Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 20.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

NIZOZEMSKA: Eerste Divisie / fudbal
20:00h Jong PSV-Breda
tip: 3+  kvota: @1.70
Nakon loseg vikenda, pocinjem sa novom sedmicom sa Holandjanima. Kladionice su vise nego dobar koeficijent dali za ovaj mec, na igranje golova. Kad se pogleda tabela, oba tima igraju na gol vise, mozda nisu dve najefikasnije ekipe lige, ali golova ima. U tri medjusobna meca dva puta je bilo tri ili vise pogodaka. Nadam se da ce napadaci oba tima biti raspolozeni, i da se ovaj par zaokruzi na tiketu.

RUMUNJSKA: Liga 1 / fudbal
19:30h Din. Bucharest-Botosani
tip:  D2+ (domacin daje dva ili vise golova)  kvota: @1.70
Drugi najpoznatiji klub iz glavnog grada Rumunije docekuje osmoplasirani Botosani. Din. Bucharest je na sedmom mjestu za 32 boda, tri manje od Astre koja je sesta i to je zadnje mjesto koje vodi u playoff za prvaka. Jos tri kola je do kraja, Dinamu je ovo neki zadnji voz ako planira u taj playoff, a to sigurno ova ekipa zasluzuje koja je prvak zemlje bila ni vise ni manje nego osamnaest puta. Gosti sa sjevera drzave su takodje u borbi za to sesto mjesto, ali ja prednost dajem domacinu.

TURSKA: Super Lig / fudbal
18:00h Trabzonspor-Alanyaspor
tip:  D2+ (domacin daje dva ili vise golova)  kvota: @1.70
Zbog slabasne ponude, morace Turci na tiket. Tesko ih je pogoditi, ali ovo je zanimljiv tip. Domacini su trenutno sedmi i sa eventualnom pobjedom bi dosli samo na cetiri boda zaostatka za Fenerbahce-om koji je na poziciji koja vodi u evropska takmicenja. Trabzon je u rezultatskoj formi, cetiri pobjede u nizu, i to su bile teske utakmice, dok gosti u zadnjih pet meceva imaju cetiri poraza i jednu pobjedu u proslom kolu na svom terenu protiv Genclerbirligi-a. Dajem prednost kvalitetnijoj i ekipi koja je vise nego u boljoj formi.

UKUPNO PAROVA: 10
DOBITNI: 4
GUBITNI: 6

NEWCASTLE UNITED – ASTON VILLA | NEWCASTLE POBJEDA I OBA TIMA DAJU GOL @4.00

Dva kluba koja su ispala iz Premier lige prošle sezone doživljavaju kontrastne sezone i Aston Villa očajnički mora zaustaviti Newcastle kako bi se možda vratili u formu nakon ove utakmice. Dok je Newcastle na putu da se vrati u elitno natjecanje, oni pokušavaju da to ostvare kao eventualni prvaci Championshipa, dok se Aston Villa bori sa formom i nalazi na 17 poziciji, unatoč znatnim ulaganjima u igrače od strane novog vlasnika Dr. Tony Xia.

No, iako je postojao snažan početni utjecaj nakon što je Bruce smijenio Di Mattea u listopadu, stvari su kasnije krenule nizbrdo i Villa je izgubila sedam od posljednjih osam ligaških i kup utakmica sa svojom najnovijom pobjedom koja je došla na Boxing Day.

Iako je Newcastle razumljivo veliki favorit u ovoj utakmici, oni nipošto nisu nepobjedivi protiv čak i niže rangiranih klubova u prvenstvu i QPR je čak dobio bod na St James Parku u zadnje vrijeme, a Rafael Benitezova ekipa je izgubila protiv Blackburna kojem prijeti ispadanje. Zbog toga na ovu utakmicu tipujemo da će pobijediti Newcastle i da će oba tima dati gol, gdje nam bet365 kladionica daje koeficijent @4.00. Ovu okladu možete odigrati samo u kladionici bet365.

MALAGA – LAS PALMAS | MANJE OD 2.5 GOLA @1.85

Malaga će ugostiti Las Palmas u posljednjoj utakmici 23. kola Primere nadajući se da će preći preko svoje loše forme ove sezone i vratiti se na pobjedničke staze nakon gotovo tri mjeseca. Međutim, ja mislim da oni neće biti u mogućnosti to da urade i moja oklada ide na manje od 2.5 gola, gdje je koeficijent @1.85.

