Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Pozivam sve natjecatelje 2. Lige Posljednje Šanse da postave svoj tip u 69. kolu iz ponude u periodu od 8.5 do 11.5. Tema će biti otvorena 24h, do SUBOTE do 15:00h. Sretno svima.

@Goksim, @IzudinB, @Dejvid, @pena29, @josip123, @prlito, @Ajnud, @misterija @darko56, @jansavc, @vjekos @ForzaItalia, @mesrine, @ara008, @furyshaa, @tome1993, @Kiks77, @zmaj6, @blacky44 @s256s9.

Oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: 

bet36522betunibetWilliam HillBetfairpinnacle, PSK, SuperSport, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

Toplo preporučujem svim natjecateljima da izdvoje nekoliko minuta i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2025/2026. Ona su nastala kao rezultat sugestija članova SvijetKladjenja foruma tijekom prošle sezone, na čemu se još jednom iskreno zahvaljujem.

Sa ciljem standardizacije i preglednosti poželjno je da su prognoze postavljenje u sljedećem formatu: 

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

OBRAZLOŽENJE

U sezoni 2025./2026. igrat ćemo ukupno 73 kola, a Prva i Druga Liga Posljednje Šanse završit će s 73. kolom 25. svibnja 2026.

Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja

TABLICA

KLIKNI ZA POGLED NA TABLICU

Screenshot 2026-05-08 111303.png

Objavljeno (edited)

08.05.2026.g.| ATP Rome |    16:30h  T.Griekspoor-A.Blockx           2           1,44        bet365

image.png.35c222af93e98b01d9f881df69d45e36.png

(Koeficijenti 08.05.2026.g. u 14:36 CET)

Koeficijenti su podložni promjenama

Edited by darko56
Objavljeno

8.5. 19:00 | Košarka Euroliga | Žalgiris vs Fenerbahce..... Žalgiris ne gubi s više od 10 razlike (1.22) Supersport

IMG-20260508-WA0001.jpg.6f5d3d7db7eb824ed16618870ce0e68e.jpg

Objavljeno
prije 8 minute, Ajnud said:

Stavit cu drugi par jer vidim da @mesrinebas voli krasti ljudima parove

Mjenjam par na gol u prvom, danas u 20:00

Rijeka vs Vukovar 91

psk 1.27

@mesrinenije ni gledao ni znao za Vukovar i Dinamo dok ja nisam počela igrati , a sad neoriginalno krade od mene i Lea iz 1.lige, želim mu da uđe u prvu elitnu ligu da može krasti parove od drugoligaša. 

a83a436b-e0a6-4828-8cd8-77fc91590682.jpeg

Objavljeno
prije 8 minute, Ajnud said:

Mjenjam par na gol u prvom, danas u 20:00

Rijeka vs Vukovar 91

psk 1.27

@mesrinenije ni gledao ni znao za Vukovar i Dinamo dok ja nisam počela igrati , a sad neoriginalno krade od mene i Lea iz 1.lige, želim mu da uđe u prvu elitnu ligu da može krasti parove od drugoligaša. 

a83a436b-e0a6-4828-8cd8-77fc91590682.jpeg

Kako to mislis da kolega mesrine udje u prvu ligu??? Pa, evo ulazi vec pet godina, i nikako da udje. 
Juce je uvedeno pravilo da trojica ulaze u prvu, elitnu, plus pobednik Guts-Leonardo Kupa, pa opet ne moze da udje, sutra cemo uvesti da prvih desetorica ulaze, pa opet nece uci.

Objavljeno
prije 1 minutu, LeonardoDrugi said:

Kako to mislis da kolega mesrine udje u prvu ligu??? Pa, evo ulazi vec pet godina, i nikako da udje. 
Juce je uvedeno pravilo da trojica ulaze u prvu, elitnu, plus pobednik Guts-Leonardo Kupa, pa opet ne moze da udje, sutra cemo uvesti da prvih desetorica ulaze, pa opet nece uci.

Ma uzrujao me uzasno

Objavljeno

petak 08.05. 20:15 >Basketball>Europe>Euroleague> Panathinaikos - Valencia>  Panathinaikos +2.5 @ 1.23 Mozzart

Evo idem na PAO mada cak i ako izgube verujem da prolaze na f4, koji se igra na njihovom parketu, ako dobiju eventualnu 5u u Valenciji. Tako da nije pametan bet ali ko ga y. Ovo je najbolje sto sam nasao posto ne mogu da se merim sa kolegama koji koriste prave kladze za ovo takmicenje. Ali zato sam i zasluzeno dno druge lige po ucinku.

mozz_05.png

Objavljeno (edited)

Subota 15:30 Stuttgart-Bayer Leverkusen 3,5+ kartona @1,42 Lutrija BiH

Direktan obracun za Ligu prvaka gdje eventualni gubitnik skoro sigurno gubi mjesto u najelitnijem evropskom klupskom takmicenju, a obzirom da treci pretendent na cetvrto mjesto u BL Hoffenheim igra s Werderom i Borussiom iz Moenchengladbacha, mislim da bi i po bod ovdje i jedne i druge automatski izbacio iz ove utrke. Dakle, mislim da ce morati biti tvrda i agresivna utakmica iako su i jedni i drugi generalno s dijametralno suprotnim stilom igre ali ogroman je ulog ovdje u igri, sudija Robert Schroeder takodjer relativno lagan na kartonima za njemacke standarde, a i na posljednjih 5 medjusobnih utakmica ova dva tima je bilo kartona pa sam poprilicno siguran da ih mora biti i sutra 😄

IMG_7315.jpeg

Edited by misterija
Objavljeno

8.5. | KOŠARKA | Panathinaikos vs Valencia | Valencia će pobijediti ili izgubiti do 13 razlike (1.23) Mozzart 

Domaći su ispustili preednost 2-0  na domaćem terenu, nakon dvije pobjede u gostima, ja biram nešto slično kao u prethodnom kolu, samo malo manji hendikep. Vjerujem da se Valencia neće predati i nikakvo iznenađenje ne bi bilo da dobiju i ovu utakmicu, pa da ovaj duel učine maksimalno zanimljivim. Dakle, smatram da će Valencia ili pobijediti ili izgubiti do 13 razlike. Razlika od prošlog kola je da je tad hendikep bio da Valeencia može izgubiti do 15 razlike čini mi se. 

image.png.05f880ce87c611328fa613c0b9e443ee.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use