-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
66. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 30.4. - 2.5. (Uto-Čet)
-
Od Marko15 · Objavljeno
Sto se tice Pafosa,ruski kapital je iza njih tako da prolaz bi trebao ici.Uz sve sportske segmente,treba uvijek uzeti i financije koje iza koga stoje.Sretno svim kolegama u kladenju. -
Od mesrine · Objavljeno
Vidio sam to vec, a izmedu ostalog me i potaknulo na razmisljanje o ovoj okladi, no jos uvijek razmisljam. Bilo bi sjajno kad bi nekako Hajduk danas pobjedio pa da onda vecu kvotu u uzvratu napadnem, jer ja ne vidim kako ce Hajduk u dvije utakmice uspjeti izbaciti ovakav klub. -
Od Marko15 · Objavljeno
https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/stipic-za-germanijak-pafos-je-drugi-svijet-za-zilinu-ambiciozni-vlasnik-zeli-dugo-igrati-europu-ove-sezone/164748 Nesto infa u svezi Pafosa ako kojeg kolegu zanima. -
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Vojvodina vs Ajax, okvir golova 2-3 na utakmici, po kvoti od 2,00 (samo da proverim sebe) Ova utakmica izmedju Vojvodine i Ajaxa je, po tome koliko me interesuje, za mene poput polufinala Svetskog Prvenstva izmedju Francuske i Spanije. Ajax sam prosle godine izuzetno pratio, a ove sezone cu jos vise, dok bih o obe ekipe mogao da napisem post na desetak stranica teksta. Danas necu nista da predlazem, posto je tek pocetak sezone, plus bih mnogo vise voleo da se ova utakmica igra prvo u Amsterdamu, a ne u Novom Sadu. Utakmica bi mogla da pomogne u dugorocnom kladjenju, gde bi mogli mnogo toga da razumemo u vezi Ajaxa. U realnom kladjenju cu probati veceras da uhvatim igru da ce na utakmici biti od dva do tri gola po kvoti od 2,00 kod velikog Bet365 Ako ne uhvatim ovu igru 2-3 gola na utakmici, vec uhvatim Vojvodinu i Ajax za qurac i padnem, a vi moje kolege sa Foruma to jedva docekate, samo da napomenem nekoliko stvari. Ovu igru 2-3 gola na danasnjoj utakmici nisam tek tako lupio, samo da nesto napisem, vec sam pazljivo izabrao bas ovo iz vise razloga. Nisam nista ni morao da napisem, jer nista ni ne predlazem, ali sam po svaku cenu hteo da proverim sebe. Ova igra 2-3 gola na utakmici statisticki najvise prolazi, ako se gleda na najvecem mogucem broju uzoraka, sto sam svojim ocima video na nekoliko predavanja o odvikavanju od kockanja.To naravno nista ne znaci, osim statisticki, ali sam ovu igru izabrao analizirajuci Ajax, pre svega. Tako da ovo nije moj izbor zbog statistike, vec ima vise razloga. Problem sa ovom igrom je pre svega u glavi, jer nakon sto sudija oznaci pocetak utakmice, vama tokom utakmice nista ne odgovara, ni ako bude golova, niti ako ih ne bude. I u jednom i u drugom slucaju ste pod stresom. Postoji kod velikog Bet365 i okvir golova 2-4 po kvoti od 1,53 ali, yebi ga, onda je mozda bolje odigrati over 1,5 gol na utakmici po 1,25 A sto se tice ovoga “… ljudi, zna li itko malo vise o Pafosu …” Ja sam prosle godine bas bas pratio Pafos jer su u kvalifikacijama izbacili onaj beogradski otrov, Crvenu Zvezdu, gde sam odgledao obe utakmice, a posle sam ih gledao i kroz grupnu fazu na utakmicama protiv Juventusa, Bayerna i Chelsea. Osim sto ih je Bayern potopio sa pet golova, po meni se Pafos uopste nije obrukao igrajuci prosle sezone Ligu Prvaka. Imali su relativno skroman tim, ali su po meni imali odlicnog trenera koga su igraci pratili. Po meni su doktorski izbacili Zvezdu i Ligu Prvaka odigrali cak i preko ocekivanja. Nisu prosli grupu zbog gol-razlike, ali su imali isti broj bodova kao i Benfica i Bodo/Glimt koji su prosli. Grupu su zavrsili ispred Psv-a, Napolija, Eintrachta, Villareala ili Ajaxa, a dovoljno je pogledati i njihove rezultate iz prosle sezone u Ligi Prvaka. Za mene su bili odlican tim, i veoma pametno su igrali, gledajuci iz koje zemlje i lige dolaze, plus kakav su imali budzet. Rekao bih da su igrali odlicno i iznad ovekivanja u odnosu na to gde realno pripadaju u odnosu na Arsenal, gradjane, Bayern, Barcellonu ili Liverpool. A koliko je sve to vazno za danasnju utakmicu, to niko ne zna. Cim igraju cetvrtkom, pa jos u sedmom mesecu, pa jos sa Hajdukom, dovoljno govori da verovatno nemaju pojma kao ni Hajduk Trebalo bi proveriti da li je ekipa iz prosle sezone jos uvek na okupu, pogotovo trener, i da li su zadrzali barem najvaznije igrace iz prosle sezone, ili su rasprodali sve sto je vredelo. -