Vidjeli smo kako se Malaga muči, pogotovo sa nedostatkom njihove zvijezde Sandro Ramireza. Oni će imati vrlo tešku utakmicu protiv Las Palmasaove obrambene linije, pa zbog toga mislim da neće biti mnogo golova na ovoj utakmici. Unatoč tome što su preživjeli dva poraza u posljednje dvije utakmice, gosti su primili samo dva gola u tom procesu.

Malaga je, s druge strane pretrpjela tri poraza u nizu na svom domaćem terenu, ali su u gostima izvukli remi protiv Villarreala (1-1) prošlog tjedna.

Sutton – Arsenal. | Arsenal Hendikep -1

Ovo je jedna od poslastica koje može kreirati samo FA Kup. Naime, domaćini u ovom, uvjetno rečeno, gradskom derbiju su petoligaši iz kvarta u južnom Londonu, a ovo im je, naravno, najveći uspjeh u povijesti. Do njega su došli epskim trijumfom nad Leedsom u 1/16 finala golom Jamiea Collinsa, građevinskog radnika koji se rekreira u lokalnom klubu igrajući nogomet! Sad će pokušati izvesti još veće čudo, ali i ovo je već fantastično, samo 9 amaterskih klubova je od 1945. do danas stiglo do osmine finala FA Kupa!

Arsenal nas je navikao ovih godina na sva moguća iznenađenja (više negativna nego pozitivna, poput debakla u Munchenu u srijedu sa 1:5), ali u ovom slučaju Arsene Wenger se zaista ne smije kockati sa ugledom kluba, već postaviti što jaču momčad, neovisno o tome što su glavni aduti igrali prošlog tjedna sa Bayernom, a tek ih čeka uzvrat na Emiratesu. Pogotovo jer im je upravo FA Kup jedina prava prilika za osvajanje trofeja ove sezone…

Trabzonspor – Alanyaspor. | 1

Trabzonspor je u velikoj seriji od 4 uzastopne pobjede, kojom pokušava popraviti dojam nakon zaista razočaravajućeg prvog dijela sezone i ubaciti se u trku za Europu. Bitno je istaći da su u tom n izu čak triput slavili vani, a na svom terenu svladali samo Gaziantep. Kako je još 14 kola do kraja, a poredak zgusnut, nastave li ovako mogli bi doći do cilja koji je još prije samo mjesec dana izgledao kao nemoguća misija.

Alanyaspor se, očekivano, nalazi u borbi za opstanak u svojoj debitantskoj sezoni u eliti, s tim što je ovo kolo dočekala sa 2 boda iznad zone ispadanja. No, u gostima su novaci zaista slabašni, uzeli su svega 5 bodova u 11 nastupa (znatno bolji su doma, tu su osvojili 16 bodova dosad). No, u Trabzon dolaze u odličnom raspoloženju, nakon što su prošlog vikenda razbili Genclerbirligi sa 3:0 (strijelci su bili bivši dinamovac Junior Fernandes, te Vagner Love, nekadašnji as CSKA).

Brojke: Trabzon dobro pamti prvi međusobni ogled, jer je u jesenskom dijelu prvenstva pregažen u Alanyji sa čak 0:3!

Verona - Spal | 1

Verona je usporila svoj hod prema povratku u Serie A, upisala je samo 4 boda u zadnja 4 kola, što svakako nije prosjek dostojan donedavnog lidera i glavnog favorita za promociju. Ovo je žuto-plavima prilika da sve poprave i u derbiju protiv izravnog rivala na svom stadionu “Bentegodi” nastave put prema Prvoj ligi.

Dinamo Bukurešt - Botosani | 1

Domaćini iz Bukurešta su uoči ove etape na 6. poziciji, posljednjoj koja vodi u završni dio, Ligu za prvaka Rumunjske, u kojoj se doduše ne mogu boriti za naslov jer su previše zaostali, ali i Europska liga bi bila dobra utjeha nakon svih razočaranja. A u tom cilju ovo im je presudni meč, jer ostala su samo 3 kola do konca regularne sezone.

