Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 25.8.2021.


IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Op6H17t.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

(Koeficijenti 23.8. u 17:29 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

25 August 2021, 21:00 CET - Kharkiv (OSC Metalist)
FC Shakhtar Donetsk (UKR) - AS Monaco FC (FRA)
Referee: Anthony Taylor (ENG) 


25 August 2021, 21:00 CET - Zagreb (Stadion Maksimir)
GNK Dinamo (CRO) - FC Sheriff Tiraspol (MDA)
Referee: Daniele Orsato (ITA)


25 August 2021, 21:00 CET - Brøndby (Brøndby Stadion)
Brøndby IF (DEN) - FC Salzburg (AUT)
Referee: Carlos Del Cerro Grande (ESP)
 

Link to comment
Share on other sites

Dinamo Zagreb - Sheriff Tiraspol 1 + više od 1.5 gola (1.61) ili Dinamo prolaz (4.50) bet365

Dinamo Zagreb je prošlog tjedna imao noćnu moru u Moladviji, gdje su neočekivano izgubili sa 3-0 u prvoj utakmici. Sheriff je bio mnogo bolja ekipa i odnio je zasluženu pobjedu. Sada imaju težak posao da se vrate u ovu utakmicu. Dinamo je trenutno četvrti u hrvatskoj ligi, a za vikend je na svom terenu pobijedio Lokomotivu sa 1-0. Posljednji put su u grupnu fazu Lige prvaka ušli u sezozoni 2019/20. Prošle sezone su se plasirali u četvrtinu finala Europske lige, gdje su poraženi od Villarreala, koji je na kraju osvojio natjecanje. Prije toga u osmini finala su izbacili Tottenhama sa Mourinhom na čelu. Ove sezone su pobijdili Valura, Omoniju i Legiju. Ostvarili su pobjedu u pet od šest utakmica Lige prvaka prije nego što su izgubili protiv Sheriffa u prošlom sussretu. U posljednjih devet utakmica u Ligi prvaka, pobijedio ih je samo Manchester City.

Osim Ademija i Jakića koji su pod upitnikom za večeras, Dinamo ne može računati na ozlijeđene Lauritsena, Perića, Štefulja i Tolića.

“Bez obzira na poteškoće koje imamo u sastavu vjerujemo da ova momčad ima snage, energije i znanja nadoknaditi zaostatak koji smo nesretno poručili u Tiraspolu. Vjerujemo da možemo u sutrašnjoj utakmici doći do pozitivnog rezultata, do rezultata koji nas vodi u Ligu prvaka. U sportu je sve moguće, pogotovo u nogometu, pokazalo se to puno puta. U nedavnoj prošlosti dokazali smo to i mi. To je također jedan momenat na kojem gradimo optimizam. Vjerujem da sutra možemo napustiti stadion uzdignutih ruku.”, izjavio je Krznar.

Ivanušec je dodao: "Potpisao bih svaku trenerovu riječ. Svi mi zajedno vjerujemo da možemo napraviti pozitivan rezultat, da možemo proći u Ligu prvaka. Ekipa je pozitivna, atmosfera je dobra i mislim da smo spremni za sutra. Napravili smo par razgovora, očekujemo veliku podršku navijača i sutra možemo napraviti ono što svi želimo.”

Sheriff Tiraspol je svoje kvalifikacije u Ligi prvaka započeo eliminiravši albanskog prvaka Teutu, zatim su bili bolji od Alashkerta, te u posljednjem krugu napravili iznenađenje nakon što su eliminirali srpskog prvaka Crvenu Zvezdu i nisu dopustili balkanski derbi u ovom kolu. U prvom susretu su nadmašili sami sebe i ostvarili visoku pobjedu od 3-0 nad Dinamom. Sheriff se u četiri prethodna navrata plasirao u grupnu fazu Europske lige, posljednji put u sezoni 2017/18. Nikada nisu ušli tu fazu Lige prvaka, ali ovdje imaju nevjerojatne šanse da to urade po prvi put u povijesti. Trenutno su peti u svojoj domaćoj ligi, a utakmicu nisu igrali od te pobjede protiv Dinama. Pobijedili su osam od posljednjih devet ligaških i kup utakmica sa jednim porazom u osmini finala u gostima.

