Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Pozivam sve natjecatelje 2. Lige Posljednje Šanse da postave svoj tip u 64. kolu iz ponude u periodu od 21.4 do 23.4. Tema će biti otvorena 24h, do UTORKA do 15:00h. Sretno svima.

@Goksim, @IzudinB, @Dejvid, @pena29, @josip123, @prlito, @Ajnud, @misterija @darko56, @jansavc, @vjekos @ForzaItalia, @mesrine, @ara008, @furyshaa, @tome1993, @Kiks77, @zmaj6, @blacky44 @s256s9.

Oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: 

bet36522betunibetWilliam HillBetfairpinnacle, PSK, SuperSport, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

Toplo preporučujem svim natjecateljima da izdvoje nekoliko minuta i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2025/2026. Ona su nastala kao rezultat sugestija članova SvijetKladjenja foruma tijekom prošle sezone, na čemu se još jednom iskreno zahvaljujem.

Sa ciljem standardizacije i preglednosti poželjno je da su prognoze postavljenje u sljedećem formatu: 

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

OBRAZLOŽENJE

U sezoni 2025./2026. igrat ćemo ukupno 73 kola, a Prva i Druga Liga Posljednje Šanse završit će s 73. kolom 25. svibnja 2026.

Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja

TABLICA

KLIKNI ZA POGLED NA TABLICU

Ukoliko uočite grešku na tabeli, javite mi se u inbox i sve ćemo ispraviti.

Screenshot 2026-04-20 103118.png

Objavljeno (edited)

22.4., nogomet, premiership

Burnley - Manchester City, bar dva gola Citya, 1.20, supersport

Cim sam vidio ovaj tip, znao sam da idem s njim iako sam imao siri izbor, jer ovo je po meni 1/1, mirna dusa pa sta bude. Uglavnom, da ne duljim, City spletom svih okolnosti ozivio nadu u naslov, i nakon pobjede protiv Arsenala trenutno ima velike sanse za ostvarenje tog cilja. Ovdje ocekujem da uzmu pobjedu od par golova razlike jer em domacin koji prima kako tko pukne ispada, em ih standardno trpaju, em ono najbitnije, a to je da je City probudio glad u svojim redovima i da ce gaziti do kraja koliko ide i dizati gol razliku. Obzirom na polufinale kupa sa Southamptonom koje im slijedi za vikend vjerujem da ce ova dva gola potrebna za prolaz mog tipa zabiti vec u prvom poluvremenu, kako bi sacuvali odredene pojedince za prije navedeno polufinale. Sretno tko prati!

Screenshot_20260420_131308_Chrome.jpg

Edited by mesrine
Ubacena "analiza"
Objavljeno (edited)

..auu kako se kolege brzi..ode i golovi city i psg pobjeda🤣taman sam imao ta 2 pika🤣

22.04/nogomet/francuska
PSG - Nantes 

PSG daje bar 2 gola 1.20 bet365

Neka ide onda moja 3 opcija..ak se ne pojavi po meni nesto bolje

Screenshot_20260420_150259_bet365.jpg

Edited by ara008
Objavljeno

21.04.2026.g.| NBA |    01:00h    Toronto-Cleveland            2       1,26     bet365

tiket.png.54401f4a19439747f95b0ea650f2be3d.png

(Koeficijenti 20.04.2026.g. u 14:30 CET)

Koeficijenti su podložni promjenama

Objavljeno

21.4. | KOŠARKA | Panathinaikos vs Monaco 1X (1.20) Mozzart

Iako je Monaco jedan od gostiju koji ne leži Panathinaikosu u posljednjih nekoliko godina, ipak mislim da Panathinaikos ne bi trebalo da izgubi ovu utakmicu pred domaćim navijačima, gdje su ih pobijedili i u regularnom dijelu ove sezone. 

image.png.66a93f790d579a0fd70f135a4eb52370.png

Objavljeno (edited)

Pao ne smije izgubiti, ako izgubi ima još jednu priliku ali onda ako pobjedi tu utakmicu, ide na prvog a to je Oly, a njih na tri dobivene bez prednosti domaćeg terena je teže proći nego dobiti ih na FinalFouru koje će igrati kao domaćini ako dođu tamo.

Utorak 

20:00h

Košarka, Euroliga 

Panathinaikos - AS Monaco (konačni ishod) 1 (1.24) SuperSport 

Screenshot_2026-04-20-15-45-53-117_com.android.chrome-edit.jpg

Edited by josip123
Objavljeno (edited)

utorak 21.04. 20:45 >Basketball>Europe>Euroleague> Barcelona - Crvena Zvezda Meridianbet>  Barcelona +4.5  @ 1.235 22bet

crvena je pokazala ove sezone da kad god im je nesto bilo bitno nije ih bilo nigde. Igra im se zasniva na divljem sutu i kada on stane ne postoji plan B. Protiv reala su dobro otvorili ali ni to nije bilo od pomoci da se ne izgubi 20 razlike i tako propadne na 10. mesto koje im je donelo dve tekme na strani da bi se eventualno kojim cudom dovukli do playoff-a. Jedan od retkih u prekrcanom rosteru koji je nesto donosio, Bolomboy se povredio tako da su sad jos meksi pod kosem.
Juce umesto da su izveli peti tim protiv partizana oni glume ludilo na parketu i stizu nesto da bi na kraju opet izgubili nebitnu utakmicu. Pre toga slave sa publikom pobedu nad yebenim parizom kao da su osvojili EL, a bacene su ogromne pare da se ponovo ne uradi nista. 
Mislim da bi jedino zavrsetak evropske sezone na najgori moguci nacin po njih ovde imao smisla.
Barca i ako dobije ovo sigurno nece daleko tako da i oni mogu vec da budu rastereceni briga i odigraju bar nesto, makar za ponos. A ako dobiju monaco im nije daleko.

22b_07.png

nikada nisam menjao opkladu u  PS jer smatram tu mogucnost kao veoma glupo pravilo. ali evo da budem i ja malo cigan pa privatite ili ne ako bude zatrebalo sve jedno ...

Barcelona +6.5  @ 1.20 bet365

063.png

Edited by s256s9
Objavljeno (edited)

La liga, 21.4.2026. supersport 

Real Madrid- Alaves 

Hendikep -2,5 ....... Tip 1

Ako je Real dao tri gola Bayernu može i Alavesu. Moraju na nekom iskaliti svoje frustracije. 

IMG-20260420-WA0008.jpg

Edited by pena29
slika
Objavljeno

Utorak 18:00 Rudar-Zeljeznicar -2,5 gola @1,50 Premier

Da je bogdu veca kvota na -3,5 bilo bi perfektno ali mislim da i ovo moze proci, teren u Prijedoru je los a ni ekipe nisu Bog zna kakve 😄 Rudar je pod imperativom pobjede kako bi za vikend protiv Radnika imao mogucnost da izadje iz zone ispadanja, sto je donedavno bila maltene nemoguca misija za njih, dok za Zeljine jade znaju svi 😄 U proslom kolu sam pogodio da nece izgubiti protiv Posusja, ali ih je ocajna realizacija i more suteva izvan okvira gola i kostalo pobjede. Prosla utakmica na Grbavici je zavrsila s 3 gola u mrezi Plavih, ali ta noc Rudara mislim da je bila tref i obzirom na vaznost utakmice prije svega za njih, to da kisa u Prijedoru trenutno pada pa vjerovatno ni teren nece biti puno bolji nego sto je generalno i relativno neefikasne ekipe sumnjam da ce ovdje biti neki atraktivan fudbal sutra

IMG_7209.jpeg

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use