Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 29.10.2015.


Josipjez

Recommended Posts

ANALIZA, ATP VALENCIA: STEVE JOHNSON - FELICIANO LOPEZ

 

FC Academia Pandev U19 - Mladost Carev Dvor U19 1 @ 1,44 bet365

 

Ulozi su već sada limitirani na ovaj meč, koeficijenti su već dosta pali, a utakmica se igra danas u 13 sati. Velik dio igrača iz U19 momčadi Academie čini i njihovu A momčad koja igra u 3. ligi Istok. Ove sezone zaista igraju odlično i cilj im je izboriti plasman u drugu ligu. Za ovu Kup utakmicu gotovo svi igrači iz A momčadi poslani su u U19 momčad.

 

Mladost U19 do prošle sezone nije ni imala U19 momčad jer je prije tri sezone novi vlasnik došao u klub. Investirao je novac i momčad je iz 3. lige stigla do 1. Sada moraju imati U19 momčad, nekako su je uspjeli skrpati, no ona je užasno slaba.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

combo :   2.35


 


19.00  Linkopings - Djurgarden    1X    1.23


 


Pobediti Linkopingsa na njegovom ledu je vrlo tesko...cak bi se usudio reci i nemoguce,ali ajde...ovo je ipak hokej i sve je moguce.


Veceras se srecu dva rivala koja se vrlo dobro znaju.


Dva rivala gde se jasno vidi razlika u kvalitetu izmedju njih i dva rivala gde je jedan u zaista velikoj psiholoskoj prednosti...


Linkopings igra jako dobro.Na svom ledu pogotovo,te su sanse za Djurgarden da pobedi svedene na minimum...naravno,uvek postoji opasnost za neki X,ali mislim da se to ovog puta nece desiti...a evo i zasto...


Ove sezone.Linkopings je demonstrirao jedan ofanzivan hokej(druga su ekipa,posle Frolunde u sampionatu po broju datih golova),igraju zaista dobro i tesko ih je dobiti.


Psiholosku prednost imaju u odnosu na svog rivala zbog zadnjih medjusobnih duela...ako cemo precizno,od 2011 Djurgarden nije odneo sve bodove odavde...


4 pobede u zadnja 4 meca uz gol razliku 16-2 ima Linkopings...ali najbitnije je trenutna forma obe ekipe i igre sada...


Do sada,u ovih 14 kola,Djurgaden ima neke pobede i to je ok,ali mene nije ubedio u konstantnost...


Ekipa treba jos puno da radi na sebi i ovo gostovanje veceras im je jedno od natezih u ligi za njih...


Bodove ce morati da potraze na drugom mestu,ne veceras...


Po izjavama iz staba Linkopingsa.idu sa istim timom kao i u mecu sa Luleom(3-2).


Cetvorica kod Linkopingsa su i dalje van ekipe(to ne utice previse na njih),dok kod gostiju nece biti zvezde u timu,napadaca,Patricka Thorensena,sto je big minus za goste...


Jos samo dva meca su ostala do velike pauze od 10-tak dana(zbog reprezentacije i tih meceva) pa se mora u ta dva meca iskoristiti sve da se dodje do pobeda i time ucvrsti mesto na tabeli.


tip 1X.


 


18.00  Usti nad Labem - Sumprek     over 4.5    1.32


 


Ceska druga liga i jedan mec koji iskace iz "normalnog"...


Ovde je statistika pozvana u pomoc...


Evo ovako to izgleda ,pa vi odlucite hocete li igrati ovo ili ne?


Od pocetka prvenstva,u 18 meceva odigranih do sada,


Usti nad Labem ima cak 16 probijanja ove granice!


Sumprek,samo malo zaostaje iza njega i ima u 18 meceva do sada cak 14 probijanja ove granice!


Medjusobni dueli su neverovatni...od,na primer,20 zadnjih duela,cak 18 je probilo ovu granicu!


tip over 4.5.


