Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 27.09.2016.


Goksim

Recommended Posts

Izviđač-Zagreb over 58,5 1.91 Marathon


 


Bez previše pametovanja, već smo pričali kako ćemo u većini Izviđačevih utakmica gledati overe. vs Meškov 69 golova (primili 40), vs Celje 63 (primili 32), vs Nexe 68 (primili 39). Zagreb je imao tešku utakmicu protiv Celja u LP, na kraju izgubili 30:28. U SEHA ligi su zabijali Nexeu i Gorenju 28, Vardaru 31. Momci su imali tešku utakmicu protiv Celja u LP, ovdje se očekuje pobjeda bez većih problema tako da bi neki igrači mogli i odmoriti jer im za vikend dolazi Szeged. Ne vjerujem ni da će Vujović forsirati obranu i umaranje, očekujem ležerniju utakmicu u kojoj će publika uživati.


Link to comment
Share on other sites

Dinamo Zagreb - Juventus (h1:0) @ 1.75 Wwin / (h2:0) 2 @ 2.93 Wwin


Zagrebački Dinamo je ostvario veliki uspjeh plasiravši se i u ovogodišnje izdanje Lige prvaka , ali će se po svemu sudeći ponoviti povijest iz njihovog prvog učešća jer realno nikad nisu lošije izgledali. Tada su bili tek dekor u grupi smrti , ove godine je ista priča što je u prvom kolu demonstrirao i njihov stari poznanik Lyon demonstracijom klasne razlike od 3:0 i bez neke posebno nadahnute igre. Modri su zaslužili barem pogodak , ali Soudani je prije svega bio indisponiran dok se ostatak momčadi i nije previše isticao , ali treba naglasiti da su u momentima egala bili nedorečeni pa je za vjerovati da se Lav s Gerlanda opustio nakon ugodne prednosti. Skromniji igrački kadar no inače te trener koji nije još uvijek sve posložio bile su više nego očigledne slabosti koje je par dana poslije iskoristila Rijeka na Kantridi i zadala im nove probleme pobjedom od 5:2. Kranjčar se odmah povukao nakon te utakmice svjestan da nije uradio ono što se od njega očekivalo , a njegov nasljednik se dosada stidljivo predstavio pobjedom u kupu nad Velim Vrhom te minimalnim trijumfom kod 'mlađeg brata' Lokomotive. Vjerujem da ih sutra čeka još jedna gorka pilula jer je Juventus jedna od kompletnijih momčadi na svijetu , napadački izrazito potentni za razliku od većine talijanskih klubova što bi moglo rezultirati još jednom katastrofom. Za vikend su pobijedili neugodni Palermo tek minimalnim rezultatom zahvaljujući inspiraciji mladog golmana hrvatske reprezentacije Posaveca , a par dana prije toga razmontirali slabašni Cagliari. Za sutra nemaju bitnijih izostanaka , Asamoah , Benatia i Rugani se svakako daju nadoknaditi pa će Allegri biti na slatkim mukama , pogotovo u napadačkom dijelu. Dinamo je bez kapitena Antolića , ali su se već ranije oprostili od Roga , Pjace , Eduarda koji su im 'do jučer' držali kostur ekipe pa bi sve osim njihovog fijaska bilo veliko iznenađenje.

Link to comment
Share on other sites

Kanada - Europa 1 (1,25)

 

Kanada je, kao što sam i najavljivao, došla do finala Svjetskog prvenstva u hokeju koje se igra u Torontu. U polufinalu su totalno nadigrali Rusiju te slavili sa 5:3. Poveli su 1:0 u prvoj trećini da bi u drugoj trećini unatoč tome što su imali 15:4 omjer udaraca u njihovu korist primili dva gola te nekoliko minuta gubili sa 2:1. Nakon toga su pokazali karakter i kvalitetu, te brzinski utrpali čak četiri gola jakoj momčadi Rusije, koja je nekoliko sekundi prije kraja samo smanjila na 5:3.

 

Evo i kako je to izgledalo...

