Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 28.09.2016.


Goksim

Recommended Posts

Nishioka-A.Zverev 1 3.31 Wwin


 


Pišem ovo dva dana ranije iz sljedećih razloga. Alexander Zverev upravo je osvojio prvu titulu u karijeri. Imao je sjajan tjedan u Saint Petersburgu, dobio i Berdycha i Wawrinku. E sada, on prelazi iz Rusije, iz dvorane, u Kinu na otvoreni beton. Igra protiv Nishioke koji igra solidnu sezonu, proveo ju je većinom na hardu, nedavno je imao i dobar turnir u Atlanti kada je dobio Evansa, Dolgopolova i Zeballosa a polufinale izgubio od Kyrgiosa u tri seta ; u Miamiju je isto imao dobar turnir kada je prošao kvale pa dobio Donaldsona i Lopeza itd. Sve u svemu mislim da ga se isplati probati po ovoj kvoti. Zverev je još mlad, osvojio je prvu titulu u karijeri, vjerujem da će to i proslaviti pristojno. Sada prelazi u skroz druge uvjete u Kinu, drugačija je i vremenska zona i trebat će se i na to naviknuti.


Link to comment
Share on other sites

Evo i popis sudaca za Ligu Prvaka:

 

Arsenal - FC Basel

Sudac: Danny Makkelie (NED)

XSfBiko.png

 

Ludogorets Razgrad – PSG

Sudac: Pavel Kralovec (CZE)

LvHXBfG.png

 

Beşiktaş – Dynamo Kyiv

Sudac: Felix Zwayer (GER)

jyESFV1.png

 

Napoli – Benfica

Sudac: Felix Brych (GER)

c24vmvp.png

 

Borussia Monchengladbach – Barcelona

Sudac: Damir Skomina (SVN)

15drsrE.png

 

Celtic – Manchester City

Sudac: Nicola Rizzoli (ITA)

odgffsm.png

 

Atletico Madrid – Bayern Munchen

Sudac: Szymon Marciniak (POL)

TTHkbSR.png

 

Rostov – PSV Eindhoven

Sudac: Clement Turpin (FRA)

QMnSXqj.png

Link to comment
Share on other sites

Domzale U19 - Cukaricki U19, Cukaricki or draw @1.57 bet365 ; DNB Cukaricki @1.90 bet365

 

UEFA liga za mlade i duel dve egal ekipe. Domzale ima najbolju omladinsku skolu u Sloveniji ali im tek predstoji dokazivanje u Evropi. Prosle godine su u ovoj Youth Ligi ispali od Rada, neki drugovi mi kazu da je Cukaricki trenutno puno bolji od Rada (i bio prosle god) a najvaznije od svega izasla je vest da ce Cukaricki U19 imati pomoc prvotimaca. Masovic je danas dobio dozvolu za nastup a Radic ce takodje priteci u pomoc. Ova 2 prvotimaca mogu napraviti razliku na terenu i posto se igra na ispadanje Cukaricki ce traziti pozitivan rezultat da bi kod kuce imali sto laksi posao. Moguci pad kvote do pocetka meca, sve u zavisnosti od uplata, ja cu uzeti dvoznak jer verujem da Cuka nece izgubiti u prvoj utakmcii.

Link to comment
Share on other sites

Atletico Madrid - Bayern Munich

 

Muller glavom (18) 2u 

Xabi Alonso iz slobodnog (61) 1u

 

Evo nesto specijalno od mene kao i inace. Veliki susret izmedju Atletica i Bayerna u kojemu sam za sada odlucio uzeti dvije oklade. Thomas Muller je zadnjih 28 svojih golova 5 dao glavom i postaje sve opasniji i odlucniji rijesiti pogodak glavom nego sto je slucaj bio prijasnjih sezona. Svjestan sam da ce tesko imati prilike protiv cvrstog Atletica, ali tecaj mi je veoma primamljiv i necu ga preskociti. Xabi Alonso je odmaran, te sam siguran da ce on dobiti prednost ispred Kimmicha. Ove sezone je vec strijelac 2 puta za Bayern i oba gola su izvan 16m. Novi je izvodjac slobodnih za Bayern i uzevsi u obzir cvrstinu Atleticovih igraca, trebali bi vidjeti prilike za njega iz slobodnih na utakmici u sto vjerujem da ce ih biti. Tecaj smijesan, daleko iznad ocekivanja i jednostavno ovo moram probati.