 


 


18.15  HB Koge - Brondby    2     1.45


 


Kup mec Danske i jeste mala kvota i jeste da je to ipak kup,a znamo sta sve moze da dodje na takvim mecevima,ali ipak igram u ovom mom combu...


HB koge je drugoligas i realno ne ide mu tamo uopste dobro...


U donjem delu tabele tavore,a poslednje igre u prvenstvu zovu na opreznost...tri poslednja meca,sca tri poraza i vec se upalila crvena lampica...ispadanje iz ove lige bi zncilo katastrofu za ovaj klub...


Ok,stize im Brondby,veliki mec za njih...motiv do neba plus vecernji termin od 20.45...kao da igraju ligu sampiona Smile.png.


Taj termin, medjutim, mislim da vise odgovara Brondbiju,nego li da igraju u 13.30 svakako...bice ozbiljniji vise....


Da,Bronby shvata ovaj kup vrlo ozbiljno i po najavama u klubu,bice nekih rotacija,naravno,ali ne prevelikih...Brondby je konacno u formi i licno,drago mi je zbog toga,posto gajim simpatije prema ovom klubu jos od davno...Igraju zaista dobro sada,pobedili su u poslednjem mecu i lidera lige Mitjuland sa 2-1,a pre toga zaista neke sjajne pobede i kod kuce i na strani...u zadnjih 10 meceva cak 6 pobeda uz samo jedan poraz...impresivno!


guraju ka vrhu i najavili su borbu za vrh tabele...takodje i kup po izjavama u klubu,zele da osvoje...


HB Koge ide u suprotnom smeru...zadnja tri poraza su samo realnost za domet ove ekipe...nemaju stabilnost i pored te zelje i motiva da se pokazu u najboljem svetlu,ne verujem da ce parirati Bronbiju veceras...


I tih nekoliko izmena kod Bronbija, u odnosu na prvih 11, ce da izgaraju na terenu da bi zauzeli mesto medju najboljima...jer ekipa igra sjajno i tesko je doci do sanse...evo,ovo je sansa...


tip 2.

Link to comment
Share on other sites

Federer-kohlschrieber under 20 Marathon 2.08

Granica na hendi -4.5 po kvoti 1.65 znači očekuje se nešto tipa 6:3,6:4 što je 19 gemova po meni je ovo value jer federer opet gazi jučer je kukushkina razbio sve skupa mu je dopustio 3 gema tako da očekujem da bar koliu uzme po break z svakom setu i da servira prvi što vjv oće jer bira servu uglavnom a koli prijem kolko znam svaki njihovmec je fedd prvi servirao tkdr sam hendi ispratio takoder zadnji meč je bio 3:0 (6:3,6:4,6:4)

Link to comment
Share on other sites

Vraćamo se u formu, tj. nastavljamo solidan niz. Jučer kartoni 2/2 ;) 

 

 

Danas sam malo proučavao utakmicu Sampdoria - Empoli...

 

Sudi Cervellera koji je prošle sezone imao prosjek od 5,4 kartona po utakmici. Koeficijent na Sampdoriju drastično raste (sa 1,85 na 2,25...)

 

Ne znam što bi pametno rekao za ovu utakmicu, većinom su granice 5,5 kartona, dok bet365 daje 5,0. 

 

V4gdvzZ.png

 

Ako se ovdje igra over kartona , preporučujem za minimalan ulog jer mi nije niti približno izgledno kao neke oklade koje sam sugerirao zadnje vrijeme..

 

 

Realno danas je ponuda slaba i ja ću malo, ako i išta odigrati. Kvalitetno ću iskoristiti vrijeme i detaljno proučiti neke utakmice i ponudu za vikend, tako da očekujte dobre prijedloge od mene sljedeće dane ;)

Link to comment
Share on other sites

Karlović-Lajović 1 1,35

Baku-Impel Wroclaw 2 1,30

Cucuta Deportivo - La Equidad 2 2,15

 

Doktor Ivo velikim je preokretom jučer izbacio drugog nositelja Wawrinku na domaćem terenu, sad si je otvorio ždrijeb i sigurno je veliki favorit protiv Lajovića što zbog klase što zbog međusobnih susreta do sada. Kratko i jasno bez puno fantaziranja :)

 

Drugi  par je ženska odbojka, radi se o meču lige prvaka. Po informacijama koje imam domaća ekipa Baku-a je pred početak sezone znatno skresala proračun te se većinom sastoje od mladih igračica. Dok su gošće iz Poljske pojačale svoje redove i cilj im je prolazak grupe.

