Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 25.11.2015.


Goksim

Recommended Posts

Evo otvaram nešto ranije topic jer ima zanimljivih utakmica kao i bogatih razrada kao kod npr. Unibeta (posjed lopte, zborj udaraca u okvir gola, broj zaleđa i sl.) pa da proanaliziramo kvalitetno parove i nadam se zaradimo ;)

 

Liga Prvaka mi je uvijek posebno drago natjecanje, a i zahvalno je za prognoziranje jer se rijetko kada kalkulira i vjerujem da iznenađenja ipak nisu tako česta kao u nekim drugim natjecanjima...

 

Za poetak, popis utakmica Lige Prvaka koje se igraju u srijedu te deligirani suci što je kod klađenja na kartone, kojeg ćemo se sigurno dotaći, itekako bitno ;)

 

FK Astana – SL Benfica
Referee: Ruddy Buquet (FRA)
 
CSKA Moskva – VfL Wolfsburg
Referee: Gianluca Rocchi (ITA)
 
Malmö FF – Paris SG
Referee: William Collum (SCO)
 
Shakhtar Donetsk – Real Madrid
Referee: Bas Nijhuis (NED)
 
Manchester United – PSV Eindhoven
Referee: Pavel Královec (CZE)
 
Atlético Madrid – Galatasaray
Referee: Nicola Rizzoli (ITA)
 
Borussia Monchengladbach – Sevilla FC
Referee: Damir Skomina (SVN)
 
Juventus – Manchester City
Referee: Felix Brych (GER)
Link to comment
Share on other sites

Bet365 je izbacio ponudu za kartone, pa par ranih prijedloga:

 

FK Astana – SL Benfica
 
07fCOuZ.png
 
Granica od 4,5 kartona za ovu utakmicu mi se čini premala. Astana nije tehnički potkovana ekipa i oni će se braniti i na sve načine pokušati zaustaviti napade Benfice koja će ići po tri boda na ovom gostovanju. Očekujem tvrdu utakmicu sa malo glova, a Benfica na gostovanjima nije ekipe koja će odigrati najkorektnije utakmice, tj. vjerujem da će dobiti barem 2 žuta kartona ako ne i više, ovisno o rezultatu...
 
Jako bitan podatak jest i sudac, Ruddy Buquet, koji nam dolazi iz Francuske. Ovaj sudac odličan je za kartone te jedan od najstrožih u Ligue 1. U prošloj sezoni imao je prosjek od 4,6 kartona po utakmici što je izuzetno puno za Ligue 1.
Vjerujem da će dati barem 5 kartona na ovoj utakmici...
 
 
CSKA - Wolfsburg
 
RcQ5yh6.png
 
Sudi Gianluca Rocchi (ITA) koji je poznat kao sudac koji voli davati kartone. Granica od 4,0 je izuzetno niska za njega i vjerujem da je može prijeći a već u slučaju 4 kartona imam VOID tj. povrat uloga ako oklada ne prođe. Očekujem granice od 4,5 u većini drugih kladionica.
 
Situacija na ljestviic je takva da je ovo utakmica od ogromnog značaja za obje ekipe a tada se ne biraju sredstva, posebno zadnjih 20ak minuta utakmice kako bi se sačuvao rezultat... Pobjednik može u daljnju fazu Lige Prvaka dok bi poraženi mogao izgubiti i treće mjesto i Europsku Ligu. Utakmica sezone za obje ekipe...
 
L8TxUuJ.png
 
 
Atletico Madrid - Galatasaray
 
hlB21pX.png
 
Rizzoli je solidan kada su kartoni u pitanju. Nekad zna previše razgovarati sa igračima i biti tolerantan, ali mislim da ovo neće biti utakmica tog tipa... Obje ekipe znaju odigrati prljavo, Galatasarayu igra samo pobijeda kako bi se izjednačio sa domaćinima i imao šansu uloiviti drugo mjesto.
Link to comment
Share on other sites

Shakhtar - Real Madrid

 

Evo jedne zanimljive oklade. Volim pogledati Unibetovu ponudu za Ligu Prvaka jer imaju razne razrade za statistiku, od posjeda lopte do zbroja udaraca u okvir gola, broja prekršaja i sl. Npr. jučer je bilo 1,80 za over 7,5 udaraca u okvir gola na Manc.City - Juve, danas je samo 1,50...

 

Mene su za Shakhtar - Real Madrid zainteresirala zaleđa (ofsajd), ponajviše zbog koeficijenta koje je IMO ipak postavljen previsoko...

