Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

U 1/8 finala su PROŠLI:

@mesrine, @jansavc, @furyshaa, @LeonardoDrugi, @McGarrett@Fitoz, @darko56, @prlito, @Joker93, @Goksim, @josip123, @nutrija, @Kiks77, @Dejvid, @pena29, @vjekos, @zmaj6, @misterija, @nuki01, @nenosk, @COLT@Ajnud, @s256s9, @IzudinB, @mester, @ForzaItalia, @tome1993, @fic.

Pozivam sve natjecatelje koji  su prošli u 1/8 finala da postave svoje tipove u ponudi od 16.2. do 22.2.2026. godine. Ostavit ćemo temu otvorenu do SUBOTE 21.2. do 20:00h

1/8 finala - U drugom kolu koje će se igrati od 16.2.2026. do 22.2.2026. svaki od sudionika prijaviti će dva para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici

image.png

OFFICIAL TABLICA SA KVOTAMA

image.png

Zamolio bi vas sve da pročitate pravila:

Članak 25. Format natjecanja Guts-Leonardo kupa

1. 1/16 finala - U prvom kolu koje će se igrati od 8.12.2025. do 14.12.2025. svaki od sudionika prijaviti će samo jedan par, minimalnog koeficijenta 1,20
  2. 1/8 finala - U drugom kolu koje će se igrati od 16.2.2026. do 22.2.2026. svaki od sudionika prijaviti će dva para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici
  3. ¼ finala - U trećem kolu koje će se igrati od 9.3.2026. do 15.3.2026. svaki od sudionika prijavit će tri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici
  4. ½ finala - U četvrtom kolu koje će se igrati od 13.4.2026. do 19.4.2026. svaki od sudionika prijavi će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici
  5. Finale - U petom kolu koje će se igrati od 18.5.2026. do 24.5.2026. svaki od sudionika prijaviti će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici

Članak 12. (Jedinstveni tip) primjenjivat će se i u Guts-Leonardo kupu
U ¼, ½ i finalu Guts-Leonardo kupu dozvoljeno je odigravanje istih parova koji su i na listićima drugih sudionika natjecanja međutim odigrani listić sa 4 para ne smije biti identičan listiću drugih natjecatelja. Dakle, dozvoljeno je da netko ponovi okladu na PSG ili Manchester City iako je isti već na listiću nekog drugoga međutim ponavljanje cijelog listića (svih tri odnosno četiri para) nije dozvoljeno. 

• Ukoliko više učesnika u finalu Guts-Leonardo Kupa pogodi listiće sa četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 pobjednik će se odlučiti na temelju članka 16. odnosno pogođenog listića sa najvećim ukupnim tečajem. Članak 16. u Guts-Leonardo kupu primjenjivat će se samo u finalu dok je glavni cilj igrača u prethodnim kolima proći kolo te osigurati nastup u finalu. 
  • Ukoliko svi učesnici jednog od kola kupa ili finala promaše svoj finalni listić finalno kolo će se ponoviti unutar 30 dana, vjerojatno već sljedećeg tjedna.
  • Ukoliko samo jedan natjecatelj ostane u igri prije finala isti će se smatrati pobjednikom. Dakle, ukoliko u četvrtom kolu samo jedan sudionik ima dobitni listić isti će jedini proći u finale a samim tim i biti smatran pobjednikom Guts-Leonardo kupa. 
  • Ukoliko je neki od parova sa listića otkazan učesnik Guts-Leonardo kupa par će zamjeniti sa nekim od parova iz prvog sljedećeg kola prvenstva identičnog tečaja. Dakle, ako učesnik kupa odigra listića sa četiri para te su tri para pogođena dok je četvrti par sa listića koeficijenta 1,30 odgođen kako bi igrač prošao u sljedeće kolo treba prijaviti drugi par identičnog koeficijenta iz ponude kod iste kladionice prvog sljedećeg prvenstvenog kola. Na ovaj način osiguravamo da netko ne prolazi iz kola u kola zahvaljujući prijavljenim parovima koji su odgođeni. 

Članka 26. Pobjednik Guts-Leonardo kupa te plasman u Prvu ligu
Pobjednik Guts-Leonardo kupa izborit će plasman u Prvu ligu ukoliko se isti već ne natjeće u istoj. Ukoliko je pobjednik Guts-Leonardo kupa natjecatelj iz Prve lige isti će osvojiti novčanu nagradu međutim, osim financijske nagrade i prestiža, osvajanje Kupa neće mu garantirati ostanak u Prvoj ligi. Drugim riječima, ako pretposljednji ili posljednjeplasirani natjecatelj Prve lige osvoji Guts‑Leonardo kup, dobit će novčanu nagradu za taj uspjeh, ali će iduće sezone ipak igrati u Drugoj ligi. 

