Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Dobitni listići

Goksim

Recommended Posts

Pozz,koliko dugo ti traje nalog na WH bez limitiranja nakon takvih uplata??Hvala na odgovoru!

Vidjet ćemo ali imam jedan račun već dugo, bez ikakvih problema. Ovakve jače uplate naravno idu na autorizaciju, ali prošle su u roku od 10ak sekundi. Mislim da za "William Hill" pojmove ovo je jača ali ne i toliko opasna uplata da je limitiraju. Imaju oni i puno jačih i većih igrača.

Vidjet ćemo ali imam jedan račun već dugo, bez ikakvih problema. Ovakve jače uplate naravno idu na autorizaciju, ali prošle su u roku od 10ak sekundi. Mislim da za "William Hill" pojmove ovo je jača ali ne i toliko opasna uplata da je limitiraju. Imaju oni i puno jačih i većih igrača.

jeste da nije tema ni mjesto, pa neću spamati previše ali ukratko: ja stvarno nisam imao problema s njima ali sve više i više igrača se žali na to limitiranje, npr neki dan sam se osobno uvjerio, momak otvorio račun i uplatio na njega i ne može odigrati više od 3 € na tiket na koji sam ja mogao puuuno više..sada ili oni imaju neki sistem koga će limitirati koga ne.. ne znam, ali jako čudno

jeste da nije tema ni mjesto, pa neću spamati previše ali ukratko: ja stvarno nisam imao problema s njima ali sve više i više igrača se žali na to limitiranje, npr neki dan sam se osobno uvjerio, momak otvorio račun i uplatio na njega i ne može odigrati više od 3 € na tiket na koji sam ja mogao puuuno više..sada ili oni imaju neki sistem koga će limitirati koga ne.. ne znam, ali jako čudno

Meni su isto u par navrata znali dobro limitirati okladu, nekad i banalne stvari i oklade. Zašto je to tako ne znam

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use