 

 

Kanada i Europa igrali su već u grupnoj fazi i Kanada je slavila sa 4:1. Tu utakmicu igrali su nakon pobjede nad SAD-om i osiguranog nastupa u polufinalu te sigurno nisu dali svoj maksimum u toj utakmici, međutim unatoč tome nadigrali su potpuno protivnika. Da je bio ozbiljniji pristup ili da im je nužno trebala pobjeda vjerujem da bi slavili i sa većom razlikom.

 

Europa je igrala dan kasnije, protiv Švedske u polufinalu pa samim tim ima i dan manje odmora. 

 

Ono što je također bitno spomenuti jest da se finale igra na način da je prvak onaj koji prvi dođe do dvije pobjede (best of 3). Dakle igraju se maksimalno tri utakmice, ili u slučaju da jedna momčad pobjedi prve dvije utakmice, treća se naravno nebi igrala.

 

Evo i rasporeda:

 

Tuesday

Final Game 1, 8 p.m., ESPN, CBC, TVA Sports

Odnosno u srijedu rano ujutro po CET

 

Thursday, Sept. 29

Final Game 2, 8 p.m., ESPN2, CBC, TVA, TVA Sports

U petak rano ujutro po CET

 

Saturday, Oct. 1

Final Game 3, 7 p.m. (if necessary), ESPN2, CBC, TVA, TVA Sports 

U nedjelju rano ujutro po CET

 

Dakle, imat ćemo se prilike kladiti na Kanadu barem dva puta, a nadam se da će Kanada to lagano riješiti u prve dvije utakmice ;)

Link to comment
Share on other sites

CSKA Moskva – Tottenham Hotspur
Sudac: Antonio Mateu Lahoz (ESP)
xDyp54Z.png
 
AS Monaco – Bayer Leverkusen
Sudac: David Fernández Borbalán (ESP)
5HJPstA.png
 
Borussia Dortmund – Real Madrid
Sudac: Mark Clattenburg (ENG)
ZODce10.png
 
Sporting CP – Legia Warszawa
Sudac: Michael Oliver (ENG)
pCtzSFv.png
 
FC København – Club Brugge
Sudac: Craig Thomson (SCO)
bhAkEwx.png
 
Leicester City – FC Porto
Sudac: Cüneyt Çakır (TUR)
VGNu6YX.png
 
Dinamo Zagreb – Juventus
Sudac: Manuel de Sousa (POR)
csliMX3.png
 
Sevilla FC – Olympique Lyon
Sudac: Bas Nijhuis (NED)
4Rmyx1H.png

 


 

Popis ozljeđenih igrača

 

Borussia Dortmund - Real Madrid

Borussia Dortmund: Subotić (0/0 d), Durm (0/0 d), Bender (0/0 m, Reus (0/0 f)

Real Madrid: Marcelo (4/0 d), Casemiro (3/0 m)

 

København - Club Brugge

FC København: Greguš (8/0 m, suspended)

Club Brugge: Gedoz (4/1 f, doubtful), Mechele (0/0 d), Engels (4/1 d), Refaelov (3/1 f), Storm (1/0 f)

 

Leicester - Porto

Leicester City: Schmeichel (4/0 first goalkeeper, doubtful), James (0/0 m), Mendy (1/0 m)

Porto: Oliveira (1/0 m)

 

Dinamo Zagreb - Juventus

Dinamo Zagreb: Mățel (5/0 d), Karimi (1/0 m), Stojanovič (8/0 m), Lešković (0/0 d), Gonçalo (0/0 d)

Juventus: Rugani (2/1 d), Lichtsteiner (3/1 d), Benatia (3/0 d), Marchisio (0/0 m), Mandragora (0/0 m), Asamoah (4/0 m)

 

Monaco - Bayer Leverkusen

AS Monaco: Dirar (3/0 m), Traoré (4/1 m), Jean (1/0 m), Falcao (3/1 f)

Bayer Leverkusen: Çalhanoğlu (4/0 f, probably in), Bender (2/0 m, doubtful), Bellarabi (2/0 m), Yurchenko (0/0 m)

 

Sporting Lisabon - Legia Warszawa

Sporting Lisboa: Spalvis (0/0 f)

Legia Warszawa: Pazdan (6/0 d, doubtful), Kucharczyk (6/1 m)

Link to comment
Share on other sites

Dinamo-Juventus h-1,5 2 1,85 (b365)

Objašnjeno vec gore sta i kako stoje stvari, ovdje idem malo i jace od uobaicjenih unita koje stavljam kao i kad su igrali protiv Lyona, prevelika razlika je to u kvaliteti da ne bi završilo barem 2 razlike i to mi je danas glavni tip.