Izvor: blog.psk.hr

Gombos-Millot over 22,5 1.90 bet365 

Kvalifikacije za turnir u Marseilleu. Obojica odigrala po tri seta jučer, Gombos dobio Lopez Pereza 6:7 7:6 6:4, a Millot Chazala 6:7 6:1 6:4. Millot brani osminu finala od prošle sezone, prvo iznenadio Bemelmansa u kvalama pa Mahuta u prvom kolu. Gombos u zadnja tri odigrana meča ima pet odigranih tb-ova. H2H 1:1 oba meča iz dvorane (2012. i 2014.), 22 i 28 gemova. Ovdje očekujem barem jedan tb i mislim da nas čeka zanimljiv i neizvjestan meč.

7:6 1:2--> 7:6 6:3 bljak

Maritimo-Nacional 1 1.75 

Maritimo hvata pozicije koje vode u Europu, trenutno su na 7.om mjestu s 4 boda zaostatka za Europom. Doma igraju jako dobro, 6-2-2, posebice su impresivni u zadnje vrijeme. U zadnjih 6 ligaskih dvoboja, imaju 5 pobjeda i 1 remi(samo je Sporting uspio otici neporazen). Za Nacional s druge strane, suprotna situacija, pretposljednji su i 4 boda im bjezi zona spasa i oni ovdje trebaju pobjedu, ali mislim da je ipak ovo krivo mjesto za traziti bodove. Nacional je takoder katastrofalan u gostujucim utakmicama sa skorom 1-1-8. Da stvari budu gore za Nacional, nedostajat ce im nekoliko jako bitnih igrača: Hamzaoui(12/4) prvi strijelac, Victor Garcia(13/0, def), Witi(11/0,att), N.Sequeira(17/0,def), M.Cerquiera(4/0, def), V.Goncalves(15/0, mid). Domacinu ce nedostajati prvi golman Gottardi(16/0) i Gildo koji nije upisao nijedan nastup ove sezone. Jedina losa strana ove oklade je to sto je to lokalni derbi Madeire, ali mislim da forme timova plus izostanci gosta te ukoliko zele igrati Europu ovakve utakmice ne smiju kiksati.

On 2/16/2017 at 16:15, IzudinB said:

Primera

Málaga - Las Palmas (20:45)
Sudac: José María Sánchez Martínez (4.18)
Prosjek ekipe 1: 2.82
Prosjek ekipe 2: 2.55
h24IsN5.png

Danas nije neka ponuda pa ću se fokusirati na Ligu Prvaka. Jedini par koji sam za sad odigrao jest over kartona.

seLErp4.pngnvlCmk8.png

Napomenuo bi kako nisam uvjeren da će ova oklada proći, međutim granica od 5,5 mi se čini prihvatljivom. Sanchez j u prvom dijelu prošle sezone izuzetno često mahao kartonima da bi kasnije malo promijenio stil suđenja. Ekipe imaju solidne prosjeke a mislim da je utakmica od velike važnosti za obje ekipe te da će ozbiljno i motivirano pristupiti. Opasnost ovoj okladi jest rano vodstvo Malage od 2 ili više golova razlike jer u tom slučaju teško da ćemo vidjeti kartonijadu, iako nikad se ne zna. 

Uglavnom, ovo je danas na listiću da se prati, a spremamo se za Ligu Prvaka i Europsku ligu (kartoni) ;) Nadam se da je uspješan tjedan pred nama :D

3Fxd2e91B.png

Villa katastrofalna forma, mislin da Njuka ovo rijesava kod kuce. Ovon pobjedon bi bili 1. sa bodon prednosti i to je jako bitno za njih, Nadan se da Njuka nece izdat, vratia se Gayle u napadu i to bi tribalo funkcionirat.

Jedan gradski derbi sa 2 razlicite forme. Maritimo vata europu i kod kuce su skoro nepobjedivi dok je Nacional u losoj formi pogotovo sta se igranja u gostima tice. Ako ode bude 5 golova onda u kurac sve. :) 90% utakmica Maritimoa je bilo ispod 3.5, dok kod Nacionala 81%, a ode imamo granicu za gol vecu. Igran sigurniju verziju jer Njuka mi je glavni par, a ovo je dopuna.

prije 5 sati, Goksim said:

Danas nije neka ponuda pa ću se fokusirati na Ligu Prvaka. Jedini par koji sam za sad odigrao jest over kartona.

seLErp4.pngnvlCmk8.png

Napomenuo bi kako nisam uvjeren da će ova oklada proći, međutim granica od 5,5 mi se čini prihvatljivom. Sanchez j u prvom dijelu prošle sezone izuzetno često mahao kartonima da bi kasnije malo promijenio stil suđenja. Ekipe imaju solidne prosjeke a mislim da je utakmica od velike važnosti za obje ekipe te da će ozbiljno i motivirano pristupiti. Opasnost ovoj okladi jest rano vodstvo Malage od 2 ili više golova razlike jer u tom slučaju teško da ćemo vidjeti kartonijadu, iako nikad se ne zna. 

