Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedobitni listići

Goksim

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ja volim ovakve listiće odigrati, čisto za razonodu. I onda kad vidiš kako si lijepi listić složio i uvijek taj jedan par.

Vodio je Medipol Bas. 3:2. Bore se za sami vrh(dijelili bi prvo mjesto da su tukli). Karabukspor ima u gostim 1-1-9.

Eto kad te neće, ali volim si odigrati takve listiće. Onda kad pogledam koliko sam pogodio mislim si svaka čast makar nisam dobio.

ZRmEukO.png

• 6 months later...
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...

Pitanje za ekipu...Kako se nosite s tiltanjem,jel ikad pomislite da vise stvarno nema smisla? 

Recimo svaki moj listic je 3 para,kvota varira izmedju 2 do 3.5  max. 
10 posljednjih listica  sam pao jedan par. Od 30 zadnjih su bila 3 dobitna,barem 21 je bio jedan par promasaj. 

Pratim tri foruma,gledam vecinu meceva koje odigram i jednostavno nekad ne mogu vjerovati sto se dogadja. 

Tipa danas, odigram jednu jedinu utakmicu ceske juniorske lige 4+. Upalim stream,ne pretjerujem ako kazem da je trebalo biti 11 golova na utakmici,zavrsi 3-0 a pritom ostalih 5 tekmi lige zavrsi 4+. Odigram na Girona,dobije prvi set 6-1,gledam mec i ne vidim nacin na koji ovaj drugi moze uzeti 2 gema. Okrene ga hladno 1-2. 
Treci tiket odigram na Kukushkina,covjek ima 6-5 i tri set lopte na servisu i izgubi servis. Ima 5-2 u tiebreaku i servis i 3 set lopte i izgubi set. Dobije drugi set cisto da se ponadam gdje razvali protivnika,i onda u trecem padne neshvatljivo. 
Cetvrti tiket prepisem s foruma za Paphos ili tako nesto over 2,5 gola. Zavrsi 1-1. 
Peti tiket odigram Tottenham 3+ jer sam pretpostavio da ce Watford imati svojih sansi. Ne pretjerujem ako kazem da je Watford mogao dati bar 3 gola,a i Spursi su mogli jos barem 2. Naravno opet fali jedan gol. 
Sesti tiket odigrao na Blaza Rolu na pola prvog seta da ce dobiti i drugi. Ubija protivnika koji ne moze prebaciti lopticu u polje. 
Drugi set povede s breakom odmah,protivnik vrati break na jednu break loptu,Rola breakne nazad,protivnik opet iskoristi jednu break loptu.  Rola ga ponovno breakne i protivnik ponovno rebreakne sa jednom BL. I kod 5-5 gubi servis na jednu BL i gubi set nakon toga. Kvota uzivo da ce Rola dobiti set bila 1.02  visestruko puta u setu. 

Ovo je samo danasnji dan,nema smisla da pisem ostale padove.Stvarno mislim da bih knjigu mogao napisati  o svojim padovima i nekad mi se ovolika kolicina lose srece cini nestvarnom.  
Ne bih nista rekao da se nekad ne desi i obratno,da moj igrac proigra kad gubi 1-0  u setovima ali to se jednostavno ne dogadja. Ono sto dobijem prodje glatko,ali takav je jedan od pet ili osam tiketa. 

Jednostavno mislim da nema smisla i da cu uzeti malo vecu pauzu. Pozz i sretno svima!

Promijeni igru,igraj single i gledaj da igraš stabilnije igrače i koji su u formi.Nogomet ne igram već jako dugo tako da ne znam,a tenis si izabrao Kukushkina  koji je jako nepouzdan i Rola je u užasnoj formi na amrečikoj sivoj zemlji.Giron protiv Soede očekivana je bila pobjeda Soede 1,49 koef. prije meča,nebitno na prvi set,Soeda se izvuće uvijek nekako i Giron ti je ITF igrač,ništa nikad od njega,a Soeda je stalan CH igrač što je velika razlika,ne kažem da Giron nije mogao dobiti ali nema on taj kapacitet,koliko puta sam igrao protiv njega i on uzme 1.set i lagano počne drugi padati,lagano izgubi,sve je to glava.Rola je užasan na ovoj sivoj zemlji,da je crvena zemlja druga priča.Kukushkina njega nikad ne igram,meni osobno nikakav igrač,a glava je jako jako upitna kod njega,kao npr. kod Fogninija,Paira itd...Oni kad padnu u crnu rupu nema im pomoći to loptice svugdje lete samo ne u teren.

Prati pomalo moje parove možda ti krene.Promašim i ja,ali do sad ovo što sam pisao je ukupni +. :D

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use