Over 2,5 and NO 3,75

Ovaj tip mi se vise svidja od duplog hendikepa jer ne očekujem da Dinamo postigne pogodak, pa ako očekujem da Juve mora zabiti barem 3 radije uzimam to po 3,75 nego dupli hend po 3.

Pored toga odigrat cu i ove velike hendikepe i over golove za slučaj da ih totalno razvale da se ne kajem kasnije.

Link to comment
Share on other sites

CSKA Moskva - Tottenham | Liga prvaka

 

Jedan zanimljiv susret skupine E će se igrati između CSKA Moskve i Tottenhama. Nakon prvog kruga ruski tim je imao daleko više razloga za slavlje, jer je uspio ostati neporažen iz teškog gostovanja u Leverkusenu. Oni su izvukli 2-2 protiv Bayera, dok su Spursi odigrali lošu utakmicu kod kuće i poraženi su od francuskog Monaca sa 2-1. Upravo zbog toga Spursi imaju jaču želju za pobjedom nego Moskovljani, što sugerira veliku nogometnu predstavu u prvom međusobnom susretu između ove dvije momčadi u povijesti.

 

S obzirom na nezgodu u prvom krugu, očekujem da Tottenhamovi nogometaši odigraju mnogo bolje nego kod kuće, jer bi ih eventualni poraz stavio u tešku poziciju u pogledu kvalifikacija u fazu ispadanja.

 

TIP: Azijski hendikep 0 Tottenham

 

Borussia Dortmund - Real Madrid | Liga prvaka

 

Veliki sukob između dva velika tima, koji su već zauzeli prve dvije pozicije i očekuju da će tamo i ostati do kraja u grupnoj fazi, što znači kako će osvojiti plasman na KO fazi. Mnogo više uvjerljiva je Borussia, koja je u gostima pobijedila 6-0 Legiu, dok se Real borio protiv Sportinga na domaćem terenu i pobijedio sa samo 2:1. Posljednji put ove dvije momčadi su igrale u Ligi prvaka 2014. godine, a u četvrtfinalu je Real pobijedio kod kuće sa 3-0, dok je Dortmund slavio sa nedovoljnih 2-0 u Njemačkoj.

 

Borussia je u dobroj fromi i pobjeđuju protiv svojih rivala u posljednje vrijeme, ali sada je njihov protivnik Real i moglo bi biti problema za njih. Real se pet puta pojavio u Dortmundu i nikada nisu slavili, a sada su u krizi sa dva remija. Međutim, jedna stvar koja ne bi trebala biti odsutna u ovoj utakmici je veliki broj pogodaka.

 

TIP: Više od 2.5 gola

 

Leicester - Porto | Liga prvaka

 

Ova utakmica drugog kruga sigurno privlači mnogo pozornosti s obzirom da će se suočiti dva prva favorita u skupini G; Engleski prvak Leicester i portugalski Porto. Istina, samo je Leicester opravdao tu ulogu u prvom krugu, jer su porazili Club Brugge u gostima sa čak 3-0, do je Porto samo izvukao 1-1 i to kod kuće sa danskim Kopenhagenom. Zbog toga mnogi vjeruju da će Porto sada pokušati ispraviti tu pogrešku u ovoj utakmici, pogotovo što je ovo prva sezona u Ligi prvaka za njihove protivnike.

 

Imajući u vidu da Leicester zaista daje, ali i prima dosta golova u posljednje vrijeme, dok s druge strane Porto želi nadoknaditi bodove izgubljene u prvom krugu što prije moguće, sasvim je jasno zašto vjerujem da je najrealnija opcije da će biti golova sa obje strane.

 

TIP: Oba tima daju gol.