Uglavnom, ovo je danas na listiću da se prati, a spremamo se za Ligu Prvaka i Europsku ligu (kartoni) ;) Nadam se da je uspješan tjedan pred nama :D

Laganini prode,ova Malaga u 60 min. 20 faulova napravila,kako da ne prodje onda :D

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Bog, sreca, karma i ko zna sta jos, su bili protiv tebe, mene, juventusa i svi onih koji su uplacivali na Juventus.. svi prolazi u 90+ ce doci na naplatu, nekad na ovaj nekad na neki drugi, yebi ga..
    • Pre proglasavanja tri Dana Zalosti na Forumu, samo jos preporuka za kladjenje protiv Partizana, Euroleague, u narednom dugom periodu Bez ikakvog zezanja, stvarno cemo proglasiti tri Dana Zalosti na Forumu zbog Juventusa, ali bi bila prava steta da zbog zalosti ne iskoristimo ovo duplo kolo Euroleague koje se igra u sedmici koja je pred nama. Na Juventus cu se vratiti sa jos nekoliko recenica na kraju posta, ali kome je na Forumu ostalo jos uvek nerava, entuzijazma i pre svega, novaca za kladjenje, ovakav istorijski raspad Partizana, koji imamo prilike da gledamo bi zaista morao da se iskoristi.. Prvo da svi zajedno pogledamo ovu istorijsku tabelu samog zacelja Euroleague, gde je Partizan najgori, ne samo od grupe najgorih timova, ili ne samo da je ispod skandalozne Baskonije ili nikad goreg Bayerna, vec je i ispod Asvela, posle Albe, najgoreg tima koji je ikada igrao Euroleague, i koji da moze, vec sada bi napustio takmicenje. U sedmici koja je pred nama Partizan u utorak ide Monacu, a vec u petak opet gostuju, i to Barcelloni a uopste mi nije bilo tesko da izvucem raspored Partizana u naredna cetiri meseca. Nakon gostovanja Monacu i Barcelloni, beogradskim govnima dolazi Olympiacos, pa idu Bayernu, pa im dolazi Hapoel, pa idu Armaniju i Maccabiju, pa im dolazi Panathinaikos i Real Madrid, pa idu Fenerbahceu, pa im dolazi Dubai, pa idu Virtusu i Parisu, pa im dolazi Asvel i Valencia, pa idu Zvezdi i Efesu, te im dolazi Zalgiris i Baskonija. U Euroleague je veoma tesko reci nesto unapred za cetiri meseca, jer evo vec sada na polovini takmicenja imamo prakticno od sedam do deset ekipa koje do kraja takmicenja, a to je punih pet meseci, nece igrati ni za sta, zapravo imace samo za cilj da sacekaju da prodje vreme. Tih sedam ekipa su zaista i sedam najgorih rostera, ali ako njima dodate jos Dubai i Armani koji gotovo da i nemaju nikakvih sansi za plasman u doigravanje, to prakticno znaci da je za skoro pola lige, takmicenje prakticno zavrseno. Ali, i od najgorih, uvek ima najgori, a to je trenutno Partizan, pravi pravcati istorijski raspad sistema. Da ne idemo toliko daleko sa njihovim rasporedom u narednih cetiri meseca, ali ako pogledate njihov raspored u narednih deset utakmica (Monaco, Barcellona, Olympiacos, Bayern, Hapoel, Armani, Maccabi, Panathinaikos, Real Madrid, Fenerbahce) a znajuci u kakvom stanju se trenutno nalaze ta govna, tu ima prostora eventualno za jedan neresen rezultat, i jedan bod poput onog jucerasnjeg boda sto je Lecce uzelo Juvetusu. Gledacu da u utorak, nakon sto prodju dva i po Dana Zalosti, jos jednom najavim ove dve jedinice kao kuca na Monaco i Barcellonu protiv Partizana u razmaku od samo tri dana, iako se niko nece usreciti od kvota koje kladionice budu dale na te dve jedinice. Partizan ce sigurno nekoga dobiti u narednih cetiri meseca, pogotovo kako vreme bude odmicalo, i povecavao se broj klubova koji budu igrali Euroleague samo da prodje vreme, ali ce biti jako tesko da ce se to dogoditi u narednih desetak njihovih utakmica, posto sam bas pazljivo analizirao nihov raspored, dok sam o tome sta se desava u njihovoj kuci bolje upoznat nego sto znam sta se desava u mojoj.  