Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 23.10.2015.


crnamamba

Recommended Posts

Od mene za danas jedan tiket za dupliranje:

Johnson-Anderson

Duel dva tenisera kojima je servis glavno oruzje. Pored servisa imaju jak forhend dok im je kretnja malo slabija. Anderson je trenutno bolji na listi i trebao bi to pokazati u ovom mecu. Ovaj turnir igra dobro i ocekujem da ga vidim najmanje u finalu.

Strasbour-Fenerbahce 2

Ovde bez mnogo razmisljanja igram dvojku. Fener ima mnogo jace igrace. Dobili su prvi mec i nadam se da nastavljaju niz.

Sasari-cska 2

Ovde nema sta da se prica 2 ko kuca.

Ukupna kvota:2

Ja sam isao na najjaci ulog. Srecno ako prati neko.

Link to comment
Share on other sites

Malo smo pasivni ovih dana, vreme je da se malo aktiviramo ,sledi buran vikend i puna ponuda :)

 

Berdych-Dimitrov over 23 games @1.88 (marathonbet)

 

Ovo je ujedno bilo i finale na istom turniru prosle godine. Berdych je slavio u 3 seta te odneo titulu prvaka. To znaci da oba tenisera brane dosta poena te ce sigurno ozbiljno shvatiti ovaj turnir i borice se do kraja. Posebno Dimitrov, koji je vec skoro cele godine glavna meta kriticara posto igra  ispod svih ocekivanja. Onaj raskid sa Sharapovom bio trebao biti gotov i vreme je da Grigor posveti potpunu paznju pobedama.Protiv Almarga je delovao ubedljivo, mislim da danas nece posustati kao u par meceva ovog meseca. Oba tenisera su solidni serveri, ne bi tu trebalo biti puno prilika za brejk.Ocekujem jedan TB najmanje, a veoma su verovatna i 3 seta

Strycova - Van Uytvack over 22@1.90 (marathonbet)

 

Ovde je meni jos jedan over. Kao i kod prvog para Strycova i Van U. su isto odigrali zadnji svoj mec ovde u Luxemburgu pre godinu dana. Strycova je dobila u 2 seta rezuiltatom 7:5 6:4. Strycova deluje dosta ubedljivo, jos nije izgubila set na ovom turniru. Mislim da je ovakav kontinuitet ono sto je njoj nedostajalo ove sezone. Godinu 2014 je odradila dosta dobro, dok 2015 nije bila ni nalik onoj prosloj. Mislim da sada deluje dosta  sigurnije u sebe i da verovatno ocekuje makar prolazak u 1/2 finale WTA Luxemburga. Medjutim,da li ce Strycova ponovo imati lak posao danas, videcemo. Ja mislim da nece posto na drugoj strani ima nezgodnog protivnika. Van U. zna iznenaditi kao underdog,Ana Ivanovic je to najbolje osetila juce gde je izgubila od nje u 3 seta. Strycova bi danas mogla ladno izgubiti set a samim tim ja  ocekujem da ovo ide u over.Mislim da je  takodje realan tip vise od 2.5 seta, ali kao sigurniju opciju izdvajam vise gemova

Sretno!
 

Link to comment
Share on other sites

Bourusis over 9.5 @ 1.7 Wwin

 

Bourusis je već godinama jedna od najboljih centara šta igra u euroligi. Ove sezone nastupa za Laboral. Danas igraju protiv njegove bivće ekipe Olympiakosa i očekuje se jako neizvjesna utakmica. U 1. kolu u Milanu je zabio 13 poena uz šut iz ige 4/9 i slobodna bacanja 4/4. Zna pogodit i tricu i mislim da bi trebao prebacit preko ovih 9.5

 

Strasbourg - Fener.Ulker 2 @ 1.22 Wwin

 

Fener jedna od favorita za osvajanja eurolige. opet su složili sjajnu ekipu dok su francuzi u 1. kolu igubili od Crvene Zvezed preko 20 razlike. Bilo bi pravo čudo da ovdje ne pobjedi Fener

