Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Liga prvaka,10.12.2024.

Shakhtar-Bayern 

Hendikep 4:0; tip 1

Napokon počeo Sveti kup.

Valjalo bi proći bar prvo kolo.

Da bi pao ovaj prijedlog ,Bayern bi trebao  pobijediti u gostima 4 razlike što mi se ne čini baš realna opcija,pogotovo ako Kane ne bude igrao. Uglavnom,nadam se igrati u kupu i u veljači sljedeće godine,čemu se nadaju i svi ostali igrači obje lige,elitne i blatne. Kako naš administrator reče,Kup nisu osvajali top igrači što daje šansu i nama musavima iz drugoligaškog blata.

Screenshot_20241209_232340_Sporti.jpg

Objavljeno
prije 7 sati, pena29 said:

Liga prvaka,10.12.2024.

Shakhtar-Bayern 

Hendikep 4:0; tip 1

Napokon počeo Sveti kup.

Valjalo bi proći bar prvo kolo.

Da bi pao ovaj prijedlog ,Bayern bi trebao  pobijediti u gostima 4 razlike što mi se ne čini baš realna opcija,pogotovo ako Kane ne bude igrao. Uglavnom,nadam se igrati u kupu i u veljači sljedeće godine,čemu se nadaju i svi ostali igrači obje lige,elitne i blatne. Kako naš administrator reče,Kup nisu osvajali top igrači što daje šansu i nama musavima iz drugoligaškog blata.

Screenshot_20241209_232340_Sporti.jpg

"... da bi pao ovaj prijedlog Bayern bi trebao pobijediti u gostima 4 razlike ..."

Bayern samo formalno igra u gostima. Utakmica se igra u Nemackoj, u Gelsenkirchenu, iz poznatih razloga. A ovo da Kup daje sansu i musavima iz drugoligaskog blata je potpuno tacno.

Objavljeno

Istina,previdio sam to,iako znam da igraju na Veltins Areni.

No,s obzirom koliko Ukrajinaca ima u Rurskoj oblasti,kao i u cijeloj Njemačkoj ,bit će im itekako kao da su u gostima.

Taj grad nije slučajno odabran,"Rudari" su kao i Shakhtar i u dobrim su odnosima plus cijela Njemačka ,osim Bavarske,uvijek je protiv Bayerna.

Možda moj izbor nije ljepotica od prijedloga,ali bitno mi je proći.

Objavljeno

Iako mislim da imam sigurniji par u regularnom kolu PŠ, necu se ponavljati ovdje. 

Ovdje cemo ovako:

Milan - Zvezda 1
1.30 - Hrvatska lutrija

srijeda 21:00

Milan bi si ovom pobjedom osigurao top 24 mjesta za prolazak u slijedecu fazu pa mislim da nece propustit priliku da to naprave prije ove zimske pauze.
A zvezda ako ponovi uspjeh iz prethodnog kola, onda sam i zaslužio past.

image.png.ed8eafbcbe899e6609fc9c233ffeaff4.png

Objavljeno

Utorak / Liga Prvaka / Salzburg - PSG 2 (1,22) bet365

PSGu treba pobjeda i očekujem da će danas lagano slaviti nakon niza od tri utakmice bez pobjede. 

Screenshot 2024-12-10 at 08.11.15.png

Statistika susreta utakmice protiv Auxerrea prošli petak mislim da sve govori o tome koliko se PSG ispromašivao te koliko je golma Auxerrea "imao dan". Očekujem da vidimo više golova u mreži Salzburga te uvjerljivu pobjedu, međutim prijavljujem tip na pobjedu PSG-a kod bet365 kladionice gdje je oklada dobitna ako momčad na koju si se kladio u 1X2 tipu oklade povede sa dva razlike. 

Screenshot 2024-12-10 at 08.12.38.png

Objavljeno

15.12. | FUDBAL | Milan - Genoa | Milan će pobijediti ili voditi na poluvremenu (1.23) Mozzart

Svaka utakmica Milana je da moraju dati maksimum i dobiti, s obzirom da kaskaju poprilično, pa tako i ova protiv Đenove. Đenova je svakako tim slabijeg kvaliteta od Milana i mislim da pobjeda domaćih ne bi trebalo da dođe u pitanje, naročito ako večeras obezbijede prolaz dalje u Ligi Šampiona. - bio bi to dodatni vjetar u leđa domaćoj ekipi.  

image.png.7574c44b1a8d22e10937bc2d852e1f04.png

Objavljeno

Nedjelja, Pikado, Svjetsko prvenstvo

Wattimena - Bellmont 1 1,22 Pinnacle

Wattimena je u fantastičnoj formi baš pred SP i veliki favorit protiv relativno nepoznatog Švicarca koji igra većinom na manje rangiranim turnirima. Mislim da bi ovo Nizozemac morao dobiti laganih 3:0, max 3:1 

image.thumb.png.d5a0de1bf0da6989cf3d14c04e1c57d2.png

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use