Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 16.4.2024.


IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Screenshot_46.jpg

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 15.4. u 11:12 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Bayern daje gol Arsenalu, Liga Prvaka, kvota 1,18-1,20

Atalanta prolazi dalje protiv Liverpoola, Liga Evrope, kvota 1,15

Partizan ce potopiti Igokeu, Aba League, kvota do 1,15

Ukupna kvota 1,45-1,50-1,55

Iako me niko nista nije pitao, a cak ne bi trebalo da imam prava da komentarisem ostale ucesnike u Guts-Leonardo Kupu, najtezem takmicenju na svetu, ipak moram da testiram sebe, i svoje znanje. Danas cu da prognoziram, iako me niko nista nije pitao, da nijedan kolega koji je do sada postavio svoje predloge u 1/2 Finalu Guts-Leonardo Kupa, najtezeg takmicenja na svetu, nece proci ovo kolo. Iako sam svoje predloge u svetom Guts-Leonardo Kupu postavio jos kada je Hajduk igrao evropska takmicenja i pao, pa bi mi bilo pametnije da cutim, ne mogu da izdrzim da ne napisem da mi se nijedan od postavljenih predloga nimalo ne svidja, a mislim da se tako ne postavljaju predlozi u ovako teskom takmicenju, pogotovo sada, kada je ostalo toliko malo kolega u ovoj predivnoj igri.

Bayern daje gol Arsenalu.

Ne znam da li je ovo najlepsi predlog u ovom kolu svete Poslednje Sanse, ali je meni svakako najlepsi, i jedan od onih za koje vredi pasti, ako se to desi. Ovo je predlog kolege @nutrija koji kod kladionice bet365 vise ne moze da se odigra po kvoti od 1,20 vec je kvota pala na 1,18, ali zato moze kod kladionice William Hill. Jedan moj kolega iz realnom zivota je odigrao i prolaz dalje Bayerna, ali sa novcem sa zenine kartice, sto znaci da nije bas najsigurniji u prolaz dalje Bayerna. Ali kada vidite koliko su ovi majmuni iz Arsenala mladi, glupi i zeleni, onda i ne cudi da kvota na prolaz dalje Bayerna pada iz dana u dan, i trenutno iznosi 1,70. Ovo cu odigrati svakako, ali oprezno, cisto da vidimo sta bi se desilo da  kojim cudom da onaj majmun na klupi Bayerna osvoji Ligu Prvaka, kao sto je Di Matteo osvojio Ligu Prvaka sa Chelsea u sred Munchena. Ovaj predlog da Bayern daje gol Arsenalu, svakako ide sa maximalnom uplatom, pa ako padnem, neka padnem, ako treba.

Atalanta prolazi dalje Liverpoola

Ovi englezi nisu normalni sa svojim odnosom prema evropskim takmicenjima. Zato i zasluzuju ovo sto im se desava. Na kraju ce jos ispasti da Liverpool i Arsenal nista nece osvojiti ove sezone, a Arteta i Klopp ce i dalje biti na slobodi. Bas bi bila dobra fora, da na kraju Tuchel, najgori trener na svetu osvoji Ligu Prvaka, a Klopp ne osvoji nista.

Partizan ce potopiti Igokeu, Aba League

Bez komentara

Link to comment
Share on other sites

Barcelona - PSG 1X i oba po karton (1.50) bet365

Nakon što su ostvarili šest uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima, Barcelona se priprema za veliki okršaj protiv PSG-a. Uspjeli su zadržati mrežu netaknutom u šest uzastopnih utakmica u La Ligi, demonstrirajući svoju snagu u obrani.

U prvom susretu četvrtfinala, Barcelona je uspjela izdržati rani napad PSG-a, a odlučujući trenutak došao je kada je Xavi uveo Pedrija na teren. Mladi španjolski veznjak promijenio je tijek igre, a golovi Raphinhe i Andreasa Christensena donijeli su Barceloni važnu pobjedu od 3-2 u Parizu.

Iako će Christensen zbog suspenzije biti van terena u revanšu, Barcelona ulazi u utakmicu nakon pobjede protiv Cadiza u La Ligi. Unatoč rotaciji u početnom sastavu, Barca je uspjela osvojiti tri boda zahvaljujući pogotku Joaoa Felixa.

