Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Pozivam sve natjecatelje 2. Lige Posljednje Šanse da postave svoj tip u 73. kolu iz ponude u periodu od 22.5 do 25.5. Tema će biti otvorena 24h, do SUBOTE do 15:00h. Sretno svima.

@Goksim, @IzudinB, @Dejvid, @pena29, @josip123, @prlito, @Ajnud, @misterija @darko56, @jansavc, @vjekos @ForzaItalia, @mesrine, @ara008, @furyshaa, @tome1993, @Kiks77, @zmaj6, @blacky44 @s256s9.

Oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: 

bet36522betunibetWilliam HillBetfairpinnacle, PSK, SuperSport, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

Toplo preporučujem svim natjecateljima da izdvoje nekoliko minuta i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2025/2026. Ona su nastala kao rezultat sugestija članova SvijetKladjenja foruma tijekom prošle sezone, na čemu se još jednom iskreno zahvaljujem.

Sa ciljem standardizacije i preglednosti poželjno je da su prognoze postavljenje u sljedećem formatu: 

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

OBRAZLOŽENJE

U sezoni 2025./2026. igrat ćemo ukupno 73 kola, a Prva i Druga Liga Posljednje Šanse završit će s 73. kolom 25. svibnja 2026.

Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja

TABLICA

Što se tiče osvajača Posljednje Šanse 2. lige, već je sve jasno, kolega @prlito je nedostižan. Čestitke na osvajanju 2. lige i osvojenih 300€.

Drugo mjesto je također nedostižno, osvojio ga je kolega @furyshaa koji bježi dva boda. Čestitke na osvojenih 150€.

Što se tiče trećeg mjesta, velika borba se vodi među pet učesnika koji imaju isti broj bodova.

Kolega @Kiks77 trenutno ima najveću ukupnu kvotu, a odmah iza njega su @ForzaItalia, @Goksim, @ara008 i @mesrine. Naravno ukoliko bi svi oni promašili svoje tipove, postoji šansa da tri kolege ispod njih preuzmu treću poziciju. Kolegica @Ajnud bi automatski prešla na treću poziciju u tom slučaju, jer trenutno ima veliku razliku u ukupnom koeficijentu. Naravno ako pogodi svoj tip. U igri su također @jansavc i @zmaj6

Ovo je jedna  od najzanimljivih završnica u povijesti Posljednje šanse. Sretno svima.

NAGRADNI FOND

• 300€ za prvo plasiranog u Drugoj ligi te možda i bitnije od novčane nagrade priznanje na forumu te zagarantirano mjesto u Prvoj ligi Posljednje šanse sljedeće sezone
  • 150€ za drugo plasiranog u Drugoj ligi te možda i bitnije od novčane nagrade priznanje na forumu te zagarantirano mjesto u Prvoj ligi Posljednje šanse sljedeće sezone
  • 100€ za treće plasiranog u Drugoj ligi te možda i bitnije od novčane nagrade priznanje na forumu te zagarantirano mjesto u Prvoj ligi Posljednje šanse sljedeće sezone

KLIKNI ZA POGLED NA TABLICU

Ako uočite grešku na tablici molim vas javite i sve će biti ispravljeno.

Screenshot 2026-05-22 125411.png

Objavljeno

15.06. casova i samo jedan objavljen predlog … cccccc

Ostalima otekla glava, ne znaju sta da rade, kakvu strategiju da smisle, majko moja. Nema ni scriptara, niko se ne otima za Bayern, Dinamo … niko nista. 
A sutra u 14.59 pedeset predloga istovremeno, zivela Poslednja Sansa

Objavljeno
prije 5 minute, LeonardoDrugi said:

15.06. casova i samo jedan objavljen predlog … cccccc

Ostalima otekla glava, ne znaju sta da rade, kakvu strategiju da smisle, majko moja. Nema ni scriptara, niko se ne otima za Bayern, Dinamo … niko nista. 
A sutra u 14.59 pedeset predloga istovremeno, zivela Poslednja Sansa

