Nova sezone Posljednje Šanse 2025./2026. počinje za:
-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
33. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 3.1. - 6.1. (Pet-Pon)
-
Od nenosk · Objavljeno
Ma nisaaam ljut 😀 Jučer jednostavno nisam imao vremena za objavu. Važno je da na ovom forumu ima aktivnosti, da objavljujemo korisne tipove i da se družimo 🏆🤑😀 Moj prijedlog za danas je: Atl. Mardid - Elche 1 @1.28 Mozzart -
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Hej @nenosk Nemoj se ljutiti na mene. Postavi predlog za drugo kolo letnje lige kada god hoces, danas ili sutra. Cekamo jos samo tvoj predlog, hajde da odigramo jos ta dva kola, danas ( a mozes i sutra) i u utorak. -
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Arsenal vs Leeds, jedinica (X) kvota 1,27 Psv daje vise od jednog gola Groningenu, kvota 1,20 Ukupna kvota 1,52 Hej @nuki01 Sa zakasnjenjem sam procitao onu tvoju ljubaznu poruku od juce. Cini mi se da bih za mene bilo nemoguce da se promenim i postanem pristojan posle 2.321 nepristojno napisana posta. Pogotovo sto mi internet-huliganizam pomaze da prikrijem neke svoje slabosti i frustracije. Ali, ako bi to bilo korisno po Forum, onda cu svakako pokusati da smanjim postove na minimum, a ako ne mogu da izdrzim, onda predlazem da se cenkamo i nekako nagodimo. Predlazem da pokusamo da se cenkamo, a ja cu pokusati da se upristojim i pretvorim u robota bez emocija i entuzijazma, pocev od odmah. Predlazem da mi se ispune samo jos pet zelja u narednih sedam dana do pocetka Poslednje Sanse, a onda cu se pretvoriti u robota bez emocija, entuzijazma i strasti. Evo moje ponude. Prvo. Ti ces svakako objaviti u utorak svoj treci predlog za letnju ligu Poslednje Sanse i svakako ucestvovati u novoj sezoni prve lige. Drugo. U utorak moram da najavim uzvratni mec Lige Prvaka izmedju Pafosa i Crvene Zvezde gde cu smeti da napisem sve sto mi stoji na dushi u vezi Crvene Zvezde i Srbije, inace cu umreti. Trece. Dozvoljava mi se da se podsmevam svojim kolegama jos samo jednom i stvarno necu vise. Ima vec skoro godinu dana kako sam napisao jedan motivacioni govor na dvadeset stranica teksta u kome se podsmevam kolegi @mesrine a nikako da ga pustim na Forumu, pa bi stvarno bila steta da toliki trud bude uzaludan. Dakle, da mi se dozvoli jos samo jednom da se podsmevam drugima, i necu vise. Cetvto. da mi se dozvoli jos da pustim do pocetka svete Poslednje Sanse pobednicki govor za kolegu @Fitoz Radi se o postu koji sam takodje napisao pre godinu dana, samo za njega jer je on ipak dvostruki pobednik, pa zasluzuje jedan lep pobednicki govor Peto. Da mi se dozvoli jos da pustim dve fotografije nekih polu-golih qurvi koje sam spremio jos ranije, i stvarno cu se pretvoriti u robota bez emocija i entuzijazma, pocev od odmah. Evo, to je moja ponuda. Yebi ga, nije lako da se promenim posle 2.321 napisanog posta. Zbog toga moram nesto i da trazim za sebe. A danas cu u tom pravcu uciniti prvi korak, napisacu prvi post kao robot, bez emocija i entuzijazma. Jedinica na Arsenal (uz poneki X) Za Arsenal jednostavno nema vise nikakvog izgovora. Jednostavno su bolji od Leedsa, tek je drugo kolo, ne mogu reci da su umorni, a ako bi danas odigrali nereseno, onda ona pobeda u gostima iz proslog kola u sred Manchestera ne bi imala nikakvu vrednost. Nereseno na utakmici, u trenerskoj teoriji nije osvojen jedan bod, vec su to izgubljena dva. Psv daje vise od jednog gola Psv je prosle sezone u prvenstvu dao 103 gola, a ako se racuna cela sezona u svim takmicenjima skoro 150 golova. Ove sezone su nesto menjali, ali je okosnica tima plus trener ostao/ostala ista, plus je tek pocetak sezone, znaci nema pritiska, plus sto su iz prve tri zvanicne utakmice u ovoj sezoni vec ugurali deset golova, pa ce valjda biti u stanju i da veceras postignu dva komada Groningenu. Poneki X na Arsenal se podrazumeva, a gore sam zaboravio da kazem da Arsenal sledeceg weekenda ide Liverpoolu, majko moja. -
Od IzudinB · Objavljeno
