Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

fore

Članovi
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se!
    fore reacted to bjorn in Bet365   
    Naravno da može, na bet365 sa kartice ne možeš uplatiti nikako (ne samo na bet365 nego i na ostale kladionice, ja sam nedavno pokušao uplatiti nešto sitno na tempobet sa kartice ali naravno nije moglo), zato koristi skrill i Neteller. Kada uplaćuje na skrill ili Neteller moraš izabrati non-gambling method, ako kojim slučajem izabereš gambling transakcija neće proći. Takvu odluku je donijelo Vijeće Ministara, i prošlo je već dugo vremena otkada je na snazi takva odluka. Sada, ne znam konkretno kakav ti problem imaš, ako možeš malo detaljnije objasniti šta je problem, gdje pokušavaš uplatiti čime, koliko itd. Stojimo ti na raspolaganju, tu smo da pomognemo.
  2. Sviđa mi se!
    fore reacted to IzudinB in Bet365   
    Može se igrati iz BiH naravno. Ja igram već duže vremena i nikada nisam imao problema sa njima. skrill je najbolja opcija za plaćanje na bet365 po mom mišljenju najbrže uplate i isplate deff imaju. Nemojte pokušavati da plaćate sa tuđeg skrilla inače će te dobiti zabranu na tu metodu uplate.
  3. Sviđa mi se!
    fore reacted to Goksim in Bet365   
    Ja bi preporučio da koristiš skrill. Znam da sa uplatama preko njega gotovo nikada nije bilo problema. 
  4. Sviđa mi se!
    fore reacted to bjorn in Bet365   
    Da nisi slučajno pogriješio Secure ID? 99% je do toga, kada praviš deposit za Netellera na bet365 traži ti Neteller secure ID (šestocifreni broj koji si dobio kad si se registrovao), ako si zaboravio resetuj ga i postavi koji ti odgovara Ti si vjerovatno kucao pogrešan pa ti izbacivalo da je odbijeno?

    Edit: Naravno novac uploadovan sa kartice non gambling metodom ne mozes prebaciti na bet365, već smo pričali o tome na ovoj temi dosta puta. Moraš nekome poslati taj novac na drugi Neteller, a da ti on vrati onda, tako će se onda taj novac moći koristiti i za gambling method.
  5. Sviđa mi se
    fore got a reaction from Goksim in Bet365   
    Prolazilo je ovo sa ovom opcijom 
     Non-gambling
      U koristenju  Netellerovog racuna  sa kreditne kartice na racun Netelera  uredno uplacen novac ,a kad se prijavim na bet365 racun  da izvrsim transakciju novca sa Netellera na  bet365 racun  pise odbijeno nedozvoljava isto.
    a za ovo znam da ne prolazi  Gambling (casino, sports betting, poker) nedozvoljava kao sto ste vi naveli.  Pokusat cu ovo jos sa skrill racunom . Hvala vam zaista na brzom odgovoru.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use