Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

24. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2025/26 - 2.12. - 4.12. (Uto - Čet)

Recommended Posts

Pozivam sve natjecatelje 2. Lige Posljednje Šanse da postave svoj tip u 24. kolu iz ponude u periodu od 2.12 do 4.12. Tema će biti otvorena 24h, do UTORKA do 15:00h. Sretno svima.

@Goksim, @IzudinB, @Dejvid, @McGarrett, @zeko1088, @pena29, @josip123, @prlito, @Ajnud, @misterija @darko56, @jansavc, @vjekos @ForzaItalia, @Leedsfan, @mesrine, @ara008, @furyshaa, @tome1993, @Kiks77, @mester, @zmaj6, @blacky44 @s256s9.

Oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: 

bet36522betunibetWilliam HillBetfairpinnacle, PSK, SuperSport, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

Toplo preporučujem svim natjecateljima da izdvoje nekoliko minuta i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2025/2026. Ona su nastala kao rezultat sugestija članova SvijetKladjenja foruma tijekom prošle sezone, na čemu se još jednom iskreno zahvaljujem.

Sa ciljem standardizacije i preglednosti poželjno je da su prognoze postavljenje u sljedećem formatu: 

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

OBRAZLOŽENJE

4.4. | Nogomet | Chelsea - Liverpool 1X (1.33) bet365

Primjer posljednja sansa.png

U sezoni 2025./2026. igrat ćemo ukupno 73 kola, a Prva i Druga Liga Posljednje Šanse završit će s 73. kolom 25. svibnja 2026.

Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja

Screenshot 2024-09-09 at 21.44.11.png

TABLICA

KLIKNI ZA POGLED NA TABLICU

Ukoliko uočite grešku na tabeli, javite mi se u inbox i sve ćemo ispraviti.

Screenshot_10.jpg

Srijeda, nogomet, premiership   

Arsenal - Brentford, pobjeda domaćina bar u jednom poluvremenu, 1.21, PSK

Iako bez standardnog stoperskog para (mozda ipak zaigra Saliba, tim bolje) ocekujem da Arsenal pobjedom odrzi odlican domacinski niz od 5 pobjeda i nerijesenog protiv Citya. Brentford je pak uz ove krseve sa dna tablice jedan od najlosijih gostiju jer su izgubili sve osim pobjede kod tada uzasnog West Hama. Arsenal ako misli do titule ovakve utakmice doma mora uzeti.

Screenshot_20251202_145313.jpg

prije 32 minute, McGarrett said:

03.12/Nogomet/Premier

Željezničar-Široki Brijeg / Željezničar 2.5 manje (1.25)

Jeste Široki umoran,ali Zeljo je u rasulu.Razlika izmedju njih na tablici je bod tako da po meni je ovo 50 50 mec.

Izvini na citiranju ali morao sam. Svaka čast na ovome. E ovo je tip da ako padneš da ti nije ni žao.

prije 6 minute, furyshaa said:

Izvini na citiranju ali morao sam. Svaka čast na ovome. E ovo je tip da ako padneš da ti nije ni žao.

Ništa kolega samo ti izvoli, pa ne znam  koji je ovo put da pišem Želju, prošlo kolo sam isto tipovao na borac... Blizu sam stadiona pa je malo reći da informacije kruže😆

Premier liga,2.12.2025. Seniori

Fulham-Manchester City X2

Već sam.padao na dvoznaku Manchester Cityja pa im dajem novu šansu za pad .

Od Fulhama nisu izgubili u gostima još otkad je Hajduk bio zadnji put prvak,a neki kladionicari jos nisu bili rodjeni.

Ako je sudjeno pasti,neka se i padne,kao što neki kolege imaju običaj reći.

Screenshot_20251201_233757_Samsung Internet.jpg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use