Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Betfair

nikicar

Recommended Posts

• 3 weeks later...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
prije 16 minute, Under said:

Upravo sam otvorio racun u Betfair" rel="external">Betfair preko linka na forumu. Stoji mi samo moj depozit od 20 evra bez bonusa. Pise i neki broj dana i neko upustvo claim your bonus. Ima li ko iskustva sta uraditi? Da li treba uraditi neku pocetnu okladu da bi se bonus pojavio i bio vidljiv u meniju? Hvala!

Claim your bonus ti treba kako bi dobio bonus. Pogledaj tamo uputstva te odaberi da želiš prihvatiti bonus. 

Radi se o betfairu. Hocu li moci onda ako napravim preko skrilla jednom uplatu povlacit na skrill kao opciju isplate bilo kakvu buducu uplatu? 

Dakle.. ubacim 100 eura preko skrila i jel dobivam tada opciju za isplatu preko skrila? Ako da, sljedeci put uplatim preko paysafera 100 eura i hocu li tada isto moci vuci na skrill buduci da je prethodno rađen deposit i isplata na skrill?

hvala

prije 9 minute, eduard7 said:

Radi se o betfairu. Hocu li moci onda ako napravim preko skrilla jednom uplatu povlacit na skrill kao opciju isplate bilo kakvu buducu uplatu? 

Dakle.. ubacim 100 eura preko skrila i jel dobivam tada opciju za isplatu preko skrila? Ako da, sljedeci put uplatim preko paysafera 100 eura i hocu li tada isto moci vuci na skrill buduci da je prethodno rađen deposit i isplata na skrill?

hvala

Mislim da da jer isplatu ne možeš raditi na paysafecard, pa moraju razmotriti i prihvatiti druge načine isplate, a to će onda biti onaj način koji si zadnji koristio, tj. predzadnji način kako si napravio depozit. ;)

prije 10 minute, Goksim said:

Mislim da da jer isplatu ne možeš raditi na paysafecard, pa moraju razmotriti i prihvatiti druge načine isplate, a to će onda biti onaj način koji si zadnji koristio, tj. predzadnji način kako si napravio depozit. ;)

Za Betfair nisam siguran, bet365 ako je uplata paysafercardom isplata ide na banku, a ne skrill. Tako mi rečeno na chatu prije nekih godinu-dvije i to mi se nikako nije svidalo posto sam se kladio na accountu koji nije bio na moje ime. 

• 8 months later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use