Francuski klub nije u najboljoj formi u gostima u Ligi prvaka, s tek tri pobjede u posljednjih 13 utakmica. PSG je imao slobodan vikend zbog kratke stanke u Ligue 1.

U posljednjih 12 susreta s PSG-om, Barcelona ima pet pobjeda, četiri remija i tri poraza. Također, od posljednjih pet susreta na domaćem terenu protiv PSG-a, Barcelona je pobijedila tri puta, remizirala jednom i izgubila samo jednom, uz golove na obje strane u svakom od posljednja četiri međusobna susreta.

Uzimajući u obzir Barceloninu nedavnu formu i njihovu povijest protiv PSG-a, teško je kladiti se protiv njih u ovoj utakmici. Očekuje se da će domaćini dobiti i drugi susret, ali ćemo probati sa nešto sigurnijom kvotom od 1.36 da Barca neće izgubiti na svom terenu. Kylian Mbappe nije briljirao prošli put, stoga se očekuje da će i ovaj put imati težak zadatak. Uz to da Barcalona neće izgubiti ovaj susret dodajem i to da će biti po karton na obje strane terena sa ukupnom kvotom 1.50 u bet365 kladionici.

U prethodnom susretu je bilo ukupno šest kartona na utakmici, stim da je Barca imala dva, a PSG četiri. Očekujem barem po jedan na obje strane u ovom susretu.

Screenshot_54.jpg

(Koeficijenti 16.4. u 10:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Izgleda da samo ja i @LeonardoDrugi danas igramo :D što je sa ostalima, dajte neki prijedlog za večeras, neko mišljenje @furyshaa, @noja57, @BoskoBuha, @unkdy, @Iblaz93, @mesrine, @nutrija, @Goksim, @Marko15, @jansavc, @Humanic, @josip123, @misterija, @pena29 i ostali :D

Dortmund - Atletico manje od 5 golova i oba po karton (1.35) bet365

Iako Atletico Madrid ima usku prednost od 2-1 iz prve utakmice u španjolskoj prijestolnici, Dortmund se sprema za povratak na svom terenu.

Borussia Dortmund nije poražena u posljednjih devet domaćih utakmica u Ligi prvaka. Nijedna od posljednjih sedam domaćih utakmica Dortmunda u Ligi prvaka nije imala tri ili više golova. Borussia je djelovala izgubljeno u prvom poluvremenu prošlotjednog susreta na stadionu Wanda Metropolitano.

Ipak, momčad Edina Terzića dobro je odgovorila nakon odmora. Pokazali su potpuno drugačije lice i zasluženo su postigli kasni gol preko Sebastiana Hallera, kojeg nažalost ovog puta na domaćem terenu neće biti zbog ozljede. Međutim, Borussia u ovu utakmicu ulazi u dobrom raspoloženju nakon pobjede od 2-1 u subotu u Monchengladbachu. Još uvijek dijele četvrto mjesto na ljestvici Bundeslige s RB Leipzigom.

Atletico Madrid također je bio uspješan ovog vikenda. Oni su svladali Gironu 3-1 kod kuće i poveli pet bodova ispred Athletic Bilbaa u borbi za četiri najbolja mjesta u La Ligi. To je bio treći uzastopni uspjeh Atletica u svim natjecanjima.

Prije ove sezone, Dortmund i Atletico su se sastali dva puta. Dogodilo se to u grupnoj fazi Lige prvaka 2018./19. Obje momčadi su ostvarile po jednu pobjedu. Posebno moramo spomenuti Borussijinu pobjedu od 4-0 na domaćem terenu. Svaki od tri međusobna susreta između ovih rivala završio je pobjedom domaćina.

Borussia Dortmund povijesno je bila vrlo teška za poraziti u najjačem kontinentalnom natjecanju na SIGNAL IDUNA PARK-u. Niz od devet spomenutih utakmica bez poraza na domaćem terenu uključuje sve četiri utakmice u ovom natjecanju. Impresivno je to, pogotovo ako znamo da je momčad Edina Terzića morala igrati protiv Milana, PSG-a i Newcastlea u grupnoj fazi.

S druge strane, Atletico Madrid je uspio ostvariti samo jednu pobjedu u posljednjih osam gostujućih nastupa u ovom natjecanju. Dortmund je pokazao veliki karakter vraćajući se nakon groznog prvog poluvremena prošle srijede.

