nakon 30min je moj racun bio u minusu od 380€! Ali moram reci da sam imao srecu da mi je isplata "prosla".... I onda malo sa live-cahtom pisao, tamo vamo, kaze da ni on ne zna sta ce se tocno desiti. Jutros dobio mail, prvo da je oklada inace gubitna ali posto me zele zadrzati kao klijenta, vracen mi je racun sa -380€ na 0.00€. 
    Ako nekoga interesira ta mail, mogu mu poslati u inbox.
    Nije ovo nikakva reklama, niti ja imam ovdje neki affiliate link... 
  4. Sviđa mi se
    nba1911 reacted to crash1 in Australian Open 2019   
    Novak Djokovic - Kei Nishikori // over 3,5 setova bet365 - 2,25
    Ni jedan od njih do sada me nije pretjerano oduševio ali su ipak pobjedili sve mečeve i došli do četvrtfinala. Očekujem prolazak Đokovića koji će morati ozbiljnije zaigrati tenis ako želi slaviti protiv (vjerovatno) Raonića. Sviđa mi se koeficijent da će biti više od 3 seta a ja sam ubjeđen da Nishikori može uzeti barem jedan set ako ne i više. Novak je već ranije gubio setove od Shapovalova i Medvedeva a što onda ne bi mogao i protiv Nishikoria.
    Koeficijent je odličan, bet365 nas je stvarno počastila ovdje.

  5. Sviđa mi se
    nba1911 got a reaction from tome1993 in Australian Open 2019   
    Opet mi taj tip sta se mene tice nije za kladit jer je moguce da vidimo 4 seta. I prije bi igrao 4+ nego 0-3 seta. Nadal je prosle godine cesto znao "spavati" prvi set i izgubit ga npr 6:2, ali onda zatim strpat protvnika u iduca dva seta u kesu, a ovdje se igra na 3 dobivena pa je jos teze dobit u 3 jer onda igrac mora bit na razini od 101% i to u svakom setu. Jos je De Minaur domacin tako da... Neka jednom dodje to tiebreaka, onda su sanse 50:50.
    Naravno da i ja ocekujem samo 3 seta, ali za mene nema value ta "mala" kvota kao npr sinoc Karlovic Nishikori da ce bit 4 seta kvota 1.90 koju sam isto odigrao. Ovo je samo moje misljenje  
    P.S. Evo gledam Zvereva prtiv Chardya, ajde Zverev ce te opet lagano dobit ali opet u 5 setova. A kvota na pocetku za 3 seta je isto bila oko 1,6.
  6. Sviđa mi se
    nba1911 got a reaction from IzudinB in NBA - Utorak 13.11.2018.   
    Denver Nuggets - Houston Rockets over 214,5 1.9 bet365
    Imam isto misljenje sta se obrane tice kao i @IzudinB, Houston sa prosjekom od nekih 90 poena sta se tice zadnja 4 gostovanja sto je jako malo za njih (no igralo se protiv Bullsa, SAS,...). Imali su seriju od 5 gostovanja za redom, jucer upisali pobjedu kuci gdje su postigli 115 poena i vidim ih nocas na barem 110 na jos jednom gostovanju. Sa druge strane domacin Denver, neki prosjek od 115 doma. Nije Houston ni blizu koseva ko prosle sezone, ali ni Denver jer mislim da bi onda granica morala biti za minimum 10 koseva vise. Sve u svemu vidim kako ce biti minimum 215 koseva.
  7. Sviđa mi se
    nba1911 got a reaction from bjorn in Volcano Kladionica (online kladjenje, kartone,...)   
    Ali sa isplatama nisi imao problema ili?
    Ja sam kontao igrat sad za vikend jedan tip na jaci ulog (500€), ali cu jos cekati na kvote i ponude i naravno da cu "analizu" staviti onda u forum
    Zivi bili
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use