Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

8. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 10.10. - 12.10. (Uto-Čet)

Recommended Posts

Moj izbor ce biti neki over na sutrasnjoj prijateljskoj utakmici izmadju Real Madrida i Dallasa, ako kladionice uopste izbace ponudu za taj mec. Danas sam dosao na Forum, da jos jednom cestitam svima koji slave rusenje kolege @Iblaz93 a znam da ih u prvoj ligi ima barem sest. Sto se tice kolege @BoskoBuha i to sto jos uvek nema promasaja, zbog toga mozete da spavate kao mala beba. Taj kada pocne da promasuje, promasivace u serijama, po deset promasaja uzastopno. 

Zagreb - Aalborg 2, 1,3 favbet

Rukomet, liga prvaka. Zagreb je iznenađujuće visoko slavio doma protiv Kolstada u prošlom kolu. Ipak sada mu dolazi Aalborg koji ima ponajbolju ekipu Europe i koji je u prošlom kolu izgubio kod Pick Szegeda pa očekujem da ovu utakmicu shvati ozbiljno. Ako tako bude Zagreb bi mogao proći kao protiv Kiela u prvom kolu kada nisu imali nikakve šanse.

Screenshot 2023-10-09 at 16-57-15 _sports_tournament_handball_17516_.png

U ovako ocajnoj ponudi, gde je jedino vazno sacuvati zivu glavu, prepisujem predlog nekadasnjeg kralja kocke na Forumu, a danas prosecnog igracica, jedanaestoplasiranog u prosloj sezoni Poslednje Sanse, kolege @Goksim ali menjam kladionicu.

Dakle, cetvrtak, fudbal, kvalifikacije za Svetsko Prvenstvo Colombia vs Uruguay, dupla sansa 1X po kvoti od 1,28 kod kladionice bwin

9AFC4EC7-213E-4A52-8C88-70BE6029C1A4.jpeg.b27fafb43f8a32d90b449e96e7356f8f.jpeg

Hrvatska - Turska

Manje od 3.5 golova

Kvota 1.25

Znam da kasnim, imao sam problema na poslu. Ako kolege i admini dopuštaju, moj par je manje od 3.5 golova na tekmi Hrvatske. 

Hrvatska ima problema s ozljedama ionako tankog napadačkog kadra, a i inače ne igraju neki atraktivan i golovima bogat nogomet. U većini utakmica, imaju jalovi posjed i strpljivo grade napade... 

Screenshot_20231010_152000.jpg

prije 15 minute, LeonardoDrugi said:

Hej @Iblaz93

Ja ti priznajem predlog jer sam gospodin. Videcemo ostale kolege, da lì su gospoda ili seljaci, mada vec znam odgovor.

Hej @Iblaz93

Samo da znas da administratorima ne bi priznao da kasne, a tebi jesam

Od kad te pratim na forumu gospodin si... 😉 Dapače, ne sjećam se nekog tvog nedžentlmenskog poteza... 👏👏

prije sat vremena, LeonardoDrugi said:

Hej @Iblaz93

Ja ti priznajem predlog jer sam gospodin. Videcemo ostale kolege, da lì su gospoda ili seljaci, mada vec znam odgovor.

Hej @Iblaz93

Samo da znas da administratorima ne bi priznao da kasne, a tebi jesam

Ja sam "seljak " u  dusi . Nikad nisam voleo  "gospodu" . 

Normalno  sam i  ja da se prizna predlog kolege @Iblaz93!

prije 1 sat, LeonardoDrugi said:

Majko moja, tacno sam znao da se @BoskoBuha ne javlja. Hej, kolega, ne moras da se javljas, svi znamo sta mislis o ovom “slucaju”. Yebi ga, u manjini si, glasanje je zavrseno. Kolegi se priznaje predlog glasanjem sest prema jedan. 

Možda i on radi u vukojebini bez signala kao i ja... 😁

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • I jos se crnci ljute sto ih navijaci vredjaju i gadjaju cvrstim predmetima, kada je kosarka samo igra.
    • Čestitam Leu na predviđanju o apsolutnom raspadu Partizana,epskom,sramotnom raspadu. Minus 21 na poluvremenu. Bolje bi odigrale Leove tete Danice. Mene samo zanima kako te igrače neće biti sram doći po plaću na kraju mjeseca. Kao što Leo reče,više vremena provode kod frizera nego na treningu. Nema tog ekstremnog hendikepa kojeg njihov protivnik ne može prebaciti. Vjerojatno se i klade protiv sebe. Dno dna. 
    • Ovo prvo je sigurno,skidam kapu za to što želiš dobro Forumu i korisne savjete daješ. A ovo drugo,vidjet ćemo nakon završetka utakmice pogledom na semafor.
    • Ukratko Parma igra sa malo golova. Hearts i Celtic u borbi za naslov. 
    • Pokusaj doprinosa temi Inter- sve je vec receno, a dodat cu da je moj tip u PS da ce oni imati bar 15 udaraca, te ocekujem da se do toga dovuku kako god protiv ekipe koja je na putu ispadanja ma kako tijek igre isao, i u slucaju da ih otvore rano, kao i u opciji da Lecce izdrzava cim dulje te napade, a tu su i slobodni udarci nakon prekrsaja kojima ce neminovno htjeti izdrzati cim dulje Nigerija - Maroko - kartoni, ocekujem da se nastavi povlasteni status Maroka kod sudaca i da ih se kao domacina gura kao i do sada, a jasno je da ce ovo polufinale ionako biti puno naboja jer ulog je velik, a znamo i kako igra Maroko i tko je izbornik, pa ocekujem klasicnu njihovu igru protiv odlicnog nigerijskog napada tako da i ukupni broj kartona je tu dobra oklada, no zbog prvonavedenog mislim da ce se gurati Maroko, a to zelim i naplatiti, prema tome, over kartona Nigerije a margina ovisno koju kvotu zelite   Sretno
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use