Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Rome

Članovi
  • Posts

    192
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Rome

  1. prije 11 sati, LeonardoDrugi said:

    Ekipa Napolija nece zavrsiti medju prve cetiri ekipe na kraju sezone 2023/2024 u Serie A (dugorocna opklada)

    Dok svi vi sa Foruma svirate qurcu u ovom letnjem periodu kada je kladioncarska ponuda skandalozna, ja se vec pripremam za sledecu sezonu. Od ekipe Napoli ocekujem pad, ali za sada neka negde ostane zapisano da sam u sestom mesecu 2023-ce godine, dva meseca pred pocetak nove sezone, napisao da Napoli sledece godine nece biti plasiran  medju prve cetiri ekipe na kraju sezone. Za sada ne postoji kvota za ovo kladjenje, ali ce pred pocetak sezone, moci da se pronadje u nekim kladionicama ova vrsta opklade. Napoliju predvidjam, a i zelim, mnogo goru sezonu, nego sto je opklada da nece biti medju prve cetiri ekipe na kraju sezone, ali neka ovo bude prva dugorocna opklada od mene na Forumu.

    Cime bih branio ovaj predlog, odnosno koji su argumenti za ovu analizu? Kao prvo, svi timovi koje sam gurao na Forumu, u tek zavrsenoj kladionicarskoj sezoni su osvajali titule u takmicenjima u kojima su ucestvovali. Feyenoord je prvak Holandije, Partizan je osvojio Aba League, Armani je prvak Italije u kosarci, a nikako ne bi smeli da zaboravite i da sam napisao analizu da ce se Genoa vratiti u Serie A, kao i da ce Sampdorija ispasti, i to jos na zimu, kada su procenili da ih Dejan Stankovic, najgori trener u istoriji svih sportova, moze spasiti ispadanja. Kao drugo, cim sam jedini na Forumu koji je pobedjivao u svetoj Poslednjoj Sansi, i to tri puta uzastopno u poslednjem kolu ovog najtezeg takmicenja na svetu, sve moje analize imaju neku tezinu, zar ne? 

    Trenutno je Napoli po kladionicama, drugi favorit za osvajanje scudetta u sezoni 2023/2024 po kvoti od 3,50 iza Intera, a kada bi kladionice dozvolile igru da Napoli nece biti opet prvak, pa makar i po kvoti od 1,03 to bi bio fix zivota, koji se pruza jednom ili nijednom u zivotu. 

    To kako je Napoli ove sezone osvojio titulu ce ostati zapisano za sva vremena, i primitivni juznjaci zaista treba da slave, a nadajmo se da ce slaviti sto duze, jer ce tako ovaj predlog za kladjenje proci jos pre Bozica. Kako izgleda kada jedan seoski i provincijski klub osvoji prvenstvo, mogli ste da vidite na primeru Leicestera, koji je pre samo sest sezona osvojio istorijsku titulu u Premier League, a o kojoj je sve vec napisano, a samo sest godina kasnije ce pisati analize u drugoj ligi kao @IzudinB Napoli ne moze nikada ispasti kao Leicester, jer je u pitanju Serie A, potpuno drugaciji tip lige, ali im svakako predvidjam strmoglavi pad. Za sada bih smeo da prognoziram jedino da nece biti ni medju prvih sest na tabeli na kraju sezone, mada mislim da ce biti plasirani i mnogo gore.

    Da sam vlasnik tih juznjackih primitivaca, dalji put razvoja Napolija bi video u dva smera. Ili bih kupio Guardiolu i od Napolija pravio novi ManCity, ili bih srusio stadion, i od tog svinjca pravio ultra-moderni sportski centar i pokusao od Napolija da pravim italijansku verziju Ajaxa. Dakle, da sam vlasnik primitivnih juznjaka, euforiju i zaradjeni novac, a cak i onaj novac koji nemamo, bih ulozio u revoluciju kluba.