Od IzudinB · Objavljeno
Hajduk - Pafos manje od 2.5 gola (1.65) bet365 Na rasprodanom Poljudu Hajduk će ugostiti ciparski Pafos u prvoj utakmici kvalifikacija za Europsku ligu. Splitski sastav u ovaj dvoboj ulazi s dodatnom dozom samopouzdanja nakon prolaska protiv Žiline. Upravo bi činjenica da su Bijeli već odigrali dvije službene utakmice mogla predstavljati značajnu prednost u odnosu na goste koji tek otvaraju novu europsku sezonu. Momčad s Poljuda tijekom dvomeča protiv Žiline pokazala je nekoliko vrlo dobrih stvari. Visoki presing, agresivan pristup i velik broj osvojenih lopti na protivničkoj polovici često su stvarali ozbiljne probleme slovačkom predstavniku. Velik dio odgovornosti ponovno će biti na Marku Livaji koji svojim iskustvom može napraviti razliku u svakom trenutku. Uz njega će važnu ulogu imati Brajković i Dalisson, dvojica igrača koji svojim kretanjem po bokovima mogu stvarati višak i otvarati prostor ostatku momčadi. Posebno će biti zanimljivo vidjeti kako će Hajduk koristiti širinu terena, budući da Pafos često igra vrlo kompaktno u središnjoj zoni i pokušava prisiliti protivnika na ubačaje iz manje opasnih pozicija. Veliku ulogu imat će i vezni red domaće momčadi. Pajaziti i Pukštas morat će pronaći ravnotežu između napada i obrane. Ukoliko se oba beka istovremeno priključe napadu, Pafos će pokušati iskoristiti prostor koji ostaje iza njihovih leđa. Upravo zbog toga očekuje se nešto oprezniji pristup nego što smo gledali protiv Žiline, posebno u prvih tridesetak minuta susreta. Pafos posljednjih godina kontinuirano raste i više nije anonimna europska momčad. Iako je prošlu sezonu u domaćem prvenstvu završio iza nekoliko konkurenata, u europskim natjecanjima ostavio je vrlo dobar dojam te je pokazao da može igrati protiv kvalitetnih protivnika. Tijekom ljeta došlo je do određenih promjena u sastavu, ali jezgra momčadi ostala je dovoljno kvalitetna da predstavlja ozbiljnu prijetnju svakom protivniku. Najveća opasnost gostiju dolazi kroz brzu tranziciju. Biel, Jaja i Ken Sema posjeduju dovoljno brzine i individualne kvalitete da kazne svaku izgubljenu loptu domaćina. Upravo će zato Hajduk morati biti vrlo oprezan prilikom izlaska iz obrane te izbjegavati nepotrebne pogreške na sredini terena. Ciparski predstavnik neće imati problem prepustiti posjed lopte domaćinu ukoliko će na taj način dobiti prostor za brze kontre. Iako obje momčadi raspolažu kvalitetnim napadačima, riječ je o prvoj utakmici dvomeča u kojoj će rezultat imati iznimno veliku važnost. Vrlo je izgledno da niti jedan trener neće željeti previše riskirati, posebno ukoliko rezultat bude dugo izjednačen. Zbog toga očekujem utakmicu u kojoj će obrane imati važniju ulogu od napada i znatno sporiji ritam. Moj izbor za ovaj susret je oklada na manje od 2.5 gola. Hajduk će sigurno pokušati iskoristiti prednost domaćeg terena, ali će pritom morati voditi računa da ne ostavi previše prostora iza posljednje linije obrane. Pafos će, s druge strane, gotovo sigurno biti zadovoljan i neriješenim rezultatom ili minimalnim porazom prije uzvrata na Cipru. Takav razvoj događaja trebao bi rezultirati vrlo opreznom utakmicom u kojoj neće biti mnogo otvorene igre niti velikog broja izglednih prilika. (Koeficijenti 23.7. u 09:18 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
-
-
Teme
Bet365 - 100% Bonus Dobrodošlice
Bet at home - 300€ BONUS
Recommended Posts