Bliznichenko i Kyabou će propustiti ovu utakmicu protiv Dinama na Maksimiru.

Ove su momčadi do sada igrale devet međusobnih susreta i to sve u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Hrvati su bili uspješniji sa šest pobjeda, dok je dva susreta završeno neriješenim rezultatom. Prošlotjedna pobjeda je jedina koju je Sheriff ostvario protiv Dinama.

Dinamo Zagreb očito ima dosta bolju ekipu i trebali bi učiniti sve da nadoknade tri gola zaostatka iz prve utakmice. Prošle sezone su igrali u skupini sa Manchester Cityjem, Atalantom i Shakhtarom, a zatim su nastavili igrati u Europskoj ligi, gdje su eliminirali Tottenhama i ispali u četvrtfinalu od eventualnog pobjednika Villarreala. Očekuje se pobjeda Dinama sa više od 1.5 gola na utakmici

Ne bi bilo loše igrati i na prolaz Dinama kojeg kladionice baš i ne favorizuju te daju ogromnu kvotu od 4.50! Vrijedi probati!

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Link to comment
Share on other sites

Hoće li Dinamo okrenuti Šerif? Sudi Talijan kojega hrvatski navijači ne pamte po dobrome

"Modri" vjeruju u prolazak protiv moldavskog prvaka na Maksimiru, ali kladionice baš i ne. Čuda se, doduše, događaju i to ne bi bilo prvi put da jedna momčad nadoknadi tri gola minusa

Četrnaest klubova uspjelo je nadoknaditi zaostatak od tri gola u utakmici na ispadanje od povijesti Lige prvaka. Dinamo će pokušati ući u to društvo u srijedu od 21 sat na Maksimiru, u uzvratu play-offa protiv Šerifa.

"Modri" su po kladionicama veliki favoriti za pobjedu (koeficijent je 1,40, na Šerif čak 8,90), ali kad se gleda ukupni prolazak, tu mu ne vjeruju previše. Na Moldavce je tu kvota samo 1,20, na Dinamo čak 4,20.

Štoviše, ako mislite da će Dinamo pobijediti 4-0, na uloženih 100 kuna mogli biste zaraditi čak 1500. Koeficijent je 8,10 ako bi hrvatski prvak ponovio rezultat Šerifa iz prve utakmice od 3-0.

Utakmicu sudi Talijan Daniele Orsato, s kojim Hrvati imaju svježa sjećanja jer je dijelio pravdu na utakmici Engleske i Hrvatske na startu Eura.

Tad nije sudio faul na Andreju Kramariću na začetku akcije iz koje su domaćini zabili jedini gol, ali VAR ga nije smio poništiti jer je to bila pasivna akcija, kako je ocijenio sudački ekspert HTV-a Marijo Strahonja.

Orsato je na istoj utakmici, unatoč epidemiološkim mjerama, zamolio Luku Modrića da mu da gutljaj energetskog pića iz svoje boce.

Ranije je sudio utakmice Hrvatska - Mađarska (3-0) na Poljudu 2019., Hrvatska - Češka (4-2) u Puli 2011. Isključio je Nenada Bjelicu dok je vodio bečku Austriju protiv Atlética u Ligi prvaka 2014.

Izvor: 24sata.hr

 
Link to comment
Share on other sites

Razmišljam igrati na Monaco pa ako je netko gledao prvu utakmicu neka napiše jel ima smsla.