Link to comment
Share on other sites

Evo za LP dva tipa za sada. Mogu i u double

CSKA - Tottenham over 8.5 corners @ 1.50

Kada sam vidio ovu kvotu morao sam odmah to uzeti. Tottenham je kao gost na prosjeku od 8 kornera. Cska je kao domacin na prosjeku od 4.5 kornera. Medjutim cska ima dosta kornera kada nema posjed lopte, sto, mislim da danas nece imati. U proslome kolu lp protiv bayera imali su 5 kornera na 37% posjeda. Tottenham je u 1.kolu LP imao 10 kornera. Danas ocekujem da cska dodje do barem 4 kornera jer igraju doma i bit ce i pritiska publike da se napadne engleze, a tottenham ce posjedom doci do svog prosjeka od nekih 7-8 minimalno.

Juventus over 1.5 goals @ 1.40

A ne znam sta da kazem na ovo a da nije vec bilo receno. Ako je dinamo dobio 3 gola od zelenog lyona, onda od juventusa, allegri najavio najjacu postavu, sigurno moze popiti dva. Dodatnu snagu tipu daju i defanzivni problemi kod dinama (fale matel i stojanovic, jedini desni bocni tako da ce se morat kemijat sa stoperom na desnom bocnom ili nekim mladim tko je opet u stanju zakuhat nesto). Od hendija na juvensam odusto za sada jer ako povedu 2:0, talijani kakvi jesu bi mogli drzat posjed i rec nama dosta pa da se ne popije neki slucajni gol iz kontre ili necega. Iako je ta opcija dosta tesko izvediva, znamo svi kakav mentalitet imaju talijani, 1-0 i dosta haha

Link to comment
Share on other sites

Sporting+Juve+Aalborg rukomet

 

Aalborg igra protiv novopridošlog kluba Tondera. U prvenstvo je Aalborg startao sa 3 pobjede,uvjerljive.Od toga 2 vani. Gost 2 poraza u 3 tekme i zadnja pobjeda domka protiv Aarhusa. Aalborg je dosta dobar klub,prošle godine je imao dobrih tekmi sa vrhom lige i mislim da doma neće izgubiti protiv ovog protivnika. Trenutno tražim još pametnih informacija,ali nema ih baš previše.Prošle godine je Aalborg završio 7.Nije uspuo ući u playoff jer je bio 3 u svojoj grupi od 4.

 

Sporting trenutno u dosta dobroj formi,nema bitnih izostanaka. Poljaci mijenjali trenera,jako loša igra i rezultati trenutno,imaju ponešto izostanaka.

 

Juve ste sve napisali,pa nije potrebno više.Neću ganjat hendikepe pa ću samo solo pobjedu.

 

Dakle,prva dva su mi konačna,ovaj rukomet tražim rezultate ili zamjenu.

Link to comment
Share on other sites

Dinamo Z - Juventus

 

Tip nedelje po meni pobeda Juventusa. Vec su neki pisali o izostancima te izjavama trenera pa necu to ponavljati. Inace, nisam veliki fan Juventusa niti Serie A ali odavno Juventus nije bio ovako jak. Napokon su potrosili kao sto treba (ranije su uzimali neke polovne igrace koji su pri kraju karijere. a sada napravili strasnu ekipu). Pravi rezultati ce tek doci, polako se tim slaze i bice puno efikasniji u drugom delu sezone, u to sam siguran. E sada Dinamo Zagreb jeste gigant za ove prostore, ali daleko je to od najjacih evropskih ekipa poput Juventusa. Vidim da neki govore o public betu zbog velikih uplata na Juve, nema nista od toga, Juventus je kiksao u prvoj i propustio uzeti sva 3 boda, sada im je idealna sansa i ukoliko budu hteli mogu rastaviti Dinamo sa 2-3 razlike i to sa 70% snage. Osim toga, sigurno im je u interesu da sto pre obezbede to prvo mesto u grupi i prolaz dalje jer ce imati ozbiljnu konkurenciju u  Serie A, barem u prvom delu sezone. Napoli dise za vratom sa bodom manje a i Inter moze napraviti iznenadjenje ove sezone.

Ja ovde imam sve kombinacije, od pobede Juventusa za jak ulog,do hendikepa i golova gostiju. Sumnjam da ce se ponoviti Arsenal od prosle god, iskusan je ovo tim i ocekujem jednu rutinsku pobedu i dominaciju Italijana.