 

Kladionica: unibet

 

Link to comment
Share on other sites

Još jednom pohvale svima na jučerašnjim prijedlozima. Jučer je velika većina prijedloga prošla i nadam se da nas je što više profitiralo te da nastavljamo u istom ritmu i ove dane, jer ponuda je bogata i danas a pogotovo sutra trebamo udružiti snage, jer teško jedna osoba može kvalitetno proanalizirati europsku ligu, a to je jedno od natjecanja za koje su prave informacije itekako potrebne. 

 

7tCumxp.png

 

Jučer smo i kao forum imali jednu od rekordnih posjeta, preko 15.000 posjetitelja je čitalo prijedloge za klađenje i vjerujem lijepo zaradilo. Ovim putem pozivam posjetitelje koji još nisu članovi foruma da to postanu (potrebna je svega jedna minuta za registraciju) kako bi mogli doprinjeti radu foruma te uživati u nekim od beneficija koje sad, i koje će u budućnosti postojeći članovi ostvarivati...

REGISTRIRAJ SE NA FORUM

 


 

Danas mi se u Ligi Prvaka ovaj double čini najizglednijim. Razmatram još neke parove, ali ovo ću svakako uplatiti...

 

Arsenal - Basel 1

Arsenal je u naletu. Pobjedili su, ili da bolje kažem, ponizili gradske rivale, Chelsea, sa visokih 3:0. Pobjeda je tim veća ako znamo da je Arsenal imao 3:0 već u 40'minuti i drugo poluvrijeme su više-manje odradili i čuvali snagu. Naravno kao i uvijek Arsenal neće biti kompletan, međutim to je kod njih već uobičajeno i nebi trebalo biti preveliki problem. 

 

Arsenal ove sezone ostvaruje dobre rezultate. U zadnjih 10 utakmica pobjedili su čak 8 puta, te odigrali dva puta neriješeno. U Ligi Prvaka su unatoč tome što su gubili izjednačili u drugom poluvremenu i uzeli bod na Parku Prinčeva protiv PSG-a. Liga Prvaka je Arsenalu itekako bitna, a sa 4 boda u prva dva kola bili bi već jednom nogom u sljedećoj fazi. S druge strane eventualni kiks bi ih mogao jako skupo stajati. 

 

Basel kao i uvijek dominira u Švicarskoj, međutim u Ligi Prvaka su podbacili već pred prvim težim izazovom. Odigrali su samo 1-1 protiv Ludogoretsa pred svojim navijačima a s obzirom na jaku skupinu, ako su se željeli imalo nadati ad će biti u prve dvije ekipe smatram da su tu obavezno morali uzeti 3 boda.

 

Arsenal je kvalitetniji, igrači su iskusniji a i fizički sigurno spremniji, u naletu su te igraju pred svojim navijačima i ne vidim razloga za kiks. I da, koeficijent na Arsenal je u padu, sa 1,48 na 1,33, što je veći pokazatelj i dobar indikator... 

 

NfoS78Y.png

 

 

Celtic - Manchester City 2

O Celticu sam već pisao ove sezone. Ukratko, ono što sam od njih vidio stvarno je bio slab nogomet. Celtic nije ono što je bio prije par godina, barem ne ove sezone. Može dominirati u Škotskoj, međutim bilo koju iole ozbiljniju međunarodnu utakmicu neće se dobro provesti. Barcelona im je utrpala 7 komada što puno govori. Ok to je Barcelona koja trenutno igra jako lijep nogomet ali opet 7 golova treba postići... 

Celtic je druga ekipa na gostovanjima i pred svojim navijačima, te će sigurno pružiti bolji otpor nego na Camp Nou, međutim razlika u kvaliteti je ogromna.

