Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

McGarrett

Članovi
  • Posts

    219
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Reputation Activity

  1. Tužan
    McGarrett reacted to mester in SuperSport   
    Trenutno se na Supersport kladionici održava “Katar 2022. - SuperSport sportski maraton i AUTO UTRKA“ u kojem sam prije 2 dana izbačen zbog članka 3 u kojem između ostalog piše (4) Igrač može sudjelovati u promociji samo s jednim Internet računom. (5) Ukoliko priređivač uoči zlouporabe drugih Internet računa u svrhu ostvarivanja više bonusa za istu osobu ili grupu ljudi, priređivač može Igračima uskratiti isplatu bonusa i sudjelovanje u promociji. 
    U auto utrki bio sam 1. na ljestvici, pa čak i dan danas me nitko nije prestigao makar imaju 3 dan više odigrana. S obzirom da je izbačen i moj prijatelj, oni su očito shvatili da smo mi ista osoba što nikako nije istina, igramo zajedno svaki sa svojim računom, skupa analiziramo parove, pa čak niti ne igramo iste listiće za maraton, a niti se on natječe u utrci za auto nego samo u utrci za 20.000 kn. 
    Tako da, ili oni namještaju nagradu koja je inače Porsche, znači vrlo vrijednu nagradu za nekog svog ili je ovo totalno nepoštena odluka i zanima me da li se ikako ja mogu žaliti na nju ili čak i suditi se s njima.
    Inače, na email-ove ne odgovaraju, a to je i kladionica s podrškom za igrače kakve nema na kugli zemaljskoj, ne odgovaraju na email-ove po par dana, a da ne govorim da nemaju neki live-chat ili poziv.
  2. Sviđa mi se
    McGarrett reacted to LeonardoDrugi in SuperSport   
    Hej kolega
    uz tebe sam, ako ti to uopste nesto znaci. Da sam na tvom mestu, ovaj post bih poslao svim kladionicarskim portalima, svim redakcijama, svim medijima, svim on-line kladionicama, svim portalima ovoga sveta, a ako to ne pomogne, obratio bih se i Ujedinjenim Nacijama. Uvek postoji i poslednja opcija, podmetanje eksploziva ispod Supersporta. 
    Pozivam sve kolege sa Foruma da podrzimo ovog kolegu protiv ovakvih kriminalaca. 
  3. Sviđa mi se
    McGarrett reacted to LeonardoDrugi in Sretan Božić i Nova 2022. godina!   
    Sretan Bozic svima koji slave, zelim vam da se obogatite preko noci i preko tiketa. Svim kolegama sa Foruma i administratorima zelim da nikada ne napustite kockanje, najlepsu stvar na svetu. Svima puno uspeha u Poslednjoj Sansi i neka na kraju pobedi zaista najbolji, pa makar to bio i ja.
  4. Sviđa mi se
    McGarrett reacted to JackieJack in Premier League Fantasy   
    Pozdrav clanovima foruma! 

    Obnovio sam nam fantasy ligu od prosle godine, prvo kolo krece vec u petak. Za nas koje smo igrali prosle sezone, nikakva registracija nije potrebna. Ko hoce da se pridruzi, idite prvo na create to join new leagues and cups i unesite kod hz5kg0. Ime lige je Svijetkladjenja FPL 2021.
    Sretno svima i nadam se da ce nas biti sto vise!