Arsenal - Leeds - Pobjeda Arsenala sa dva ili više golova razlike (1.72) bet365 Obje ekipe dolaze s pobjedama od 1-0 u prvom kolu – Arsenal je preživio novu ekipu Uniteda, dok je Leeds, povratnik u ligu, pobijedio Everton s minimalnom razlikom. Pitanje je, hoće li Paunovi uspjeti napraviti neku frku u sjevernom Londonu, ili će Topnici pokazati svoju ozbiljnost u utrci za trofej? Leeds nas je podsjetio na stare dobre dane kad su Bamford, Raphinha i ekipa igrali lepršavi nogomet pod Bielsom. Ovaj put su počeli obećavajuće protiv Evertona, iako je penal za pobjedu bio malo “upitan” - ali ko broji, važno je da su slavili. Arsenal je, s druge strane, pokazao svoju klasičnu disciplinu - 1-0 protiv Uniteda i opet sve čisto u obrani. Kai Havertz se opet povrijedio, pa Martinelli na lijevom krilu može mirno spavati. Kod Arsenala još fali Christian Norgaard, dok Ben White mora proći kasni fitness test. Gabriel Jesus je još na čekanju zbog ACL-a. Leeds je ostao bez Ampadua zbog ozljede, ali Gruev bi trebao preuzeti njegovu poziciju u sredini, dok su Bijol i Bornauw spremni za igru. Dominic Calvert-Lewin još čeka svoj prvi nastup, a Noah Okafor bi mogao debitirati protiv Topnika. Moguća postava Arsenala: Raya; Timber, Saliba, Gabriel, Calafiori; Odegaard, Zubimendi, Rice; Saka, Gyokeres, Martinelli Moguća postava Leedsa: Perri; Bogle, Rodon, Struijk, Gudmundsson; Stach, Gruev, Tanaka; Gnonto, Nmecha, Harrison Leeds je ove sezone tvrd orah - primili su samo dva gola u četiri posljednje utakmice, uključujući dvoboje protiv Uniteda, Villarreal i Milana. Ali Arsenal će na svom terenu, pred domaćom publikom, sigurno htjeti pokazati da su ozbiljan kandidat za naslov. Saka i Gyokeres će imati priliku da pokažu malo više života, a očekuje se da Topnici odrade “statement match” - pobjeda s dva ili više golova razlike je najrealnija opcija po kvoti 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 22.8. u 22:49 CET) Koeficijenti su podložni promjenama -
Od IzudinB · Objavljeno
Tomić i Taraba najavili Dinamo: Ovo je najteže gostovanje, ključno je da budemo ekipa Nogometaši Istre 1961 u 4. kolu SuperSport HNL-a gostuju kod Dinama na Maksimiru. Utakmicu su najavili trener Goran Tomić i bočni igrač Filip Taraba. Maksimir je sigurno najteže gostovanje u ligi. Dinamo je u top formi, doveli su jako puno kvalitetnih igrača i odlično ušli u sezonu. Bit će teško, ali odradili smo dobar tjedan i dobro se pripremili. Bilo bi lakše da imamo koji bod više, no moramo napredovati i tražiti bodove bez obzira na zahtjevnost utakmice. Trebamo biti na top nivou, malo toga dopustiti. Moramo biti opasni u napadu i potrebna je mala doza sreće da se neke situacije prelome na našu stranu, poručio je Tomić. Trener Istre naglasio je kako njegova momčad raste iz dana u dan, iako dosta igrača nije prošlo kompletne pripreme. Prevljak još nije spreman, otpao je i Ayuma, ostali su u kadru. Prebahato bi bilo reći da idemo po pobjedu, ali svaki pozitivan rezultat bio bi dobar poticaj za nastavak prvenstva, zaključio je Tomić. Branič Filip Taraba tvrdi kako je najvažnije da kao momčad zajedno pristupe ovom susretu uz kvalitetne savjete trenera. Mislim da smo ovaj tjedan dobro radili, po meni ključno je da budemo ekipa, da se borimo za svaku loptu, svaki duel, a uz upute trenera mislim da možemo napraviti dobar rezultat. Ja se nadam da možemo promijeniti negativnu tradiciju naših gostovanja na Maksimiru. Naravno da ćemo se boriti za svaku loptu, svaki duel, dat ćemo svoj maksimum. Mladi Taraba pozvao je navijače Istre da dođu u Zagreb u što većem broju. Prošlog kola odigrao sam svoju prvu utakmicu protiv Vukovara, osjećaj je lijep, puno bi bio bolji da smo uzeli koji bod više, što smo po meni i zaslužili, no sreća nas nije mazila. Nadam se da će se to promijeniti u budućnosti i da će nam se vratiti negdje, kako to u nogometu biva. Atmosfera u svlačionici je odlična, ekipa je spremna i vlada pozitivna atmosfera, izjavio je Taraba. Utakmica Dinamo – Istra 1961 igra se u subotu u 21 sat na Maksimiru. Izvor: jabuka.tv
-
-
Teme
Recommended Posts