 

City je slavio protiv M'gladbacha sa visokih 4:0 u prvom kolu, na vodećem su mjestu u Premiershipu a i zadnjih 10 utakmica imaju 10 pobjeda, dakle 10/10. Nadam se da se taj niz nastavlja danas, a nema mislim niti jednog argumenta zašto bi danas kiksali...

 

HTlA8BI.png

 

 

Sviđaju mi se i Barcelona te PSG, međutim nisu mi toliko izgledni kao ova dva para, a i strah me da će ipak netko od navedenog dvojca možda kiksati pa to još razmatram. Informacije i mišljenja drugih su itekako dobrodošla!

 


 

Popis ozljeđenih i suspendiranih igrača za Ligu Prvaka

 

Arsenal - FC Basel

Arsenal: Giroud (2/0 f, suspended), Mertesacker (0/0 d), Jenkinson (0/0 d), Coquelin (5/0 m), Ramsey (1/0 m), Welbeck (0/0 f)

FC Basel: Delgado (8/4 m, 2nd top scorer), Janko (6/4 f, 2nd top scorer) (both doubtful), Akanji (0/0 d), Serey Die (1/0 m)

 

Celtic FC - Manchester City

Celtic FC: De Vries (4/0 first goalkeeper, doubtful)

Manchester City: Delph (2/0 m), Kompany (0/0 d, captain), De Bruyne (6/2 m), Touré (0/0 m), Gunn (0/0 g)

 

Mönchengladbach - FC Barcelona

Mönchengladbach: Strobl (3/0 d), Dominguez (0/0 d), Doucouré (0/0 d), M. Schulz (0/0 m), Drmic (0/0 f)

FC Barcelona: Umtiti (3/0 d), Messi (5/4 f, 2nd top scorer)

 

FK Rostov - PSV Eindhoven

FK Rostov: Bukharov (6/1 f)

PSV Eindhoven: Koopmans (0/0 g), Ramselaar (4/1 m), Locadia (4/0 f)

 

Besiktas - Dynamo Kiev

Besiktas: Gönül (3/0 d), Özyakup (4/2 m, 2nd top scorer)(both doubtful), Kavlak (0/0 m), Özbiliz (1/0 m), Şişmanoğlu (2/1 f)

Dynamo Kiev: Sydorchuk (7/0 m, suspended), Danilo Silva (3/0 d), Gusev (4/1 m)

 

<p><strong>Atlético Madrid v Bayern München</strong></p>

<p>Atlético Madrid: Moyá (0/0 g), Giménez (1/0 d), Cerci (0/0 m), Tiago (2/0 m), Fernández (3/0 m)</p>

<p>Bayern München: Badstuber (0/0 d), Douglas Costa (2/0 m)</p>

Link to comment
Share on other sites

Atletico M.-Bayern M. over 3.5 kartona 1.66

 

Na ovu marginu cu uzet Atletico uvijek, meni je ovo premaleno, ocekujem tvrdu i ostru tekmu kakve su uvijek na domacem terenu kod Atletica, jednostavno igraju preostro i na utakmicu koja ce sigurno imati neizvjesnost ovo mi je cisti value. 

 

molim te da nam daš info u kojoj kladionici je ta granica 3,5 ... ja inače igram u bet365 i SS ali tamo su granice 4,5 .... hvala.... 

Link to comment
Share on other sites

 

Sviđaju mi se i Barcelona te PSG, međutim nisu mi toliko izgledni kao ova dva para, a i strah me da će ipak netko od navedenog dvojca možda kiksati pa to još razmatram. Informacije i mišljenja drugih su itekako dobrodošla!

Samo jedno upozorenje za ovaj PSG. Nije taj ludogorets toliko los, recimo u usporedbi s dinamom su razina vise. To je klub koji uzasno brzo napreduje (sjetimo se prije par sezona kada su se od nikud pojavili napravili dinamu probleme u kvalama a sad su po meni dosta jaki). Dugo vec imaju kostur momcadi na okupu, uzeli su bod baselu na gostovanju i s obzirom na ne tako bajnu formu PSG-a (2 pobjdde u zadnjih 6) nebi se cudio kada bi njima uspjeli skinut bod na domacem terenu.