    https://fantasy.premierleague.com/leagues
  5. Sviđa mi se
    McGarrett reacted to Goksim in Pobjednik   
    Pred nama su polufinala. Prva utakmica na rasporedu je u utorak u 21h a druga u srijedu u 21h. Finale se igra u subotu. 
    U sudaru Italije i Španjolske očekujem prolaz Italije budući da se Španjolska dosta provlačila i protiv Hrvatske i protiv Švicarske dok u grupnoj fazi nisu briljirali. Dozvolili su Hrvatskoj da se vrati nakon 3:1 što je, reprezentaciji te klase neoprostiv grijeh. Isto su nakon vodstva od 1:0 ponovili i sa Švicarskom da bi čak imali i igrača više 50 minuta kojeg nisu iskoristili. Talijani igraju za njih nekarakteristično lijep momčadski nogomet i mislim da su više zaslužili proći dalje. 
    Engleska bi pak trebala slaviti protiv Danske. Protiv Ukrajine su pokazali svoju snagu međutim Danska je daleko jača od Ukrajine pa ne očekujem da se Englezi tako lako prošetaju. Ipak, za očekivati je Engleze u finalu na Wembleyu koje svakako vrijedi pogledati. 
    Očekujem sudar Italije u Engleske u subotu za što bet365 kladionica daje 2,33 
  6. Sviđa mi se
    McGarrett reacted to fic in Pobjednik   
    Po meni bi pobjednik trebao biti netko od trojca Francuska, Portugal i Belgija.
    Francuska ima stvarno moćnu ekipu. U napad su dodali Benzemu. E sad pitanje im je obrane. Varane i Umtiti su odigrali brutalan turnir na SP. Umtiti ne igra, a Varane je imao dosta problema ove sezone. Istina imaju fizički strašan vezni red koji olakšava posao obrani, a i igraju disciplinirano.
    Portugal mi je osoban favorit. U obrani i dalje Pepe koji igra odlično u Portu uz dodatak Diasa koji je imao fantastičnu sezonu u Cityju. Bekovi napadački moćni. U sredini imaju i radnike i znalce. Bruno i Bernardo bi trebali kreirati. Jedino nemaju neku vrhunsku čistu devetku, ali kad imaš Ronalda onda to nije problem. Iako Ronaldo od te hrpe golova za reprezentaciju je jako malo dao onim najjačima. Gledao sam kad je postao najbolji strijelac reprezentacija, statistika protiv ekipa iz vrha mu je očajna.
    Jeli vrijeme za Belgiju? Bilo bi da me ne muče njihovi glavni igrači. Koliko će se De Bruyne oporaviti i može li Hazard stariji ikako dati doprinosa? Lukaku je u životnoj formi, Courtoa je došao k sebi ove sezone, a ima i mlađih dobrih poput Tielemansa i mlađeg Hazarda. Obrana je starija, ali to znači i iskustvo što je super na ovakvim turnirima.
    Svi ostali mi imaju previše mana da bih ih stavio u glavne favorite. A i ostale ekipe djeluju fizički mekše, slabije od ove trojke. Barem ove koje se spominju u igri za naslov.
    Italija igra napokon dobar nogomet, vjerujem da će imati dobar turnir. Nedostaje ipak top klase baš za titulu.
    Engleska je precijenjena. Ofenziva im je strašna i tu imaju veliku širinu. No, niti smatram njihovu obranu pouzdanom, a i za sam vezni red mislim da će imati problema nametnuti se protiv najjačih. Tu još dolazi problem protivnika. Već u 1/8 finala idu na nekog od trojca Francuska, Portugal, Njemačka ako budu prvi u skupini. 
    Njemačka je slabije izgledala u zadnje vrijeme i djeluju da nemaju dovoljno širok kadar. Vratili su Mullera i Hummelsa pa ćemo vidjeti.
    Španjolskoj nedostaje top klase. Nešto slično kao Italija, ali ovi dave loptu. 
    Nizozemska je strašno pala odlaskom Koemana. Igrali su odlično u kvalifikacijama, kasnije slabo. Nema Van Dijka.
    Spomenuo bih još Dansku koja bi mogla imati jako dobar turnir ako ih i protivnici pomaze. Igraju dobro, fino su popunjeni. Eriksen se vratio u život u drugom dijelu sezone u Interu, a za reprezentaciju igra odlično. Neće osvojiti, ali dobar turnir bi mogli imati.
    Eto malo sam se raspisao😀 nadam se da nitko ne zamjera.
  7. Sviđa mi se
    McGarrett reacted to LeonardoDrugi in French Open 2021   
    (Strpljivo) cekanje poraza Rodzera Federera na turniru, uz podizanje uloga
     