Link to comment
Share on other sites

Strasbourg - Fenerbahce (+7.5) 2 @ 1.85

Strasbourg će večeras u istoimenom gradu ugostiti ponajbolju ekipu Eurolige, turski Fenerbahce. Ekipa su koja slovi za najslabiju u grupi budući da su na otvaranju natjecanja glatko poraženi od Zvezde i vrlo vjerojatno neće vidjeti drugi krug. Ljetos su dosta dobro poslovali i doveli Beauboisa (Le Mans) , Golubovića (Unicaja) , Collinsa (Turow) , Weemsa (Nanterre) koji su na startu dosta transparentno pokazali svoj talenat. U ligi su na omjeru 3-1 i dijele prvo mjesto sa čak šest ekipa s tim da su uz Chalon i Monaco u najboljoj formi. Pobijedili su Chalon , Antibes i Pau-Orthez nakon poraza od Lyona u prvom kolu. Danas se nemaju čemu pretjerano nadati protiv Turaka kojih se , i pored neuigranosti , pribojava čitava košarkaška smotra u Europi. U prvom kolu su imali dosta problema s neugodnim Bayernom koji je 3/4 meča bio bolja momčad , ali na kraju nije izdržao. Domaćinu nije išlo gotovo ništa , pogotovo u prvom dijelu. Vesely i Datome su krenuli s lošim procentima šuta , Dixon je bacao lopte u bunar i pravio izniman broj tehničkih pogrešaka uz kriminalnu obranu na Renfroeu i Fener bi gubio i više da se nije ukazao Sloukas i malo razdrmao momčad. Stvari su se okrenule u zadnjoj četvrtini i to u režiji Dixona koji je s dvije vezane trice uništio nade gostiju iz Munchena. Datome je popravio šut i na kraju završio s 15 poena na svom kontu , Vesely je dodao 11 , Sloukas nakon sjajne serije stao na 13. Danas će nadam se imati nešto lakši posao budući da je teško ponoviti tako lošu izvedbu dva puta u kratko vrijeme , a i u međuvremenu su dobili mnogo kvalitetniju Darussafaku što je bila velika injekcija samopouzdanja pred ovaj susret.

Printezis G. 12.5 više @ 1.85 


Najzanimljiviji dvoboj današnjeg izdanja Eurolige trebao bi biti između Laboral Kutxe i viceprvaka Olympiakosa. Španci su na čelu s Perasovićem sklopili jednu vrlo dobru momčad ove sezone , baš po mjeri bivšeg trenera hrvatske reprezentacije. Stigli su Blažič (CZV) , Bourousis (Real Madrid) , Planinić (Budućnost) , Corbacho (Obradoiro) , Kangur (Varese) koji će uz Shengeliu , Bertansa i ostale činiti vrlo snažan kolektiv. Danas su uskraćeni za usluge Shengelie i Bertansa dok je Planinić još pod znakom pitanja , što odnos snaga važe na stranu grčke momčadi. Međutim , ni oni ne mogu pretjerano zadovoljni trenutno ostvarenim , ekipa se prilagođava uslijed brojnih izmjena u rosteru. Otišli su Petway , Dunston , Darden , Sloukas i Lafayette , a došli Hackett , Milutinov , D.J. Strawberry , Young , Athineou , Tsairelis i Toliopoulos. No kostur ekipe i stil igre je ostao nepromijenjen , Spanoulis i Printezis vode glavnu riječ , priključak drže i sjajni Patrick Young te Matt Lojeski dok se ostali priključuju po potrebi. Sezonu su započeli porazima od Panathinaikosa uz pobjedu u Euroligi protiv Cedevite i manju ligašku pobjedu , no još se čeka na iskorak giganta s Pireja. Večeras očekujem iznimno neizvjesnu utakmicu , te shodno tomu dobar poenterski učinak Printezisa čije su brojke ove sezone standardno na visokom nivou. Dao je 12 koševa Kolossosu za dvadesetak minuta na parketu te 13 Panati u dvoboju gdje su crveno-bijeli unatoč svim naporima poraženi. U Euroligi se istakao sa 20 poena protiv Cedevite koja ih je mučila do kraja treće dionice , a nešto slično očekujem i večeras protiv dosta dobrih Španaca. Oni osim izostanaka u reketu imaju problema i s branjenjem ove pozicije pa im je recimo za vikend Caloiaro utrpao 17 poena uzevši samo osam šuteva uz šest bacanja , a i Armaniev McLean je prošli tjedan brojao do 13. Printezis je mnogo kvalitetniji od obojice , u dobroj je formi i morat će odigrati iznadprosječno ukoliko njegova ekipa želi ostati neporažena.