 

I za kraj evo para iz omiljene mi Južne Amerike,točnije iz Kolumbije. Cucuta Deportivo se prije nekih 3-4 tjedna našla u situaciji gdje su igrači protestirali i bojkotirali nastupati radi neisplaćenih plaća unutar zadnjih 3 mjeseca, klub se odlučio na neke drastične mjere i tako uklonio neke od glavnih organizatora iz svlačionice. Situacija se nije previše promijenila osim činjenice da će iduće sezone sigurno igrati unutar 2. lige što je velika degradacija za njih i nakon tog poraza u prošlom kolu je već izvjesno kakva procedura slijedi. Trenutačno drže to posljednje 16. mjesto sa formom 3-2-11 i gol razliku 13:30 koja je stvarno jako slaba ali opet sa druge strane ne treba zanemariti činjenicu da su kao domaćin puno bolji i da uz prednost nadmorske visine(300m) imaju određenu prednost i nadam se da ovoga puta neće imati veliki utjecaj na gostujuću ekipu koju u ovom trenutku smatramo favoritima. Međusobni ogledi ove dvije momčadi idu na stranu Equidada, pa čak i oni gdje su bili gostujuća momčad tako da se možemo nadati još jednom pozitivnom rezultatu. Na klupskoj stranici domaćina našao sam informaciju o početnom sastavu i članak koji govori kako više nemaju neki motiv, pošto su ispali iz lige i sada žele dati priliku mladim igračima koji će i danas biti prisutni u početnom sastavu. La Equidad nam dolazi iz glavnog grada Bogote koji je smješten na oko 2600m nadmorske visine i ovdje su došli tražiti jako važnu pobjedu i prekid slabe serije od četiri utakmice bez pobjede. Ono što je pozitivno ovdje bez obzira na nadmorsku visinu je to što su oni 17.10. dakle skoro prije dva tjedna igrali ligašku utakmicu protiv Atletivo Huila (400m) i odlučili ostati i trenirati na toj visini kako bi bili što spremniji za ovu utakmicu ,a valjda svi znate da treba oko 7-10 dana da se u potpunosti tijelo navikne na takve promjene što znači da bi ta nadmorska visina mogla biti otklonjena kao problem. Inače oni drže dosta dobro 11. mjesto sa formom od 7-3-6 i gol razlikom 20:22 dok u gostima isto tako imaju jako dobre rezultate, te vjerujem kako će danas ipak doći do pobjede jer im treba za play-off, a utakmica je sve manje. Oni moraju dostići TOP 8 ako žele igrati dodatne kvalifikacije i trenutačno imaju utakmicu manje i zaostatak od 2 boda što je stvarno dostižna granica i jednostavno moraju držati korak inače bi im mogli pobjeći. Ovo se jednotavno mora ispratiti sa svim ovim info po ovom tečaju :)

Link to comment
Share on other sites

Cilic-Gabashvili 2-0 1.5

Neću pretjerano pametovat marin igra stvarno odlično u zadnje vrijeme i gazi gabash po meni jedan od mrzih igraca jer zna pusit meceve od losijih igraca...dosta cesto mislim da cila neće imat nekih problema i da će ga rutinski izbacit prošle godine JE bilo 6:2,6:3 takoder bi3 hendi -4.5 vrijedilo odigrat po kvoti 1.8