Link to comment
Share on other sites

Arsenal - FC Basel | Liga prvaka

 

Prvi od večerašnjih osam mečeva će biti Arsenal protiv Basela na Emirates stadionu u Londonu. Oba tima su osvojila po jedan bod prije dvije sedmice iz utakmica protiv PSG-a i Ludogoretsa. Zanimljivo je da su obje utakmice završile sa rezultatom od 1-1, kao i to da sve četiri ekipe imaju po jedan bod i gol razliku u ovom trenutku. Moram dodati da će ovo biti prvi međusobni susret između Arsenala i Basela.

 

Bez obzira na Baselov rezultat u švicarskom prvenstvu očito je da moraju pokazati puno više kako bi pobijedili u Ligi prvaka. Budući da će se suočiti sa sada vrlo dobrim Arsenalom, a teško je vjerovati da će Basel uspjeti da uradi bilo šta.

 

TIP: Azijski hendikep -1 Arsenal

 

Napoli - Benfica | Liga prvaka

 

Ovo je svakako derbi drugog kola u supini B, s obzirom da je talijanski Napoli pobijedio Dynamo Kijev u prvom kolu, dok je portugalska Benfica ispustila pobjedu protiv turskog Besiktasa u sudijskoj nadoknadi. Ove dvije ekipe su dobre u svojim nacionalnim prvenstvima, s obzirom da su još uvijek neporaženi. Trebam dodati da su se susreli u 2008. godini, u knockout fazi Europa lige, a tada su oba tima pobijedila kod kuće, ali zbog bolje gol razlike Benfica je otišla korak dalje.

 

Obje momčadi su u odličnoj formi uoči ove utakmice drugog kola, ali odlučio sam dati prednost Napoliju, najviše zbog toga što su neporaženi kod kuće ove sezone, dok su s druge strane gosti iz Lisabona imali velikih problema sa povredama.

 

TIP: Pobjeda Napolija

 

Borussia M'gladbach - Barcelona | Liga prvaka

 

Ova skupina će u svakom kolu imati derbi utakmice, jer je i Manchester City ovdje, a kako se ispostavilo da je inače dobra Borussia čak mogla biti autsajder. Prvi krug je to dokazala, a tim je teško poražen u gostujućoj utakmici protiv Manchester Cityja sa 4-0, dok je Barcelona imala najuvjerljiviju pobjedu u prvom krugu (7-0) protiv Celtica. U nacionalnim prvenstvima, obje ekipe su igrale neke slabije utakmice. Proteklog vikenda to se popravila sa pobjedama obje ekipe bez primanja gola, a ove dvije ekipe se još uvijek nisu susrele u europskim natjecanjima.

 

Borussia je napravila maksimalan učinak kod kuće, a sada će ih Barcelona uveliko testirati. Teško je reći da će uspjeti savladati Barcelonu, ali mogli bi zabiti gol. Barcelona je odlična u gostima i svakako očekujemo barem jedan gol od njih, ako ne i više.

 

TIP: Oba tima daju gol

 


Link to comment
Share on other sites

 

Beşiktaş – Dynamo Kyiv

Sudac: Felix Zwayer (GER)

jyESFV1.png

 

 

Ova utakmica mi se najviše sviđa za odigrati over kartona. Naime sudi jedan od najstrožih njemačkih sudaca koji u međunarodnim utakmicama ima prosjek od 4,4 kartona, što je puno. Uz to i obje ekipe ne igraju tehnički savršen nogomet i znaju biti grublji na terenu a i pod pretpostavkom da će Napoli lagano proći skupinu, ove dvije ekipe će se sa Benficom boriti za drugo mjesto i ona koja danas izgubi znatno će si smanjiti šanse za neki uspjeh ove sezone...