Prije tjedan dana stavio sam ovdje prolaze Dinama i Monaca i malo je reći da su me razočarali. Nisam gledao niti jednu utakmicu pa ne znam kako je to izgledalo na terenu. Od Dinama ne očekujem preokret, razlika je velika, a i Dinamo ima problema sa izostancima. Kod Monaca je rezultat i dalje poprilično aktivan jer zaostaju jedan gol. No, brine me njegova loša forma. Sviđa mi se tečaj 3 na prolaz.

 

Link to comment
Share on other sites

Dinamo vs Sheriff, Liga Prvaka, kvalifikacije

 

Dinamo prvi daje gol na utakmici, kvota 1,33

Over 0,5 gola u prvom poluvremu, kvota 1,33

Over 0,5 gola u drugom poluvremu, kvota 1,18

Dinamo daje gol na utakmici, kvota 1,10

Vise od sedam kornera na utakmici, kvota 1,12 (klizna granica)

Vise od osam kornera na utakmici, kvota 1,28 (klizna granica)

Obe ekipe primaju po karton u toku utakmice, kvota 1,14

Over 2,5 gola na utakmici ( uz obaveznu ogradu, “ukupno dva gola na utakmici”, kvote 1,75 i 4,00)

 

(nikako kao single, svaka od ovih igara vezana sa nekom utakmicom od sledeceg weekenda kao double). Ovo je moj izbor, vama preporucujem barem jednu igru koja ima najvise rezona po vasem misljenju

 

 

Tesko da cete naci nekog dobrog, poznatog i uspesnog fudbalera, a da je rodjen u nekom velikom gradu. Ne verujem da ste culi za nekog uspesnog igraca u istoriji te najgluplje igre u istoriji svih sportova, a da je rodjen u Londonu, New Yorku, Berlinu, Amsterdamu, Madridu ili Rimu. Ako zanemarimo crnce iz Afrike i ostali juznoamericki otpad, svi uspesni igraci uglavnom dolaze sa sela ili nekih vukojebina. Ili su rodjeni na selu, ili su rodjeni negde u sumi, ili su sisli sa nekih planincina, cetvrtog nema. Cak i ako upecate nekog fudbalera da je rodjen u velikom gradu, kao sto je Kyllian Mbappé rodjen u Parisu, i to uzmite sa rezervom, jer je taj nepismeni crnac rodjen na samoj periferiji, na samom obodu Parisa, u nekom crnackom getu gde policija sigurno ne zalazi. Zasto najveci i najuspesniji igraci u istoriji te glupe igre, dolaze sa sela, a ne iz velikih gradova? Pa zato sto gradjani imaju pametnija posla nego da se bave tako glupom igrom. U Berlinu ili Amsterdamu, mozete da ceo dan provedete na koncetrima, u pabovima, u bordelima, sexy-shopovima, na svakom mestu i u svakom trenutku mozete da pronadjete bilo koji od lekova koji su vam neophodni, poput kvalitetnog heroina, jeftine marihuane, odlicnog kokaina, prestiznog alkohola i prelepih i zdravih prostitutki, o rock and rollu da i ne govorim. Hajde, recite vi meni sta vam se od ovoga ne svidja, i sta bi moglo da vas natera da nesto od ovih lekova odbijete, i da pocnete da trenirate jedan tako glup sport poput fudbala. Zasto bi neki gradjanin Las Vegasa pre otisao da trenira fudbal, umesto da ode kao covek u najblizi casino???? Kakav izbor imaju ovi sa sela? Pa mogu da biraju, da odu na neko brdo, na neki pasnjak i tamo cuvaju ovce, ili da odu na nablizu livadu i pocnu da igraju tu glupu igru, ionako im treba ista kolicina pameti za te dve stvari.

Ljudi koji zive, ili su pak rodjeni na selu se zovu seljaci. To ne kazem ja, to kazu oni koji se bave izucavanjem jezika, oni koji se bave lingvinistikom. Oni isto kazu i da osobe koje zive po gradovima se zovu gradjani. Lingvinisti kazu i to da ako zivis na selu onda imas seljacki mentalitet, a ako zivis u gradu, onda imas gradjanski mentalitet. Pa kakav je to onda seljacki mentalitet?