    O vlasniku kluba bi mogao da napisem post od deset stranica, ali za sada samo da napisem da on nije u stanju da dobaci toliko daleko kao ja, pa ovakvi moji predlozi o daljoj viziji kluba, na zalost zavrsavaju na ovom smesnom Forumu. Ne treba zaboraviti da su u poslednjih desetak godina, na klupi primitivnih juznjaka sedeli jedan Ancelotti, Sarri, Rafa Benitez, Spalleti ... a i neka govna poput Gattusa, Donadonija ili Mazzarrija, i da su svi dobijali otkaze, odnosno nijedan nije bio dobar za onu budalu, vlasnika kluba. 

    Vlasnik kluba je procenio da je odlican izbor dovodjenje na klupu Rudi Garcije, a ja mislim da ne bih mogao da se odlucim da li je veca budaletina vlasnik kluba, ili Garcia, koji je procenio da je pametno preuzeti klub u ovom trenutku, e evo i gde leze najveci problemi. Kada ovakvi seljacki i provincijski klubovi, osvoje titulu, jednom u trideset godina, u takvom seljackom mentalitetu gde euforija proguta razum, takvi klubovi u narednoj sezoni napadaju Ligu Prvaka, a sto je najgore, oni zaista i misle da mogu da je osvoje. Pocinje se napadom na titulu u Ligi Prvaka, a zavrsava se ispadanjem poput Leicestera, jer da nije tako zvali biste se Juventus ili Bayern i osvajali bi titule po devet ili jedanaest puta uzastopno.

    Napoli je zasluzeno osvojio scudetto i tu nema mesta polemikama, ali je za nasu analizu vazno kako i zasto je osvojio, a odgovor lezi u potpuno istom razlogu kako je i Leicester osvojio svoj istorijski naslov. Iskoristili su probleme koje su imali svi ostali klubovi i danas slave (Napoli) a juce su ispali (Leicester).

    Rudi Garciju sam bas dugo pratio, pogotovo kada je bio u Romi. On je, pre svega, ok lik i posten trener, ali je i @IzudinB posten, odnosno najposteniji na Forumu i najbolja osoba na Forumu, a koliko je to vazno u svetoj Poslednjoj Sansi, videcemo sledece sezone kada docekamo njegovu prvu, istorijsku drugoligasku analizu. Rudi Garcia je najgori moguci izbor za trenera, i to u ovom trenutku, kada juznjaci u svojim glavicama misle da mogu da napadnu Ligu Prvaka, a Napoli i Garcia najgori moguci spoj. 

    Garcia je oduvek bio gotivan i cool lik, ali ovako glupu odluku da nakon arapa gde je trenirao svoj poslednji klub, dodje u ovom trenutku u Napulj, ne bi mogla da donese cak ni zena. Za ljubitelje visokih kvota, predlazem opkladu da Rudi Garcia nece docekati Bozic na klupi primitivnih juznjaka. Nadam se da ce vecina kolega sa Foruma imati toliko slobodnog prostora u mozgu da zapamte ovu dobitnu analizu, a za kolege koji su u problemu sa memorijom, tu sam ja da vas na kraju sledece sezone podsetim na ovo remek-delo od (dugorocne) prognoze.

    @LeonardoDrugi eto ti kvotu 1,186 da Napoli neče pobjediti v Serie A

    Screenshot_20230624_182330_Chrome.jpg

  2. prije 6 sati, LeonardoDrugi said:

    Hej administratori, hej kolege @Rome i @nutrija

    Clan 22 Pravila u Guts-Leonardo Kupu, najlepsem takmicenju na svetu, kaze ovako :

    "...Ukoliko vise ucesnika u Finalu Guts-Leonardo Kupa, najlepseg takmicenja na svetu, pogodi listice sa cetiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 pobjednik ce se odluciti na temelju clanka 16 odnosno pogodjenog listica sa najvecim ukupnim tecajem. Clanak 16 u Guts-Leonardo Kupu, najlepsem takmicenju na svetu, primenjivace se samo u Finalu, dok je glavni cilj igraca u prethodnim kolima proci kolote osigurati nastup u Finalu,,,"

    Hej administratori, hej kolege @Rome i @nutrija

    Po Clanu 22 Pravila, ovo bi trebalo da znaci da smo juce dobili prvog, istorijskog pobednika Guts-Leonardo Kupa, najlepseg takmicenja na svetu, zar ne? I to zahvaljujuci razlici od 0,27 u koeficijentima pogodjenih tiketa u Finalu, zar ne?

