Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Analize sa portala...

Ruska Premier Liga: Kuban Krasnodar - Ufa

http://www.svijetkladjenja.com/analize/rusija-kuban-krasnodar-ufa/

HNL: Zagreb - Dinamo Zagreb

http://www.svijetkladjenja.com/analize/hnl-gradski-derbi-glavnog-grada/

Uskoro počinje Premier League, ako imate svog favorita još uvijek stignete uplatiti dugoročnu okladu. Naš osvrt na tu temu...

http://www.svijetkladjenja.com/analize/video-premier-league-tko-su-favoriti/

Objavljeno

Danas za moj ukus zatišje pred buru :D 

Od svih utakmica Zagreb - Dinamo mi je donekle zanimljiva drugo na prvi pogled nisam našao ništa zanimljivo a i bolje pričekati uzvrate kvalifikacija koji se igraju sljedeći tjedan jer ima par odličnih utakmica za kartone... Sve napišem čim izađe ponuda ;)

Objavljeno

Nisam stigao Lopeza postaviti, ali evo jedan po meni zanimljiv par sa ITF-a u Portugalu.

Gomez Herrera-Llamas 1 2.50 Bet365

Carlos Gomez-Herrera španjolski je tenisač koji se trenutno nalazi na 787. mjestu. Nekada je bio i u top 350, a sada se pokušava barem malo približiti tom rankingu. Hard mu je najbolja podloga, ove sezone na njemu je odigrao 18 mečeva a najbolji rezultat mu je osvajanje futuresa. Ovdje je u prvom kolu dobio Rodriguez Manzana 6:3 4:6 7:5, a jučer je bio bolji od Cembellin Prietoa 6:4 6:0. Za protivnika će danas imati tenisača bez rankinga, Axel Alvarez Llamasa. Llamasu je najbolji rank karijere bio 1051. mjesto. Nakon 2012. ovo mu je prvi turnir a i tada je odigrao samo 6 mečeva. Ovdje je prošao kvalifikacije, zatim dobija Addisona 6:3 6:2 i jučer Shorta 6:1 6:1. Iskreno ne znam tko je Llamas niti sam ga ikada upratio. Iako mu se mora priznati jučerašnja pobjeda i mini iznenađenje protiv Llamasa, ali opet on po meni ne može biti ovoliki favorit. Gomez je iskusniji, ima više mečeva , ovo mu je najbolja podloga i mislim da se isplati probati na njega po ovoj kvoti. 

Objavljeno

Nisam stigao napisat ali Japan -Crna Gora( h+6.5) 2 1.85,ko je uplatio ili moze uzivo bilo bi idealno,jer Crna  Gora mora pobijedit 8 razlike kako bi bila druga i izbjegla Hrvatsku u cetvrtfinalu,sto mislim da i zele jer ako ce bit drugi idu na Grcku....

Objavljeno

Poprad-Trenčin DNB 2=1.71 8/10
Poprad pred novu hokejašku sezonu ima financijskih problema,otislo je dosta ključnih igrača i ostali su samo mladi igrači .Košice su za klasu i više jači od Poprada,prema izjavama trenera Kosica,svaki prijateljski susret shvacaju kao izazov,moraju se maximalno dobro pripremiti za ligu šapmiona u hokeju koja starta 15.8 i za predstojecu hokejašku  sezonu...Prema kvaliteti igračkog kadra,Kosice nebi smijele imati problem da u ovom susretu pobjede..

Objavljeno

Znači Sukno igrao under na sebe :D

Kaj se lota tiče...općenito...ne samo u srbiji...logički...postoje par milijuna kombinacija...po par tisuća ljudi odigra iste kombinacije...a uvijek ama baš uvijek pogotovo dok je dobitak veliki...dobitna je samo jedna kombinacija...i tako svugdje u svijetu...i tako već godinama...dakle slučajnost?? :D ili logika :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use