Seljacki mentalitet je, pre svega, da imas misljenje da nisi ono sto jesi, odnosno da nisi seljak. Dakle, odes na primer, iz Rosarija u Barcelonu, ili Paris i pomislis da nisi vise seljak, jer si u gradu, jer si u Evropi. Ako pitate bilo koga iz Splita, Sarajeva ili Beograda, tri najgora grada za zivot na svetu, svi tamosnji seljaci ce vam reci da su splicanke, sarajke ili beogradjanke najlepse zene na svetu. U Splitu ce vam reci da je Jadransko more najlepse na svetu, i da su naravno, splicanke ubedljivo najlepse. U Sarajevu ce vam reci, osim sto nema lepsih zena od njihovih i da “yebes zemlju koja Bosnu nema”.U Beogradu, ce vam reci da nema veze sto nemaju more, ni u jednom gradu na svetu ne postoji bolji nocni provod nego tamo. A sa kim se provodi najbolje? Pa, sa najlepsim zenama na svetu, a to su naravno, beogradjanke. A koje su najlepse i najbolje drzave na svetu? Pa to svi znaju, Hrvatska, Bosna i Srbija. Seljaci ce vam reci i da u tim kanalizacijama od drzava, ljudi imaju dushu, da su otvoreni, da hoce da pomognu, da govore svetske jezike, da su talentovani za sportove, da su … bla bla bla … i da se tamo naravno igra dobar fudbal. Ako pitate te seljake, pripadaju li oni, ili da li zasluzuju mesto u Ligi Prvaka, ili Euroleague, odgovor bi bio; pa naravno da im je tamo mesto. Crvena Zvezda je nekadasnji prvak Evrope, Hrvatska je bila druga na svetu, Bosna, Split i Partizan su bili takodje prvaci Euroleague i to bez stranaca. Osim toga, svi ti nasi seljaci kada izvuku tokom paklenog leta svoje protivnike u raznim kvalifikacijama za evropska takmicenja, a to budu protivnici iz Moldavije ili Kazahstana, uvek ce vam reci da su odlicno prosli i da su izvukli protivnike koji su slabiji, ili “sa kojima moze ravnopravno da se igra”

A onda dodje realan zivot. Kao prvo, potrebno je da ste mentalno obolela licnost pa da pristanete da zivite u Bosni, Hrvatskoj ili Srbiji. Osim da zivite, jos veci psihopata treba da budete, pa da pristanete i da se kladite u tamosnjim zemaljskim kladionicama. Iako seljaci kazu da su te tri zemlje najlepse na svetu, ja jos nikada nisam cuo da se svedjani, svajcarci ili japanci masovno iseljavaju iz svojih zemalja, i jos masovnije useljavaju u Hrvatsku, Bosnu i Srbiju. Ne verujem da ste nekada culi za svedjane koji traze posao u Kaknju. Iako seljaci tvrde da je njima mesto u evropskim takmicenjima, i da su moldavci i kazahstanci prilicno laki protivnici, realan zivot prikazuje potpuno suprotno. Sarajevo je vec ispalo od moldavaca, i Crvena Zvezda je jos oho-hoo, ispala od moldavaca, dok ce Dinamo tek da ispadne. Kako su Sarajevo, Crvena Zvezda ili Dinamo igrali protiv moldavskih ekipa, a za one koji nisu gledali tih pet sramota, samo cu da kazem da je ovogodisnji Arsenal jedna ultra moderna, napadacka i ofanzivna potentna masinerija u odnosu na balkansku stoku. Zasto su hrvatska, bosanska i srpska govna odigrali toliko lose protiv moldavaca ili kazahstanaca, zasto su se protiv tih talibana vukli po terenu kao sline? Pa, tu se vracam na pocetak posta. Kao prvo zato sto su igraci tih timova uglavnom seljaci, i to jaaaako glupi seljaci sa seljackim mentalitetom. Iako su seljaci, oni misle da nisu, a da bi to dokazali obicno se napale kod kuce protiv “pravih” klubova. Zato je i moguce da kod kuce pobede jedan Liverpool, ili Tottenham, jer ostave dushu na terenu, dokazujuci da igraci iz evropskih klubova nista nisu bolji. A onda opet dodje realan zivot, i realan seljacki mentalitet, i ti pokazes ko si i sta si i ispadnes od kazahstanaca ili moldavaca, ispadnes ili ces tek ispasti.