Fridzon V. 9.5 više @ 1.85 
 

Treći par s ovog natjecanja dolazi iz Italije gdje će Dinamo Sassari ugostiti moskovski CSKA. Domaćin na startu ne pokazuje očekivano košarkaško umijeće , u ligi su nakon Pirove pobjede nad Cremonom i najlošijom momčadi Cantuom nadigrani od Brindisia s visokih +14 u meču gdje su najbliže pobjedi bili kod početnih 0:0. Skok igra nije funkcionisala , obrana također , a Haynes i Logan su ponovno bili usamljeni u vrhu napada. Brindisi je s druge strane igrao vrlo kompaktno , lako su branili protivničke niske bekove i ostavljali ih bez rješenja što je rezultiralo s dosta promašaja sa vanjskih pozicija. Bio je to njihov drugi vezani poraz zaredom , izgubili su od Darussafake u Turskoj nakon produžetaka unatoč vodstvu od +5 u kasnoj fazi utakmice. Ekipu su predvodili novopečeni igrači , naš Rok Stipčević sa 14 koševa , Haynes i Alexander su dodali 12 odnosno 11 dok je starosjedioc Logan zakazao s mizernih 1/7 iza linije 6.75. Danas se , ukoliko ponove ovakvu igru , neće dobro provesti jer im u goste dolazi CSKA koji i ove godine slovi za jednu od najboljih ekipa Starog Kontinenta. Pored Teodosića , De Cola , Fridzona , Khryape , Vorontsevitcha , Jacksona , Hinesa itd. jači su za Freelanda (Portland) , Kulagina (Zenit) , Kurbanova (Lokomotiv) što je donijelo dodatnu širinu na klupi i opcije u napadačkom dijelu. Među efikasnijim su momčadima VTB lige s tim da imaju utakmicu manje od Khimkija , Zenita , Nizhnya koji također briljiraju u tom dijelu , postigavši 93 poena Viti , 85 Volgogradu i okruglo 100 Khimkyu u derbiju prije nekoliko dana. Derbi je lako mogao otići i na drugu stranu budući da su gosti stisli Moskovljane i tjerali ih na velik broj izgubljenih lopti , ali su ih loše odluke u obrambenom dijelu koštale slavlja. Ne treba ni spominjati da su Teodosić (11.5 ppg) i De Colo (20.7 ppg) dvije najsvjetlije tačke u timu , ali me pozitivno iznenadio i prekaljeni Vitaly Fridzon koji i pored njih dvojice i mnoštvo bogatog napadačkog arsenala uspjeva isplivati među najboljima. Na prosjeku je od 13.7 ppg u ligi postigavši 19 Viti , 9 Volgogradu i 13 Khimkyu , sve uz vrlo dobre procente šuta. Izrazito dobar trojkaš , najbolji po procentima na Eurobasketu , dosta je konstantan i uzme svoju porciju šuteva bez obzira na ostale , a budući da protiv ovakvih ekipa bilježi najbolje brojke , jednostavno ga moram probati. 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use