Od kvota na kladjenje protiv Partizana u narednom periodu, na prvi pogled deluje da nece biti koristi. Ali, na drugi pogled, uz malo maste moze svasta nesto da se iskoristi. Na primer, moze ova jedinica na Monaco da se veze sa jos necim iz ponude, pa da se onda eventualni dobitak prebaci opet na jedinicu na Barcellonu, samo za tri dana. pa onda eventualni dobitak opet prebaci na dvojku kao kuca na Olympiacos kada bude dolazio u Beograd za manje od deset dana, gde ce kvota na dvojku ipak biti malo bolje kvotirana. Do kakve tacke je dosao Partizan i kolike su razmere njihovog raspada sistema mozete razumeti kroz detalj da je Partizanu uz onakav domaci teren i onakvu publiku, trenutno bolje da igraju na strani, bez svoje publike.  Do utorka ima jos dva dana, za sada je najvaznije da kladionice uopste i daju bilo kakvu mogucnost da se kladi na Monaco i Barcellonu protiv Partizana, po bilo kakvim kvotama, posto su kvote, na primer, kada je Asvel gostovao Real Madridu Fenerbahceu, Barcelloni ili Olympiacosu bile izmedju 1,09 i 1,12 Juventus Na jednom od zvanicnih naloga Juventusa na drustvenoj mrezi Twitter, nakon 1:1 sa Lecceom u sred Torina, jedan ogorceni fanatik Juventusa je napisao da se "takve stvari desavaju kada jedan takav klub poput Juventusa sa onakvom istorijom dovodi u svoje redove crnce koji su takvog obrazovanja da misle da bele krave donose obicno mleko, a braon krave cokoladno mleko. Iza ove izrecene poezije treba staviti samo tacku. Ko je juce pao na Juventusu, pao je zajedno sa pola sveta i pao je iskljucivo zbog toga sto na svetu postoje i crnci, i uz to, imaju sva prava kao i svi ostali, i tacka. Da ne bih sebi dozvolio da biram predloge za kladjenje na dan utakmice, i pod pritiskom ili zurbom, trudim se sto vise, koliko je to u mogucnosti, da predloge biram "unapred". To je bio bas slucaj sa ovom utakmicom izmedju Juventusa i Lecce-a gde sam se barem deset dana, ako ne i vise, "pripremao" za kladjenje, i pri tome nisam napravio ni jednu, jedinu, niti najmanju gresku. Bio sam kao najbolji studnet u generaciji koji se pripremio za ispit poput fanatika gde na ispitu ne bi postojalo pitanje na koje ne bi bilo odgovora. Juventus je juce odigrao svoju najbolju utakmicu od kada je Spalletti zamenio onog cirkusanta Tudora. Na terenu se desavalo sve ono sto je i trebalo da se desava kada dolazi u goste protivnik poput onakvog krsa od tima kakvo je Lecce. Kvota na jedinicu na Juventus je pala na 1,22 nekih petnaestak minuta pred pocetak utakmice, Juventus je prvo poluvreme odigrao odlicno, na utakmici je imao posed od 74% naspram 26% imao je 10 kornera naspram jednog, 26 ukupnih suteva naspram sest, pet udaraca u okvir gola naspram jednog koji je usao u gol, takozvanih "velikih sansi" sest naspram nula, i xG od 2,77 naspram 0,24. Juventus je imao 64 dodira sa loptom u protivnickom sesnaestercu, naspram pet dodira Lecce-a. Svi ovi statisticki parametri za bilo koju italijansku ekipu, u italijanskoj ligi i sa nacinom kako igraju italijanski klubovi, su parametri kao kada biste Bayernove parametre pomnozili sa deset. Dakle, ako je Juventus juce sutnuo 26 puta, to je kao kada bi Bayern sutnuo 260 puta na utakmici, i imao 100 kornera i xG od 277 Cak i nakon gola koji su primili u 45+drugom minutu a nakon greske kakva se ne vidja cak ni u zenskom fudbalu, Juventus se vratio nakon samo cetiri minuta. A da