Link to comment
Share on other sites

Ante Tomić under 11,5 bet365 ,kvota 1,83

Znači Barca protiv Panathinaikosa veceras, dosta zanimljiv dvoboj. Tomić u prva dva kola odigrao oko 20 min i zabio po 5 poena. Dakle dosta slab učinak, veceras očekujem još slabiji i možda manju minutažu, jer se u sastav vraća Doelmann. Pao pod košem je dosta jak,imaju Raduljicu, Gista i Kuzmica i teško se može s njima borit Tomić jer je fizički dosta slab, i za očekivat je da će ostali centri Barcelone dobit veću minutažu jer su kud i kamo jači od Tomića

Link to comment
Share on other sites

Cilic-Gabashvili 2-0 1.5

Neću pretjerano pametovat marin igra stvarno odlično u zadnje vrijeme i gazi gabash po meni jedan od mrzih igraca jer zna pusit meceve od losijih igraca...dosta cesto mislim da cila neće imat nekih problema i da će ga rutinski izbacit prošle godine JE bilo 6:2,6:3 takoder bi hendi -4.5 vrijedilo odigrat po kvoti 1.83

Nikako se ne slažem s tobom, Čilić igra užasan tenis i sigurno je najlošiji u top 20 igrača, što igrom što svojom glupom glavom. Nedavno je od anonimca u Kini uzgubio set, jučer sa Chiudinelliem drugi set u tie break koji je kocka baš kao i penali. Čilić 2-0 nije zicer ni da igra protiv mene koji igram jednom tjedno tenis. Ne kažem da neće proći, ali za tako malu kvotu možeš nać puno bolje parove. Pozdrav

Link to comment
Share on other sites

M.Bilan over 11,5 1.85 PSK, Rivalo

 

Cedevita danas traži izlaz iz crnog niza ali po svemu sudeći slijedi im novi poraz jer gostuju u Istanbulu kod Efesa. U Cedeviti se dosta toga izdogađalo posljednjih dana. Nakon dva nenadana poraza, oba u svojoj dvorani, prvo protiv Limogesa u Euroligi 80:84 a zatim u ABA ligi protiv Zadra 81:88, Zubčić je udaljen iz ekipe. Mislim da je dosta na tu odluku utjecao i onaj posve nejasni šut 12 sec do kraja protiv Limogesa što ni početnici ne bi odradili. Cedevita bi danas trebala biti bez Žorića koji je i dalje ozljeđen a Katić još nije spreman. Kako je Cedevita danas bez dva važna igrača u reketu, kao logičan tip nameće se over Bilana. Čitav dan kvota i granica padaju i ne znam točan razlog, nisam našao nikakvu ozljedu, mislio sam ga uzeti i po 13,5 a ovo hoću svakako. Miro je jedan od boljih igrača Cedevite ove sezone, u ABA ligi davao je: Igokei 7, Sutjeski 20, Ciboni 17, Krki 14, Zvezdi 14 i Zadru 8 ; u Euroligi Olympiakosu 10 i Limogesu 19. Protiv Limogesa (dok je još Zubčić bio) igrao je sam čitavo prvo poluvrijeme i već tada je bio u overu. U drugom poluvremenu dobio je pomoć u vidu Pullena i Whitea ali i dalje se najviše išlo na njega. Efes pod košem ima Dunstona i Tyusa, Dunston je dobar obrambeni igrač osvojio je i nagradu prošle sezone. Ipak, Efes pušta pod košem za sada, u prvoj utakmici protiv Limogoesa, Daniels im je zabio 8, Traore i Boungou-Colo po 12 ; u drugoj utakmici Barać je uvaljao 18. Mislim da se isplati odigrati Bilana po ovoj granici, Cedeviti vanjski šut pati zadnjih utakmica, dosta se ide u reket na Bilana, dobro su izgledali on i Pullen u picku i mislim da bi se i danas to moglo forsirati. Očekujem ga na 30+ minuta uz dosta lopti i iznuđenih falova. 

