Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

AO je bio uvertira u novu sezonu, gde smo mogli videti par iznenadjenja te par razocarenja. Uglavnom ovi prvi turniri su uvek najrizicniji za iganje dok se ne stvori malo bolja slika o formi igraca, ali svejedno izdvojio sam ova 2 pika za koja mislim da dolaze danas:

Vanni - Zverev, Zverev @1.47 Unibet

Mislim da je Zverev ovde ponudjen po super kvoti, uglavnom iz razloga sto je novu sezonu otvorio sa par poraza, ali i kako ne bi kad je igrao 2 puta protiv Murraya jednom proitv Kyrgiosa kome je i uzeo set te pobedio nezgodnog De Scheppera u 2 seta. U normalnim uslovima bi kvota bila 1.25-1.30. Vanni je tipican sljakas, ne blista bas na hardu. AO nije ni igrao posto je izgubio u prvom mecu kvalifikacija protiv slabije rangiranog Evansa u 2 seta. Pratio sam ga u drugom delu prosle sezone gde je igrao uglavnom challengere. Ima dosta oscilacija u igri, zna izgubiti set pri 5:1 (znam ovo iz prve ruke). Zverev je zeljan i gladan pobede, vazi za jednog od najvecih talenata u svojoj generaciji. Vec neko vreme igra zrelije, solidan servis, zna se prilagoditi podlozi, znao je takodje iznenaditi igrace iz TOP25. Mislim da je kvalitet i motivacija na njegovoj strani i da je 1.47 super kvota koju moram uzeti.

Istomin - T. Daniel over 22 @1.89 Marathonbet

Jos jedan mec gde bi snage trebali biti manje-vise izjednacene. Taro Daniel igra borilacki i dobar je predstavnik Japanske discipline i borbenosti (iako je odrastao u Americi). Na sljaci je nesto bolji, ali i na hardu zna odigrati dobre partije. Na pocetku 2015 je bio na 176 ATP mestu da bi za godinu dana dosao do 97-og mesta. Protiv Rosola na AO je delovao veoma spremno, uspeo je uzeti dva seta a bogami bio je i blizu pobede ali je ipak peti set i iskustvo u korist Rosola presudilo. 
Istomin vec duze vreme nije prepoznatljiv. Videli smo ocigledan pad u formi i igri. Sezona 2015 mu je bila blago receno losa, no kao i svaki drugi igrac sigurno zeli poceti novu sezonu sto bolje. Na 3 turnira u Australiji, ukljucujuci AO je ispadao u prvom kolu. To naravno ne mora nista znaci, ali sigurno ce dodati malo pritiska na ovaj mec.
Ova 2 igraca su igrali pre 2 godine i videli smo 3 seta uz 2 TB-a. Inace, u mecevima oba tenisera cesto vidjamo TB, a ja mislim da i veceras makar jedan set moze zavrsiti sa 13 gemova. To bi trebalo biti dovoljno, posto ne ocekujem veliki broj breakova. Naravno i  3 seta su veoma moguca, sve u svemu mislim da over 22 je realan pick i po ovoj kvoti se isplati ispratiti. 

Sretno!

Objavljeno

HOKEJ

UKRAINA Extra League

17:00 Donbass – Kompanion  15.5+ (1.85) 23:0 WINNN

18:00 Generals Kiev - Rapid Kiev  15.5+ (1.85) 15:0 stativa LOSE

Čisto da se nešto isprati danas.

U ova dva susreta pobjednici nisu upitni a to su Dombass i Generals Kiev, samo je pitanje s kojom gol razlikom će „razvaliti“ protivnika, odnosno koliko će ukupno biti golova na svakom od susreta. Dombass je svoje protivnike prošle godine „isprašio“ u sve četiri utakmice gdje je samo u jednom susretu primio dva gola i to je završilo 19:2, ostala tri susreta je Dombass dobio jedan kod kuće rezultatom 12:0 te dva puta u gostima 0:12 i 0:11.

Generals Kiev je inače vodeća ekipa u ligi i po meni će biti razočarenje ako oni sami ne postignu više od 10 golova na ovom susretu. Prošle godine su pregazili Rapid u gostima rezultatima 1:22 i 0:10 te dva puta kod kuće 14:0 i 18:1.

S obzirom da je današnja ponuda jako loša pozabavit ću se čisto onako sa ova dva para bez nekog forsiranja uloga.

Objavljeno

Košarka 56 razlike ;)

Slučajno svratio juče na ovaj forum, i iako sam izgasio sve online račune morao sam da probam ovaj hendi pa sam uzeo -40,5 po 2,30 u lokalu... 

Hvala Goksimu!  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use