sada nekom kolegi sa Foruma koji nije gledao utakmicu pokusamo da napisemo sta su sve crnci Juventusa promasivali, niko ne bi verovao da je to moguce, kao na primer kada je crnac sutirao glavom, a golman gostiju instiktvino odbranio tako sto je lopta izmedju njegove noge i stative putovala po gol-liniji dva dana i dve noci i na kraju ipak nije usla u gol. I onda dodje penal, polupismeni crnac odluci da sutira, iako drugi igrac u Juventusu sutira penale, sve ostalo posle toga postane istorija, a mene proglasimo prvom budalom Foruma jer sam predlozio jedinicu na Juventus plus se zabranjuje na Forumu da se kaze da su crnci crni. To je kao kada je Angela Merkel donela onu istorijsku odluku da dozvoli legalno ulazak preko 2,1 milion imigranata  u svetu Nemacku u periodu izmedju 2022-e i 2024 godine i tako direktno dozvolila da sveta Nemacka postane zemlja sa najvecim procentom stranaca (17-19%) ili ako gledate nemacko stanovnistvo stranog porekla, od svete Nemacke je napravila da cak jednu trecinu stanovnistva ne cine cistokrvni nemci. A onda je ona jednoga jutra ustala iz kreveta i lepo rekla sebi, ... e sada je dosta bilo,  otisla u politicku penziju/mirovinu i zaborav, a milione buducih generacija nemaca ostavila da zive zajedno sa imigrantima i crncima u narednih petsto godina. Isto tako sam i ja prosao. Napisao sam najbolju analizu u istoriji Foruma, cak sam predlozio da se obavezno odigra i X na Juventus, objasnio i zasto ali sta to sada vredi, kada je crnac uzeo da sutira penal, pa sam ja sada prva budala Foruma, a ne on, i jos je zabranjeno na Forumu da se napise da su crnci crni. Samo jos jednom da ponovim detalje penala. Crncuga je dovedena kao potencijalna zamena za onog drvosecu Vlahovica. Kada su ga dovodili, ovi majmuni iz Juventusa nisu pitali mene kakav napadac treba italijanskim klubovima, vec su birali kao ovi iz Dinama sto biraju sebi trenere. Italijanskim klubovima treba napadac koji je u stanju da iz jedne poluprilike ugura gol, i ne treba napadace da traze po holandskim, nemackim ili belgijskim ligama, vec po spanskim ili italijanskim drugim ligama gde golovi padaju tromesecno. I onda se cude kako je ova polupismena crncuga davala golove u Francuskoj, a ne moze u Juventusu, kao sto ne moze ni Vlahovic. I onda takva jedna crna budaletina koja nije dala gol cetiri i po meseca, sutne kao da je trenutni rezultat 4:0 za Juventus, zeleci da ponizi golmana, a ovaj mu odbrani penal nogom, majko moja. Kada vam neko odbrani penal nogom, a ne rukom, tu onda ne treba ni da pogledate kako je penal izveden, zna se da ga je izveo crnac, a ne belac.
    • Inace, vrhunac meduvikenda bi bio da na sve ovo sutra moj Leeds ne izlazi iz svoje polovice i ima 4 suta, i da je onaj nas drugoligaski pametnjakovic stavio "kec ko kuca na Juventus" umjesto Milan daje gol i pao da ga sve boli, e to bi bila prica.
    • Ako te je ikako moguce utjesiti, ovo za strucnjaka sa crvenim kartonima i divljenje istom je iznio nas forumski svecenik.  Eto, mozda sam malo pomogao ps.penale su jucer u osmini finala AFCON-a pucali i reprezentativci Malija i Tunisa, a kako su pogadali, odnosno promasivali pogledajte u foto prilogu
    • Od svega sto ste pisali u toku dana i veceri, ovo je najbolje napisano. Pad na juventus me bas unazadio, dakle trebao bi se radovati sto je kolega pao. Taj njegov pad sam bas dobro "platio", nije mi normalno da se vise radujem necijem padu u PS negi sto volim proci u realnom kladjenju. 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use