Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Zanimljivo mi je da je bwin uklonio iz ponude oba moja tipa za danas, nije promjenio granice, samo ih je uklonio... i time onemogućio eventualni cashout prije početka utakmice (ako ga tko želi)

Galatasaray +6.5 je stajao još jako jako dugo tamo, a Cesson - PSG je uklonjen 15ak minuta nakon moje objave...  ;)

Objavljeno

Hemel Hempstead (ah-0,5)  @1,97  unibet

Hemel Hempstead (ah-1)  @2,95  unibet

1,60 i 2,10 su trenutne kvote

Weston SM win either half  @1,66 bet365

1,44 je trenutna kvota

Blyth Spartans @1,63 marathon

Blyth Spartans /  Blyth Spartans @2,49 marathon

1,39 i 2,02 su trenutne kvote

Bez mnogo zaletanja danas mada imam čak 9 tiketa u igri (ne pamtim da sam imao više u skorije vreme), ali sa sa prilično niskim ulogom. Najveći su uzeti juče oko podneva, a movement odds očigledno ide u moju korist tj value bets su uhvaćeni na vreme...  

Objavljeno

live Celtic v Hearts over 8,5 corners...@2  

na poluvremenu je 2:1 za Seltik, a u kornerima 3:0... Ipak očekujem da Harts krene mnogo otvorenije, mada je i ovo bilo prilično otvoreno poluvreme jer se očekivalo da gosti igraju bunker...  

Objavljeno

Imotski - Šibenik, poluvrime 1-0. Imotski traži bodove za osigurati opstanak, a Šibenik goni titulu. Domaći su najgori domaćin lige (4W, 2D i 6L) dok su gosti najbolji gost. Po svemu sudeći, sve se pita nogometaše Šibenika te se 2x po 2,50 kvoti mora uzeti.

Objavljeno

Nogomet, Crna Gora

Mladost Podgorica - Zeta manje od 2.5 gola @ 1.80 bwin

Počinje za manje od 10 min, kvota pala ispod 1.35 u kladionicama u kojima nije blokirana...

FT 2:0  B)

Objavljeno

Imotski - Šibenik, poluvrime 1-0. Imotski traži bodove za osigurati opstanak, a Šibenik goni titulu. Domaći su najgori domaćin lige (4W, 2D i 6L) dok su gosti najbolji gost. Po svemu sudeći, sve se pita nogometaše Šibenika te se 2x po 2,50 kvoti mora uzeti.

Full time 1:1

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use