     
    Da mi je neko pre deset ili petnaest godina rekao da cu jednoga dana pljuvati po velikom, najvecem Rogeru Federeru, rekao bih da je to nemoguce. King Roger ili Swiss Maestro, jednostavno najveci teniser u istoriji ove najlepse individualne sportske igre na svetu. Talenat … stil igre …. tehnika ...elegancija … harizma … spoljni efekti … backhand kao savrsenstvo u tehnici udaraca …. ma jednostavno jedan jedini, najveci, Roger Federer. A jos i svajcarac... ccccccccc.
    Tesko da postoji zena/devojka zbog koje bih presao nekoliko hiljada kilometara, samo da je vidim. Trenutno najvece sanse ima Georgina Rodriguez, devojka/zena Cristiana Ronalda, a zbog koje me sve boli kada je vidim. Jos samo kada bi imala nesto i u glavi, a ne samo u gacama.
    Dakle, samo zbog King Rogera sam nekada davno presao nekoliko hiljada kilometara da bih gledao neki turnir na kome je, naravno, pobedio. Zbog King Rogera sam tada potrosio novac koji bi mi bio dovoljan da se kladim nekoliko meseci. Danas bi to uradio (mozda) samo zbog Georgine kada bi bila barem malo pametnija.
    Pre nego sto pocnem danas da pljujem po najvecem, samo da pomenem jedan detalj. Kada sam nekada davno ucio sport, jedan od mojih profesora je svima sa klase, cesto ponavljao otprilike ove recenice: “ … nikada ne dozvolite sebi da se kurvate sa sportom, pogotovo ako od njega zivite. Sport, a pogotovo zivot na racun sporta, ili zivot od sporta je najlepsa stvar na svetu. Gde god da budete, i na bilo kom nivou da ste, budite posteni prema sportu, jer sport ako ste posteni, uvek vraca sve ulozeno, i to visestruko ...”
    Cesto se vracam na ove recenice. Mislim da veliki broj sportista, narocito u poznim godinama, ili pred kraj kartijere pocinje da se kurva sa sportom od koga zive. Narocito tu mislim na fudbalere, ali tema danasnjeg posta nisu najgluplji ljudi na svetu i ubedljivo najgluplja igra u istoriji sportova, vec tenis, najlepsa individualna sportska igra na svetu, i jedan, jedini, King Roger.
    Moja pretpostavka je da se veliki Roger vec oho–hooo kurva sa tenisom. Dakle, mislim da je tenis, a pogotovo zivot prilagodio svojim godinama, statusu, telu i obavezama. Osim toga, mislim da on odavno vise nije samo teniser vec i multinacionalna kompanija, a to sve znaci da sigurno ne trenira preko granice bola ili da je dan posvetio iskljucivo razmisljajuci o narednom protivniku. Danas ta multinacionalna kompanija pre svega bira turnire, trenira tek toliko da odrzava neki pristojan nivo forme, a pogotovo mislim da je sistem treninga prilagodjen stanju njegovog tela, pogotovo zdravstvenom statusu.
    Danas kada pogledate telo Rogera i telo Rafe, vidite koliko su oni daleko jedan od drugoga. Rafa sa telom i pogledom poput pustinjskog ratnika sa nozem medju zubima i King Roger sa telom naucnika u nekoj laboratoriji. Odmah da se razumemo. Ovakav kakav je, i sa ovakvim stanjem tela, King Roger je klasa za vise od polovine igraca sa Atp liste. Kada bi danas King Rogeru amputirali nogu, on bi Dzumhura i Raonica, dva najsmesnija igraca na Atp Touru dobio sa po 6:2, 6:0, 6:1 i to cak i kada bi pravila dozvolila da Dzumhur ne mora da servira. E sada dolazi, moja prava analiza. Posto je i ovakav King Roger u stanju da pocisti vise od polovine igraca sa Atp liste, sta da radimo kada naleti na onu drugu polovinu? Ja mislim da bi bilo pametno da cekamo i da se kladimo protiv najveceg na svetu.
    Federer se vratio nakon vise od godinu dana pauze zbog operacije kolena, sumnjivog stanja tela, i to na najzahtevniji turnir, a pogotovo na najzahtevniju podlogu na svetu. U prvom kolu King Roger je igrao sa Istominom i na terenu se cinilo kao da je Istomin pauzirao ne jednu, vec deset godina, a da King Roger nikada u zivotu nije ni bio povredjen. Rutinskih 95 minuta igre, igra jednostavna, pristup nadahnut, servis vise nego odlican, udarci kao da je geometar, a ne teniser. Kada gledate ovakvog Federera, cini se da je tenis laka i jednostavna igra, a zapravo je obrnuto, tenis je uz golf, sport koji je najteze da se nauci, govoreci o najvisim nivoima.
    Mislim da svi mi na Forumu, a ne samo analiticari, komentatori, poznavaoci tenisa, znamo da veoma tesko King Roger moze da napravi nesto veliko na Roland Garrosu, pogotovo ako znamo da osim 2009-te tamo nikada nije pobedio. I kada je bio najbolji, jedan jedini neponovlji King Roger, zemljani tereni nikada nisu bili podloga gde je njegov stil tenisa dolazio do izrazaja. Verujem i da je on sam svestan da tesko moze do titule na ovako zahtevnoj podlozi, i da njemu Paris sluzi, pre svega, kao priprema za omiljeni Wimledon.
    Odgledao sam prvi mec, gde je kvota na Federera bila 1,10 a na onog cirkusanta Istomina cak 7,00 i naravno da je bilo uzivanje gledati velikog Rogera. Bas zato sto sam video velikog Rogera u najboljem izdanju, od danas pocinjem sa (strpljivim) cekanjem poraza Federera na turnitu, a za to ce mi biti podrevno puno discipline, strpljenja i novaca. Podizanje uloga, nakon eventualnih pobeda se podrazumeva. Sutra King Roger igra sa Cilicem kvote su 1,36 3,20 a forma Cilica nije ono sto me ohrabruje da ce poraz King Rogera doci vec sutra. Sada me mrzi da pisem o rasporedu i potencijalnim protivnicima svajcarca, i gde bi mozda mogao da padne, ali to zapravo nije ni vazno, kada cekam njegov poraz na turniru. Koliko sam pametan govori i cinjenica da isto kao i ja misli i veliki bet365, cim pobedu Federera na turniru kvotira sa neverovatnih 67,00. Ako mislim da se King Roger kurva sa tenisom, a svakako mislim, moju sujetu da sam ekstremno pametan , samo potvrdjuje cinjenica da je veliki Bet 365 procenio da vece sanse da osvoje turnir imaju jedan Berrettini, Karatsev, Ruud, Sinner nego jedan, jedini, najveci na svetu.
     