Ako biste zamislili jednu ligu u kome bi ucestvovali Arsenal, Sarajevo, Hajduk, Dinamo i Crvena Zvezda, znate ko bi bio prvak na kraju sezone? Niko. Pet najgorih klubova na svetu, a vi ih poredjajte kako hocete. Imao sam tu nesrecu da jednom posetim Moldaviju, to najgore mesto za zivot na svetu. Zao mi je sto ne mozete ni da pretpostavite kakva je to zemlja. Sasvim slucajno sam o toj zemlji i narodu, toj stoki, koja zivi tamo, vec pisao na Forumu, pa nemam nameru da gubim vreme na tu stoku. Dok se vecerasnja utakmica Dinama i Sheriffa ne zavrsi, iako je Moldavija najgora zemlja na svetu, znajte da je Hrvatska jos gora od njih, znajte da je hrvatsko more najgore na svetu, da su zene jos ruznije od moldavskih, a da je hrvatski fudbal daaaaaaaaaleko iza moldavskog. Jer, slozicete se, nista drugacije do veceras, nije dokazano. Seljaci iz Dinama gol nisu dali, tim moldavskim amaterima, iako su moldavski amateri vecinom stranci.

Naravno, seljacki mentalitet mozete videti citajuci i medije u Hrvatskoj i Srbiji, dvema najgorim zemljama, posle Moldavije, na svetu. Mediji su najavljivali “istorijsku” utakmicu izmedju Dinama i Crvene Zvezde u Ligi Prvaka, balkanski klasik ... najavljivali su da ce “goreti tribine”, da ce “region biti uzdrman” ….cccccc, a jedni vec ispali, a drugi ce tek ispasti i to od moldavske ekipe...ccccc. Seljacki mentalitet mozete videti i u danasnjim najavama da je veceras “utakmica sezone”, “utakmica decenije”, a ono pre samo sedam dana u Tiraspolu je bilo “boli nas qurac sto nismo dali gol, i sto smo izgledali gore od Arsenala i Crvene Zvezde”

Za danasnju utakmicu, ja cu vam najaviti roster Dinama, a na osnovu onoga sto sam video pre sedam dana. Pocecu od golmana i odbrane. Golman je ocajan, ali je zato odbrana izuzetno losa, i verovatno jos gora od golmana. Srednji red je prilicno slabiji od odbranbene linije, dok je napad izuzetno los, i najverovatnije najslabiji deo tima. Ostale linije tima su za sada solidne i mogu da funkcionisu zajedno.

Od neznalica iz Crvene Zvezde tesko da postoje gori igraci na svetu, ali isto tako, tesko da su igraci Dinama kvalitetniji od zvezdinih. Iako seljaci iz Dinama sigurno misle da su kvalitetniji od seljaka iz Moldavije, veliki bet365 tako ne misli, a tamo sigurno ne rade seljaci. Prolaz dinamovih seljaka kvotiraju sa ponizavajucih 4,50, dok je prolaz moldavskih seljaka 1,18. Kome da verujemo, Dinamovim seljacima ili gospodi iz bet365?