 

Bešiktaš je u prvoj utakmici dobio 2 žuta a Dynamo Kiev 3 žuta i crveni...

Link to comment
Share on other sites

Sidorenko-Herbert over 21,5 2.00 bet365 Edit: Wwin spustio granicu sa 22,5 na 21,5 i over je na 1.95


 


Evo jedan value po meni. Dok ostale kladionice daju 22,5 i 1.75 na over, bet daje 21,5 i 2.00 na over. Duel dva domaća tenisača u prvom kolu challengera u Orleansu. Sidorenku su ovo vjerojatno i najbolji uvjeti, i ove sezone je imao dobrih turnira. U Quimperu prošao kvale, dobio Ignatika u prvom kolu pa izgubio od Stakhovskog 6:4 7:6 ; u Kazanu također prolazi kvale, u prvom kolu dobija Dubarencoa, zatim iznenađuje Gombosa, a u osmini predaje Kravchuku nakon što je izgubio prvi set ; osvaja jedan Futures, a nakon njega igra odličan turnir u Saint Breucu koji na kraju i osvaja a padali su: Gerasimov, Karatsev, Kamke, Nedovyesov i Sijsling, a u svakom meču je bio underdog. Dvorani se vratio prošli tjedan, u Saint Petersburgu prošao kvale preko Tyurneva i Gabashvillia, zatim u prvom kolu pravi novo iznenađenje protiv Ramos Vinolasa, a osminu finala gubi od Lorenzija 7:6 6:4. Ovdje nastupio tri puta, u prvom nastupu ispao u prvom kolu, u ostala dva dolazio do osmine finala. Herbert je trenutno 107. tenisač. Mislim da se on lagano sve više okreće parovima i vidio je i sam da tamo ima daleko više uspjeha. Dvorana mu odgovara, ove sezone odigrao je četiri turnira u njoj. U Bergamu osvaja challenger preko: Gaioa, Soede, Gojowczyka, Barrere i Gerasimova ; u Wroclawu gubi od Dustova u prvom kolu ; u Cherbourgu dobija Gueza i Lamasinea, a gubi od Thompsona. U dvoranu se vratio prošli tjedan u Metz, u prvom kolu dobio Cervantesa, a u osmini gubi od Pouillea u tri seta. Ovdje je nastupio četiri puta a nije igrao od 2013., ima jedno polufinale, osminu finala, i dva ispadanja u prvom kolu. Dva slična tipa igrača, obojica su agresivna sa dobrim servisima, i kada se pogledaju uvjeti u kojima se igra, ova granica mi je jako privlačna. Mislim da se može probati i pobjeda Sidorenka, kvota 4.30 u Marathonu.


Link to comment
Share on other sites

 

Sidorenko-Herbert over 21,5 2.00 bet365 

 

Evo jedan value po meni. Dok ostale kladionice daju 22,5 i 1.75 na over, bet daje 21,5 i 2.00 na over. Duel dva domaća tenisača u prvom kolu challengera u Orleansu. Sidorenku su ovo vjerojatno i najbolji uvjeti, i ove sezone je imao dobrih turnira. U Quimperu prošao kvale, dobio Ignatika u prvom kolu pa izgubio od Stakhovskog 6:4 7:6 ; u Kazanu također prolazi kvale, u prvom kolu dobija Dubarencoa, zatim iznenađuje Gombosa, a u osmini predaje Kravchuku nakon što je izgubio prvi set ; osvaja jedan Futures, a nakon njega igra odličan turnir u Saint Breucu koji na kraju i osvaja a padali su: Gerasimov, Karatsev, Kamke, Nedovyesov i Sijsling, a u svakom meču je bio underdog. Dvorani se vratio prošli tjedan, u Saint Petersburgu prošao kvale preko Tyurneva i Gabashvillia, zatim u prvom kolu pravi novo iznenađenje protiv Ramos Vinolasa, a osminu finala gubi od Lorenzija 7:6 6:4. Ovdje nastupio tri puta, u prvom nastupu ispao u prvom kolu, u ostala dva dolazio do osmine finala. Herbert je trenutno 107. tenisač. Mislim da se on lagano sve više okreće parovima i vidio je i sam da tamo ima daleko više uspjeha. Dvorana mu odgovara, ove sezone odigrao je četiri turnira u njoj. U Bergamu osvaja challenger preko: Gaioa, Soede, Gojowczyka, Barrere i Gerasimova ; u Wroclawu gubi od Dustova u prvom kolu ; u Cherbourgu dobija Gueza i Lamasinea, a gubi od Thompsona. U dvoranu se vratio prošli tjedan u Metz, u prvom kolu dobio Cervantesa, a u osmini gubi od Pouillea u tri seta. Ovdje je nastupio četiri puta a nije igrao od 2013., ima jedno polufinale, osminu finala, i dva ispadanja u prvom kolu. Dva slična tipa igrača, obojica su agresivna sa dobrim servisima, i kada se pogledaju uvjeti u kojima se igra, ova granica mi je jako privlačna. Mislim da se može probati i pobjeda Sidorenka, kvota 4.30 u Marathonu.

