Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Objavljeno

15.9. 21:00 Bodo/Gimt-Zurich

Bodo/Gimt je postigao gol na poslednjim 34 utakmicama na domačem terenu.

U Europi je 8 od 10 utakmica Bodo/Gimta završilo sa više od 1,5 gola, dok je u domačem prvenstvu svih 22 završilo sa više od 1,5 gola.

14 od 16 utakmica od Zuricha u ovoj sezoni je završilo sa više od 1,5 gola.  

BODOvsZUR.png

Objavljeno

NFL: SEA Seahawks - DEN Broncos tip2, 1.34 @bet365

Sve je vec napisano u dnevnoj temi. Ocekujem pobjedu Denvera na krilima QB Wilsona protiv svoje bivse momcadi. Broncosi su bolji i u obrani i u napadu i bilo bi veliko iznenadnje da ovdje ne upisu pobjedu. 

F0F6D5CC-CE37-4286-9829-4F1C2CF35FCE.jpeg

Objavljeno

Liverpool Ajax, više od 2.5 gola, bet365 1.36

Kao dugogodišnji navijač Liverpoola i igrač fantasy premiershipa moj tip je više od 2.5 gola na utakmici Liverpool Ajax. Ova pauza je taman dobro došla da se misli saberu, poprave greške u pressingu i uhodaju neki novi mini mehanizmi. Očekujem Thiaga u prvoj, a to je odma 20% opasniji Liverpool dok Ajax znamo kako igra. Liverpoolu triba pobjeda i to se lakše ostvaruje protiv momčadi koje se ne zatvaraju u niski blok nego ostavljaju prostora za igru, još se igra na Anfieldu.

Objavljeno

21:00 B.Leverkusen - Atl.Madrid x2 @1.46 unibet

Njemci slabije poceli sezonu, ispali u kupu od 3 ligasa, na 6 utakmica u Bundesligi imaju skor 1-1-4, i izgubili prvu utakmicu u ls od klub briza..Verujem da je Atletiko u puno bolju formu a i kvota sasvim solidna..Sretno svima

Objavljeno
prije 7 minute, deestock said:

vrlo lako moguce da dodje do early payouta, samim tim i tip bude pogodjen vec u prvom poluvremenu

Screenshot_20220913_115117.jpg

sad sam vidio da je @IzudinB postavio isti tip u 1. ligi tako da nmj tko da prepise ovo molim vas, ja si vec racunam da imam prvi pad

Objavljeno

Kosarka

Francuska-Italija, Italija +12.5, kvota 1.25

Moj tip za treće kolo je najveći hendikep na Italiju. Domačini prvenstva nakon velikog iznenađenja i pobjede nad Srbijom, sigurno mogu sačuvati navedeni hendikep i ne izgubiti sa više od 12 razlike.

20220913_122629.jpg

Objavljeno

Bayern-Barcelona    Barcelona +1.5  (1.35)/Bet365

Ne znam po cemu je Bajern ovoliki favorit.Barsa igra odlicno i trenutno mii djeluju nezaustavljivo.Bajern ima tri vezana remija u prvenstvu i sigurno da se uvukla nervoza u redove a sada moraju se vaditi na Barsi sto ce biti izuzetno tesko,pogotovo sto je Levandovski sada na drugoj strani.

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use