Pretvaracu se da su dinamovi igraci rodjeni u gradu, i da nisu seljacine. Pretvaracu se da imaju nesto u glavi, iako treniraju tu najgluplju igru na svetu. Pretvaracu se da, iako su gomila primitivnih i nepismenih seljaka, valjda ima nekoga u klubu da im kaze, da bi trebalo da veceras ostave srce na terenu, iako igraju protiv moldavaca. Ne znam da li znate, onu pricu o zivotinjama i fudbalerima. Ako na jedno mesto stavite jedanaest razlicitih zivotinja, i ako im date dovoljno vremena, oni ce se vremenom zavoleti, i svakako ce moci da zive zajedno. Ako na jedno mesto stavite jedanaest polupismenih primitivaca, oni ce vremenom poceti da se mrze. Dakle, pretvaracu se veceras da ce ta stoka pomisliti da su im saigraci prijatelji, a ne neprijatelji. Sve to sto cu se pretvarati, nije dovoljno da singlujem i jedan, jedini cent na balkansku stoku. Svaki moj predlog cu vezati sa nekom od utakmica sledeceg weekenda, kao double, kao sto je na primer pobeda Juventusa kod kuce. Ako dinamove seljacine barem pokusaju da dokazu da nisu stoka, vec ljudi, i da je isplativije igrati Ligu Prvaka nego igrati utakmice cetvrtkom, mozda ce i pokusati da ucine napor da se barem medjusobno podnose i saradjuju na terenu, i barem bore. Ako ne uspeju da daju prvi gol na utakmici, ako ne bude barem jednog gola u prvom i drugom poluvremenu, ako ne ponesu noz medju zubima i ne bude barem jednog kartona na obe strane, ako ne bude vise od sest kornera na utakmici, a pogotovo ako ne bude vise od jednog gola na utakmici, onda znajte da su Moldavija, Kazahstan, Bosna i Srbija, pravi raj na zemlji u odnosu na Hrvatsku, najgoru zemlju na svetu.

Sa kladionicarske strane, na vecerasnjoj utakmici odigrajte ono sto vam razum kaze. Sa racionalne strane, i dugorocno gledano, pozivam vas da zajedno navijamo da smesni moldavci prodju dalje. Na taj nacin cemo imati jedan siguran par tokom cele jeseni u Ligi Prvaka, imacete zicere na svim handicapima, overima i prelazima protiv cirkusanata iz Moldavije. Ako ne racunamo Crvenu Zvezdu, a koju smo imali prilike da gledamo u prethodnim izdanjima Lige Prvaka, ovako smesnu ekipu tesko da ce i vasi potomci imati prilike da gledaju.

Ako odigrate prolaz Dinama, a oni ne prodju, ili odigrate prolaz smesnih cirkusanata, a Dinamo nekako prodje na kvoti 4,50 ne krivite sebe. Pali ste zbog tih padavicara. To su ljudi koji prilikom postavljanja zivog zida, ruke drze na qurcu. Stite qurac, a ne glavu od moguceg udarca. Cak i ako dodje do snaznog udarca u glavu,nema veze, ona ionako nicemu ne sluzi. Da sluzi necemu, ti ludaci bi stitili glavu, a ne qurac.

Link to comment
Share on other sites

Shakhtar - Monaco 1 (2.87) bet365

Shakhtar je u odličnom nizu, nakon što su ostvarili pobjedu u prvoj utakmici protiv Monaca sa 1-0. Sada igraju na domaćem terenu, a imaju i odličan međusobni rekord protiv današnjeg gosta. Shakhtar je prošle sezone osigurao drugo mjesto u ukrajinskom prvenstvu, apritom su postigli ukupno 54 gola.

Trenutno prolaze kroz odličan niz nastupa i postižu dosta golova, osobito na svom terenu, gdje su u sjajnoj formi. Pobijedili su u osam od posljednjih devet utakmica, dok su postigli dva ili više golova u sedam od prethodnih devet susreta. Ukrajinci su neporaženi u 14 od posljednjih 16 susreta.