 

Definitivno pokušavam sa pobjedom Sidorenka, uzevši u obzir koliko je igrača bolje rangiranih uspio skinuti, a ispadao je tijesno također od favorita. To nikako nije slučajno. Hvala na finoj analizi, preostaje pokušati :)

Link to comment
Share on other sites

Jučer sam preskočio kartone i čini se da je bio dobar potez, al danas napadam.

Celtic-Manchester City over 3,5 kartona 1.55 Wwin

 

Škoti vs Englezi. Celtic je ekipa koja često ispoštuje sa kartonima kada treba, pa su tako protiv Rangersa sami oni imali 4 žuta, protiv Barce su imali samo jedan ali sjetimo se da su izgubili tu utakmicu 7:0, protiv Invernessa su imali 2, protiv Alloa Athletica 2, protiv St. Johnstonea 4, a samo ga nisu dobili protiv Klimarnocka kojega su dobili 6:1 i Aberdenea kojega su dobili 4:1. City je iznenađujuće agresivna ekipa. U zadnjem kolu dobili su Swansea 3:1 a zaradili su i 4 žuta, Bournemoutha dobili 4:0 a zaradili žuti i crveni, protiv Monchengladbacha jedan žuti ali su dobili 4:0, protiv Uniteda 2 žuta itd. Sudi Rizzoli koji je iskusan sudac i dobar je na žutim, zadnjih nekoliko utakmica: 2, 4, 3, 6, 5 i crveni, 6, 2, 4. Po meni pristojna granica i izgledan over. Znamo da se Škoti i Englezi ne vole, mislim da neće biti laka utakmica za City, agresivne obe ekipe i trebalo bi ovo u over.

Atletico-Bayern over 3,5 kartona 1.52 Wwin

 

Čeka nas jako zanimljiv dvoboj u Madridu. Susret dvije ekipe koje će se boriti za prvo mjesto u grupi. Atletico se nakon početnih kikseva u ligi digao i vratio u vrh sa Barcom i Realom. Uvijek su važili za agresivnu ekipu, imaju svoje standardne mesare. U utakmicama u kojima se očekuju žuti od njih, oni često ispoštuju, pa su tako protiv Barcelone imali 4 žuta, protiv PSV-a 2, imali su čak 2 i protiv Celte koju su dobili 4:0. Bayern očekivano krenuo u novu sezonu i do sada nisu imali kiksa. Slično kao i Atletico, Bayern ima dosta agresivnih igrača i samo protiv Rostova kojega su dobili 5:0 i Bremena kojega su dobili 6:0, nisu dobili žutog. U zadnjoj utakmici protiv Hamburga imali 3 žuta, protiv Schalkea 4, protiv Dortmunda 3... znači u svakoj teškoj utakmici su ispoštovali. Ribery, Hummels, Thiago, Vidal, Alonso itd. ekipa koja uvijek može dobiti žuti. Utakmicu sudi Poljak Marciniak. Nije loš za žute, on je sudio onu utakmicu Porta i Rome nedavno kada je podijelio 5 žutih i 2 crvena, Shakhtaru i Sevilli podijelio 5 žutih, sudio je i Bayernu protiv Benfice kada smo vidjeli 4 žuta itd. Prosjek mu je 4,17 žutih i 0,27 crvenih po utakmici. Prošle godine ove dvije ekipe igrale su u polufinalu Lige Prvaka, u prvoj utakmici vidjeli smo 5 žutih, a u drugoj 2.