    Ako Rogere citas nas Forum … oprosti sto sam te popljuvao na nasem Forumu, za mene ces uvek biti najveci, jedan jedini King Roger, ali posto se kurvas sa tenisom, izmedju emocija i interesa uvek cu izabrati interes. Ako tebi nije zao da ispred tebe, kao favoriti turnira budu jedan Karatsev, Ruud ili Berrettini, ni meni svakako nece biti zao da ulazem svoj novac protiv tebe.
  8. Sviđa mi se
    McGarrett reacted to Goksim in Kako provodite vrijeme za vrijeme Koronavirusa?   
    Budući da je ponuda katastrofalna, ako je uopće i ima, te budući da su gotovo svi sportovi na čekanju do daljnjeg mislim da će jedna malo offtopic tema mnogima barem malo izmamiti osmjeh na lice čitajući komentare drugih članova u ova izazovna vremena. 
    Najveće pitanje je koliko će postojeća sitaucija trajati te kada će se život vratiti u normalu. Iako se u početku spominjalo 2-3 tjedna realnost je da će ova situacija vjerojatno potrajati puno duže od toga. Po pitanju sporta, spominjao se nastavak sezone u Travnju (Aprilu) a sada bi mnogi bili presretni kada bi se to desilo i u Svibnju. Već se spominju i opcije da se sezona igra kroz ljeto te da se ista završi do 30.8. što bi napravilo nezapamčeni kolaps u rasporedu, transfer periodu, početku nove sezone...
    Nadam se da su svi članovim foruma i posjetitelja dobro i na sigurnom te da se ne izlažu nepotrebnim rizicima. Nije upitno da će ovo proći, pitanje je samo kad a jasno je da će ovo ostaviti ogromne posljedice na gostpodarstvo, kako globalno tako i u regiji, te izazvari recesiju. 
    Dijelim link na dashboard na kojem možete brzinu širenja virusa po kontinentima i zemljama sa live podacijma o broju zaraženih ljudi po zemlji. Ovo je najpreglednije na desktop računalima a evo i linka za mobile version. 
    Karta Italije

    Credit by citing “Johns Hopkins University”
    Pozivam sve članove da podijele sa drugima kako provode vrijeme u doba neslužbene karantene, preporuče filmove, aktivnosti ili što već kome padne na pamet drugim članovima. Također razmišljanja o situaciji, kada će ovo prestati, kao i mišljenja o tome kada će se pojedina natjecanja nastaviti su više nego dobrodošla. 
     
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use