    Hej @Rome ako si ti zaista prvi, istorijski pobednik ovog najlepseg takmicenja na svetu, uzivaj u tome tokom celog leta, jer si zasluzio svu slavu ovoga Foruma. Tvoje ime ostace zapisano kao prvi i za sada, jedini pobednik Guts-Leonardo Kupa, a sve nas ostale ko yebe, kada smo budale.

    Hej @nutrija slava pripada kolegi @Rome ali budi siguran da cemo svi na Forumu zapamtiti tvoju ovogodisnju celu sezonu u oba takmicenja u kojima si ucestvovao. Unosenje statistickih parametra u kladjenje u ovako teskim takmicenjima poput Poslednje Sanse ili Guts-Leonardo Kupu, najlepsem takmicenju na svetu, na pocetku sezone je u meni izazivalo podsmeh i omalovazavanje. Na kraju sezone, moram da kazem, da sam u realnom kladjenju, prepisivao gotovo sve tvoje predloge iz kola u kolo, i zajedno sa tobom tugovao, ali i radovao se. Izgubio si Finale zbog razlike od 0,27 u koeficijentima, ali budi siguran da ce vecina kolega sa Foruma pamtiti ovu tvoju sezonu u oba takmicenja.

     

    Hvala. U ligi sam fenjeras. A kup je zaista posebno takmicenje. Nadam se da cu biti sledece godine u prvi ligi bolji nego sam bio sad u drugi ligi 🙃

  3. prije 9 sati, Goksim said:

    U utorak je prošao over kartona na Chelsea - Dortmund. Na kraju je utakmica završila sa 7 žutih kartona iako smo na četvrti trebali čekati do sudačke nadoknade, međutim vidjelo se da će u završnici biti još kartona. Upozoravao sam na suca čudnog kriterija, koji je na kraju oprostio neke od preoštrih startova a dao čak dva (prva) kartona za zadržavanje, po jedan na svakoj strani. 

    Očekujem puno laganiji prolaz danas te mi je over 3,5 kartona kod bet365 online kladionica" rel="external">bet365 na utakmici Bayern - PSG mi je tip tjedna. Orsato je iskusan sudac koji se ne libi dijeliti kartone. 

    Svake godine gledamo ispadanje PSG-a u Ligi Prvaka u knock-out fazi i već tradicionalno u tim utakmicama vidimo velik broj kartona. PSG vjeruje u prolaz i neće se tek tako predati. Očekujem nervozu sa njihove strane budući da im je osvajanje Lige Prvaka postala opsesija. Osvajanje prvenstva se kod valsnika i navijača podrazumjeva, a pravi iskorak se traži u Europi. Samim tim ispadanje u ovoj fazi značilo bi, ne baš uspješnu sezonu za PSG. 

    Otegotna okolnost je da Neymar neće igrati koji je uvijek kandidat za dobiti karton ali i izboriti koji kod protivničkih igrača. Unatoč tome, očekujem veći broj kartona nego u prvoj utakmici kada smo vidjeli 4 žuta i jedan crveni (drugi žuti i 90+). 

    bet365 daje 1,33 za over 3,5 kartona te 1,72 za over 4,5 kartona

    I ja mislim da ide ova utakmica u over kartona lagano. Odlucio sam za betbuilder over 3,5 zuta i psg dobija barem jedan zuti. bet365 za ovo daje 1,36. Po meni je ovo najvecja fixica u 2023. Ali kvota je premala za igrat u singlu. Na sta ces vezati ove kartone? Volio bih da nam das neke screene od tiketa kao prije neko vrijeme, vrlo cesto sam te izpratio i imao ROI 70%! :))