S obzirom da će Borussija u ovoj utakmici biti bez Hallera, te da nijedna od posljednjih sedam domaćih utakmica u Ligi prvaka nije imala tri ili više golova, vjerujem da je oklada na manje od 5 golova na utakmici uz karton na obje strane terena po kvoti 1.35 u bet365 kladionici najrealnija u ovom trenutku.

U prošlom susretu smo vidjeli pet kartona, tri za Atletico, dva za Dortmund. Nešto slično očekujem i ovdje. Sretno svima.

Screenshot_58-1.jpg

(Koeficijenti 16.4. u 10:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

@IzudinB Ne mogu ti opisati koliko su me za vikend redom rušili Rangers pa Liverpool pa Arsenal. Hajde, Rangers rani termin pa mi je to bilo nema veze, vadimo se. Onda Liverpool pa reko zar može ovako. I onda odigram jedan sa favoritima i duplim šansama i paf, Arsenal. Tri ekipe koje se bore za titule, tri ekipe koje gore od želje za ligom i tri velika pada i mogu reći da su me dobro koštala. Sinoć sam se iole izvukao ali još uvijek nisam na 0.

Što se tiče večeras, još uvijek gledam tipove ali mi se najviše sviđaju i golovi i kartoni na utakmici Barcelona - PSG dok na utakmici Dortmun - Atletico, ništa mi se ne sviđa, ali apsolutno ništa. Postavim neki tiket čim odigram.

Screenshot 2024-04-16 at 11.50.00.png

Screenshot 2024-04-16 at 11.49.47.png

Link to comment
Share on other sites

prije 6 minute, furyshaa said:

@IzudinB Ne mogu ti opisati koliko su me za vikend redom rušili Rangers pa Liverpool pa Arsenal. Hajde, Rangers rani termin pa mi je to bilo nema veze, vadimo se. Onda Liverpool pa reko zar može ovako. I onda odigram jedan sa favoritima i duplim šansama i paf, Arsenal. Tri ekipe koje se bore za titule, tri ekipe koje gore od želje za ligom i tri velika pada i mogu reći da su me dobro koštala. Sinoć sam se iole izvukao ali još uvijek nisam na 0.

Što se tiče večeras, još uvijek gledam tipove ali mi se najviše sviđaju i golovi i kartoni na utakmici Barcelona - PSG dok na utakmici Dortmun - Atletico, ništa mi se ne sviđa, ali apsolutno ništa. Postavim neki tiket čim odigram.

Screenshot 2024-04-16 at 11.50.00.png

Screenshot 2024-04-16 at 11.49.47.png

Liverpool je ja mislim oborio sve za vikend, malo tko ga nije igrao, međutim, više me zabolio pad u PŠ-u nego na listićima iskren da budem. No, idemo dalje, kada se padne bitno je ustati i vratiti se na prvobitno stanje, pa nadam se da to možemo uraditi zajedničkim snagama, zato sam vas sve i prozvao da uradimo upravo to :) Sretno nam svima

Link to comment
Share on other sites

Nisam ni ja iskreno zadovoljan ponudom, u PŠ sam igrao kartone na Atletica i moze to sa Barcom, sve ostalo je nekako sumnjivo…

@furyshaa

Sto ne napravis RS racun u Premieru pa ne igras? Ne bi morao sjeckati tikete, imao bi 5% vise na isplati a uplacujes na racun koji imas sad, prebacis na taj RS bez provizije i kad isplacujes prebacis na federalni i isplatis gdje hoces

Doduse, savjetujem te ja, a i ja uglavnom isto igram 😂 ali sta znam

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, IzudinB said:

Izgleda da samo ja i @LeonardoDrugi danas igramo :D što je sa ostalima, dajte neki prijedlog za večeras, neko mišljenje @furyshaa, @noja57, @BoskoBuha, @unkdy, @Iblaz93, @mesrine, @nutrija, @Goksim, @Marko15, @jansavc, @Humanic, @josip123, @misterija, @pena29 i ostali :D

Dortmund - Atletico manje od 5 golova i oba po karton (1.35) bet365 online kladionica">bet365

 

Iako Atletico Madrid ima usku prednost od 2-1 iz prve utakmice u španjolskoj prijestolnici, Dortmund se sprema za povratak na svom terenu.