 

Dortmund - Real Madrid

 

Derbi dana, bice ovo vatreni mec. Real Madrid dolazi posle 2 neresena u La Ligi, imam neki gut-feeling da ovo nije Realova sezona, no prerano je i vreme ce pokazati da li sam u pravu. Ofanzivno su dobri ali ovi problemi u odbrani evidentni, kad primis 2 gola od Las Palmasa, pa onda lovis pobedu (a i bod) kod  kuce protiv Sportinga u poslednjim minutama onda je to indikator da nesto ne funkcionise. Dortmund u ludo dobroj formi, u poslednja 4 meca imaju skor 4-0-0 i gol razliku 20:2. Real Madridu nece biti nimalo prijatno u Dortmund Areni i atmosferi kako samo navijaci ovog kluba znaju prirediti. Dortmund je po meni blizi pobedi i verujem da moze doci do 3 boda danas. Nece moci racunati na Reusa, koji je vec neko vreme van stroja, kao i na Bartru (upitan), Bendera i Durma. Real i dalje bez Marcela a sada je out i Casemiro. Ova 2 igraca jesu bitna i mozda su i razlog lose odbrane Kraljevskog kluba.

 

MIslim da ce danas napad ponovo biti u prvom planu, trebali bi videti i golove a posto imamo 2 izrazito ofanzivna tima ja sam uzeo alternativni total kornera 8.5 @1.44 bet365Mislim da je i Dormund uzima poluvreme dobra kvota, kao i Dortmund over 1.5 goals. 

Takodje, imam over 4 cards @1.90 bet365sudi Clattenburg i 4 kartona je prihvatljiva granica u ovakvom mecu gde ce biti dosta prekrsaja. Real inace dobija dosta kartona za jednog favorita u ligaskim utakmicama a i Dortmund zna sakupiti 2-3 kartona u ovakvim jakim mecevima. 

 

 

Copenhagen - Brugge over 4 cards @1.80 bet365

 

Copenhagen je izvukao bod u prvom kolu protiv Porta sa igracem manje. Imaju sanse za prolazak dalje, medjutim sigurno moraju dobiti barem 2 meca kod kuce a ovaj protivnik danas im je najlaksi. Brugge los pocetak sezone i debakl u prvom kolu kod kuce protiv debitanta u LS - LEicestera sa 0:3. Medjutim, posle toga su vec povezali 3 pobede zaredom u kupu i ligi, igra se uglavnom za gol vise sto i odgovara tipovima kartona. Mec sudi Craig Thompson, solidan prosek na utakmicama LS i LE i mislim da ovo moze ici preko bez vecih problema. Brugge je protiv Leicestera sam sakupio 4 kartona dok je Copenhagen imao onaj crveni karton. Sumnjam u rano resavanje meca pa bi rezultat trebao biti aktivan.

Link to comment
Share on other sites


Struff-Medvedev over 22,5 1.90 bet365/ 1.79 Wwin



 