  4. Za danas cu bez analize reci da je moj tip dana moj tip u poslednji sansi i to je francuski rukomet istres vs psg race to 7 goals - 2 po kvoti 1,20. Necu ni pisat analizu jer tablica kaze sve sto je potrebno. A to nije moj tip vikenda! Moj tip vikenda je cremonese napoli 2, a neigram fudbala u poslednji sansi dok ne pogodim tiketa. Kvota na napoli 1,45. Napoli u formi, gazili su ajax 6-1 u gostima... cremonese lani drugoligas, nemaju jos pobjede u ovoj sezoni. Uz to cu jos nesto vezat. Mozda salzburg po kvoti 1.30 protiv altacha. Altach pobjedio samu rieda koji je zadnji. Salzburg igrao 2 puta zaredom 0 u ligi i sad jim treba pobjeda, inace igrali su protiv dinama i dobili su za u ligi sampiona. Ukupna kvota 2,16 sto znaci 80€ plusa na moj (zame) velik ulog od 50€. Nesto moram i ja pogodit. Inace htio sam napisat da mi faliju tiketi od goksima za vikend i ligu sampiona. Bas sam ga pratio prije neke 2 godine i skoro uvijek uzeo pare, a od poslednje sanse toga vise nema. Zasto @Goksim. Inace sva cast @IzudinB ispratim te cesto, hvala ti na tome. Ako post ne valja za ovo temu slobodno prebacite

  5. Tottenham vs Burnley oba po barem jedan žuti i broj kartona 2,5 više. Kvota 1.41 kot bet365

    Šta reči za ovo utakmicu? Oboji trebaju bodove. Tottenham za 4.mesto a burnely za ostat u najbolji ligi na svetu. Mislim da nece tottenham ovo lagano dobit (vec u 1.poluvrijemenu). Na utakmici ocekujem borbu za svaku loptu. Mislim da bi ovo trebalo proci brez problema, i napast cu tu agresivno

  6. Svi znamo da BAH nije najjaca kladionica. Ali po meni je najjaca kad se govori o welcome bonusu. Kolega mi dao dozvolenje da se upišem na BAH na njegovo ime. Čekam samo skrill da stiže da mogu počet gemblat. A zašto su mi tako jako dragi na welcome bonusu? Oni traže da napraviš deposit 400€ da dobiješ 200€ bonusa. I onda trebaš da se kladiš u sumi 2400€ u 90 dana, to je 26,67€ dnevno. Po minimum kvoti 1.70. A šta je najlepše kod ovog? Ako igraš dvostransku stavu znači ako favorit pobjedi kvota se obračunava kao 1,00 taj par valja za kvotu 1.70. Znači ja ču da odigram 400€ na bayern salzburg (ako bayern pobjedi storno) 0. Kvota je 1.53. I treba mi još kvota od 1.12 za ukupno kvoto 1,70. Znači treba mi još jedan sličan fiks. Dodat ču još psg osvaja league 1 (kvota 1,01) ali samo zato da ne dobijam svoj novac na account. Tako imam 200€ novca sa kojem trebam da se kladim. 200€ u 90 dana, to je znači 22,22€ na dan koje trebam da uplačujem da mogu podignit onih 200€ bonusa. Meni to izgleda vrglo dobro. Voleo bi da čujem komentare na moju strategiju, pogotovo od @Goksim @IzudinB @Leedsfan @jansavc i ostalih. Ako sam pogrešio temu, slobodno prebacite ovaj post tam gde mu je mesto. Inače sam iz Slovenije zato je moj jezik tak kakav je. 

    Ja u moji strategiji ne vidim ništa sumljivog i voleo bih to diskutirati sa vama

  7. prije 5 sati, Goksim said:

    Ja ću danas probati sa točnim rezultatom na poluvremenu 2:0 za Dinamo i Manchester City. Koeficijentu su oko 5,00 kod bet365 online kladionica" rel="">bet365. Već su par puta bili blizu, zadnje utakmice imali 3:0 na poluvremenu. Očekuje se vodstvo već na poluvremenu a kako su koeficijenti oko 1,10-1,15 na pobjedu isto bi trebalo biti i uvjerljviije. Naravno, treba malo sreće za ovaj tip oklade ali mislim da je koeficijent vrijedan rizika. 