U međuvremenu, ne samo da Monaco prolazi kroz prilično loš niz, već su se i povijesno mučili protiv ovog ukrajinskog rivala. Trenutno su u nizu od tri poraza, a u ove tri utakmice nisu uspjeli postići gol. Također su bez pobjede u četiri od posljednjih sedam gostovanja. Večeras očekujem pobjedu Shakhtara. Sretno!

Za domaćine nema samo Trubina, dok gosti dolaze bez Diatte, Mannonea i Pavlovića.

Screenshot_4.png

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Link to comment
Share on other sites

Brondby - Salzburg 2 (1.50) bet365

Salzburg je u dobroj formi, nakon što su zabilježili pobjedu u prvoj utakmici na domaćem terenu. Dolaze iz superiornije lige, koja se nalazi među top 10 liga u Europi, dok su njihovi današnji protivnici iz danskog prvenstva, koja čak nije ni u top 20 liga. Rezultat od 2-1 za Salzburg iz prve utakmice nije pokazao odnos snaga između ova dva tima, s obzirom da austrijanci nisu imali baš mnogo sreće. Napadali su, imali veći posjed lopte, ali jednostavno lopta nije htjela u gol. Imali su čak 30 šuteva ka protivničkom golu od čega su uspjeli postići samo dva gola. Zbog toga vjerujem da će u ovom drugom susretu Salzburg pokazati kolika je razlika u kvaliteti i da će ostvariti rutinsku pobjedu. Brondby igra baš loše ove sezone, u ligi nemaju nijednu pobjedu i nemaju što tražiti ovdje. Sretno!

Screenshot_6.png

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Link to comment
Share on other sites

Evo mog izbora danas

Dinamo je sramotno odigrao prvu utakmicu te imaju ogroman izazov. Ako postignu rani gol te budu imali vodstvo na poluvremenu mislim da se može desiti da utakmica ode u produžetak i da Dinamo napravi čudo. Gosti će sigurno biti zadovoljni porazom koji znači prolaz i zato mi se oklada na pobjedu Dinama sviđa. Ako i prime gol opet će se Sheriff braniti, igrati defenzivno i na kontre. Dinamo ima problema sa obranom međutim mislim da Sheriff neće stvoriti previše prilika pred Dinamovim golom zbog orijentiranosti na obranu.

Opasne kontre koje će imati bi trebale biti zaustavljane profesionalnim prekršajima i očekujem barem 2 žuta kartona Dinamovih igrača na ovaj način. Ako Dinamo povede bit će nervoze a samim tim oklada na pobjedu Dinama i više kartona imaju smisla.

Htio sam kombinirati i DInamo prvi do 7 ili 9 kornera ali ne može se kombinirati u betbuilderu sa složenim pa igram da će Dinamo imati 6+ kornera na utakmici. Moraju navaliti i konstatno stvarati prilike te biti pred golom gostiju. Očekujem ne 6 nego vrlo lako i dvoznamenkast broj kornera Dinama. 

Igrano kod bet365

 

Jedno na neki način uvjetuje drugo. Ako Dinamo povede bit će nervoze na terenu i za očekivati je više kartone nego ako bi npr. Sherrif kojim čudom npr imao 2:0 jer bi onda sve bilo gotovo. Uz Dinamovo vodstvo, više kartona za očekivati je konstatni pritisak Dinama kroz cijelu utakmicu što jednostavno mora rezultirati većim brojem kornera Dinama. 

B72B0D24-A2A0-446F-A7A2-5D5819C03693.jpeg

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, Goksim said:

Evo mog izbora danas

Dinamo je sramotno odigrao prvu utakmicu te imaju ogroman izazov. Ako postignu rani gol te budu imali vodstvo na poluvremenu mislim da se može desiti da utakmica ode u produžetak i da Dinamo napravi čudo. Gosti će sigurno biti zadovoljni porazom koji znači prolaz i zato mi se oklada na pobjedu Dinama sviđa. Ako i prime gol opet će se Sheriff braniti, igrati defenzivno i na kontre. Dinamo ima problema sa obranom međutim mislim da Sheriff neće stvoriti previše prilika pred Dinamovim golom zbog orijentiranosti na obranu.