Struff je trenutno 84. tenisač i 4. nositelj challengera u Orleansu. Dvorana mu odgovara iako ove sezone nije imao baš nekog uspjeha u njoj. U Montpelliereu je u prvom kolu iznenadio Mahuta, ali je onda Bemelmans iznenadio njega ; u Rotterdamu u prvom kolu kvala dobio Stakhovskog pa izgubio od Dodiga ; dva puta je gubio od Kamkea u osmini finala Quimpera i Saint Brieuca ; u Wroclawu ispao u prvom kolu od Hernycha ; u Jonkopingu dobio Erikssona, Zoppa, Lamasinea, a polufinale gubi od Khachanova 1:6 7:6 7:6. U solidnoj je formi, nakon US Opena osvojio je dobar challenger u Alphenu, zatim je dobio i oba meča u Davis Cupu, a nakon DC-a vratio se u dvoranu, u Metz, dobio Robreda prvo kolo 7:6 7:5, a nakon toga izgubio od Goffina 6:4 6:2. Ovdje je prošle godine odigrao jako dobar turnir koji je na kraju i osvojio, padali su redom: Barrere, Dodig, Stakhovsky, De Schepper, Janowicz. Medvedev je mladi ruski tenisač koji igra sezonu karijere, a nalazi se i na rankingu karijere (#136.). Dvorana mu odgovara, na njoj ima 15/5 ove sezone, osvojio je dobar Futures na kojemu je iznenadio Laaksonena, Martia i Bossela ; na challengeru u Kazanu iznenadio Berankisa u prvom kolu, zatim dobio Bublika i Ivashku, a polufinale gubi od Karatseva ; u dvoranu se vratio prošli tjedan u Saint Petersburgu, prošao kvale preko Vatutina i Pavića, u prvom kolu dobija Bublika 6:4 6:0, a u osmini finala gubi od Zvereva koji je kasnije i osvojio turnir 6:3 7:5. I on je u solidnoj formi, prije spomenutog turnira u Saint Petersburgu igrao je challenger u St. Remyu (hard) koji je kasnije i osvojio. H2H 1:0 za Medvedeva, igrali u Hamburgu (zemlja) ove sezone 6:4 5:7 6:4. Očekujem sličan meč i danas. Struff jeste favorit i brani titulu, ali Medvedev je pokazao nekoliko puta da mu ovakvi uvjeti odgovaraju, u solidnoj je formi, zna biti neugodan tenisač i mislim da bi ovo trebalo doći.

Link to comment
Share on other sites

Leicester - Porto

 

Andre Silva (6.00) 3u betfair

 

Ovo ne mogu ne ispratiti. Ne znam koliko ce dugo jos biti dostupnih 6.00 na betfairu, ali must bet. Andre Silva je u fenomenalnoj formi ove sezone, ima već 10 golova u 15 utakmica. U prosloj utakmici za Porto dvostruki strijelac, izvođač i penala za svoju momčad. Čak mi je i 3.60 u unibetu primamljivo

Link to comment
Share on other sites

Leicester - Porto

 

Andre Silva (6.00) 3u betfair

 

Ovo ne mogu ne ispratiti. Ne znam koliko ce dugo jos biti dostupnih 6.00 na betfairu, ali must bet. Andre Silva je u fenomenalnoj formi ove sezone, ima već 10 golova u 15 utakmica. U prosloj utakmici za Porto dvostruki strijelac, izvođač i penala za svoju momčad. Čak mi je i 3.60 u unibetu primamljivo

1.90 u betfairu, čini se da je nakon tvoje uplate pala kvota jer sam odmah evo ušao.

Unibet 3.60

Wwin 3.35

Link to comment
Share on other sites

Molio bih hokej majstore da kažu svoje mišljenje o KHLu danas, pobjede CSKA i SKA..... Mišljenja,neka saznanja.....

  

 

Taz i jedni i drugi bi trebali danas  upisati pobjede, vrlo vjerojatno bez nekih velikih problema

 

CSKA - KUNLUN

 

kako je Rusija ispala sa svjetskog hokejaškog kupa, CSKA se vraća centar Telegin (2 boda zasad - 1 gol i 1 asist), dok Kunlunu nedostaju Lahti ( 4 asista), Bakos ( 1 asist) i Poysti ( 1 gol). Također CSKA je standardno jedna od jačih ekipa kada je u pitanju domaći teren, dok Kunlun pruža slabe partije u gostima i imaju 4 poraza u 5 odigranih susreta. 

 

SKA - ADMIRAL 

 

ovdje nemam info tko fali u ekipama, no u ionako izrazito jak napad SKA vraćaju se Datsyuk, Dadonov i Shipachyov (ukupno 9 golova i 15 asista zasad), također vraća se i trener Znarok koji je ujedno i izbornik Rusije, tako da pobjeda domaćina je ono što se očekuje

 

 

nisam majstor :) ali pokušam pomoći, meni se sviđa u Marathonu recimo SKA over 3,5 gola ekipe i CSKA 1 (treba dodati još neku sitnu kvotu za čisto duplanje, recimo Levadia u estonskom kupu)