 

Borussia Dortmund nije poražena u posljednjih devet domaćih utakmica u Ligi prvaka. Nijedna od posljednjih sedam domaćih utakmica Dortmunda u Ligi prvaka nije imala tri ili više golova. Borussia je djelovala izgubljeno u prvom poluvremenu prošlotjednog susreta na stadionu Wanda Metropolitano.

 

Ipak, momčad Edina Terzića dobro je odgovorila nakon odmora. Pokazali su potpuno drugačije lice i zasluženo su postigli kasni gol preko Sebastiana Hallera, kojeg nažalost ovog puta na domaćem terenu neće biti zbog ozljede. Međutim, Borussia u ovu utakmicu ulazi u dobrom raspoloženju nakon pobjede od 2-1 u subotu u Monchengladbachu. Još uvijek dijele četvrto mjesto na ljestvici Bundeslige s RB Leipzigom.

 

Atletico Madrid također je bio uspješan ovog vikenda. Oni su svladali Gironu 3-1 kod kuće i poveli pet bodova ispred Athletic Bilbaa u borbi za četiri najbolja mjesta u La Ligi. To je bio treći uzastopni uspjeh Atletica u svim natjecanjima.

 

Prije ove sezone, Dortmund i Atletico su se sastali dva puta. Dogodilo se to u grupnoj fazi Lige prvaka 2018./19. Obje momčadi su ostvarile po jednu pobjedu. Posebno moramo spomenuti Borussijinu pobjedu od 4-0 na domaćem terenu. Svaki od tri međusobna susreta između ovih rivala završio je pobjedom domaćina.

 

Borussia Dortmund povijesno je bila vrlo teška za poraziti u najjačem kontinentalnom natjecanju na SIGNAL IDUNA PARK-u. Niz od devet spomenutih utakmica bez poraza na domaćem terenu uključuje sve četiri utakmice u ovom natjecanju. Impresivno je to, pogotovo ako znamo da je momčad Edina Terzića morala igrati protiv Milana, PSG-a i Newcastlea u grupnoj fazi.

 

S druge strane, Atletico Madrid je uspio ostvariti samo jednu pobjedu u posljednjih osam gostujućih nastupa u ovom natjecanju. Dortmund je pokazao veliki karakter vraćajući se nakon groznog prvog poluvremena prošle srijede.

 

S obzirom da će Borussija u ovoj utakmici biti bez Hallera, te da nijedna od posljednjih sedam domaćih utakmica u Ligi prvaka nije imala tri ili više golova, vjerujem da je oklada na manje od 5 golova na utakmici uz karton na obje strane terena po kvoti 1.35 u bet365 online kladionica">bet365 kladionici najrealnija u ovom trenutku.

 

U prošlom susretu smo vidjeli pet kartona, tri za Atletico, dva za Dortmund. Nešto slično očekujem i ovdje. Sretno svima.

 

Screenshot_58-1.jpg

 

(Koeficijenti 16.4. u 10:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

 

Mnogo  manje sam  trenutno  zauzet kladjenjem nego  "seljackim" poslovima. Celog zivota sam vecinom  bio  drug ili  gospodin al  se najbolje osecam u "seljackoj ' uniformi.

Sto  se kladjenja tice Arsenal i Liverpul  su  napravili HAOS. Ipak mnogo  teze sam podneo poraz Denvera os Spursa. To mi  je nesto u  granici  nemoguceg???

Da se vratimo  danasnljoj  kosarci.  imam dva predloga. Oba po  50 e ( jedan nesto  manje):

-Efes je na vreme podigao  formu  i pored toga sto  ce danas pobediti  , siguran sam da ce slaviti  i u mecu  protiv  sledeceg rivala a to  ce 90% biti Baskonia koja gubi u BG od Maccabi.

-Maccabi  dobija lako  Baskonia i ide na 7. mesto.( playoff)

-Partizan dobija Igokea ali  nema on  ni  zelje ni kapaciteta da protiv "svoje filijale" napravi toliki hendikep??

-Bice zanimljiv duel  u Aba liga 2. Podgorica je prvi mec dobila sa 24 razlike.  Mislim  da ce Zlatibor ici  da to dostigne.