Bešiktaš-Dinamo Kijev over 4,5 1.80 bet365

 

Bešiktaš je solidno ušao u novu sezonu i nalaze se u vrhu lige. Turci su uvijek bili pogodni za igranje kartona, posebno kada se igra na njihovom terenu. Bešiktaš nije izuzetak, vs Galatsaray 2 žuta (Supercup), vs Alanyaspor 1 (dobili 4:1), vs Konyaspor 3 žuta i crveni, vs Karabukspor 2, vs Benfica 2, vs Akhisar 3, vs Galatasaray 2. Pisao sam ih ja over kartona i protiv Benfice, kada je Mažić svašta opraštao i na kraju ostali točno na granici. Kijev se ne može baš pohvaliti sezonom za sada. Imali su solidan početak sezone, osvojili Supercup, nanizali pet pobjeda ali nakon toga slijede problemi i u četiri utakmice uzeli su samo bod, a taj crni niz prekinuli su protiv Olimpika zadnje kolo. Oni su također ekipa koja često ispoštuje sa žutim kartonima, vs Shakhtar 3 žuta (Supercup), vs Oleksandriya 2 (dobili 5:1), vs Karpaty 1, vs Dnipro 1, vs Stal 2, vs Volyn 3, vs Vorskla 2, vs Shakhtar 7, vs Napoli 3 i crveni, vs Zorya 0, vs Olimpik 2 (dobili 4:0).. Utakmicu sudi Zwayer. Dobar sudac, na prosjeku je od 4,68 žutih i 0,29 crvenih po utakmici. Zadnjih nekoliko utakmica: 5, 2, 3, 5, 7, 5, 4 i crveni, 7, 6 i crveni. Agresivne ekipe, dobar sudac, važna utakmica, posebno za Dinamo koji je kiksao prvo kolo, igra se u Turskoj..po meni dovoljno za over. 


 

Link to comment
Share on other sites

Tko može ili mu treba za kombinacije neka uzme Aboubakar ne daje (1.35) u psk i ss.

 

Igrač stigao iz Porta u Besiktas ove sezone, ali se jos nije upisao u strijelce, a sumnjam da i oce kao u Portu. Naime zanimljiv podatak sam našao, a to da u 4 nepuna odigrana susreta ove sezone za Besiktas nije uputio niti jedan jedini udarac, više je kreator prilika za momcad i trener ga vidi u takvoj ulozi u momcadi a ne kao golgetera. Jos jedan plus jest sto se ocekuje i najavljen je Tosun u pocetnoj postavi protiv Dinamo Kieva. Vjerujem u ulazak s klupe na drugom poluvremenu za ovog Kamerunca, a 1,35 je time dovoljno dobro za kombinirati s jos necime. Naši kao i inače na neke igrače jednostavno bace tečaj, kao i ovaj koji je u rangu sa pazite Lewandowskim, Di Mariom ili zvijeri De Jongom iz PSVa, presmijeno

 

Skoro i zaboravio jos jednu bitnu informaciju, njegov golgeterski post traje jos od travnja :D

 