Ukoliko pobjednik Guts‑Leonardo kupa bude sudionik Prve lige ili sudionik Druge lige koji sezonu završi na prvom, drugom ili trećem mjestu, pravo promocije u Prvu ligu ostvarit će i četvrtoplasirani natjecatelj Druge lige. Primjerice, ako Guts‑Leonardo kup osvoji natjecatelj koji sezonu u Drugoj ligi završi na desetom mjestu, osvajanjem kupa osvojit će novčanu nagradu i izboriti plasman u Prvu ligu sljedeće sezone. U tom slučaju četvrtoplasirani natjecatelj Druge lige neće izboriti promociju u viši rang natjecanja. 

Ukoliko pak Guts-Leonardo kup osvoji netko od sudionika Prve lige ili tri prvo plasirana Druge lige onda će i četvrto plasirani u Drugoj ligi izboriti plasman u Prvu ligu sljedeće sezone. 

• IzudinB changed the title to 1/8 finala Guts-Leonardo kupa (16.2. do 22.2.2026.)
Objavljeno

Spain Primera League
16.12 2026 Ponedeljak 21:00h

Girona - Barselona   3+  @1.30   Mozzart

England Premier League
18.12 2026 Srijeda 21:00h

Wolves - Arsenal   2  @1.30  Mozzart

image.png.f962c1a64228027880817bfdd6ef3b42.png

Objavljeno (edited)

21.02. 15:30 Bundesliga

BAYERN - FRANKFURT 1, 1.20 Meridianbet

22.02. 16:15 Laliga

BARCELONA - LEVANTE 1 i over 1,5 golova na utakmici 1,20

Meridianbet

Screenshot_20260216_085831_Samsung Internet.jpg

Edited by Fitoz
Objavljeno

Ponedjeljak 

17:00h

Nogomet, AFC Liga Prvaka 

Sharjah - Nasaf 1 (1.35) SuperSport 

Utorak 

21:00h

Nogomet, Liga Prvaka 

Benfica - Real Madrid x2 (1.28) SuperSport 

Screenshot_2026-02-16-14-33-46-299_com.android.chrome-edit.thumb.jpg.2caf0b35d34c7f11a194b530323b822e.jpg

Objavljeno

16.02.2026.g.| Tenis CH Metepec | 18:30h      J.Sheehy-A.Nefve         1           1,22         bet365

tiket.png.2d3f281f485479c418018211332aff6b.png

16.02.2026.g.| Tenis CH Metepec | 20:00h      B.Gojo-F.Mena         1           1,22         bet365

tiket.png.d9bb0ab2446b21dcda59a22af02cfc1d.png

(Koeficijenti 16.02.2026.g. u 14:41 CET)

Koeficijenti su podložni promjenama

Objavljeno

Drugo kolo probat cemo ovako:

Tenis, ATP Doha, 16.2.

Medvedev - Shang 1

1.25 - supersport

Daniil nakon poraza na AO te poraza u prvom kolu Rotterdama treba pobjedu da stane na noge. Ako se ne posvađa sam sa sobom trebalo bi ovo glatko proc.

-------------------------------

Snooker, PTC, 18.2.

Trump - Yuelong 1

1.22 - supersport

Svjetski broj 1 poskliznuo se na prošlom turniru protiv znatno slabijeg protivnika. Ovdje to ne bi trebao biti slučaj te prognoziram pobjedu bez previše problema

----------------------

Pa eto nadamo se da ce iskupljena u Dohi i Telfordu opravdat ocekivanja i da se igramo i u 3. kolu kupa

Screenshot_2026-02-16-14-46-30-98_99ea47ad54dade3933646aa583a30667.jpg

Objavljeno (edited)

1) 21.2. | FUDBAL | Aston Villa vs Leeds | 1X (1.20) Mozzart
Aston Villa ima priliku na domaćem terenu da ponovo uspostavi neki pobjednički niz protiv ekipe Leedsa koji su ipak znatno lošija ekipa i mislim da ovdje ne bi trebalo da bude problema za domaću ekipu, bar da ne izgube. 

image.png.7bf7500ab41eb2d5ad9a8616e0847757.png

2) 21.2. | FUDBAL | Leipzig vs Dortmund | Najmanje 1 gol u prvom poluvremenu (1.22) Mozzart
Obje ekipe igraju napadački fudbal i uglavnom bude puno golova, tako da se nadam da će bar jedan da bude i u prvom poluvremenu.

