Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 13.11.2016. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

16 razlike bilo uzivo na ss u 40oj sad neznan el tako zavrsilo ali kos dva gore dole maximalmo odstupanje da na razultatima jos pise da je odgodeno a odigrano je ,btw evo sutra drugi sibenski klub gkk sbk protiv gorice 1.25 stavio supersport ja opet garantiram pobjedu sibenika ta kvota ce past na 1.05 najvjerovatnije sad trena cekat bet365 i vatat odma cim izade ,jer u ss 1.25 je ko 1.1 i marginu 6 razlike di ce bit kvota.oko 1.5 ja mislim to ako uhvatim na konju sam

Daj ukratko stavi sta igras danas..Pola toga ne kuzim.... Na koga i koji sport,u kratko. Fakat pola ne mogu skuzit

Ako sam skuzio igras Dubravu u rukometu i Šibenik u košarci

Šibenik-Gorica, nakon 2/4 62-32..oklada -2,5 Šibenik u drugome poluvremenu bet365 plaća po 1,83 što po meni nema smisla..Znaći napravili su 30 razlike u 1. poluvremenu a sada je dovoljno samo 3 razlike u zadnje dvije četvrtine,10 puta manje da bi ova oklada prošla. JAKO VELIKA greška po meni. Inaće prijenost utakmice je na HRT 2...

Šibenik-Gorica, nakon 2/4 62-32..oklada -2,5 Šibenik u drugome poluvremenu bet365 plaća po 1,83 što po meni nema smisla..Znaći napravili su 30 razlike u 1. poluvremenu a sada je dovoljno samo 3 razlike u zadnje dvije četvrtine,10 puta manje da bi ova oklada prošla. JAKO VELIKA greška po meni. Inaće prijenost utakmice je na HRT 2...

I onda Gorica radi seriju 18-8 u 3. Eto što ti je klađenje  :D

Pad,nadam se da nitko nije pratio, Gorica pogodi 4-5 trica za redom dok Šibenčani fulaju skoro sva polaganja i samo jedna trica u tom vremenu. Sa + 34 razlike na +10. Jebiga. Hvala Ivanu na tipu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use