Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Moj izbor za ovo kolo bi trebalo da bude jedinica na Albu, nemacki basket, sto je u jednom trenutku moglo da se uzme po kvoti od 1,20 samo kod kladionice Favbet. Posto necu da promovisem to smece od kladionice, danas cu iskoristiti privilegiju iz clana 24 Pravila koji kaze da za mene pravila ne vaze.  Treci i poslednji put koristim tu privilegiju i uzimam ovaj fix godine, jedinicu kao kuca na Partizan protiv Cedevite, ukljucujuci i produzetke, po kvoti od 1,10 kod kladionice William Hill.

58C6EA85-4B15-4C5F-B9F4-3A3898A85C0A.jpeg.a101c54779b7a2979f5fd1d196f89a69.jpeg

Objavljeno

Austrija - Estonija 1, 1,2 SuperSport

Nakon razbijanja Azerbajdžana očekujem da Austrijanci i protiv Estonije budu efikasni. S obzirom da su u grupi Belgija i Švedska Austrijanci moraju skupljati bodove.

Screenshot 2023-03-25 at 14-56-46 Pretvori užitak u dobitak!.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Haha uopce ne znas moje misljenje i razmisljanje glede Hrvatske za ovo Sp, i nije u tome ni stvar niti se ista ljutim niti ista tvrdim. Samo pitam i valjda ces mi napisati koji su koeficijenti bili uoci prosla dva svjetska prvenstva i koja je Hrvatska zavrsila? Zar trazim previse
    • Zaista bih volio tu najavu,kaj bi se tu ljutili.Ono s Albanijom vs Srbija je ispalo bas lose i skroz naopako...Jbg,meni je super kaj ne igram vise PS i kaj vise ne bum igrao.Ovak mogu zezati @Ajnud kad zezne a ona meni npr.skuha mahune (koje mrzim).I svi sretni😀Ajd,Leo daj "operi" dedu Modrica cijelu repku😀
    • Eto. Nisi morao nista ni da napises, a svi smo vec znali sta ces napisati. Sada da vidis kada se javi Marko15 ili Josip123 da te podrze, i vec  do rucka cemo doci do toga da Hrvatska na Svetskom Prvenstvu moze do medalje, uz malo srece. Bas kao kada smo na nasem Forumu glasali za spisak kladionica iz kojih ce smeti da se uzimaju predlozi, pa je Hrvatska Lutrija pobedila William Hilla iz poluvremena.  
    • Irak - Norveška - Norveška -1 (1.61)  bet365 Irak je ostvario veliki uspjeh plasmanom na Svjetsko prvenstvo, ali već na otvaranju ga očekuje vrlo zahtjevan protivnik. Norveška je kvalifikacije završila sa savršenim učinkom i djeluje kao jedna od najzanimljivijih europskih reprezentacija na turniru. Erling Haaland i Martin Odegaard predvode momčad koja posjeduje veliku kvalitetu u svim linijama. Irak će pokušati odigrati disciplinirano i zatvoriti prostor, no razlika u individualnoj kvaliteti je značajna. Vjerujem kako će Norveška od samog početka nametnuti ritam i potvrditi status favorita uvjerljivom pobjedom. (Koeficijenti 16.6. u 08:05 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Argentina -  Alžir oba daju gol (2.20) bet365 Aktualni svjetski prvak Argentina otvara obranu naslova protiv Alžira. Momčad Lionela Scalonija ponovno izgleda vrlo moćno, a kostur ekipe koja je osvojila Mundijal u Kataru i dalje je na okupu. Ipak, Alžir nije reprezentacija koju treba podcijeniti. Mohamed Amoura i Riyad Mahrez imaju dovoljno kvalitete da stvore probleme svakom protivniku, posebno kroz brze tranzicije. Argentina će vjerojatno dominirati posjedom i stvarati veliki broj prilika, ali očekujem da će i Alžir barem jednom pronaći put do mreže. Sretno. (Koeficijenti 16.6. u 08:06 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
    • Ma samo ti napisi i predstavi, daj si oduska, pa nek ide zivot Neovisno o tome sta ja mislim trenutno, ali vjerujem da te dobro sluzi pamcenje pa ces se sjetiti i istih tih koeficijenata uoci prethodna dva svjetska prvenstva i onog jos bitnijeg, konacnog plasmana Hrvatske na tim istim prvenstvima. Uplelo se tu i jedino finale lige nacija protiv Spanjolske koju si nam lijepo nahvalio a koja je to finale osvojila nakon izvodenja penala.  Netko tko se dosta vodi pamcenjem, cinjenicama itd, malo bi tu prikocio i sa rezervom uzeo neke stvari alii..  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use