image.png.9a638a1d4488a29dcca8d5d439108957.png

Edited by Dejvid
Objavljeno

18.02. Football ; Arsenal (women) - Oud-Heverlee (women) ; 1st half over 0,5 ; 22bet (1.20)

21.02. Football ; Madrid (women) - Alhama (women) ; Over 1,5 ; 22bet (1.20)

IMG_3950.thumb.jpeg.7509f6b1efa4f8c5469c069a929ef49c.jpeg

Objavljeno

21.2. 16:15 | Nogomet | Real Betis - Rayo Vallecano 1X (1.23) Bet365

22.2. 20:45 | Nogomet | Roma - Cremonese......Roma pobjeđuje bar jedno poluvrijeme (1.22) Bet365

image.jpeg.c215efe0deb41e4ebb20bfb4b9171d9d.jpeg

Objavljeno (edited)

Srijeda 21:00 Bodo/Glimt-Inter X2 @1,22

Četvrtak 18:45 Zrinjski-Crystal Palace 1,5+ golova @1,25 Lutrija BiH

Znam da je Bodo skidao skalp jačim evropskim ekipama u Norveškoj, ali vjerujem da Inter gore može izvući makar remi, suhi kvalitet je ipak na njihovoj strani pa sumnjam da će vrijeme toliko pogodovati Norvežanima da će s prednosti otići u Milano na revanš, ako tako i bude jbg 😄

U Mostaru ne očekujem pretjeranu fudbalsku ljepoticu, ali svakako mislim da bi moglo biti golova, ne bih isključio mogućnost da i Zrinjski postigne jedan ali nekako mislim da je ova kvota value i da su realno veće šanse za golijadu nego što to kladionice misle, ako ništa bar za 0:2 što mi nekako i djeluje najrealniji rezultat, pa hajde da vidimo 😄

image.png

Edited by misterija
typo
Objavljeno (edited)

Neka stoji barem do sutra ovaj double, da imam erekciju u narednih 24 casa. Barem do sutra, ono sto je sigurno, jeste da osim erekcije dok gledam moj predlog za drugo kolo Guts-Leonardo Kupa, mogu reci da u ovom trenutku imam najlepsi predlog u nasem Kupu.

Yebi ga, igrao sam na dve ubedljivo najbolje ekipe u Evropi, plus sto su prvaci u svojim zamljama, plus sto drze formu vec sedam meseci, plus sto deluju nedodirljivo, plus sto pobedjuju i na strani i kod kuce, plus sto Arsenal igra kod istorijski losih Wolvsa, a Bayern neka igra protiv bilo koga.

Vidim da su kolege u Guts-Leonardo Kupu, najtezem takmicenju na svetu, igrali na zenski fudbal, teniske challenger turnire, Hajduka, Zrinjskog … majko moja, a ja sada treba da se dvoumim ili bojim ili razmisljam da li je pametno igrati na dve najbolje ekipe u Evropi …. ccccccc

Bayern dobio 8:1 Wolfsburga i ugurao 11 golova Leipzigu, a Arsenal lagano dobio Intera u sred Milana 3:1  i ja sada treba da razmisljam da li je bolje uzeti Hajduka, teniske challengere ili zenski fudbal, a izbeci Arsenala i Bayerna eeeeeej zivoteeeeee.

Dakle, dvojka na Arsenal protiv Wolvsa po 1,28 i jedinica na Bayern protiv bilo koga da igraju, a u subotu igraju protiv Eintrachta po 1,20 sve kod Mozzartbeta.

Napred aristokratijo, napreeeeeed bogatasi, napred dva najbolja kluba u Evropi jos od letos, napreeeed engleska travo i engleski stadioni, napred sveti Bayerne, napreeeeed oporavljeni Musialaaaaaa, napreeeeed najlepsi predlog do sada u Guts-Leonardo Kupu

IMG_0310.thumb.jpeg.340d4f5f33f6eabbf4851dd7c1abc014.jpeg

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno

Ja sam rookie u natjecanjema Posljednje šanse pa sam išao čitati pravila i tamo naišao na: "Članak 12. (Jedinstveni tip) primjenjivat će se i u Guts-Leonardo kupu" sve do četvrtfinala.

Inače i ja sam želio odigrati Arsenala i Bayerna, ali kako su ih već odigrali nenosk i Fitoz, zadovoljio sam se da ih odigram samo u realnom klađenju .

Objavljeno

utorak, 17.02. | fudbal | Real Madrid daje barem gol ekipi Benfice (1.22) premier kladionica

srijeda, 18.02. | fudbal | pobjeda Arsenala protiv Wolvesa u okviru premier lige (1.28) premier kladionica

Slika zaslona 2026-02-17 u 13.09.22.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use