Osobno, po meni do 1.10 max na Aboubakara da ne daje

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • Austrija - Francuska 2/2 (2.50) ili 2 (1.57) bet365 Francuska započinje svoj Euro 2024 utakmicom protiv Austrije danas u 21 sat u Düsseldorfu. Mogu li Austrijanci naštetiti jednom od glavnih favorita za titulu u Njemačkoj? Njihova nedavna forma sugerira da bi mogli, ali tko je dovoljno hrabar da se kladi protiv Les Bleusa? Francuska je bila na svom uobičajenom vrhuncu tijekom kvalifikacija. Pobijedili su sedam i remizirali jednu od osam utakmica u skupini s Nizozemskom, Grčkom, Irskom i Gibraltarom. Sedam od posljednjih devet utakmica Francuske u svim natjecanjima završilo je s tri ili više golova. Obje su momčadi postigle gol u tri od posljednje četiri međusobne utakmice između Austrije i Francuske. Les Bleus su pobijedili u osam od posljednjih dvanaest susreta protiv Austrijanaca. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ralf Rangnick radi nevjerojatan posao s ovom austrijskom momčadi. Na spektakularan ih je način odveo na Euro 2024. Austrija je završila izazovnu kvalifikacijsku skupinu F samo jedan bod iza pobjednika skupine, Belgije. Pobijedili su u šest utakmica, remizirali jednu i izgubili jednu od osam susreta, unatoč tome što su se dva puta susreli s Belgijom i Švedskom. Ralf Rangnick suočio se s velikim problemima zbog ozljeda igrača prije Eura. Bit će bez kapetana momčadi Davida Alabe. Također, veznjak Xaver Schlager i vratar Alexander Schlager neće sudjelovati na turniru. Saša Kalajdžić dijeli istu sudbinu. Što se tiče pozitivne strane, Marcel Sabitzer je spreman za nastup nakon igranja finala Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Austrija (4-5-1): Lindner – Lienhart, Daniliuc, Trauner, Mwene – Seiwald, Laimer, Baumgartner, Kainz, Sabitzer – Gregoritsch Didier Deschamps je upravo primio pozitivne vijesti o Kylianu Mbappeu. Mbappe će biti spreman za nastup unatoč navodnoj ozljedi nakon pobjede od 3-0 nad Luksemburgom u prijateljskoj utakmici. Njegov novi suigrač iz Real Madrida, Aurelien Tchouameni, nije igrao u remiju protiv Kanade i vjerojatno će propustiti otvaranje Eura. Francuska (4-5-1): Maignan – Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez – Kante, Camavinga, Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud Francuska želi ispraviti šokantno ispadanje u osmini finala na prethodnom Europskom prvenstvu. I dalje imaju ekipu punu zvijezda na svim pozicijama. Plavce predvodi Kylian Mbappe, koji je redovito postizao golove za reprezentaciju na prethodna tri velika turnira. Francuska ulazi u ovu utakmicu s dvije pobjede i remijem u posljednja tri prijateljska susreta. Postigli su tri gola u svakoj od uzastopnih pobjeda nad Čileom i Luksemburgom prije iznenađujućeg remija bez golova protiv Kanade prošlog vikenda. Austrija je u sjajnoj formi s šest pobjeda i remijem u posljednjih sedam utakmica. Ostvarili su velike pobjede protiv Njemačke, Slovačke, Turske i Srbije. Ipak, te pobjede neće puno značiti kada se suoče s jednom od najboljih momčadi na svijetu. Predlažem klađenje na pobjedu Francuske s vodstvom na poluvremenu i pobjedom na kraju po kvoti 2.50. Za one koji se klade samo na pobjedu Francuske po kvoti 1.57, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Francuska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
    • Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40     betfair 29-godišnji branic Galatasaraya ima prosjek od o 1 faula po utakmici Turci u pripremema napravili 10 odnosno 12 faula Gruzijci su primili 12 faula u prosloj pripremnoj Branic u posljednjim pripremama za Tursku ostao bez faula protiv italije i 2 faula je imao protiv Poljske Tecaj da napravi barem 1 faul je previsok po meni Bardakci je prema svim najavama neupitan u prvih 11 Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83     bet365 Kashia centralni branic i kapetan repke koji cesto iznosi loptu prema naprijed vec je znao premasiti ovu marginu, npr protiv Norveske koju mogu vidjeti negdje u rangu turaka Kapetan ce sigurno poceti u prvih 11 osim u slucaju neceg neocekivanog poput ozljede
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use