Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Dobitni listići

Goksim

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Huh kakav pocetek dana. :)Odigrao australski derbi preko bet buildera. bet365 je dao mogucnost kladjenja na zute kartone. Nevjerojatno kakva utakmica. Od 2-3 je bio preokret od 83 minute negde na 4-3. U 5 poslednoj minuti sudacke nadoknade je bio pogodoak iz kornera za 4-3. Bilo je 19 kornera in 7 zutih kartona. Igrao sam live 1X po kvoti 2.5 jer sam bio siguran u barem X. 

Screenshot_20190122_122846_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20190122_122821_com.android.chrome.jpg

Ne znam zasto, kako... :D Za mene osobno najveca pogodjena singl kvota i to sa (ako se mene pita) velikom ulogom. Odigrao kad je Pliskova gubila 5:1 i imala brejk sansu, 2 poena prije je Serena imala Match-loptu i nazalost je "okrenula" glezanj, nakon toga je kratko stala i pocela kao sepat i probala hodat. Opet dosta srece, znaci sa 5:1 na 5:7 okrenula protiv Serene. Sta da kazem ?

image.png.882970562361367de164ff37ed337b43.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use