Opasne kontre koje će imati bi trebale biti zaustavljane profesionalnim prekršajima i očekujem barem 2 žuta kartona Dinamovih igrača na ovaj način. Ako Dinamo povede bit će nervoze a samim tim oklada na pobjedu Dinama i više kartona imaju smisla.

Htio sam kombinirati i DInamo prvi do 7 ili 9 kornera ali ne može se kombinirati u betbuilderu sa složenim pa igram da će Dinamo imati 6+ kornera na utakmici. Moraju navaliti i konstatno stvarati prilike te biti pred golom gostiju. Očekujem ne 6 nego vrlo lako i dvoznamenkast broj kornera Dinama. 

Igrano kod bet365 online kladionica" rel="">bet365

 

Jedno na neki način uvjetuje drugo. Ako Dinamo povede bit će nervoze na terenu i za očekivati je više kartone nego ako bi npr. Sherrif kojim čudom npr imao 2:0 jer bi onda sve bilo gotovo. Uz Dinamovo vodstvo, više kartona za očekivati je konstatni pritisak Dinama kroz cijelu utakmicu što jednostavno mora rezultirati većim brojem kornera Dinama. 

B72B0D24-A2A0-446F-A7A2-5D5819C03693.jpeg

Jako dobra oklada…jučer odigrana po većoj kvoti….mislim da je sada nekih 1.36 koef. da će Dinamo doći do 7 kornera!

D497D55F-44F1-43AE-A8A6-2FB16BAA9F0C.jpeg.e3f05debff3c02102428e006ea34d784.jpeg

Link to comment
Share on other sites

prije 3 sati, Goksim said:

Evo mog izbora danas

Dinamo je sramotno odigrao prvu utakmicu te imaju ogroman izazov. Ako postignu rani gol te budu imali vodstvo na poluvremenu mislim da se može desiti da utakmica ode u produžetak i da Dinamo napravi čudo. Gosti će sigurno biti zadovoljni porazom koji znači prolaz i zato mi se oklada na pobjedu Dinama sviđa. Ako i prime gol opet će se Sheriff braniti, igrati defenzivno i na kontre. Dinamo ima problema sa obranom međutim mislim da Sheriff neće stvoriti previše prilika pred Dinamovim golom zbog orijentiranosti na obranu.

Opasne kontre koje će imati bi trebale biti zaustavljane profesionalnim prekršajima i očekujem barem 2 žuta kartona Dinamovih igrača na ovaj način. Ako Dinamo povede bit će nervoze a samim tim oklada na pobjedu Dinama i više kartona imaju smisla.

Htio sam kombinirati i DInamo prvi do 7 ili 9 kornera ali ne može se kombinirati u betbuilderu sa složenim pa igram da će Dinamo imati 6+ kornera na utakmici. Moraju navaliti i konstatno stvarati prilike te biti pred golom gostiju. Očekujem ne 6 nego vrlo lako i dvoznamenkast broj kornera Dinama. 

Igrano kod bet365 online kladionica" rel="">bet365

 

Jedno na neki način uvjetuje drugo. Ako Dinamo povede bit će nervoze na terenu i za očekivati je više kartone nego ako bi npr. Sherrif kojim čudom npr imao 2:0 jer bi onda sve bilo gotovo. Uz Dinamovo vodstvo, više kartona za očekivati je konstatni pritisak Dinama kroz cijelu utakmicu što jednostavno mora rezultirati većim brojem kornera Dinama. 

B72B0D24-A2A0-446F-A7A2-5D5819C03693.jpeg

Jako dobar tiket, popratio sam te. Još da Dinamo zabije i pobjedi.. 😅

Volio bih više ovakvih od tebe Goksime. 

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use