    Ispratio city 2:0 poluvreme sa 5€ free beta, hvala

  8. prije 2 sati, Goksim said:

    Ja ću danas igrati na pobjedu Dinama koji je strašno podbacio protiv Slaven Belupa. Prvi gol koji su primili je komičan, slično kao prvi gol Hrvatske Španjolskoj. 

    U uzvratnoj utakmici u Nikoziji sljedećeg tjedna se očekuju izuzetno visoke temperature, spominje se i blizu 40C tako da bi Dinamo danas morao napraviti neku rezultatsku prednost jer je pitanje kako će se snaći u tim uvjetima...

    Daj nam neki tiket prije utakmica da ispratimo :)

  9. prije 22 minute, trottel1950 said:

    Super hvala tako cu odigrat, jel moram imati onda na liveu 50€ na racunu ili se pojavi da mogu "njihovi 50€" odigrat?

    Odigras 50€ prematch bet i onda na livu odigras single, betbudilder ti je najjaci, i stavis ✔ da hoces iskoristit free bet

  10. prije 5 sati, trottel1950 said:

    Dobio sam ponudu od bet365 online kladionica" rel="">bet365 da imam 50€ free live bet na utakmici Sevilla - BVB.

    Kako to sad funkcijonira?

    Znaci stavim neki bet prije meca, i onda mogu live jos nesto za 50€ odigrat tj moram imati 50€ na racunu da mogu odigrat ili ne?

    Dalje, jel onda najbolje igrati jednom nesto na 1,83 prije, a onda live 1,83 na suprotno? Ili koje taktike vi imate?

    Najbolje ti je odigrat 50€ na nesto fiksno, znaci under 6.5, da nece bit karton, gol ili nesto slicno v prvi minuti utakmice i onda dobijas 50€ free bet. Sa free betom hvatas kvoto oko 2-3. Tako ja igram

  11. Imam prazan skrill. Nesmem ga povezat sa karticom na koju primam platu jer onda bi trebao prijaviti skrill racun u inozemstvu. Nemogu ga punit preko paysafe carda, jer mi i tamo traže porezni broj i opet imam probleme s porezom. Uspeo sam prebacit pare na skrill preko mbills (ewallet). Ali mbills mi nude samo opcijo non gambling money. Kako mogu pretvoriti non gambling money u gambling money? 

  12. prije 53 minute, Goksim said:

    Istina je da su koeficijenti kod njih manji za cca 5% nego kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 međutim trenutno imaju najbolji bonus dobrodošlice koji je šteta ne iskoristiti, pogotovo ako se netko planira aktivnije kladiti ovaj period. 

    bet365 je daleko bolji po pitanju bonusa za postojeće igrače, koliko se sjećam bet at home" rel="">bet at home je imao promocije gdje su davali 50% bonusa na uplatu do 150-200€ pred EURO ili Svjetsko prvenstvo ali generalno obično jednom u dvije godine. 

     

    BAH ima svakog decembra adventni kalendar na kojem sam u 2 godine ukupno pobrao cca 500€. Znaci BAH se ne dira do decembra a onda svaki dan do božiča neka promocija

  13. prije 1 minutu, fran said:

    Ne dobivas tih 50 eura. Uplatis tih 50 eura na kvotu 1,10 i dobiš van samo 5 eura tako da ti se ne isplati ova tvoja teorija 

    Znam. Treba mi nesto da uplatim, samo da prođe. Sa onih 50€ onda cu odigrati nesto u drugom poluvrijemenu player shots on target

  14. prije 16 minute, Gandalf said:

    Zanimljiva oklada i vrijedi pokusat. 

     

    Brazil U21 - Hungary U21 

     

    Ovu su vrlo efikasna timova ali dosta golova je bilo prema slabijim ekipama. Imam okladu i na Sweđane over 29.5 gola ali mislim da oba tima ne pređeta granicu 30 gola. Bit če teška ali kvota je super :)

     

    EDIT: Nadam se da je to mišljeno da oba tima postigneta barem 30 gola.

     

    Screenshot_20190725_132140.jpg

    To znači da bilo koja ekipa postigne barem 30 gola

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use