 

Na utakmici se očekuje 4 ili manje zaleđa. Naravno može ih biti i znatno više, ali prema par bookmekera trenutno je vjerojatnoća veća da će biti manji broj zaleđa na utakmici.

IQMnKNr.png

Nakon debakla u El Clasicu očekujem jako motivirani Real Madrid, kao i neke promjene u njihovoj igri. U prvoj utakmici ove dvije momčadi na Santiago Bernabeu bilo je ukupno samo 3 zaleđa, od kojih je Real imao jedno, a Shakhtar 2.

 

E sad, dao sam si truda i podijelit ću sa vama statistiku zaleđa za obje ekipe...

Statistiku treba gledati obostrano, jer nije samo bitno koliko je ekipa imala zaleđa zadnje utakmice, već koliko zaleđa i dopušta jer to puno govori o tome koliko im visoko obrana stoji i kako se brane.

 

Shakhtar zaleđa - zadnje utakmice:

WWOcWtn.png

 

Real Madrid zaleđa - zadnje utakmice:

83m6WO6.png

Dakle, iz viđenog jasno je da Shakhtar ima nešto veći broj zaleđa u zadnjim utakmicaia od Real Madrida, međutim ukrajinsko prvenstvo i La Liga se opet teško mogu uspoređivati.

Zanimljivo je da je u zadnje dvije utakmice protiv Real Madrida (Barcelona i Sevilla) bilo 0 zaleđa. Dakle obrana Real Madrida ne stoji prvisoko i ne igra na ofsajd zamke u zadnje vrijeme što je jako bitno za ovu okladu...

 

Shakhtar je protiv PSG-a i Malmoa imao abnormalno velik broj zaleđa i vjerujem da je koeficijent koji su Unibetovi bookmakeri postavili temeljen upravo na tome, međutim pitanje je koliku to ima težinu za današnju utakmicu. 

 

Naravno, teško je predvidjeti ishod ovdje, jer vjerujem, ako očekujemo mali broj zaleđa, da će 1-2 zaleđa odlučiti, a to je kao i što sami znate, velikim dijelom faktor sreće dali će netko stotinku ranije utrčati i sl. 

Ali baš zato, budući da mislim da su šanse gotovo podjednake da obje ekipe imaju veći broj zaleđa, koeficijent IMO nije realan.

Q1shqwl.png

Dakle Unibet daje čak 5,50 da će Real Madrid imati više zaleđa od Shakhtara na utakmici. Koeficijent je 7,00 da će imati isti broj zaleđa a moj prijedlog je da se ulog proporcionalno rasporedi na obje oklade, tako da imamo situaciju da u slučaju da Real ima isti ili veći broj zaleđa od Shakhtara imamo i dobitnu okladu sa fantastičnim koeficijentom koji, kada se izvuće prosjek, ispada 3,15.

 

Teško je predvidjeti kako će se kretati rezultat i dali će Benzema ili Bale utrčati u zaleđe, ili netko od igrača Shakhtara, međutim baš zato mislim da su šanse gotovo podjednake za obje ekipe, a u slučaju istog broja zaleđa oklada bi nam bila dobitna. Real će sigurno imati par kontri i situacija gdje lako mogu upasti u zaleđe, a vjerujem i da su mnoga ubacivanja ili eventualna izvođenja slobodnih udaraca situacije gdje bi lako moglo biti zaleđe. 

 

U prilog nam ide i što se očekuje mali broj zaleđa pa pod pretpostavkom da bi bilo under 4,5 zaleđa kako bookamkeri očekuju, ako bi Real Madrid imao npr. 2 zaleđa, već smo u dosta dobroj poziciji. 

 

U svakom slučaju mislim da koeficijenti nisu realno postavljeni te da su sve opcije gotovo podjednako izgledne, tako da ću za ove lude koeficijente ovo ispratiti sa srednjim ulogom. Ako i padnem, bar je pošten koeficijent... Kako ide u zadnje vrijeme, nadam se da neće nekon zaleđe u sudačkoj nadoknadi samo srušiti okladu.. 

 

LINK ZA UPLATU

 

Evo i kako to izgleda...

2joG9DZ.png

 

kyUargu.png

 

Komentari i mišljenja su, naravno, dobrodošli!

Link to comment
Share on other sites

Toliko sam toga pao zadnje vrijeme da više nisam siguran da tipujem da će včrs pasti noć da li će proći. To je kad se uvuče strah, al ne dam se. Evo nekih izglednih utakmica za mene danas.