- Subotica je u prvom  mecu  pokazala da je bolji rival. 

image.png.24ff044845472b5c439596a02daec27a.pngimage.png.6422ac2063c7545ab32450f7154c3d82.png

 

Link to comment
Share on other sites

prije 4 sati, IzudinB said:

Izgleda da samo ja i @LeonardoDrugi danas igramo :D što je sa ostalima, dajte neki prijedlog za večeras, neko mišljenje @furyshaa, @noja57, @BoskoBuha, @unkdy, @Iblaz93, @mesrine, @nutrija, @Goksim, @Marko15, @jansavc, @Humanic, @josip123, @misterija, @pena29 i ostali :D

Dortmund - Atletico manje od 5 golova i oba po karton (1.35) bet365 online kladionica">bet365

 

Iako Atletico Madrid ima usku prednost od 2-1 iz prve utakmice u španjolskoj prijestolnici, Dortmund se sprema za povratak na svom terenu.

 

Borussia Dortmund nije poražena u posljednjih devet domaćih utakmica u Ligi prvaka. Nijedna od posljednjih sedam domaćih utakmica Dortmunda u Ligi prvaka nije imala tri ili više golova. Borussia je djelovala izgubljeno u prvom poluvremenu prošlotjednog susreta na stadionu Wanda Metropolitano.

 

Ipak, momčad Edina Terzića dobro je odgovorila nakon odmora. Pokazali su potpuno drugačije lice i zasluženo su postigli kasni gol preko Sebastiana Hallera, kojeg nažalost ovog puta na domaćem terenu neće biti zbog ozljede. Međutim, Borussia u ovu utakmicu ulazi u dobrom raspoloženju nakon pobjede od 2-1 u subotu u Monchengladbachu. Još uvijek dijele četvrto mjesto na ljestvici Bundeslige s RB Leipzigom.

 

Atletico Madrid također je bio uspješan ovog vikenda. Oni su svladali Gironu 3-1 kod kuće i poveli pet bodova ispred Athletic Bilbaa u borbi za četiri najbolja mjesta u La Ligi. To je bio treći uzastopni uspjeh Atletica u svim natjecanjima.

 

Prije ove sezone, Dortmund i Atletico su se sastali dva puta. Dogodilo se to u grupnoj fazi Lige prvaka 2018./19. Obje momčadi su ostvarile po jednu pobjedu. Posebno moramo spomenuti Borussijinu pobjedu od 4-0 na domaćem terenu. Svaki od tri međusobna susreta između ovih rivala završio je pobjedom domaćina.

 

Borussia Dortmund povijesno je bila vrlo teška za poraziti u najjačem kontinentalnom natjecanju na SIGNAL IDUNA PARK-u. Niz od devet spomenutih utakmica bez poraza na domaćem terenu uključuje sve četiri utakmice u ovom natjecanju. Impresivno je to, pogotovo ako znamo da je momčad Edina Terzića morala igrati protiv Milana, PSG-a i Newcastlea u grupnoj fazi.

 

S druge strane, Atletico Madrid je uspio ostvariti samo jednu pobjedu u posljednjih osam gostujućih nastupa u ovom natjecanju. Dortmund je pokazao veliki karakter vraćajući se nakon groznog prvog poluvremena prošle srijede.

 

S obzirom da će Borussija u ovoj utakmici biti bez Hallera, te da nijedna od posljednjih sedam domaćih utakmica u Ligi prvaka nije imala tri ili više golova, vjerujem da je oklada na manje od 5 golova na utakmici uz karton na obje strane terena po kvoti 1.35 u bet365 online kladionica">bet365 kladionici najrealnija u ovom trenutku.

 

U prošlom susretu smo vidjeli pet kartona, tri za Atletico, dva za Dortmund. Nešto slično očekujem i ovdje. Sretno svima.

 

Screenshot_58-1.jpg

 

(Koeficijenti 16.4. u 10:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

 

Ne igram danas nista, a da igram jedino sto bih izdvojio su golovi s obje strane na susretu Barcelona-Psg jer ne vidim kako se nece ponoviti golijada od prije tjedan dana, ovaj put uz psihicko prisustvo i golgeterski ucinak Mbappea.