Jedino ja žensko imam muda ovdje🥳🥳

💙Dinamo Zagreb💪🏻💪🏻

Objavljeno

Za kraj sezone, simboličan tip u čast mom karakteru i izbjegavanju igranja na Chelsea ovdje na forumu

Pobjeda Chelsea u nedjelju, kvota 2, bet365

IMG_1740.jpeg

Objavljeno

E, Leo, a što reći ?Davno se izgubile šanse za bolji plasman. Bar se nisam nervirao zadnjih desetak kola. Ništa ne bi  značilo da imam nekoliko bodova više. Bilo bi mi  krivlje da sam bod-dva od trećeg mjesta. Visoka kvota rekreativno. Ništa ne znači. Ne donosi ništa. Ali,eto, svaka budala ima svoje veselje. 

Objavljeno (edited)

Olympiakos osvaja Euroligu.. Ako netko može staviti screenshoot ako ima di u ponudi bio bi mu zahvalan, na nekom pecanju sam pa nemam baš signala..🙈🙈

Edited by josip123
Objavljeno
prije 31 minute, josip123 said:

Olympiakos osvaja Euroligu.. Ako netko može staviti screenshoot ako ima di u ponudi bio bi mu zahvalan, na nekom pecanju sam pa nemam baš signala..🙈🙈

Stavio sam ti screenshot iz Bet365 jer mi je to bilo najbrze. Kvota je 2,10 a kasnije kada nadjem kladionicu gde je kvota bolja, postavicu drugi screenshot.

U svetoj Poslednjoj Sansi pravi horor, igra se na zivot i smrt, a on na pecanju … ccccc

IMG_0860.thumb.jpeg.7856514578b12f3db19a1960a0046b2e.jpeg

Objavljeno
prije 10 minute, LeonardoDrugi said:

Stavio sam ti screenshot iz Bet365 jer mi je to bilo najbrze. Kvota je 2,10 a kasnije kada nadjem kladionicu gde je kvota bolja, postavicu drugi screenshot.

U svetoj Poslednjoj Sansi pravi horor, igra se na zivot i smrt, a on na pecanju … ccccc

IMG_0860.thumb.jpeg.7856514578b12f3db19a1960a0046b2e.jpeg

I tiket od 600e uloga u igri a ja miran kao da znam da će Oly pobjediti 😀

Hvala na slici valjda će admini priznati i dodijeliti mi i nagradu za najbolji tip sezone ako ovo prođe, ipak se moraju pobijediti dvije utakmice u jednom kolu PŠ da mi prođe tip..😄

Objavljeno
prije 7 minute, Kiks77 said:

Screenshot_2026-05-22-17-30-54-183_com.bet365Wrapper.Bet365_Application-edit.thumb.jpg.2f51529566ed070ef6e8d017c39d0e50.jpg

Majko moja …. znaci, kolega odlucio si da cuvas trece mesto … cccccc

I zbog toga si uzeo slobodan dan sa posla ???

Kakva steta, siguran sam da ce se ipak pojaviti kolega u drugoligaskom blatu, koji ima cojones toliko velika da ce pokusati da te srusi. Mozda Goksim, ko zna?

Bas steta, navijao sam za tebe jer Kup nosi nasa imena.

Objavljeno

23.05.2026.g.| Beach Volley Nuvali |    04:30h  Hodges/Hood-Howat/Ryan          1           1,44      bet365

IMG_20260522_181902.thumb.jpg.d5d93c46bee789a7b8f6fd35df571891.jpg

(Koeficijenti 22.05.2026.g. u 18:22 CET)

Koeficijenti su podložni promjenama

Objavljeno

subota 23.05. 02:30 >Basketball>USA>NBA>San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder> Oklahoma City Thunder +12.5 @ 1.20 bet365

evo i da zatvorimo sazonu sa NBA. prilicno bitan game 3 pri 1-1 . vise navijacki nego na pamet sam hteo da uzmem SAS + i onda vidim da ima samo 7.5 dok je na OKC +12.5 tako da mi je to bolje a i bilo bi mi bas drago da na ovome  padnem za kraj.

071.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use