 

Juventus - Man City    gg  1,73  unibet  (smeća umjetna)

 

Kvota je malo pala od sinoć na svim stranima kladama, držale su je većinom oko 1,83 što je po meni bilo dosta začuđujuće, al eto sad sam potvrdio svoje mišljenje. Ne znam, nije od onih utakmica na kojima se sigurno očekuje golijada, al kad tamo di najviše očekuješ da će doći npr. el classico pa ne dođe možda ovdje gdje nisi toliko siguran dođe. Man City ima dosta problema sa obranom što se vidjelo na zadnjoj utakmici s Liverpoolom, a o potetnosti napada ne treba ni pričati pa tako očekujem da će uvaliti bar jedan. Juve igra doma i mislim da bi uljuljanoj obrani Citya mogli staviti isto jednog. Morata prošlu protiv Milana nije ulazio tako da mislim da starta od prve što mi je draže jer mislim da će ga on prije uvaliti nego panj Mandžo, osim ako ne startaju obojica pošto su Morata i Dybala sličniji tip igrača pa radi kombinacija Alegriju to ne paše. Uglavnom osjetim da bi moglo doći gg, ne preostaje mi ništa drugo nego se nadati da će doći.

 

Shaktar - Real Madrid  x2  1,31 unibet

 

Unibet još drži dvojku na Real dosta visokih 1,99. To ću malo gledati utakmicu pa možda tipujem uživo kad vidim razvoj situacije kako će ući u utakmicu. O realu znamo da ima dosta problema, a kako i ne imali kad ih trenira mačka od trenera Benitez. Ti problemi su bili vidljivi već duže vrijeme samo se nisu toliko odražavali na rezultate i sad su protiv Barce isplivali na površinu. Na probleme mislim što Real sa Benitezom nema neku igru i neku ideju, al opet to je momčad sastavljena od takvih pojedinaca da ću uzeti ovu kvotu na x2 u kombinaciji jer jednostavno mislim da bi Real unatoč svim problemima mogao i trebao ovdje izvući x oslanjajući se na kvalitet i iskustvo pojedinaca u svojim redovima.

 

Ovo su osobno spojiti sa Goksimovim prijedlogom na over 4,5 kartona Astana- Benfica, unibet daje 1,61 al opet se isplati jer je bet365 digao granicu na 5,0. 

Inače mi ovo ne prolazi dobro kad dan kad treba uzeti lovu(jučer) ne uzmeš, obično dan iza padam. Al jbg jače je od mene :P

 

Igra nikad ne prestaje :D

 

Pozdrav ekipi s foruma i sretno!

Link to comment
Share on other sites

18:00 Njemacka - Poljska 53.5 Under 1.85 wwin 4/10
 

Isao bi i jace,no prijateljska je pa necu.Ja stvarno ne znam zasto ovoliko granica,nisam ljubitelj undera ali ovo moram pokusati.Trener Njemacke reprezentacije Vestergaard izostavio je Wohlbold i Nadgornaju,dvije strasno bitne igracice njemacke reprezentacije.Dalje desna vanjska Huber je otkazala nastup i sama je tu rekla da tu nesto nije uredu sa reprezentacijom,odnosno atmosfera nije uredu.To su tri jako bitne vanjske igracice i dobre pucacice.Nisu one toliko ni uigrane,pogotovo ne u napadu,odbrana im je dosta jaca.Sa druge strane Poljakinje pod 'palicom' Kima Rasmussena igra cvrstu odbranu i ne pamtim kad su odigrale na gol vise kako treba.I one takoder dosta problema imaju u napadu,sad bi trebalo biti jos vise jer nema Wojtasa iz Larvika koja se povrijedila.Odbrana im je najjaci dio,iako Kim najavljuje nesto opusteniji mec ja u to nevjerujem.Recimo to da je Njemacka protiv Rusije u dvomecu sa SP odigrala 20-22 i 27-26,obje utakmice ispod margine u drugoj nisu imale sta izgubiti i igrale su bolje.U ovim kvalifikacijama za EP dobile su Svicarsku 29-18 i Island 17-22 i pokazale kakvu odbranu igraju.Sa druge strane Poljakinje za SP dobile Ukrajinke 18-24 i 30-22.Za EP kvalifikacije su dobile Finkinje 29-12 i Slovacku 21-23.Ukoliko Poljska odigra kako zna odbranu i ne bude opustanja ovo ostaje ispod daleko.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use