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Austrija - Francuska 2/2 (2.50) ili 2 (1.57) bet365 Francuska započinje svoj Euro 2024 utakmicom protiv Austrije danas u 21 sat u Düsseldorfu. Mogu li Austrijanci naštetiti jednom od glavnih favorita za titulu u Njemačkoj? Njihova nedavna forma sugerira da bi mogli, ali tko je dovoljno hrabar da se kladi protiv Les Bleusa? Francuska je bila na svom uobičajenom vrhuncu tijekom kvalifikacija. Pobijedili su sedam i remizirali jednu od osam utakmica u skupini s Nizozemskom, Grčkom, Irskom i Gibraltarom. Sedam od posljednjih devet utakmica Francuske u svim natjecanjima završilo je s tri ili više golova. Obje su momčadi postigle gol u tri od posljednje četiri međusobne utakmice između Austrije i Francuske. Les Bleus su pobijedili u osam od posljednjih dvanaest susreta protiv Austrijanaca. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ralf Rangnick radi nevjerojatan posao s ovom austrijskom momčadi. Na spektakularan ih je način odveo na Euro 2024. Austrija je završila izazovnu kvalifikacijsku skupinu F samo jedan bod iza pobjednika skupine, Belgije. Pobijedili su u šest utakmica, remizirali jednu i izgubili jednu od osam susreta, unatoč tome što su se dva puta susreli s Belgijom i Švedskom. Ralf Rangnick suočio se s velikim problemima zbog ozljeda igrača prije Eura. Bit će bez kapetana momčadi Davida Alabe. Također, veznjak Xaver Schlager i vratar Alexander Schlager neće sudjelovati na turniru. Saša Kalajdžić dijeli istu sudbinu. Što se tiče pozitivne strane, Marcel Sabitzer je spreman za nastup nakon igranja finala Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Austrija (4-5-1): Lindner – Lienhart, Daniliuc, Trauner, Mwene – Seiwald, Laimer, Baumgartner, Kainz, Sabitzer – Gregoritsch Didier Deschamps je upravo primio pozitivne vijesti o Kylianu Mbappeu. Mbappe će biti spreman za nastup unatoč navodnoj ozljedi nakon pobjede od 3-0 nad Luksemburgom u prijateljskoj utakmici. Njegov novi suigrač iz Real Madrida, Aurelien Tchouameni, nije igrao u remiju protiv Kanade i vjerojatno će propustiti otvaranje Eura. Francuska (4-5-1): Maignan – Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez – Kante, Camavinga, Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud Francuska želi ispraviti šokantno ispadanje u osmini finala na prethodnom Europskom prvenstvu. I dalje imaju ekipu punu zvijezda na svim pozicijama. Plavce predvodi Kylian Mbappe, koji je redovito postizao golove za reprezentaciju na prethodna tri velika turnira. Francuska ulazi u ovu utakmicu s dvije pobjede i remijem u posljednja tri prijateljska susreta. Postigli su tri gola u svakoj od uzastopnih pobjeda nad Čileom i Luksemburgom prije iznenađujućeg remija bez golova protiv Kanade prošlog vikenda. Austrija je u sjajnoj formi s šest pobjeda i remijem u posljednjih sedam utakmica. Ostvarili su velike pobjede protiv Njemačke, Slovačke, Turske i Srbije. Ipak, te pobjede neće puno značiti kada se suoče s jednom od najboljih momčadi na svijetu. Predlažem klađenje na pobjedu Francuske s vodstvom na poluvremenu i pobjedom na kraju po kvoti 2.50. Za one koji se klade samo na pobjedu Francuske po kvoti 1.57, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Francuska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
    • Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40     betfair 29-godišnji branic Galatasaraya ima prosjek od o 1 faula po utakmici Turci u pripremema napravili 10 odnosno 12 faula Gruzijci su primili 12 faula u prosloj pripremnoj Branic u posljednjim pripremama za Tursku ostao bez faula protiv italije i 2 faula je imao protiv Poljske Tecaj da napravi barem 1 faul je previsok po meni Bardakci je prema svim najavama neupitan u prvih 11 Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83     bet365 Kashia centralni branic i kapetan repke koji cesto iznosi loptu prema naprijed vec je znao premasiti ovu marginu, npr protiv Norveske koju mogu vidjeti negdje u rangu turaka Kapetan ce sigurno poceti u prvih 11 osim u slucaju neceg neocekivanog poput ozljede
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use