Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Dobitni listići

Goksim

Recommended Posts

prije 5 sati, Goksim said:

Koeficijent na Slaven Belupo je narastao na 1,75 iako ne znam zbog čega i isto me neće previše uplašiti. Pobjeda Slaven Belupa u prvom poluvremenu se plaća fantastičnih 2,60. Nije mi jasno zašto je bet365 online kladionica">bet365 dao baš toliki koeficijent a još mi je manje jasno zašto bet365 online kladionica">bet365 i unibet">unibet daju koeficijent 10,00 da će biti 2:0 na poluvremenu za Slaven Belupo. Misliš da su šanse za isto daleko veće od 10% koliko koeficijent govori...

Što reći nego nadam se da ste ispratili :D Pogođen koeficijent 10,00 koji smo sugerirali ;)

Što nas tek sve čeka za vikend a onda i za Ligu Prvaka i Europsku ligu :)
2020-10-16-18-52-42-Unibet-Online-Bettin

2020-10-16-18-52-49-Unibet-Online-Bettin
2020-10-16-18-52-32-Unibet-Online-Bettin

Ako se pitate, ovih 5€ je besplatna oklada koju sam dobio kod unibet kladinice. Stalno imaju razne promocije, preporuka da si svakako otvorite račun tamo. 

prije 10 sati, Ivan98 said:

IMG_20201031_230515.thumb.jpg.2566ca1dece23985e905f7eae8db7679.jpg

Malo sreće haha , ali nevjerojatno kakav propust zalede je bilo jasno kao suza  , a oni su hladno Barcelonu ostavili minutu skoro sa golom 

Edit: povukli su mi sve što sam cashoutao

Uzeli su ti sve novce??

Znam da je neko pisao prije nekih godinu i pol dana da je pao gol i on je uzeo novce. Međutim nakon par minuta su taj gol ponistili ali su mu novce ostavili.

prije 19 minute, fran said:

Uzeli su ti sve novce??

Znam da je neko pisao prije nekih godinu i pol dana da je pao gol i on je uzeo novce. Međutim nakon par minuta su taj gol ponistili ali su mu novce ostavili.

Meni su uzeli cashed out novce na dva listica. Kontaktirao ih preko live chat i rekli da ce pogledati to. Nakon sat vremena vratili su mi cijelu manju uplatu ($20) a zadrzali vecu ($120).

prije 5 sati, fran said:

Uzeli su ti sve novce??

Ako nekog zanima , dakle izvukao sam cca 415 cashout ,uplata 147 €, nakon par minuta su mi novce povukli i  nakraju su mi void-ali cjeli listić i vratili ulog

prije 15 sati, wannabe said:

Oprosti ali možeš li mi,molim te, reći zašto baš 2:0 točan rezultat na poluvremenu? Otkud ideja? Kako izabereš par?

@wannabe dosta sam o tome pisao zadnjih tjedana. Mislim da su koeficijenti 7,00 a znaju biti i 10,00 pa i 12,00 kod bet365 i unibet kladoinice na točan rezultat na poluvremenu valuebetovi. Bilo je dosta govora o tome u dnevnim temama. Koeficijent na Osijek je bio 1,40 i očekivalo se njihovo vodstvo na poluvremenu a isto nužno ne mora biti baš točno 1:0. Jednostavno da su koeficijenti oko 3,50-4,00 to ne bi igrao, ovako vidim valuebet i ispratim. Često se pokaže dobrim potezom i sigurno imam skor koji je bolji od jedne pogođene utakmice od sedam :)

Inae, jučer je i Zrinski imao 2:0 na poluvremenu kao i Chelsea. I danas u Europskoj ligi čemo sigurno vidjeti taj rezultat na više utakmica...

unibet ima fantasitčne razrade za Ligu Prvaka i lige petice. Na gotovo sve utakmice Premier League, Serie A ili Ligue 1 se može kladiti na broj prekršaja kao i druge specijalne oklade poput posjeda lopte ili udaraca na / u okvir gola. 

Granica mi se ovdje činila izuzetno malom. Šteta da isto nisam sugerirao na forumu ali nakon debakla sa udarcima prema golu u ponedjeljak bio sam malo oprezniji da druge članove foruma ne zeznem. Pozivam sve da obrate veću pažnju na ove razrade te pogotovo kada unibet izbacuje ponudu, mislim da se mogu naći lijepe greške. ;) 

2020-11-05-09-02-49-Bet-on-Football-with

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use