Link to comment
Share on other sites

Cilic-Gabashvili 2-0 1.5

Neću pretjerano pametovat marin igra stvarno odlično u zadnje vrijeme i gazi gabash po meni jedan od mrzih igraca jer zna pusit meceve od losijih igraca...dosta cesto mislim da cila neće imat nekih problema i da će ga rutinski izbacit prošle godine JE bilo 6:2,6:3 takoder bi hendi -4.5 vrijedilo odigrat po kvoti 1.83

Moracu se ne sloziti sa tobom Ivane, ja Cilica ne bih ni za zivu glavu po ovoj kvoti. Cilic igra bolje protiv top10 igraca nego protiv slabijih. Da ne napominjem da je Gabiashvili nezgodan protivnik u svako doba. Ako je jedan Chiundeli stigao do TB ne znam kako ce onda proci sa gabashviliem. Ja ovde imam kontrahendi +4.5. Ako si igrao tacan rez na Marina nadam se da cemo obojica proci :)

Link to comment
Share on other sites

NE Patriots - Mia Dolphins over 50,5   1,95

Lamar Miller   over 69,5 yards              1,90

 

O Patriotsima ne treba trošiti puno riječi. Najbolja ekipa trenutno koja zabija preko 35 poena po tekmi i doma su inaće skoro nepobjedivi.

Dolphinsi su imali puno očekivanja od ove sezone al katastrofa su u nju krenuli i nakon skora 1-3 dali otkaz treneru. Nakon toga su imali bye vikend i od tad im je krenulo.

Slijedeće dvije tekme dobili su s 41 poen po tekmi i preko 10 poena prednosti. I to nije bilo slučajno jer su oni dobra ekipa. Imaju solidan napad i dobrim QB i RB te dobrimm WR.

Mislim da bi glatko trebalo proći ovaj over a tu sam još dodao Millera koji isto nakon smjene trenera blista i u obje tekme ima preko 100 yardi trčanjem. I jednim i drugima je napad bolji dio ekipe i trebao bi večeras bit spektakl s dosta poena i zanimljivom tekmom.

Ni blizu nije bilo :(

Link to comment
Share on other sites

Vraćamo se u formu, tj. nastavljamo solidan niz. Jučer kartoni 2/2 ;)

 

 

Danas sam malo proučavao utakmicu Sampdoria - Empoli...

 

Sudi Cervellera koji je prošle sezone imao prosjek od 5,4 kartona po utakmici. Koeficijent na Sampdoriju drastično raste (sa 1,85 na 2,25...)

 

Ne znam što bi pametno rekao za ovu utakmicu, većinom su granice 5,5 kartona, dok bet365 daje 5,0. 

 

V4gdvzZ.png

 

Ako se ovdje igra over kartona , preporučujem za minimalan ulog jer mi nije niti približno izgledno kao neke oklade koje sam sugerirao zadnje vrijeme..

 

 

Realno danas je ponuda slaba i ja ću malo, ako i išta odigrati. Kvalitetno ću iskoristiti vrijeme i detaljno proučiti neke utakmice i ponudu za vikend, tako da očekujte dobre prijedloge od mene sljedeće dane ;)

Ima u supersportu 4.5 za 1,65

Link to comment
Share on other sites

Nikako se ne slažem s tobom, Čilić igra užasan tenis i sigurno je najlošiji u top 20 igrača, što igrom što svojom glupom glavom. Nedavno je od anonimca u Kini uzgubio set, jučer sa Chiudinelliem drugi set u tie break koji je kocka baš kao i penali. Čilić 2-0 nije zicer ni da igra protiv mene koji igram jednom tjedno tenis. Ne kažem da neće proći, ali za tako malu kvotu možeš nać puno bolje parove. Pozdrav

Pogledaj rezultat sve ti je jasno ,samo ti traži zicere meni je i ovo dovoljno ;)