Ne bi me iznenadila ni neka ludnica i prolaz PSG-a na kraju regularnog dijela, produzetaka ili cak penala. 

U svakom slucaju savjet dodatni za jacanje, neki double il triple, ovisi sta igrate, dodajte Dinamo sutra. Sretno!

 

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Scotland - Switzerland Dan Ndoye o0,5 fouls 1,83     bet365   Ndoye je mladi igrac koji u prosjeku u Bologni ove sezone ima 0,9 faula po utakmici protiv madjara napravio 2 faula tecaj ovaj nece docekati na dan utakmice jer je ogroman value, svi ostali vecinom drze 1.25
    • Austrija - Francuska 2/2 (2.50) ili 2 (1.57) bet365 Francuska započinje svoj Euro 2024 utakmicom protiv Austrije danas u 21 sat u Düsseldorfu. Mogu li Austrijanci naštetiti jednom od glavnih favorita za titulu u Njemačkoj? Njihova nedavna forma sugerira da bi mogli, ali tko je dovoljno hrabar da se kladi protiv Les Bleusa? Francuska je bila na svom uobičajenom vrhuncu tijekom kvalifikacija. Pobijedili su sedam i remizirali jednu od osam utakmica u skupini s Nizozemskom, Grčkom, Irskom i Gibraltarom. Sedam od posljednjih devet utakmica Francuske u svim natjecanjima završilo je s tri ili više golova. Obje su momčadi postigle gol u tri od posljednje četiri međusobne utakmice između Austrije i Francuske. Les Bleus su pobijedili u osam od posljednjih dvanaest susreta protiv Austrijanaca. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ralf Rangnick radi nevjerojatan posao s ovom austrijskom momčadi. Na spektakularan ih je način odveo na Euro 2024. Austrija je završila izazovnu kvalifikacijsku skupinu F samo jedan bod iza pobjednika skupine, Belgije. Pobijedili su u šest utakmica, remizirali jednu i izgubili jednu od osam susreta, unatoč tome što su se dva puta susreli s Belgijom i Švedskom. Ralf Rangnick suočio se s velikim problemima zbog ozljeda igrača prije Eura. Bit će bez kapetana momčadi Davida Alabe. Također, veznjak Xaver Schlager i vratar Alexander Schlager neće sudjelovati na turniru. Saša Kalajdžić dijeli istu sudbinu. Što se tiče pozitivne strane, Marcel Sabitzer je spreman za nastup nakon igranja finala Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Austrija (4-5-1): Lindner – Lienhart, Daniliuc, Trauner, Mwene – Seiwald, Laimer, Baumgartner, Kainz, Sabitzer – Gregoritsch Didier Deschamps je upravo primio pozitivne vijesti o Kylianu Mbappeu. Mbappe će biti spreman za nastup unatoč navodnoj ozljedi nakon pobjede od 3-0 nad Luksemburgom u prijateljskoj utakmici. Njegov novi suigrač iz Real Madrida, Aurelien Tchouameni, nije igrao u remiju protiv Kanade i vjerojatno će propustiti otvaranje Eura. Francuska (4-5-1): Maignan – Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez – Kante, Camavinga, Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud Francuska želi ispraviti šokantno ispadanje u osmini finala na prethodnom Europskom prvenstvu. I dalje imaju ekipu punu zvijezda na svim pozicijama. Plavce predvodi Kylian Mbappe, koji je redovito postizao golove za reprezentaciju na prethodna tri velika turnira. Francuska ulazi u ovu utakmicu s dvije pobjede i remijem u posljednja tri prijateljska susreta. Postigli su tri gola u svakoj od uzastopnih pobjeda nad Čileom i Luksemburgom prije iznenađujućeg remija bez golova protiv Kanade prošlog vikenda. Austrija je u sjajnoj formi s šest pobjeda i remijem u posljednjih sedam utakmica. Ostvarili su velike pobjede protiv Njemačke, Slovačke, Turske i Srbije. Ipak, te pobjede neće puno značiti kada se suoče s jednom od najboljih momčadi na svijetu. Predlažem klađenje na pobjedu Francuske s vodstvom na poluvremenu i pobjedom na kraju po kvoti 2.50. Za one koji se klade samo na pobjedu Francuske po kvoti 1.57, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Francuska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use