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Austrija - Francuska 2/2 (2.50) ili 2 (1.57) bet365 Francuska započinje svoj Euro 2024 utakmicom protiv Austrije danas u 21 sat u Düsseldorfu. Mogu li Austrijanci naštetiti jednom od glavnih favorita za titulu u Njemačkoj? Njihova nedavna forma sugerira da bi mogli, ali tko je dovoljno hrabar da se kladi protiv Les Bleusa? Francuska je bila na svom uobičajenom vrhuncu tijekom kvalifikacija. Pobijedili su sedam i remizirali jednu od osam utakmica u skupini s Nizozemskom, Grčkom, Irskom i Gibraltarom. Sedam od posljednjih devet utakmica Francuske u svim natjecanjima završilo je s tri ili više golova. Obje su momčadi postigle gol u tri od posljednje četiri međusobne utakmice između Austrije i Francuske. Les Bleus su pobijedili u osam od posljednjih dvanaest susreta protiv Austrijanaca. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ralf Rangnick radi nevjerojatan posao s ovom austrijskom momčadi. Na spektakularan ih je način odveo na Euro 2024. Austrija je završila izazovnu kvalifikacijsku skupinu F samo jedan bod iza pobjednika skupine, Belgije. Pobijedili su u šest utakmica, remizirali jednu i izgubili jednu od osam susreta, unatoč tome što su se dva puta susreli s Belgijom i Švedskom. Ralf Rangnick suočio se s velikim problemima zbog ozljeda igrača prije Eura. Bit će bez kapetana momčadi Davida Alabe. Također, veznjak Xaver Schlager i vratar Alexander Schlager neće sudjelovati na turniru. Saša Kalajdžić dijeli istu sudbinu. Što se tiče pozitivne strane, Marcel Sabitzer je spreman za nastup nakon igranja finala Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Austrija (4-5-1): Lindner – Lienhart, Daniliuc, Trauner, Mwene – Seiwald, Laimer, Baumgartner, Kainz, Sabitzer – Gregoritsch Didier Deschamps je upravo primio pozitivne vijesti o Kylianu Mbappeu. Mbappe će biti spreman za nastup unatoč navodnoj ozljedi nakon pobjede od 3-0 nad Luksemburgom u prijateljskoj utakmici. Njegov novi suigrač iz Real Madrida, Aurelien Tchouameni, nije igrao u remiju protiv Kanade i vjerojatno će propustiti otvaranje Eura. Francuska (4-5-1): Maignan – Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez – Kante, Camavinga, Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud Francuska želi ispraviti šokantno ispadanje u osmini finala na prethodnom Europskom prvenstvu. I dalje imaju ekipu punu zvijezda na svim pozicijama. Plavce predvodi Kylian Mbappe, koji je redovito postizao golove za reprezentaciju na prethodna tri velika turnira. Francuska ulazi u ovu utakmicu s dvije pobjede i remijem u posljednja tri prijateljska susreta. Postigli su tri gola u svakoj od uzastopnih pobjeda nad Čileom i Luksemburgom prije iznenađujućeg remija bez golova protiv Kanade prošlog vikenda. Austrija je u sjajnoj formi s šest pobjeda i remijem u posljednjih sedam utakmica. Ostvarili su velike pobjede protiv Njemačke, Slovačke, Turske i Srbije. Ipak, te pobjede neće puno značiti kada se suoče s jednom od najboljih momčadi na svijetu. Predlažem klađenje na pobjedu Francuske s vodstvom na poluvremenu i pobjedom na kraju po kvoti 2.50. Za one koji se klade samo na pobjedu Francuske po kvoti 1.57, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Francuska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
    • Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40     betfair 29-godišnji branic Galatasaraya ima prosjek od o 1 faula po utakmici Turci u pripremema napravili 10 odnosno 12 faula Gruzijci su primili 12 faula u prosloj pripremnoj Branic u posljednjim pripremama za Tursku ostao bez faula protiv italije i 2 faula je imao protiv Poljske Tecaj da napravi barem 1 faul je previsok po meni Bardakci je prema svim najavama neupitan u prvih 11 Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83     bet365 Kashia centralni branic i kapetan repke koji cesto iznosi loptu prema naprijed vec je znao premasiti ovu marginu, npr protiv Norveske koju mogu vidjeti negdje u rangu turaka Kapetan ce sigurno poceti u prvih 11 osim u slucaju neceg neocekivanog poput ozljede
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use